Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-10, 23:16   #4261
Cattivo
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Myślałam, że to ręka Oleski, a tu kłaki Karo. Na głowie jasny blondzik, a na reszcie ciała tak czorno, przerąbane. :P
https://instagram.com/p/z-AWHojYKj/?modal=true
[/url]
Myślę że to kwestia zdjęcia, w życiu codziennym to pewnie nie rzuca się tak w oczy. Spojrzałam na swoją rękę, a jestem szatynką i włosy na rękach też mam dosyć wyraźne. W takim przybliżeniu moja skóra wyglądałaby jak busz chyba

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
mnie ta rozrastająca się przeciwstarzeniowa gadka drażni. "zmarchy czarownicy", nie mruż oczu itd. A Kornela wygląda staro i o siebie nie dba, bo jej owal twarzy zaczyna opadać.

ja na razie z tych woskowych, ale zdaje sobie sprawę, że wystarczy zły okres, jakaś życiowa tragedia, stres, zmiany hormonalne i mogę nagle wyglądać jak owe "młode dziewczyny z nadmiernymi zmarszczami", jak każda z nas. Jeszcze argument z nienoszenia szkieł rozumiem (głupota, wzrok się psuje), ale już mówienie o tej mimice, dziubkach to dla mnie jakaś abstrakcja.

Różne ludzie mają priorytety, różnie do tego podchodzą. Dla mnie skrajności skrajnościami (Kasia D od francuskich kwasów i nakładania wszystkiego, czego nie powinna i 8-letnich cieni), ale takie przypatrywanie się zmarszczkom mimicznym od dziubków to gruba przesada.

Zgadzam się... Pilnowanie mimiki to naprawdę nie jest rzecz, która mnie najbardziej w świecie interesuje. Nie widuję też dziewczyn, które cały czas chodziłyby ze zmarszczonym czołem.

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
1 - wygląda jak facet
2 - tragedia
3- nuda
4 - tragedia nr 2
Z dwoma pierwszymi się zgadzam. 3 - według mnie nie nuda, a robota "na odwal się", to jest dopiero tragedia. Czwóreczka mi się podoba nawet, chociaż tyłka nie urywa.

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Lulu zamyka kanał. Szkoda
Live na pożegnanie
https://www.youtube.com/watch?v=CdX5_46AniU
Jedna z moich ulubionych vlogerek... Oglądałam każdy film
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 23:20   #4262
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
U mnie problem jest taki,że czuję się tu przytłoczona, zamknięta w bloku, a ja jestem człowiek wychowany w domu z ogrodem Przez ponad 5 lat mieszkania poznałam bardzo dobrze Warszawę,czuję że to moje miasto,ale brakuje mi świeżego powietrza (gadam jak człowiek wiejski ).
Też wychowałam się w domu z ogrodem, ale od 3 lat jestem pewna, że życie w bloku mnie uszczęśliwia
Każdy ma swoje odczucia, to oczywiste jednak czasem z partnerem śmiejemy się, że mimo iż byliśmy w sumie - do kupy licząc dni - może 3 tygodnie, to już znamy miejsca i zakamarki, o których może nie wiedzieć mieszkaniec po prostu chyba jednak mniejszość gania od 9 rano do 20 po osiedlach z lat 70. i cyka foty blokom :P

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
[COLOR=Silver]
Munka - nie chciałabyć mieszkać w tych blokach na Sluzewcu Ja tam mieszkałam w jednym z nich i ponieważ są jeszcze zsypy to do domu dostaje się robactwo
Hmm, od dwóch lat mieszkam w blokach ze zsypem i ani jednego robaka. Chciałabym chyba jednak chociaż na chwilkę! Może nic by nie przylazło
Zazdroszczę! To osiedle jest fantastik.

W tym wszystkim zapomniałam jeszcze o Przyczółku Grochowskim -tam chcę żyć!

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-03-10 o 23:34
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 23:25   #4263
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość
Zauwazam nowy trend w podkladach - cushion foundation, najpierw Lisa Eldridge naprzywozila sobie z Korei/innych krajow azjatyckich, potem pojawil sie podklad 'poduszeczkowy' Lancome (a jako ze Lisa jest dyrektorem kreatywnym marki, to chyba wiadomo, skad inspiracja), a teraz Sam z pixiwoo pokazala taki podklad z Kiko (i tu stwierdzila, ze pojde i obejrze sobie ten z Kiko i moze kupie na probe - jakby nie przypasowal, to trudno, Kiko nie jest drogie )

Zakupy Lisy z Korei, pokazuje kilka produktow w formie poduszeczek, wszystko bym chetnie wyprobowala
https://www.youtube.com/watch?v=xMlRdPcSfr8
krem bb w akcji (Lisa)
https://www.youtube.com/watch?v=7OAHNuE3Nw0
Podklad Lancome w akcji (Nicola z pixiwoo)***
https://www.youtube.com/watch?v=T4EZ39OsBps
Kiko w akcji - Sam (w ogole fajny mejkap, lubie takie ciemniejsze makijaze na niej)
https://www.youtube.com/watch?v=HNkqgsSqOBw
Jestescie zaciekawione taka forma produktow?

*** zauwazcie, ze w nazwie jest slowko ad (reklama) i na poczatku wyswietla sie komunikat, ze to paid advertorial (advert+tutorial, jak rozumiem? podoba mi sie to slowko tak swoja droga), podobno w UK tak teraz musza oznaczac

a ja wlasnie odbebnilam masaz Tanaka, po czym potraktowalam ryjek maseczka z zolta glinka z Ziaji i zelowymi platkami pod oczy Efektima (wygladalam super dziwnie - jakbym na twarzy miala za ciemny i za zolty podklad, a pod oczami plasterki prosciutto hyhy, polecam!). Fajne te platki w ogole, pierwszy raz uzywalam, nastepnym razem wsadze do lodowki przed uzyciem. i w opakowaniu byla probka kemu na dzien, wiec sprawdzilam tez opakowanie, ktore mam w zapasie 'na okazje' i tam probka maseczki z glinka - kto nie lubi darmoszki?

A Ty, co dzisiaj zrobilas dla ryjka??

Zuzka ma pare fajnych przepisow na soki i smoothie, te niektore z samych warzyw to sa troche straszne, ale lunchowe smoothie z banana, truskawek i szpinaku jest smaczne, nie czuc jakos strasznie szpinaku i jest super sycace. Ostatni przepis, z ogorkiem i imbirem, byl juz calkiem znosny, mimo ze prawie z samej zieleniny, i taki bardzo odswiezajacy ;-)
https://zuzkalight.com/nutrition/one-day-juice-cleanse/

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

ja planuje przetestowac przepis na muffinki z biala czekolada i jagodami, pomysl dopiero sie zrodzil ostatnio w mojej glowie, jak sprobuje i sie uda, to sie podziele
Ja to się dziwię, że po takim szale jak był na bb, cushion foundation/bb przyszły do Europy tak późno. W Korei jest szał pał przynajmniej od 2 lat Myślę, że wcześniej czy później będzie tak samo jak z kremami bb i zasypią nas tym. Swoją drogą ostatnio mi się na stronie Kiko rzuciły w oczy właśnie cienie w formie poduszek
Ja na początku byłam bardzo sceptyczna głównie ze względu na wątpliwą według mnie higieniczność takich produktów (w sensie ok gąbeczkę się umyje ale jak nakładam na twarz i chcę dołożyć produktu to czy czasem nie przeniosę bakterii?) ale jakoś od pół roku chodzi za mną jeden podkład poduszkowy i jak skończę swoje zapasy to chyba się skuszę.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nie dorwę tego nigdzie w Polszy? brzmi najpyszniej na świecie

Nie widziałam ich nigdzie w Poznaniu ale też nie rozglądałam się jakoś strasznie za nimi (depresja, rezygnacja... :P). Może jak jest w twojej okolicy jakiś rosyjski sklep to tam zobacz.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 23:28   #4264
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Ja to się dziwię, że po takim szale jak był na bb, cushion foundation/bb przyszły do Europy tak późno. W Korei jest szał pał przynajmniej od 2 lat Myślę, że wcześniej czy później będzie tak samo jak z kremami bb i zasypią nas tym. Swoją drogą ostatnio mi się na stronie Kiko rzuciły w oczy właśnie cienie w formie poduszek
Ja na początku byłam bardzo sceptyczna głównie ze względu na wątpliwą według mnie higieniczność takich produktów (w sensie ok gąbeczkę się umyje ale jak nakładam na twarz i chcę dołożyć produktu to czy czasem nie przeniosę bakterii?) ale jakoś od pół roku chodzi za mną jeden podkład poduszkowy i jak skończę swoje zapasy to chyba się skuszę.
Nie wiedzialam, ze maja tez cienie-poduszeczki, obczaje sobie tez
Ja uzywalam kremow BB jakies 6-7 lat temu, zanim byl szal w Europie, bo mam kolezanke w HK i ona mi przyslala miniaturki kiedys i zaczelam kupowac na eBay'u juz pelnowymiarowe
Co do higienicznosci, to moze nie uzywac tej gabeczki oryginalnej, tylko kupic takie tanie w drogerii i uzyc, umyc, i wymienic co pare dni? Bo co do cieni, to mysle, ze mozna uzywac tak jak makijazysci uzywaja produktow kremowych/szminek/eyelinerow w zelu etc - nabrac wieksza ilosc czystym pedzelkiem na wierzch dloni i juz stamtad sobie przenosic na oko?
Stary 2015-03-10, 23:33   #4265
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedzialam, ze maja tez cienie-poduszeczki, obczaje sobie tez
Ja uzywalam kremow BB jakies 6-7 lat temu, zanim byl szal w Europie, bo mam kolezanke w HK i ona mi przyslala miniaturki kiedys i zaczelam kupowac na eBay'u juz pelnowymiarowe
Co do higienicznosci, to moze nie uzywac tej gabeczki oryginalnej, tylko kupic takie tanie w drogerii i uzyc, umyc, i wymienic co pare dni? Bo co do cieni, to mysle, ze mozna uzywac tak jak makijazysci uzywaja produktow kremowych/szminek/eyelinerow w zelu etc - nabrac wieksza ilosc czystym pedzelkiem na wierzch dloni i juz stamtad sobie przenosic na oko?

