Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 16:40   #2491
Selis
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
jeeej jaki byczek graty

właśnie do kiedy dziecko ma czas na ostateczne "ułożenie" wyznacza sie któryś tydzień na to?
moja młoda też ostatnio była już główką w dół, ale chyba znów sie coś pozmieniało.....

edit:, pszczoua, już widze że masija zadała już to samo pytanie co ja i odpisałaś

haha, dokładnie, jaka radocha

haha, chciałam to samo napisać

co do części laktatora, to moje znajome właśnie też polecały kupić używke, ale te gumowe częsci powymieniać na nowe....

dawno nie kupiłam nic dla Gosi. czas na zakupy....Dzień Dobry Allegro
Udanych łowów...szalej

My jutro jedziemy po odbiór wanienki i wkładu do niej i też strasznie mnie to cieszy
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ja widze tylko bialo-zloty

Ja wyparzalam. I wyparzac napewno mozna jak to medela

No ja chciałam wypożyczyć na cito bo głupia nie za kupilam wczesniej.
Efekt: 50zl trzeba zapłacić za właśnie te gumowe części ... Trzeba sobie je kupić nowe + 80zl/miesiąc wypożyczenia wiec....
To niezły interes z tą wypożyczalnią tylko nie za bardzo dla tych korzystających
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:41   #2492
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

co do części laktatora, to moje znajome właśnie też polecały kupić używke, ale te gumowe częsci powymieniać na nowe....
:
No włąśnie szukam na allegro zapasowych gumowych części
Stary 2015-03-11, 16:45   #2493
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
myboy, u mnie też jest biało miętowy

To jeszcze nic, ja czasem widzę biało-złoty a czasem niebiesko-czarny

Witam się po wizycie. Mały nie taki mały bo ma już 1558 gram i wychodzi znów większy niż z tp. Niestety - był ułożony już ładnie główkowo, a tymczasem obrócił się pośladkowo. Wg lekarza ma czas na obrót do następnej wizyty za 3 tygodnie. Jeśli się nie obróci, to w zależności od jego wielkości - albo cc albo próba porodu sn (jeśli byłby maleńki na co się nie zanosi). Jestem załamana, TŻ nie zdążył na pierwszy poród i nie chciałabym żeby ten został zakończony cc. Ja wiem, że dla niektórych to nie tragedia ale mi bardzo zależy na sn... Także proszę o kciuki (na plus przemawia duża ilość wód płodowych, także maluszek ma jeszcze miejsce na obrót).
na moim telefonie i na kompie tez jest bladorozowy ten kocyk...

ja ta slynna sukienke zwykle widze jako czarno niebieska ale bialo zlota dwa razy tez widzialam az sie zastanawialam czy to nie fotoszopowane!

miejmy nadzieje, ze sie obroci jeszcze! tym bardziej ze ma miejsce, trzymamy kciuki! ktory to tydzien?
moj ludzi wydaje mi sie, ze lezy w poprzek brzucha! czy to w ogole mozliwe? bo po lewej stronie mam ciagle taka wypuklosc jakby glowka tam byla a kopniaczki czuje prawie tylko po prawej stronie...
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:48   #2494
Princesika
Zakorzenienie

Ale się wpakowałam z tym laktatorem
Nie wiem co mnie napadło, w kółko mówiłam, że laktatora używanego to na pewno nie kupię
Stary 2015-03-11, 16:49   #2495
Domincia_1987
Zadomowienie

O a ja nie myslalam, ze wyozyczenie laktatora tyle kosztuje, chyba rzeczywiscie lepiej kupic wczesniej

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:51   #2496
Princesika
Zakorzenienie

Kika, a po ile są te ręczniki w Gemini?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

ja mam 100x100 za 39 zł więc to dobra cena
Stary 2015-03-11, 16:54   #2497
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
O a ja nie myslalam, ze wyozyczenie laktatora tyle kosztuje, chyba rzeczywiscie lepiej kupic wczesniej
No dla mnie to tez był kosmos. 3 wypożyczalnie w krk i ceny identyczne. Tyle ze oni wypozyczaja takie kombajny medeli ale takie wielkie na stojaku

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:56   #2498
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Kika, a po ile są te ręczniki w Gemini?

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

ja mam 100x100 za 39 zł więc to dobra cena
http://www.aptekagemini.pl/manufactu...ng/default/asc

100x 100 za 36,99
76x76 za 25,09
wiec jak ktoś planuje i tak zakupy w tej aptece to warto od razu reczniki kupić wyżej wkleilam tez link

Edytowane przez kika1989wroc
Czas edycji: 2015-03-11 o 16:58
kika1989wroc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:56   #2499
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
myboy, u mnie też jest biało miętowy

To jeszcze nic, ja czasem widzę biało-złoty a czasem niebiesko-czarny

Witam się po wizycie. Mały nie taki mały bo ma już 1558 gram i wychodzi znów większy niż z tp. Niestety - był ułożony już ładnie główkowo, a tymczasem obrócił się pośladkowo. Wg lekarza ma czas na obrót do następnej wizyty za 3 tygodnie. Jeśli się nie obróci, to w zależności od jego wielkości - albo cc albo próba porodu sn (jeśli byłby maleńki na co się nie zanosi). Jestem załamana, TŻ nie zdążył na pierwszy poród i nie chciałabym żeby ten został zakończony cc. Ja wiem, że dla niektórych to nie tragedia ale mi bardzo zależy na sn... Także proszę o kciuki (na plus przemawia duża ilość wód płodowych, także maluszek ma jeszcze miejsce na obrót).

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
podobno prawdziwy facet różu się nie boi

Myboy jak napisałaś o tym rózu to u mnie go widać. Ale jakbyś nie napisała to pewnie bym obstawiała biały
taaa

w realu widac ten róż bardzo dobrze, aż taki blady nie jest..
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:59   #2500
Selis
Zadomowienie

Właśnie zalogowałam się na stronie H&M i przysłali mi -25% znizki na wybraną rzecz, a chciałam kupic tam kopertowe body które kosztują 49 zł ze zniżką będą miały łatwiejszą cene do zaakceptowania

Princesika, kiedyś widziałam w gemini ręczniki 100x100 chyba za 36,99 ale głowy za to nie dam...
Stary 2015-03-11, 17:57   #2501
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
A u mnie jest róż,ale majtkowy-jasny
U mnie też

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja mam jakiś obrzydliwy smoczek od siostry Tż- biały w zielone serduszka, ale chyba wywalę go i kupię inny...
Zostaw , nigdy nie wiadomo kiedy może się przydać. A im na pewno będzie miło, jak raz zobaczą go u małego, choćby położyć na łóżeczku i udawać, że mały go używa. A później schować

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ja już powiedziałam tżtowi, że jakby juniorce coś urosło między nogami to było by mi strasznie smutno a on na to że jeszcze jest nadzieja i się zaczął cieszyćala
Oj dlatego ja nastawiam się na nowy laktator. Jakoś mnie obrzydza używka
Mam nadzieję, że naszemu młodemu nic nie odpadnie
mnie nie obrzydza, można porządnie wygotować/wymyć i będzie ok, gumowe części kupić nowe.
Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Może wymocz w sodzie albo occie ten laktator?
Polecam. W obu, ale w occie najpierw i nie za długo.

Cytat:
Super, że z małym ok i trzymam kciuki za obrót

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Mnie caly czas dzdidziol kopie w dolnych okolicach brzucha tak nad bozenka, musze na wizycie zaoytac jak wogole dziecko jest ulozone.

A ktos pytal jaki wozek zamowilismy, przepraszam nie pamietam kto, ale wybralismy bebetto holland granatowy z bialym dolem gondoli i bialym stelazem fotelik wzielismy cybex aton i do tego baza na pasy - zobaczymy jak sie to bedzie
W ostatniej chwili zrezygnowaliśmy z holland i nie wiem nadal czy dobrze zrobiliśmy daj znać jak się używa później
Stary 2015-03-11, 18:09   #2502
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
\
Polecam. W obu, ale w occie najpierw i nie za długo.
Tak? Na razie moczę w misce z płynem. Ale z octem też spróbuję
Stary 2015-03-11, 18:25   #2503
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Tak? Na razie moczę w misce z płynem. Ale z octem też spróbuję
Tzn najpierw w roztworze wodnym octu, później sody. a to dlatego, że jeżeli za mocno nasiąknie octem to soda to trochę wyciągnie
Stary 2015-03-11, 18:34   #2504
mycha_818
Zadomowienie

masakra... ile nadrabiania... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
wróciłam, wszystko ok. Szyjka zamknięta a te potworne bóle to dlatego że Misiek się zapiera nogami u góry i naciska główką na szyjkę Gin wyraznie widziala, bo akurat w trakcie usg znów to zrobił a ja myslałam że tam zejdę z bólu Stwierdziła, ze jest bardzo silny, i może też naciskać na jakieś nerwy itp. dlatego taki ból... Bedzie z niego niezły agent coś czuje
dobrze, że to nic strasznego ale rośnie niezły strongmen

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Czesć dziewczynki!!!

Nie ma mnie ostatnio, bo taka pogoda ładna, że ciągle na dworze jestem, spacerujemy z mala, latam po sklepach. Ogólnie korzystam póki jestem jeszcze na chodzi a na majówkę jeszcze sobie wymyśliłam wyjazd nad morze

W poniedziałek miałam wizytę, z maluchem wszystko ok waży już 1020 szyjka długa i bardzo wysoko, musiała mi przez usg mierzyć.

Ilonuś współczuję atrakcji nocnych a kiedy masz gina?

Kejtice szkoda, że z tym wózkiem nie wyszło

U nas kot nie ma wstępu do sypialni gdzie są rzeczy dziecka, łóżeczko itp. wolę nauczyć go tego teraz niż potem po porodzie jeszcze tym się przejmować a kot łatwiej załapie to teraz, że to nie dla niego niż jakby teraz mógł tam wchodzić, a potem nagle nie
za maleństwo

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
mały siłacz dobrze, że ok

hejj super, że z maluszkiem dobrze

przyszła do mnie paczka od rp77 jakie to wszytsko słodkie
za zakupy

Cytat:
Do mnie też przyszła paczka od rp77. Ręczniki są cudowne
za zakupy

Cytat:
Eeeeej, a Mycha dalej nie wie czy będzie chłopak czy dziewuszka? Czy nie chce wiedzieć?
mycha liczy na Laurę ale nadal nie wie
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
U Mychy to się chyba nie dało podejrzeć
no właśnie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
masz rację oczywiście
Przyszedł zestaw minky dla Leosia- jest cuudny mięciusi i cieplutki
Kupię Franiowi taki kocyk-kołederkę na zimę w ramach dodatkowego okrycia.
za zakupy

Cytat:
ale lipa:/ przyszła paczka od makaszki, myślałam że kocyk jest biało-miętowy, a tu okazało sie że różowo- miętowy :sciana: mam nadzieję, że da się wymienić...

przynajmniej u mnie na kompie jest biały
widzę róż, ale jak powiedziałaś, do tej pory też widziałam biały

Cytat:
Wiecie co... Odebrałam ten laktator kupiony na OLX. I ma taki dziwny zapach, jakby takiej wilgoci starego domu... Umyłam każdy element w gorącej wodzie z płynem a pudełko otwarte wyniosłam na balkon.
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 18:38   #2505
mycha_818
Zadomowienie

Ja byłam dziś na krzywej. Przyszłam i pół godziny stałam w kolejce do rejestracji, następnie kolejne pół godziny w kolejce do pobrania krwi. Oczywiście brzuch widoczny, ale nikt mnie nie przepuścił; a u nas w labie, nie ma żadnych zasad odnośnie przepuszczania ciężarnych, więc nawet nie miałam się na co powołać po pobraniu kolejne 45 minut czekania na wynik cukru na czczo, żeby wiedzieli czy mogą mnie obciążyć. Wynik miałam 80, więc podali mi glukozę. Po wypiciu oczywiście kolejne dwie godziny czekania... Spędziłam tam 4 godziny! Masakra!!! myślałam że jajo zniosę!!!!

Co do samej glukozy to jak ją piłam to śmiałam się do mamy, że dziewczyny przesadzały i jak zwykle mnie nastraszyły, a to smakuje jak zwykła woda z cukrem. I że z porodami też tak jest, że wszyscy straszną, a ja to pyknę raz dwa ostatnie dwa łyki już nieco gorzej mi weszły, ale najlepsze jest to, że nagle nie byłam w stanie wstać wyrzucić kubka zrobiło mi się gorąco, zaczęłam się rozbierać z głową w górze, żeby nie zwymiotować; pot na czole, we włosach, na plecach i między cyckami... do tego tętno chyba z 200... myślałam, że nie przeżyję - taka bohaterka ze mnie na szczęście trzymało mnie 20 minut i przeszło

a jeszcze chciałam dodać, że była też inna pani przede mną na krzywej i przede mną odbierała wynik na czczo i miała 140!!! oczywiście nie obciążyli jej, bo stwierdzili że to zbyt niebezpieczne...

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Tak się chwalicie swoimi zakupami, a ja chyba nie mówiłam, że kupiłam ostatnio ręczniki z woltexu, wanienkę na stojaku i materac do łóżeczka z wszystkiego jestem bardzo zadowolona
Stary 2015-03-11, 18:44   #2506
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Właśnie zalogowałam się na stronie H&M i przysłali mi -25% znizki na wybraną rzecz, a chciałam kupic tam kopertowe body które kosztują 49 zł ze zniżką będą miały łatwiejszą cene do zaakceptowania

Princesika, kiedyś widziałam w gemini ręczniki 100x100 chyba za 36,99 ale głowy za to nie dam...
Tez mam tą zniżkę, ale nie wiem jak mam ja wydrukowac nie wiesz czy trzeba czy wystarczy pokazac w telefonie ?
Stary 2015-03-11, 18:49   #2507
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Ja byłam dziś na krzywej. Przyszłam i pół godziny stałam w kolejce do rejestracji, następnie kolejne pół godziny w kolejce do pobrania krwi. Oczywiście brzuch widoczny, ale nikt mnie nie przepuścił; a u nas w labie, nie ma żadnych zasad odnośnie przepuszczania ciężarnych, więc nawet nie miałam się na co powołać po pobraniu kolejne 45 minut czekania na wynik cukru na czczo, żeby wiedzieli czy mogą mnie obciążyć. Wynik miałam 80, więc podali mi glukozę. Po wypiciu oczywiście kolejne dwie godziny czekania... Spędziłam tam 4 godziny! Masakra!!! myślałam że jajo zniosę!!!!

Co do samej glukozy to jak ją piłam to śmiałam się do mamy, że dziewczyny przesadzały i jak zwykle mnie nastraszyły, a to smakuje jak zwykła woda z cukrem. I że z porodami też tak jest, że wszyscy straszną, a ja to pyknę raz dwa ostatnie dwa łyki już nieco gorzej mi weszły, ale najlepsze jest to, że nagle nie byłam w stanie wstać wyrzucić kubka zrobiło mi się gorąco, zaczęłam się rozbierać z głową w górze, żeby nie zwymiotować; pot na czole, we włosach, na plecach i między cyckami... do tego tętno chyba z 200... myślałam, że nie przeżyję - taka bohaterka ze mnie na szczęście trzymało mnie 20 minut i przeszło

a jeszcze chciałam dodać, że była też inna pani przede mną na krzywej i przede mną odbierała wynik na czczo i miała 140!!! oczywiście nie obciążyli jej, bo stwierdzili że to zbyt niebezpieczne...

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Tak się chwalicie swoimi zakupami, a ja chyba nie mówiłam, że kupiłam ostatnio ręczniki z woltexu, wanienkę na stojaku i materac do łóżeczka z wszystkiego jestem bardzo zadowolona

masakra u ciebie z tym czekaniem na glukozę

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Tez mam tą zniżkę, ale nie wiem jak mam ja wydrukowac nie wiesz czy trzeba czy wystarczy pokazac w telefonie ?
jeśli to ta zniżka z newslettera to musi być wydrukowana, razem z tym obrazkiem
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 18:50   #2508
industria
Zakorzenienie

Cytat:

nooo i graty za bohaterskie przeżycie glukozy

ja zrobiłam zakupy...yyy tzn połowe.
najpierw kilka rzeczy u jednego sprzedawcy. wszystko elegancko, zapłaciłam, koniec.
potem zakupy u drugiego sprzedawcy....i zawiesił mi sie komp...i musiałam coś za dużo poklikać bo jak sie odwiesił to mi wyskoczyło że wszystko podwójnie kupiłam i zamiast stówy mam dwie do płacenia... napisałam tam szybko maila z prośbą o unieważnienie transakcji. mam nadzieje ze bedą wyrozumiali...... a jak nie to sie bede tarzać w ręcznikach , podkładach i majtkach siatkowych o reszcie pierdół nie wspominając .....
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 19:00   #2509
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:

najpierw kilka rzeczy u jednego sprzedawcy. wszystko elegancko, zapłaciłam, koniec.
potem zakupy u drugiego sprzedawcy....i zawiesił mi sie komp...i musiałam coś za dużo poklikać bo jak sie odwiesił to mi wyskoczyło że wszystko podwójnie kupiłam i zamiast stówy mam dwie do płacenia... napisałam tam szybko maila z prośbą o unieważnienie transakcji. mam nadzieje ze bedą wyrozumiali...... a jak nie to sie bede tarzać w ręcznikach , podkładach i majtkach siatkowych o reszcie pierdół nie wspominając .....
Dzięki
Na pewno anulują, tylko trochę to potrwa... Też miałam podobną sytuację. Sprzedawca musi wystąpić do allegro o anulowanie, potem oni Ci wysyłają wiadomość z zapytaniem czy potwierdzasz wersję sprzedawcy i po tym czasie dopiero zwracają pieniądze. U mnie tak było.
Stary 2015-03-11, 19:04   #2510
Selis
Zadomowienie

Cytat:

Ale Cię przeciągnęli z tym czekaniem, a nie mogli glukometrem zrobić na czczo? wynik mieli by od razu, ale pewnie co lab to zwyczaj
Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Cytat:
masakra u ciebie z tym czekaniem na glukozę

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

jeśli to ta zniżka z newslettera to musi być wydrukowana, razem z tym obrazkiem
No właśnie to jest ta, tylko też nie wiem jak wydrukować bo jak wchodzę w załącznik to mi się tylko jakieś cyferki pokazują i nie mogę ale też słyszałam, że trzeba mieć wydrukowany... będę jeszcze walczyć, najwyżej całego maila wydrukuje
Cytat:

Pisałam, żebyś poszalała, ale nie aż tak nie no, miejmy nadzieję, że Ci to anulują i zamówisz sobie od początku
Stary 2015-03-11, 19:06   #2511
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno anulują, tylko trochę to potrwa... Też miałam podobną sytuację. Sprzedawca musi wystąpić do allegro o anulowanie, potem oni Ci wysyłają wiadomość z zapytaniem czy potwierdzasz wersję sprzedawcy i po tym czasie dopiero zwracają pieniądze. U mnie tak było.
o rany, to faktycznie może potrwać...
bosz...a zawsze powtarzam, jak zawiesi sie komp niczego nie klikać....i co ? sama tak zapierniczyłam....

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość

Pisałam, żebyś poszalała, ale nie aż tak nie no, miejmy nadzieję, że Ci to anulują i zamówisz sobie od początku

yyy to chyba przez ciebie
Stary 2015-03-11, 19:12   #2512
Selis
Zadomowienie

Cytat:
o rany, to faktycznie może potrwać...
bosz...a zawsze powtarzam, jak zawiesi sie komp niczego nie klikać....i co ? sama tak zapierniczyłam....

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

yyy to chyba przez ciebie
się należy...
Stary 2015-03-11, 19:16   #2513
201710041131
Konto usunięte

Mycha masakra z tą glukozą

Industria, przyznaj, że zaszalałaś i Ci głupio a nie zwalasz na kompa

Princesika, a nie jest tak, że masz 10 dni na zwrot??
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 19:20   #2514
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Mycha masakra z tą glukozą

hihihi ale ja lubie szuu industria przyznaj sie, ze zakupoholiczka jestes

mycha rzeczywiscie, masara... ale sie ciesze, ze ja nie musialam robic glukozy :P
Stary 2015-03-11, 19:34   #2515
industria
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

ciiiiiiii...... ..bo sie przed tż-tem wyda i bedą baty
Stary 2015-03-11, 19:38   #2516
poldzik
Zadomowienie

Cytat:

ciiiiiiii...... ..bo sie przed tż-tem wyda i bedą baty

no... ja ostatnio kupowalam ciuszki dla malego przez internet i mi sie moja karta zablokowala i zaplacilam tztowa dowie sie jak dostanie wyciag
Stary 2015-03-11, 19:38   #2517
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość

mycha rzeczywiscie, masara... ale sie ciesze, ze ja nie musialam robic glukozy :P
Teraz to wspominam ze śmiechem, już tego nawet nie pamiętam. Ale wtedy to były dla mnie strasznie długie minuty...

Co do seksu, bo widziałam, że też tu dzisiaj gościł ten temat. Ja nie zanotowałam wzrostu libido, ale jak już tż mnie namówi, to jest tak lekko i gładko, że sama się sobie dziwię. Na pewno się nie ściaśniłam
Stary 2015-03-11, 19:40   #2518
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Teraz to wspominam ze śmiechem, już tego nawet nie pamiętam. Ale wtedy to były dla mnie strasznie długie minuty...

Co do seksu, bo widziałam, że też tu dzisiaj gościł ten temat. Ja nie zanotowałam wzrostu libido, ale jak już tż mnie namówi, to jest tak lekko i gładko, że sama się sobie dziwię. Na pewno się nie ściaśniłam
hehe
no mi tak troche obolalo na pczatku jest a potem gladko idzie, na zadna suchosc nie narzekam.. tylko na brzuchola trzeba uwazac i oczywiscie niektore pozycje juz dawno sa wykluczone...
Stary 2015-03-11, 19:42   #2519
mycha_818
Zadomowienie

Dziewuszki... a o co chodzi ze zmianą regulaminu na bejbiprogram? Bo dostałam na maila o zmianie regulaminu, a mój kalafior nie ogarnia wytłumaczy mi któraś?
Stary 2015-03-11, 19:48   #2520
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Tzn najpierw w roztworze wodnym octu, później sody. a to dlatego, że jeżeli za mocno nasiąknie octem to soda to trochę wyciągnie
AAAA, teraz z powrotem moczę w wodzi z płynem

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
[B]
bo ja jestem taka ciumra głupia
ja to odbierałam osobiście i otwierałam pudełko przy gościu i mi zaleciało tym smrodem ale jakoś nie pokojarzyłam, że to to pudełko i te rzeczy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości