Marcowe Mamy 2015 cz. X - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 10:08   #661
Magnifica
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Niunia najważniejsze że jesteś już po czekamy na opis
Co do pieluch ja dziś kupiłam te Baby dream 30szt Za 9.90 starczy tyle do szpitala? Mam też te dada 1 28szt i tyle pieluchowych zakupów. W rossmanie pampersy bardzo drogie - te jedynki białe po 70gr sztuka jak przeliczylam. Masakra
Gdzie mogą być jeszcze promocje nA pieluchy? Ktoś coś wie?
A chodzi Ci o 1? Bo ja 2 pampersa kupowałam w rossmanie z kartą rossnę za 41,70 zł, a tam są 94 szt. to wychodzi niecałe 0,45 zł za sztukę.
Stary 2015-03-11, 10:11   #662
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Na szczęście cały ten ból już masz za sobą i możesz się cieszyć córeczką!
A miałaś możliwość dostać znieczulenie?
No dobra, to narobiłaś mi stresa tym bólem nieuniknione niestety :/
Nic nie chcieli mi dać.. Teraz mala sobie śpi wymeczona biedna

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:15   #663
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Jakiego smoczka używasz?
Ja mam takie smoczki soothie. Daja je w Ameryce noworodkom. Sprowadzalam je kiedys specjalnie dla Darusia ale pozniej nie uzywalismy z nim smoczkow w ogole. No i teraz przypadly Bqrtudiowi...ale i tak juz kombinuje ile mu dawac by bylo jak najorocej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:18   #664
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Boli cholera coraz bardziej.... Az strach co to będzie przy rozwarciu... Zaraz obchód to się dowiem co dalej
No to trzymamy kciuki Oby miejsce na porodówce było, w mniejszych bólach łatwiej się doczłapać, niż jakby miało się znienacka rozkręcić

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Gratuluje w koncu sie doczekalas

Nusiekoww kciuki za szybka akcje.

Odnosnie pampersow to my mamy 19 dni i zuzylismy prawie 3 pqczki pqmpersow 1, mam jeszcze 1 paczke dad i pozniej przdchodze raczej na 2-ki. Bo 2-ki sa od 3 kg( do 6) a my mamy obecnie 3700 ( 900 gram w 17 dni jupiii) wiec mysle ze nim wkonczymy wszystkie 1 to do 4kg dobijemy i akurat

Kurde dziewczyny jestem z tego wielce niezadowolona ale zaczelam od dzis uzywac smoczka...grr...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
My też się broniliśmy przed smoczkiem, mała wypluwała go od razu. Więc nie dawaliśmy. Teraz jej daje jak już bardzo marudzi. To może ze dwa razy na dzień jest.

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Potężne bole zaczęły się od 19 a urodziłam 3.40. Ogólnie myślałam że zejde na tamten świat.. Takie bóle nie wiedziałam że mogą istnieć.. Szczegółowo napisze potem.. Mloda pije z cyca ale tylko jeden bo drugi jakiś uparty jest
Bóle poszły w zapomnienie. Teraz liczy się tylko Julcia Czekamy na pierwsze zdjęcie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
asiulek8 nie ja nie ściągam pokarmu. ja karmie modyfikowanym. i nie ściągaj jak Ci ładnie zjada z cyca. bo to nie miarodajne.
zawsze z cyca to inne wartościowsze, moze byc odnośnie tych ml. jak ssie pierś niech ssie
No to nie będę ściągała. Niech je z cycocha. Ale skoro sama puszcza to chyba musi się najadać Spróbuję ją sama dzisiaj zważyć.

Rossi - nie bój się tych bóli. Trzeba iść pozytywnie nastawionym. Ja to w tych największych czułam się jak na haju a też bez znieczulenia.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:21   #665
smv
Zakorzenienie

No jedynki białe po 70gr wychodzą..
Nie wiem już ile kupić jedynek bo na razie mam 60szt razem Baby dream +dada to na ile dni starczy? Tydzień? Tak mi się wydaje ze pi razy oko na tyle będzie...
Stary 2015-03-11, 10:23   #666
DezireOrient
Raczkowanie

No piękna wiadomość Niunia!!
Gratulacje kochana!
No to kolejka odblokowana,można rodzić

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:26   #667
Lila_17
Rozeznanie