Na pewno można coś wymyślić tylko to mi nie pasuje z konceptem produktu bo ten cały cushion w założeniu ma być produktem który raz ze piknie się nakłada i super wygląda (bla bla bla) a dwa jego forma ma ułatwiać poprawki w ciągu dnia (stąd wygląd w stylu kompaktu). W kontekście tego nosić ze sobą kilka gąbeczek i odkładać te brudne to średnio wygodne ale zgadzam się, że jakieś wyjście to jest.
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-10, 23:48   #4266
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 01:05   #4267
_Summer_
Zadomowienie

Pewnie było tu o tym, ale ja trafiłam przed chwilą na ten film przypadkowo. Jestem w szoku co Lola przeszła, może nadal przechodzi, ale też jak polskie prawo sobie radzi, a raczej nie radzi z takimi rzeczami. W komentarzach Lola pisała, ze to była żona jej faceta, kobita upodobniła się do Loli, schudła i przefarbowała włosy z czarnych na blond... Nieźle sfiksowała. Tacy ludzie nie powinni chodzić na wolności, powinni być leczeni, nie wiadomo co jej strzeli do głowy... Przeraża mnie jak można tak stracić głowę dla faceta i na odwrót.

https://www.youtube.com/watch?v=r-B7q2gz8e8

ps. sorry jak było i znów wałkuje temat.
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 01:19   #4268
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Pewnie było tu o tym, ale ja trafiłam przed chwilą na ten film przypadkowo. Jestem w szoku co Lola przeszła, może nadal przechodzi, ale też jak polskie prawo sobie radzi, a raczej nie radzi z takimi rzeczami. W komentarzach Lola pisała, ze to była żona jej faceta, kobita upodobniła się do Loli, schudła i przefarbowała włosy z czarnych na blond... Nieźle sfiksowała. Tacy ludzie nie powinni chodzić na wolności, powinni być leczeni, nie wiadomo co jej strzeli do głowy... Przeraża mnie jak można tak stracić głowę dla faceta i na odwrót.

https://www.youtube.com/watch?v=r-B7q2gz8e8

ps. sorry jak było i znów wałkuje temat.
Oj byyyyyyyło. Wszyscy Loli tutaj raczej współczuli, okropna sprawa. Z tym, że ona też nie zachowała się z klasą i odpowiedzialnie, prowokowała i podkręcała tamtą babkę na facebooku, pisząc o niej i wrzucając to na swoją tablicę, wyśmiewając razem ze swoim facetem. No po co?

Z jednej strony rozumiem, puściły jej nerwy. Z drugiej, cóż... lepiej przemilczeć takie zachowania.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44397889

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-11 o 01:23
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 01:27   #4269
kustraczek
-ist

Cytat:
Oj byyyyyyyło. Wszyscy Loli tutaj raczej współczuli, okropna sprawa. Z tym, że ona też nie zachowała się z klasą i odpowiedzialnie, prowokowała i podkręcała tamtą babkę na facebooku, pisząc o niej i wrzucając to na swoją tablicę, wyśmiewając razem ze swoim facetem. No po co?

Z jednej strony rozumiem, puściły jej nerwy. Z drugiej, cóż... lepiej przemilczeć takie zachowania.

A kilka postów dalej mamy początki miłości Czochera i Madzika https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2768
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 01:34   #4270
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
A kilka postów dalej mamy początki miłości Czochera i Madzika https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2768

201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 01:34   #4271
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Rocznica była, a ja przegapilam :CCC
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 07:13   #4272
dispersi
Rozeznanie

Na dzień dobry FoodDrugAndCosmetics z nowościami Clinique:

I Olimpia z vlogiem:

Stary 2015-03-11, 07:55   #4273
201605301559
Konto usunięte

lush_lover - dzięki za stronkę z koktajlami

Ciemna - miałaś rację - ojaaa, moje zakwasy - co ja zrobiłam
Brechtam z tego obrazka - właśnie ostatnio oglądałam z nim film (Sextaśma z Cameron Diaz, polecam Wam dziewczyny)

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Żałuj, Czocher- wiesz, jakie Madzik ma gadżety rocznicowe?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 08:10   #4274
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Zauwazam nowy trend w podkladach - cushion foundation, najpierw Lisa Eldridge naprzywozila sobie z Korei/innych krajow azjatyckich, potem pojawil sie podklad 'poduszeczkowy' Lancome (a jako ze Lisa jest dyrektorem kreatywnym marki, to chyba wiadomo, skad inspiracja), a teraz Sam z pixiwoo pokazala taki podklad z Kiko (i tu stwierdzila, ze pojde i obejrze sobie ten z Kiko i moze kupie na probe - jakby nie przypasowal, to trudno, Kiko nie jest drogie )

Zakupy Lisy z Korei, pokazuje kilka produktow w formie poduszeczek, wszystko bym chetnie wyprobowala
https://www.youtube.com/watch?v=xMlRdPcSfr8
krem bb w akcji (Lisa)
https://www.youtube.com/watch?v=7OAHNuE3Nw0
Podklad Lancome w akcji (Nicola z pixiwoo)***
https://www.youtube.com/watch?v=T4EZ39OsBps
Kiko w akcji - Sam (w ogole fajny mejkap, lubie takie ciemniejsze makijaze na niej)
https://www.youtube.com/watch?v=HNkqgsSqOBw
Jestescie zaciekawione taka forma produktow?

*** zauwazcie, ze w nazwie jest slowko ad (reklama) i na poczatku wyswietla sie komunikat, ze to paid advertorial (advert+tutorial, jak rozumiem? podoba mi sie to slowko tak swoja droga), podobno w UK tak teraz musza oznaczac
Jaaaak to fajnie wygląda! Bardzo wygodne no ale właśnie, raczej niezbyt higieniczne... A odnośnie podkładów, właśnie do mnie jedzie MAP, z którym wiążę bardzo duże nadzieje, w kolorze jaśniejszym niż Revlon CS 150 i ponoć chłodnym z domieszką żółci. Mam nadzieję, że mi się sprawdzi, tyle nad tym podkładem wszędzie zachwytów...

U nas też by się przydało takie oznaczenie płatnych współprac, ciekawe jaki procent filmików urodowych uchowałby się bez Nie mam nic przeciwko temu, żeby juciuberki sobie zarabiały na swojej działalności, ale nie wierzę, że każda jedna poleca tylko dobre dla siebie produkty, tak jak się zapierają, więc wolałabym wiedzieć co oglądam.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:25   #4275
Voee
Przyczajenie

Gabrysiaa RainbowOrchid - Get ready with me

Gabi masz piękne oczy a do tego wydajesz się być strasznie sympatyczną i pozytywną osobą.

roseplum dostałaś moją wiadomość?
Voee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:39   #4276
kiziamizia91
Koteł

ja tez ubolewam nad odejsciem Lulu, ogladalam ja pare lat i jako nieliczna z youtuberek nie wpadla w totalny konsumpcjonizm i komerche :P

widze, ze tutaj sie utworzylo koleczko adoracji madzika
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:41   #4277
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
roseplum dostałaś moją wiadomość?
nie, nie dostałam. Chyba dodam maila w podpisie, bo dostaję dziennie 3-4 wiadomości, a ostatnio z pytaniem o wykształcenie ponad 20, więc strach sie bać ile tego jest jeśli czasem wizooz szaleje i nie przychodzą
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:42   #4278
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
ja tez ubolewam nad odejsciem Lulu, ogladalam ja pare lat i jako nieliczna z youtuberek nie wpadla w totalny konsumpcjonizm i komerche :P

widze, ze tutaj sie utworzylo koleczko adoracji madzika
Spoko,nie wszyscy do niego należą

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:44   #4279
roseplum
niepolubiecie

wprawdzie nigdy nie rozumiałam zachwytów nad tym jaka Lulu jest kobieca itd. ale była faktycznie chyba jedną z najbardziej rzetelnych juciuberek. szkoda.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:56   #4280
Voee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
nie, nie dostałam. Chyba dodam maila w podpisie, bo dostaję dziennie 3-4 wiadomości, a ostatnio z pytaniem o wykształcenie ponad 20, więc strach sie bać ile tego jest jeśli czasem wizooz szaleje i nie przychodzą
Tak myślałam, że nie dostałaś mojej wiadomości. Jeśli mogłabyś mi podać adres maila to proszę
Voee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:00   #4281
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jaaaak to fajnie wygląda! Bardzo wygodne no ale właśnie, raczej niezbyt higieniczne... A odnośnie podkładów, właśnie do mnie jedzie MAP, z którym wiążę bardzo duże nadzieje, w kolorze jaśniejszym niż Revlon CS 150 i ponoć chłodnym z domieszką żółci. Mam nadzieję, że mi się sprawdzi, tyle nad tym podkładem wszędzie zachwytów...
Tez wczoraj zamowilam na lady makeup ktory odcien zamowilas konkretnie?

Munka jak tam puder z Flormaru?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:04   #4282
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
Tez wczoraj zamowilam na lady makeup ktory odcien zamowilas konkretnie?

Munka jak tam puder z Flormaru?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
też zamawiałam u LM wzięłam FLW1NB. Modlę się, aby był dość żółty i chłodny jednocześnie. Strasznie ciężko dobrać mi podkład
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:08   #4283
ilciadzaga
Wtajemniczenie

✩ DZAMPREZKA U ZDUPY ✩: http://youtu.be/EKxLgVT2rKY

Łobuzy z rana jak śmietana
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:12   #4284
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Hmm, od dwóch lat mieszkam w blokach ze zsypem i ani jednego robaka. Chciałabym chyba jednak chociaż na chwilkę! Może nic by nie przylazło
Zazdroszczę! To osiedle jest fantastik.

W tym wszystkim zapomniałam jeszcze o Przyczółku Grochowskim -tam chcę żyć!

wiem, wiem, - tam co jakiś czas niby była wołana ekipa do tych robali no ale niestety, za bardzo się dziadostwo rozlazło po budynku... Ale serio, to była masakra, najgorzej w kuchni praktycznie jadałam wtedy codziennie na mieście przez ten rok, mam niezłą traumę po tamtym mieszkaniu :/ No a samo osiedle w porządku, szkoda tylko że te trawniki oczywiście ozdobione non stop przez psy

Cytat:

przykra sprawa, ale widać, że Lola tak gada na prawo i lewo o klasie, a sama jest moim zdaniem "tandeciarą" i z zachowania i z wyglądu... O całej sytuacji mogła opowiedzieć w zupełnie inny sposób, bez zbednych szczegółów i innymi słowami. No niestety, klasę się ma abo nie i kropka.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
tak się rozpadają związki...

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
lush_lover - dzięki za stronkę z koktajlami

Ciemna - miałaś rację - ojaaa, moje zakwasy - co ja zrobiłam
Brechtam z tego obrazka - właśnie ostatnio oglądałam z nim film (Sextaśma z Cameron Diaz, polecam Wam dziewczyny)

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Żałuj, Czocher- wiesz, jakie Madzik ma gadżety rocznicowe?

Taka drobna rada - następnym razem zjedz sobie coś słodkiego, usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. Zawsze działa

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:21   #4285
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:

dobra to już temat kończę

Marta w bikini
https://instagram.com/p/0EFEKQthxz/?modal=true

i jej "mały" biust
https://instagram.com/p/z5ln2nth60/?modal=true

Sarunia
https://instagram.com/p/z5AwbRR0jo/?modal=true
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:22   #4286
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Ciekawe czy dzisiaj tez Madzik coś wrzuci.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:25   #4287
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Ciekawe czy dzisiaj tez Madzik coś wrzuci.
Dzisiaj będą ulubieńcy a jutro vlog
madzik230390 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:43   #4288
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

czekam

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:59   #4289
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
✩ DZAMPREZKA U ZDUPY ✩: http://youtu.be/EKxLgVT2rKY

Łobuzy z rana jak śmietana
Ależ z nich sołszyl midja nindże z tym nazywaniem filmików, obejrzałam prawie sześć minut nudnego materiału o targach, pizzy i jeździe samochodem po to, żeby przez trzy sekundy widzieć Maćka
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:01   #4290
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ależ z nich sołszyl midja nindże z tym nazywaniem filmików, obejrzałam prawie sześć minut nudnego materiału o targach, pizzy i jeździe samochodem po to, żeby przez trzy sekundy widzieć Maćka
Taaaak... oglądam, mowię ma być impreza ok... i 5 sek imprezy.. mogli zatytułować filmik inaczej..
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości