|
|
#4681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() a Mam się nie boi obcych facetów do domu wpuszczać?
|
|
|
#4682 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ni starego...sympatyczny był..pokazywał nam zdjecia swojego dzidziusia i wcale nie chcial isc do domu
|
|
#4683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie tematy, to raczej do jakiegoś "plotkarskiego" programu nie wiem, np. rozmowy w tokuCytat:
fogle te wielkie reklamy to przegięcie, szpecą tylko
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-03-10 o 15:33 |
||
|
|
|
#4684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się tlumacyzla,ze przecież by nie wpuściła jak by była sama...ta, jasne ![]() ![]() Tak ją zamotali,że po rachunki poleciala a jakimś cielęciem strasznym nie jest....obiecala,ze teraz zawsze będzie odprawiać przy bramie, nie ważne kto. Po to jest dzwonek na bramie, psy, i tabliczka ostrzegawcza. A wogle te moje psy...każdy może wejść...nawet nie mrukną Czesiek jeszcze szczeknie dla zasady ( jak nie ma nic lepszego do roboty), czasem podskoczy, ale kajtek to już wogle ciele, no chyba że by ktoś nadepnął to by się zdenerwował.... ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Polubił Cię ![]() Może jak będziesz wyjątkowo oschła dla nowego, to nic sie nie stanie ![]() ![]() No
|
||
|
|
|
#4685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pieski bomba
|
|
|
#4686 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a pani od wakacji mowila ze dzwonila do hotelu, cieszy mnie to bo znaczy ze jeszcze stoi
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i poka ten hotel, bo to chyba inny, czy któryś z tych, które rozkminiałaś?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4688 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
uwiodlo mnie to ze 100 m za hotelem jest juz koniec wszystkiego , i wykopalisko archeo,i czajnik! smiejcie sie ale gdzie indziej nie bylo
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
1. Oby skuteczną
![]() 2. Taa....wyglądają jak zboje, a cielkai..mieszkam na wsi i psa porządnego nie mam , tylko straszaki ![]() Chociaz jak mi kiedyś znajomy coś tlumaczył, Czesiek leżal obok i iby nie patzryl, a tamten mnie w ramie dotknąl to psisko na baczność i warczenie włączyło...to może jakieś resztki innstynktu ma...ale Kajtek to już wogole przytulanka i ozdoba...grożne pitbule i inne psy bojowe...phiiii ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zmachania uganianiem się z PITami i za chlebem oraz znad pomidorówki
Nie mam pojęcia - ja znam te wszystkie njusy z Pudla ![]() Dzięki! Ciągle jakieś nowe święta wymyślają - za moich czasów Dzień Chłopaka był 30. września ![]() Cytat:
Przy okazji prądu - przed chwilą widziałem banerek u góry "zmień dostawcę, wystarczy 15 minut" ![]() Cytat:
Straszny syf u nas pod tym względem Ostatnio ktoś pisał na jakiejś stronie, że pierwszym znakiem tego, że właśnie przekroczył granicę De-Pl jest nagłe uderzenie banerami po oczach Cytat:
Macie tabliczkę "złe psy"? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
znad klęski podkładowej
![]() prawie kupiłam affinimat porcelanowy na promocji, bo od dawna się zachwycałam odcieniem, ale zrobił się ohydnie pomarańczowy na skórze. testowałam też astor perfect stay, rimmel lasting finish w tubie i sensique cc. tylko te miały w miarę ok kolory, ale formuly to porażka testował ktoś revlon nearly naked? ![]() czy te burżuje na all za dwadzieścia parę to pewne są? ![]() Anastazjo u nas to samo ![]() Babcia biegnie po dowód jak ktoś chce tylko zobaczyć już jej wcisnęli niekorzystną umowę z t-mobile, ale złożyliśmy skargę i udało się odkręcić. w zeszłym roku kręcili się po domach niby ankieterzy z gusu i wypytywali o wyjazdy wakacyjne kobieta po 40-tce, teczka, identyfikator, wyglądała wiarygodnie
|
#4692 |
|
BAN stały
|
Betty, masakra!
Jak później ufać komukolwiek?
|
|
|
|
#4693 |
|
grozi wypollizowaniem
|
oferta na krecie złapana,
oferta nad bałtykiem znaleziona, nie ta co chcialam ale obok, ciut jakby gorsza,ale za to prawie 30 proc tansza to tera tylko na bozecielsko zostało mi wymyslic cos: jakies pomysy enibady? ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- zamawial ktos gdzies fotoksiążke? jak sie to ogarnia? w empiksame fikusne szablony ble..
|
|
#4694 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurcze swiat skręca, równia pochyła normalnie Ja nauczyłam moją nie otwierać nikomu drzwi. Cytat:
![]() Mnie wkokufia najdobitniej ten pierdzielony braweran i inne suplementy na stojące prącie reklamowane w radiu co 10 minut Co u licha w samo południe? Kiedy dzieciaki słuchają to jest porażka. Pomijając fakt że same reklamy są żenujące. Autentycznie non stop kolor o tym bębnią. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potwierdzam. Ja się poddałam, lepiej mi jednak bez. Reszta to ciasto niemożebne. Pamietaj że mam wciąż CC nr 31 do oddania. Znosny jest ale żaden szał. Tzn odcien nie mój i tak nie zuzyję. Naked nie testowałam. darowałam se podklady. Meziam się minerałem jak potrza i koniec. Cytat:
![]() Nie no fajnei, fajnie bardzo. Gratuluję. Czyli chuopin poszedł po rozum znaczy się? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-10 o 21:39 |
|||||||
|
|
|
#4695 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobrze sobie poradziłaś ![]() ja wszystkich domokrążców spławiam Cytat:
Cytat:
albo przed wizytą Cytat:
Cytat:
![]() - Cytat:
![]() szablon można było samemu zrobić Macham znad zakupienia szczoteczek sonicznych (jeszcze nie wypróbowałam, boję się ) oraz wagi, która albo jest zepsuta albo ja jednak nie ważę tak dużo jak sądziłam (oby to drugie ) Może teścik
|
|||||||
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę obu ![]() Ja szukam przepisu an cykorię. Tylko bez mięsa. Wciąż mam odrzut. |
|
|
|
|
#4697 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- A w teściku 563 - dolna granica szybkiego ![]() Jak Wam poszło? |
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam fazę na fenkuły
![]() co do cc, to chyba potrzebuję mocniejszego krycia ![]() jak jest ok, to wystarcza mi korektor i puder na dzień ale pod pełny makijaż to za mało a i armagedon jeszcze nie raz przejdzie ![]() i gratuluję decyzji, zakupów i wygranych licytuję 135mm
|
#4699 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No ![]() 3. Nie...nie macie zlych psow ![]() Macie tabliczkę ''dobry pies, ale nerwus'' ![]() Cytat:
2.Dobrze,ze udalo się odkręcić...a ile jest takich staruszkow, co nie ma im kto pomoc....straszne to jest... 3 ![]() Cytat:
![]() 2. To drugie na pewno ![]() Mi wyszlo zwykłe, w gornej granicy, ale nie zwrócilam uwagi ile
|
|||
|
|
|
#4700 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty,na burżuje jest promocja w SP - może masz gdzie w okoicy?
Znad ledwowidzenia i dorsza z limonką... jutro w planach powtórka z jagnięcia
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czyli nie teściłaś CCka Burżujowego - toż on kryje jak podkład 3. mimo że nic nie rozumiem (poza tym że pewnie obiektyw)
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-10 o 22:50 |
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie mam
![]() a duża obniżka? ![]() Cytat:
![]() 2. nie teściłam jak kryje, to mogę chcieć tylko z wymianą będzie problem, bo chyba nic ciekawego nie mam ![]() 3. przelicytował mnie o złotówkę, w ostatniej sekkundzie, brokuł jakiś
|
|
#4703 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
taaaa...dzwonił do pani wychowawczyni ![]() napisze w tru Cytat:
ale jak samemu szablon? w PS? ja myslalam ze takie fotoksiazki mają jakąs prostą aplikacje do ich robienia...w sensie wybierz tło, dodaj napis ,dodaj jakas popierdółke, a nie ze mam gołła kartke w ps i co mam se tło w srca sama robic to bessesu..albo druga alternatywa gotowe wszystko w empiku..ale mi sie nie podobajo
|
|
|
#4704 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- a co z nich robisz, opowiadaj ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
zazdroszczę i gratuluję ad szczoteczek to przetestuj i koniecznie daj reckę, bo chyba też chcę mieć a teścik później, albowiem ide się wykomponować
|
|
|
#4705 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() PS. Wyjazdowy rok się zapowiada, fajnie Wam ![]() I ja! Tylko mnie się teatralnie skojarzyło bardziej, jak scena z jakiegoś Mrożka ![]() Cytat:
Wszystko prawda Na szczęście ostatnio uspokoili się z tymi reklamami (i jak żadnym purytaninem nie jestem, tak za każdym razem czułem lekkie zażenowanie; że nie wspomnę, gdy kiedyś pojechałem na tydzień do ciotki i wuja, gdzie radio w kuchni włączone non stop, a tam któregoś razu przy obiedzie panienka skarży się, że nie ma ochoty na seks - no taki jakiś "dysonans" jak dla mnie) ![]() Cytat:
Ale ja czytałem swoim zwyczajowym tempem, gdyż nie lubię się spieszyć, tylko smakuję słowa To bulwy kopru włoskiego? Cytat:
Cytat:
![]() Na dobrą laktację? Były takie koperkowo-anyżowe bodajże - pamiętam, że siostra piła (i potem dla didów rozpuszczalny Hipp), ten zapach Cytat:
"Brokuł" --- Spotkałem moich nowych znajomych od "akcji pies" i okazuje się, że właścicielka się odnalazła - dała podobno ogłoszenie na kablówce... mam tylko nadzieję, że już odebrała biedaka ze schroniska (nastraszono mnie, że takiego psa mogli uśpić na dzień dobry, no ale wątpię i to bardzo )...
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-10 o 23:39 Powód: tempem, a nie tekstem ;) |
|||||||
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Najpierw steszcz, bo może nie Twoja bajka ![]() 3. Niemyty u lalaaaa. Niech zgadnę, nie chce stracić "honoru" nauczcielskiego, w sensie nie chce wyjść na klasycznego rodzica ściemniacza bo zawód zobowiązuje? |
|
|
|
|
#4707 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. |
|
|
|
|
#4709 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kto wiedział... z drugiej strony - trzymać psiaka w garażu, przyzwyczaić się do niego, a potem co? Zadzwonić i oddać do schroniska? Właścicielka twierdzi, że on nigdy nie oddalał się od domu na taką odległość - ślepy i ledwo powłóczący łapami... jutro do niej zadzwonię!
|
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zadzwoń, ciekawe co się dowiesz. Powinna być wdzięczna, że ktoś się losem psiaka zainteresował. Zawsze to łatwiej znaleźć swoją zgubę bepzieczną w schronisku, niż na drodze pod kołami aut. dobra lete pomału, bo jestem tysiąc pięć set sto siedemset godzin na nogach. Kryzys minął co prawda, nawet dwa, ale jednak muszę iść spać, sie zregenerowac. Czeka mnie niemiły weekend. Wolę być zregenerowana. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-10 o 23:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

??? 
nie wiem, np. rozmowy w toku

Ostatnio ktoś pisał na jakiejś stronie, że pierwszym znakiem tego, że właśnie przekroczył granicę De-Pl jest nagłe uderzenie banerami po oczach 

Reszta to ciasto niemożebne. Pamietaj że mam wciąż CC nr 31 do oddania. Znosny jest ale żaden szał. Tzn odcien nie mój i tak nie zuzyję. 
) 

Na szczęście ostatnio uspokoili się z tymi reklamami (i jak żadnym purytaninem nie jestem, tak za każdym razem czułem lekkie zażenowanie; że nie wspomnę, gdy kiedyś pojechałem na tydzień do ciotki i wuja, gdzie radio w kuchni włączone non stop, a tam któregoś razu przy obiedzie panienka skarży się, że nie ma ochoty na seks - no taki jakiś "dysonans" jak dla mnie)
)...