Heej Wreszcie zadziałał im internet na kompie, bo tak to tylko Was podczytywałam przez tel.
Niunia kochana gratulacje!! Pomyśl, że teraz już będzie tylko lepiej, masz ten ból za sobą, a obok Juleczkę
Nusiekowa kciuki, niech się dzieje
Meganka szybko idziesz, jak nic mnie wyprzedzisz Bo jak mi zaczął odchodzić czop w czwartek to ostatni kawałek wypadł mi w poniedziałek, a Ty jak masz lekko zabarwiony lekko krwią, to ponoć szybciej A masz jakieś skurcze?
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 10:27   #668
ewka5891
Zakorzenienie

Nie cierpię tej pogody tutaj w sobote umylam okno w sypialni a dzisiaj znów brudne

Niunia, bol jest straszny ale jak sie dostaje dziecko w ramiona to wszystko mija

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:27   #669
87marta78
Zadomowienie

Niunia gratulacje!!!! mega Ci zazdroszczę u mnie nic się nie dzieje :/ podobno zaczna cos robic w piatek jesli samo sie nie rozkreci... oby sie rozkrecilo bo naprawdę nabawie sie tu jakiejs depresji.
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:28   #670
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Nic nie chcieli mi dać.. Teraz mala sobie śpi wymeczona biedna
EEE, jak to??

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
no na pewno boli jak nie wiem co. ale wszystko ujdzie w zapomnienie jak się zobaczy swoje dzieciatko
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Rossi - nie bój się tych bóli. Trzeba iść pozytywnie nastawionym. Ja to w tych największych czułam się jak na haju a też bez znieczulenia.
Wiem, że macie racje, tym bardziej, że to drugie moje dzieciątko ale to chyba tym gorzej, bo wiem jak zaje... bolało i obiecałam sobie wtedy, że jak jeszcze jedno dziecko to tylko ze znieczuleniem i co? Jajco bo koniec końców idę do szpitala bez zzo gdzie mam swojego lekarza, szukałam takiego co ma zzo ale naczytałam się opinii o i często i gęsto dziewczyny nie były miło traktowane, bo przyszły nie do "swojego szpitala" zależy na jaką ekipę trafiały a z tym wiadomo, loteria.

Aaaaa, pękają mi rozstępy, tak samo jak przy pierwszej ciąży na samiuśki koniec!!!! :angry:
używała któraś bio oil, warto? Kurde musze się ratować jakimś nowym smarowidłem.

Edytowane przez Rossi
Czas edycji: 2015-03-11 o 10:31
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:32   #671
Lila_17
Rozeznanie

Mój mąż dziś zaczął pracę, Synek nas nie słucha, ale cóż poradzić, trzeba czekać Wczoraj plecy zaczęły mnie boleć, poszliśmy wieczorem na jeszcze jeden spacer, a w nocy pobolewał brzuch, ale wysoko...Wierzę, w to co mi mówiłyście, że rozpoznam skurcze, bo to moja obawa. A mam pytanie, jak odchodzi czop to MUSI być rozwarcie?? na logikę wydaje mi się, że tak, ale szyjka rozwiera się dzięki skurczom, a ja ich nie czułam, albo nie umiałam rozpoznać...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Niunia gratulacje!!!! mega Ci zazdroszczę u mnie nic się nie dzieje :/ podobno zaczna cos robic w piatek jesli samo sie nie rozkreci... oby sie rozkrecilo bo naprawdę nabawie sie tu jakiejs depresji.
Och kochana mam nadzieję, że i Ciebie jak najszybciej złapie, bo współczuje takiego oczekiwania i wcale CI się nie dziwię.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 10:34   #672
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Mój mąż dziś zaczął pracę, Synek nas nie słucha, ale cóż poradzić, trzeba czekać Wczoraj plecy zaczęły mnie boleć, poszliśmy wieczorem na jeszcze jeden spacer, a w nocy pobolewał brzuch, ale wysoko...Wierzę, w to co mi mówiłyście, że rozpoznam skurcze, bo to moja obawa. A mam pytanie, jak odchodzi czop to MUSI być rozwarcie?? na logikę wydaje mi się, że tak, ale szyjka rozwiera się dzięki skurczom, a ja ich nie czułam, albo nie umiałam rozpoznać...

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Och kochana mam nadzieję, że i Ciebie jak najszybciej złapie, bo współczuje takiego oczekiwania i wcale CI się nie dziwię.
Chyba musi, bo on zatyka szyjke.
Najgorsze, że każdego dnia mówią coś innego... już nie wiadomo kogo sluchac :/
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:36   #673
meganka18
Rozeznanie

Nie mam skurczy ale brzuch delikatnie ciągnie mnie jak na okres o 14 mam KTG zobaczymy
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:43   #674
ojustyna
Zadomowienie

dupa dupa dupa !!!! nic a nic !!!!!! ZERO SKURCZYKÓW NAWET MINIMALNYCH !! ależ zła jestem chyba mamusia za dobrze karmi i jej zbyt wygodnie jest w brzuszku, chociaż taki klocek z niej że jak się rozpycha to booli już teraz w piątek na ktg, lekarz powiedział że w przychodni ciąże mogą prowadzić do 41 tygodnia a później szpital, jako że po trminie to moge chodzić codziennie na ktg, ale czy jest sens? jak wszystko dobrze i nic się nie dzieje? zastanawiam się czy jutro do szpitala się przejść, czy do piątku poczekać hmmm
Stary 2015-03-11, 10:43   #675
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny czy pierwsze przystawienie dziecka do cycusia boli? Bo ja się boję chyba bardziej KP niż porodu..
Stary 2015-03-11, 10:47   #676
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Widze ze nie ma mamuśki z terminem na piątek 13- go :p

Przestój bedzie wtedy ? ;D
ja chce rodzić w piątek 13tego podobno dzieciaki urodzone tego dnia to niezwykłe szczęściarze i farciarze więc mogę śmiało najwyżej pierwszą maskotke jaką dostanie to będzie czarny kocurek

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Co do piersi jak wori cementu też tak mam. Chyba za bardzzo rozkreciłam laktacje jak mała na żółtaczce na butelce była. Z jednej piersi mam tyle mleka, że ona na karmienie sie najada i nie chce wiecej. Jak piers za twarda sie robi to przed karmieniem sciagam troche laktatorem, żeby brodawka zmiekla i jej podaje do jedzenia. Po karmieniu zimne okłady na piersi, nawet niekoniecznie z kapusty przynosi ulge. Najgorzej, że jak karmie, to z drugiej piersi tak leci, że musze pieluche przy niej trzymac bo mala zaraz mokra by była.
o rajciu, prawdziwa mleczna kraina

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy pierwsze przystawienie dziecka do cycusia boli? Bo ja się boję chyba bardziej KP niż porodu..
ja też się tego bałam, a już mi przeszło, teraz chyba euforia jakaś mnie ogarnęła i zamiast się smucić i płakać że coś będzie nie tak to tylko podniecenie żeby się wreszcie zaczęło a i naczytałam się że prawidłowo przystawione dziecko to nie boli, ważne żeby nie ciągała dzidzia za samą brodawke tylko ładnie zassała łącznie z otoczką zobaczymy w praktyce

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Nie mam skurczy ale brzuch delikatnie ciągnie mnie jak na okres o 14 mam KTG zobaczymy
mnie tak brzuch ćmi od jakiegoś czasu i nic a nic ! więc oby u ciebie było inaczej
Stary 2015-03-11, 10:53   #677
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Chyba musi, bo on zatyka szyjke.
Najgorsze, że każdego dnia mówią coś innego... już nie wiadomo kogo sluchac :/
No tak, bo tak to mieszają w głowie... Oby się samo szybko rozkręciło

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
A na to KTG to sama się zapisujesz? Bo mi gin nic nie mówił, że mam to robić, a w sumie ciekawa jestem:P
Stary 2015-03-11, 10:55   #678
olasia
Zadomowienie

Witam sie mamuski. Nie jestem w stanie byc na bierzaco.. moj syn stal sie nagle taki zajmujacy... chyba jest zazdrosny o siostre, strasznie zwraca na siebie uwage i az go nie poznaje mam nadzieje, ze za jakis czas przyzwyczai sie do nowej sytuacji bo na razie wiecej przy nim roboty jak przy noworodku.

Widze, ze dzieciaczki cos sie nie spiesza w wyjsciem? Jeszcze chwilka... w koncu marzec nie bedzie trwal wiecznie

No i Gratuluje nowym mamusiom!

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:58   #679
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
dupa dupa dupa !!!! nic a nic !!!!!! ZERO SKURCZYKÓW NAWET MINIMALNYCH !! ależ zła jestem chyba mamusia za dobrze karmi i jej zbyt wygodnie jest w brzuszku, chociaż taki klocek z niej że jak się rozpycha to booli już teraz w piątek na ktg, lekarz powiedział że w przychodni ciąże mogą prowadzić do 41 tygodnia a później szpital, jako że po trminie to moge chodzić codziennie na ktg, ale czy jest sens? jak wszystko dobrze i nic się nie dzieje? zastanawiam się czy jutro do szpitala się przejść, czy do piątku poczekać hmmm
Ale uparciuszki z tych Marcowych Maleństw. Hmm sama nie wiem, niby na tym ktg sprawdzają też tętno Dzidzi i może dlatego po terminie zalecają codzienne sprawdzanie.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Witam sie mamuski. Nie jestem w stanie byc na bierzaco.. moj syn stal sie nagle taki zajmujacy... chyba jest zazdrosny o siostre, strasznie zwraca na siebie uwage i az go nie poznaje mam nadzieje, ze za jakis czas przyzwyczai sie do nowej sytuacji bo na razie wiecej przy nim roboty jak przy noworodku.

Widze, ze dzieciaczki cos sie nie spiesza w wyjsciem? Jeszcze chwilka... w koncu marzec nie bedzie trwal wiecznie

No i Gratuluje nowym mamusiom!
Przyzwyczai się synek to dla niego nowa i niezbyt łatwa sytuacja, ale będzie dobrze Pewnie będą mamusie, którym i do kwietnia się przeciągnie, chociaż nie wiem, jak to było na innych forachale nasze to małe uparciuszki:P
Stary 2015-03-11, 11:00   #680
nouvelle2
Zakorzenienie

Wiadomosc od EdithS: 'Hej Dziewczyny, jestem na porodowce. Od rana zostalam przyjeta, po 10 mialam badanie i rozwarcie na dobre 3cm wiec balonika juz mi nie zakladali tylko skierowali pod kroplowke. Oby oksytocyna zadzialala....trzymajcie kciuki!!! Buzka EdithS'

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:01   #681
Lila_17
Rozeznanie

Edith mocne kciuki
Stary 2015-03-11, 11:04   #682
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Wiadomosc od EdithS: 'Hej Dziewczyny, jestem na porodowce. Od rana zostalam przyjeta, po 10 mialam badanie i rozwarcie na dobre 3cm wiec balonika juz mi nie zakladali tylko skierowali pod kroplowke. Oby oksytocyna zadzialala....trzymajcie kciuki!!! Buzka EdithS'
no to super kciukasy trzymamy za skurcze
Stary 2015-03-11, 11:13   #683
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
No tak, bo tak to mieszają w głowie... Oby się samo szybko rozkręciło

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

A na to KTG to sama się zapisujesz? Bo mi gin nic nie mówił, że mam to robić, a w sumie ciekawa jestem:P

Mi tez gin nie mówiła - sama sie zapisuje bo cała ciaze miałam trudna - dwa pobytu na patologi po 9 dni kazdy. KTG mam w szpitalu na NFZ wiec nic nie płace - czasu mam a czasu wiec korzystam - zawsze spokojniejsza jestem
Stary 2015-03-11, 11:15   #684
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
No jedynki białe po 70gr wychodzą..
Nie wiem już ile kupić jedynek bo na razie mam 60szt razem Baby dream +dada to na ile dni starczy? Tydzień? Tak mi się wydaje ze pi razy oko na tyle będzie...
Dwa opakowania białych pampersów (tam chyba jest po 33 sztuki) starczyło nam na tydzień. Teraz testujemy Dady. Pierwsza pieluszka już na pupci Jagódki.

Cytat:
Mnie bolało, ale to jest ból który trwa dosłownie kilak sekund zanim dobrze się ułoży i będzie zasysać .

EdithS - trzymamy kciuki

A czy któraś z karmiących używa tych nakładek na brodawki do karmienia? Wyciąga to trochę sutki?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:15   #685
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Meganka na ktg chodzisz prywatnie czy do szpitala? Ciekawe od czego zależy czy wysyłają na ktg, mnie gin nie wysyła a termin minął hmm..a mała bardzo niewiele się rusza i sama bym chętnie na takie ktg się wybrała.
EdithS 3cm to już się dzieje trzymamy kciuki, powodzenia!
Stary 2015-03-11, 11:30   #686
irish cream
Raczkowanie

niunia gratki Witamy na świecie Julcie
Cytat:
To chyba dziś skocze do rossmana po pieluchy ja mam Jedynie malutka paczkę dada from biedra...
Ja od początku używam Dady i sobie chwalę. Od soboty popołudnia skończyliśmy jedną paczkę, czyli wychodzi 7 pampków na dzień.

Cytat:
Mnie w ogóle nie bolało, miałam przystawienie na sali porodowej i taka byłam szczęśliwa, ze o żadnym bólu nie myślałam.

Mały aktualnie śpi. Nocka minęła nawet, nawet. Były dwa kp po 1h. Teraz wisiał na cyckach od 9:30 do 11:20 z małymi przerwami. Jestem szczęsliwa, że nie dokarmiamy go butlą już.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

A czy któraś z karmiących używa tych nakładek na brodawki do karmienia? Wyciąga to trochę sutki?
Mam, ale nie używam. Trochę mam poranione sutki, dzisiaj nawet z mlekiem poleciała krew z jednego. Nie używam z tego względu, że ciężko mi jest przystawić małego a jeszcze z tymi nakładkami to w ogóle sobie nie wyobrażam
irish cream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:36   #687
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Meganka na ktg chodzisz prywatnie czy do szpitala? Ciekawe od czego zależy czy wysyłają na ktg, mnie gin nie wysyła a termin minął hmm..a mała bardzo niewiele się rusza i sama bym chętnie na takie ktg się wybrała.

EdithS 3cm to już się dzieje trzymamy kciuki, powodzenia!

W szpitalu w którym rodzę jest rejestracja KTG - można sie rejestrować od 36 tc bez skierowania od lekarza - Badanie raz w tygodniu . Po terminie można nawet codziennie

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Wczoraj byłam u innej gin - i tez mnie na koniec poinformowała abym przynajmniej raz w tyg na KTG chodziła - nie wiem od czego to zależy .
Ja mam w karcie ciazy zanotowana hospitalizacje x 2 i choroba Hashimoto z wykrzyknikiem na pierwszej stronie .
Stary 2015-03-11, 11:39   #688
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
Wczoraj byłam u innej gin - i tez mnie na koniec poinformowała abym przynajmniej raz w tyg na KTG chodziła - nie wiem od czego to zależy .
Ja mam w karcie ciazy zanotowana hospitalizacje x 2 i choroba Hashimoto z wykrzyknikiem na pierwszej stronie .
u mnie niestety gbs dodatki na pierszej stronie z wykrzyknikiem oby córce nie zaszkodził w niczym ten paciorkowiec jeden

zmykam do piwnicy poogarniać z mężem, może coś ruuszy takie moje złudne nadzieje
Stary 2015-03-11, 11:42   #689
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna jesteś z tym czekaniem oby cos sie zaczęło dziać

Cytat:
Nie bój się karmienia na zapas
W mojej opinii poranione brodawki od kp przy bólu porodowym to nic pózniej jej to sama przyjemność

EdithS powodzenia!

Ja sprzatnelam łazienkę na błysk i teraz zabieram sie za nasze pokoje jakos dzisiaj mam wene na sprzątanie i muszę korzystać

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:49   #690
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
W szpitalu w którym rodzę jest rejestracja KTG - można sie rejestrować od 36 tc bez skierowania od lekarza - Badanie raz w tygodniu . Po terminie można nawet codziennie

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

O, to fajnie w tym Twoim szpitalu Też mam Hashimoto... czyżby to było AŻ tak istotne..? Kurcze no to pięknie bo ja nawet nie wspomniałam o tym, tylko o niedoczynności.

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Nie bój się karmienia na zapas
W mojej opinii poranione brodawki od kp przy bólu porodowym to nic pózniej jej to sama przyjemność
Dokładnie tak!

Edytowane przez Rossi
Czas edycji: 2015-03-11 o 11:52
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości