|
|
#4651 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LV
Nie
Przez ostrogę i haluksy......
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
To niedobrze ... Może można operację zrobić?
|
#4653 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na razie mam na 29.05 wizytę u lekarza rehabilitacji i obaczym, co zaleci.
Chciałabym go namówić na falę uderzeniową. Na wkładki się nie chcę decydować, bo musiałabym do tego kupić odpowiednie buty, a o operacji raczej nie ma mowy - wiem, ze pomaga, bratowa miala i jest zachwycona,ale ja sobie nie mogę pozwolić na nieobecność w pracy.
|
#4654 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie noszę ostatnio obcasów bo mi się w nich za wolno chodzi...
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4657 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Latem mogę nosić wysokie koturny i nawet mi w nich wygodnie i nawet nie patrzę na siebie z obrzydzeniem
![]() Niestety, wersja czółenkowa musi być na obcasie, inaczej się źle czuję sama ze sobą.....
|
#4658 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej ja mam takie majty, z pepco tylko z obszyciami a sa takie bez obszyc z tej sztuznej majtkowej szmaty co chyba jestna topie teraz---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
to w koncu bawełna czy bambus te majty....opis aukcji jest sprzeczny
|
|
|
#4659 | |
|
Nindżopesz
|
Moje sandały też mają obcas ale i wysoką koturnę z przodu więc można w nich szybko pomykać.
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#4660 |
|
BAN stały
|
Ja mam na stanie jakieś skarpety bambusowe, ale pojęcia nie mam, które to są i jak z ich użytkowaniem
Na pewno odpada u mnie jakakolwiek część bielizny i odzieży (no, poza wierzchnią) ze sztucznych włókien - czuję się jak w foliowym worku i momentalnie zaczynam pocić się jak szczur ![]() --- To był zły pomysł, żeby w kurtce zimowej wyjść do sklepu - w słońcu jest chyba 20 stopni
|
|
|
|
#4661 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
choc wg wizazu to dom mody buahaha mamlimit cenowy na maity 5 zł,wiec napewno nie przekroczyly tej kwoty
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-10 o 13:13 |
|
|
|
|
#4662 | |
|
BAN stały
|
Niby we Stolycy mieszkasz, a taka nierozeznana w dyskontach
Cytat:
Siostra młodszemu czasami w Pepco ubrania kupuje - wiadomo, nie jest to egipska bawełna, ale te kilka PLN za koszulkę (a czasami wzory trafiają się świetne) to śmieszna cena (poza tym młody bardzo intensywne życie podwórkowe prowadzi, więc niespieralne plamy/rozdarcia/dziury zdarzają się często - taniej koszulki nie żal wyrzucić, albo na szmatę do podłogi przeznaczyć)
|
|
|
|
|
#4663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dobrze robi, lepsza bawełna ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- [QUOTE=gryx82;50592002]Niby we Stolycy mieszkasz, a taka nierozeznana w dyskontach /QUOTE] A ja nie wiem gdzie w Stolnycy jest Pepco tzn mogę w necie sprawdzić , chodzi mi o to że nie wpadł mi w oko ten sklep
|
|
#4664 |
|
Nindżopesz
|
Sprawdziłam se gdzie to Pepco i zupełnie mi nie po drodze więc pozostanę przy Allegro
|
|
|
|
#4665 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4666 | |||
|
Panaroja
|
snad pośpiechu i niemożności przelecenia dokładnego
Cytat:
![]() Cytat:
??? ![]() no to teraz zostaje nam tylko czekać na panel dyskusyjny po dzienniku z udziałem najpierwszych intelektualistów i polityków nt Głębokiego gardła jako świadectwa kulturowego Cytat:
Chyba wiosna przyjszła czy jak
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
dopadłam w jakimś dyskoncie (jakimś tifo czy coś) za 5-7zł i jak wróciłam po więcej, to już nie mieli w primanim takie stringi (nie wżynające się) upolowałam, mięciutka koronka i pięciopak gładkich bawełnianych przywiozłam, ale za dużych ![]() muszę w końcu pranie zrobić, bo mi zostaną same niewygodne strngi do noszenia ![]() Cytat:
|
|
#4668 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, no wiesz o co mi biega no i nie zapraszamy tu posłanek z pisu, które grzmią, że sadomaso urąga ludzkiej (tzn. kobiecej ofkors) godności, co ma poseł do seksu ![]() dobry znowu trzasłam czwórkę w totka
|
|
|
#4670 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
niecierpie...jak jej urąga to niech nie ogląda... nie wiem po co takie dyskusje jakby to conajmniej gdzies w przestrzenu publicznej wyswietlano... mnie no zbulwersowała gigantyczna reklama prezerwatyw na całym hotelu cracovia wiszaca dokladnie naprzeciw muzeum narodowego...i nie chodzi o to ze reklama gumek,ale była z prawi gola kobieta i jakims chamskim tekstem juz nie pamietam, a akurat kazdy wychodzacy z muzeum musial to zobaczyc. dzieci tez ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- wiecie co...był gosc do pomiaru drzwi 2 tyg temu i mam odzwonic do firmy...ale kurde nie pamietam co to za firma była! i co teraz?
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele. Się dziwić,że przebierańcy naciągaja staruszki na rożne rzeczy, jak przed chwilą moją matke by naciągnęła jakaś firma hus wie jaka na zmianę dostawcy prądu
Siedzę se w łazience i slyszę dzwonek. No, ale mam otworzyła to sie nie spieszę.I tak mi zlazlo 10 minut conajmniej .Wychodze i slysze 2 męskie glosy w kuchni...no to skręciłam z ciekawości. Dwoch chlystkow, jeden serio z 17 - 18 lat, drugi ciut starszy. Okularki przeciwsłoneczne, marynareczki, dżinsy, luzna elegancja, teczuszki, jakaś księga na stol wywalona, matka grzebie w kopercie z rachunkami No to ja dzień dobry, o co chodzi, te dwa że one chca z wlaścicielem domu rozmawiać No to slucham O co chodzi , matko, czemuż w rachumnkach grzebiesz A, bo panowie chcieli coś tam zobaczyć... schowaj natychmiast, panowie w kkomputerach nie mają A no to odlożyła rachunki Się pytam gnoi co co cho, no to oni że z wlaścicielem chcą no to slucham, o co cho 30 sekund bez wyjaśnienia i dzwonie na policję, a bezczel to niech pani dzwoni wyjęłam tel z kieszeni no to jeden wymiękl i mowi że oni od prądu, bo jakaś super chiper mega oferta, bo będą podwyżki no to poprosze identyfikator/legitymację cokolwiek eee...ale tamta pani nie chciała ja chcę ale ona nie chciała identyfikator natychmiast no to mlodszy wymiękł i mi ta księge podsuwa,że se moge poczytać no to ja nerw, chlopcze, nie chce mi sie czytać, identyfikator albo wynocha no to sie zebrali do wyjscia, a ten starszy po drodze tekścik że pewnie będze zalować bo PGE od przyszłego miesiaca podnosi strasznie ceny za prąd i oni tu łaske robia że tak wszystkim chcą lepiej zrobić...o ja nie dobra A co was kużwa moje rachumnki obchodza, nie wasza sprawa ile i za co placę.Zegnam. Odprowadzilam ich z psami do bramy, matce zapowiedziałąm ze jeszcze raz mi wpuści kogokolwiek do domu/na podworko/obcego to każę ją ubezwlasnowolnić chyba
|
|
|
|
#4672 |
|
Nindżopesz
|
Ale Ty jesteś tfaaarda! |
|
|
|
#4673 |
|
grozi wypollizowaniem
|
odnalaz lam firme.....i co sie okazało???!
ze moj pomiar wypollizowało a pan moerniczy juz tam nie pracuje jutro przeysla nowego
|
|
#4674 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie boisz się, że Kreta zatonie jak Atlantyda po Twojej wizycie? |
|
|
|
|
#4675 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Stazja, co daj borze i wszystkie instancje wyższe, zeby takich myślących ludzi było jak najwięcej!!!
Masz ode mnie ![]()
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ta....podobno czasem mam ton jak psychopata nawet ![]() Ale matka przyzwyczajona ![]() I nieszczęsna praktyka w robo , wiesz...kontakt bezpośredni z klientem....to dodaje tfardości ![]() ![]() Cytat:
Biedny pan... moze zadzwoń żeby nie przychodzil ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Raczej niekulturalne,nieufne, zlośliwe , no i wredne ![]()
|
|||
|
|
|
#4677 | ||||
|
BAN stały
|
Różni ludzie (mniej lub bardziej nieznani) skaczą do basenu z trzech różnych wysokości, a co najgorsze - w jury siedzi Stenka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślisz, że to przebierańcy byli, albo wysłannicy jakiejś firmy krzak? ![]() Cytat:
Cytat:
Ja myślę, że dzień przed wylotem Polly zmyje ją do morza wielkie tsunami |
||||
|
|
|
#4678 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
boje sie.. jak nawiedziłam chorwacje to nawiedzily ją burze i pożary więc....
|
|
|
#4679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
trochę mi żal nowego pana
|
|
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
A... Gryksiu , wszytskiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka
![]() Cytat:
![]() No i sorry...ale wątpię zeby dostawca czegokolwiek był tak uroczy,żeby uprzedzać o podwyżkach i podsuwać lepszą alternatywę ![]() Takie rzeczy to chyba tylko w erze ![]() Nacziągactwo jaies, bo jak zaczęlam cisnąć ( nawet nie cisnąć tylko ładnie pytać) to szybciutko się ewakuowali bez pocałuj mnie w dupę nawet
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

tylko z obszyciami a sa takie bez obszyc z tej sztuznej majtkowej szmaty co chyba jestna topie teraz
Na pewno odpada u mnie jakakolwiek część bielizny i odzieży (no, poza wierzchnią) ze sztucznych włókien - czuję się jak w foliowym worku i momentalnie zaczynam pocić się jak szczur 

i np. szczuka tam siedzi i się wypowiada,
??? 

Zresztą tv równa w dół chyba - patrz "Celebrity splash" (pomijając, że połowy tych "celebrytów" nie znam)