|
|
#2491 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]() My jutro jedziemy po odbiór wanienki i wkładu do niej i też strasznie mnie to cieszy Cytat:
tylko nie za bardzo dla tych korzystających
|
||
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja ta slynna sukienke zwykle widze jako czarno niebieska ale bialo zlota dwa razy tez widzialam az sie zastanawialam czy to nie fotoszopowane! miejmy nadzieje, ze sie obroci jeszcze! tym bardziej ze ma miejsce, trzymamy kciuki! ktory to tydzien? moj ludzi wydaje mi sie, ze lezy w poprzek brzucha! czy to w ogole mozliwe? bo po lewej stronie mam ciagle taka wypuklosc jakby glowka tam byla a kopniaczki czuje prawie tylko po prawej stronie...
|
|
|
|
|
#2495 |
|
Zadomowienie
|
O a ja nie myslalam, ze wyozyczenie laktatora tyle kosztuje, chyba rzeczywiscie lepiej kupic wczesniej
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Kika, a po ile są te ręczniki w Gemini?
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- ja mam 100x100 za 39 zł więc to dobra cena
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
medeli ale takie wielkie na stojaku
|
|
|
#2498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
100x 100 za 36,99 76x76 za 25,09 wiec jak ktoś planuje i tak zakupy w tej aptece to warto od razu reczniki kupić wyżej wkleilam tez link
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy : - cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajęty i domagać się ze wszystkich sił, tego czego pragnie Edytowane przez kika1989wroc Czas edycji: 2015-03-11 o 16:58 |
|
|
|
|
#2499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w realu widac ten róż bardzo dobrze, aż taki blady nie jest..
|
||
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zalogowałam się na stronie H&M i przysłali mi -25% znizki na wybraną rzecz, a chciałam kupic tam kopertowe body które kosztują 49 zł
ze zniżką będą miały łatwiejszą cene do zaakceptowania Princesika, kiedyś widziałam w gemini ręczniki 100x100 chyba za 36,99 ale głowy za to nie dam... |
|
|
|
#2501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie też
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnie nie obrzydza, można porządnie wygotować/wymyć i będzie ok, gumowe części kupić nowe. Polecam. W obu, ale w occie najpierw i nie za długo. Cytat:
i trzymam kciuki za obrót ![]() Cytat:
daj znać jak się używa później
|
||||
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn najpierw w roztworze wodnym octu, później sody. a to dlatego, że jeżeli za mocno nasiąknie octem to soda to trochę wyciągnie
|
|
|
|
#2504 | |||||||
|
Zadomowienie
|
masakra... ile nadrabiania...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cytat:
ale rośnie niezły strongmen ![]() Cytat:
za maleństwo Cytat:
za zakupy za zakupyCytat:
no właśnie Cytat:
za zakupyCytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
Ja byłam dziś na krzywej. Przyszłam i pół godziny stałam w kolejce do rejestracji, następnie kolejne pół godziny w kolejce do pobrania krwi. Oczywiście brzuch widoczny, ale nikt mnie nie przepuścił; a u nas w labie, nie ma żadnych zasad odnośnie przepuszczania ciężarnych, więc nawet nie miałam się na co powołać
Co do samej glukozy to jak ją piłam to śmiałam się do mamy, że dziewczyny przesadzały i jak zwykle mnie nastraszyły, a to smakuje jak zwykła woda z cukrem. I że z porodami też tak jest, że wszyscy straszną, a ja to pyknę raz dwa ostatnie dwa łyki już nieco gorzej mi weszły, ale najlepsze jest to, że nagle nie byłam w stanie wstać wyrzucić kubka a jeszcze chciałam dodać, że była też inna pani przede mną na krzywej i przede mną odbierała wynik na czczo i miała 140!!! oczywiście nie obciążyli jej, bo stwierdzili że to zbyt niebezpieczne... ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Tak się chwalicie swoimi zakupami, a ja chyba nie mówiłam, że kupiłam ostatnio ręczniki z woltexu, wanienkę na stojaku i materac do łóżeczka
|
|
|
|
#2506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiesz czy trzeba czy wystarczy pokazac w telefonie ?
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra u ciebie z tym czekaniem na glukozę ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nooo i graty za bohaterskie przeżycie glukozy ja zrobiłam zakupy...yyy tzn połowe. najpierw kilka rzeczy u jednego sprzedawcy. wszystko elegancko, zapłaciłam, koniec. potem zakupy u drugiego sprzedawcy....i zawiesił mi sie komp...i musiałam coś za dużo poklikać bo jak sie odwiesił to mi wyskoczyło że wszystko podwójnie kupiłam i zamiast stówy mam dwie do płacenia... |
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na pewno anulują, tylko trochę to potrwa... Też miałam podobną sytuację. Sprzedawca musi wystąpić do allegro o anulowanie, potem oni Ci wysyłają wiadomość z zapytaniem czy potwierdzasz wersję sprzedawcy i po tym czasie dopiero zwracają pieniądze. U mnie tak było. |
|
|
|
|
#2510 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo jak wchodzę w załącznik to mi się tylko jakieś cyferki pokazują i nie mogę ale też słyszałam, że trzeba mieć wydrukowany... będę jeszcze walczyć, najwyżej całego maila wydrukuje ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bosz...a zawsze powtarzam, jak zawiesi sie komp niczego nie klikać....i co ? sama tak zapierniczyłam.... ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
yyy to chyba przez ciebie ![]()
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Konto usunięte
|
Mycha masakra z tą glukozą
![]() Industria, przyznaj, że zaszalałaś i Ci głupio a nie zwalasz na kompa Princesika, a nie jest tak, że masz 10 dni na zwrot?? |
|
|
|
#2514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
industria przyznaj sie, ze zakupoholiczka jestes ![]() mycha rzeczywiscie, masara... ale sie ciesze, ze ja nie musialam robic glukozy :P |
|
|
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do seksu, bo widziałam, że też tu dzisiaj gościł ten temat. Ja nie zanotowałam wzrostu libido, ale jak już tż mnie namówi, to jest tak lekko i gładko, że sama się sobie dziwię. Na pewno się nie ściaśniłam |
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no mi tak troche obolalo na pczatku jest a potem gladko idzie, na zadna suchosc nie narzekam.. tylko na brzuchola trzeba uwazac i oczywiscie niektore pozycje juz dawno sa wykluczone... |
|
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki... a o co chodzi ze zmianą regulaminu na bejbiprogram? Bo dostałam na maila o zmianie regulaminu, a mój kalafior nie ogarnia
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- bo ja jestem taka ciumra głupia ja to odbierałam osobiście i otwierałam pudełko przy gościu i mi zaleciało tym smrodem ale jakoś nie pokojarzyłam, że to to pudełko i te rzeczy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

graty 

tylko nie za bardzo dla tych korzystających 
czy to w ogole mozliwe? bo po lewej stronie mam ciagle taka wypuklosc jakby glowka tam byla a kopniaczki czuje prawie tylko po prawej stronie...

[/RIGHT]

ala

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gin wyraznie widziala, bo akurat w trakcie usg znów to zrobił a ja myslałam że tam zejdę z bólu Stwierdziła, ze jest bardzo silny, i może też naciskać na jakieś nerwy itp. dlatego taki ból... Bedzie z niego niezły agent coś czuje
ale rośnie niezły strongmen
bo jak wchodzę w załącznik to mi się tylko jakieś cyferki pokazują i nie mogę
ale też słyszałam, że trzeba mieć wydrukowany... będę jeszcze walczyć, najwyżej całego maila wydrukuje
..bo sie przed tż-tem wyda i bedą baty