|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
Cytat:
chyba najlepiej zielony, ale bardziej intensywny. Albo ciemny brąz |
|
|
|
|
#1022 |
|
Zadomowienie
|
ja mam to tylko w tym jednym miejscu.
|
#1023 | |
|
now or never
|
Cytat:
i jesteś zbyt naelektryzowana
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
Szukam blendera o wysokiej mocy 1000. Najlepiej taki gdzie kielich od razu służy za butelkę
Znalazłam cos takiego Russel Hobbs mix&go, ale ma tylko moc 300. Polecacie cos innego Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2015-03-11 o 19:53 |
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie nie dalam sie I tak chcę załatwić to prywatnie, więc zacznę szukać dermatologa.
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
A nie nosisz przypadkiem jakiś sztucznych ubrań? Ja mam polarkowy szlafrok i zawsze w domu jak go chwilę noszę to potem odskakuję od klamek, kranów etc.
|
#1028 |
|
now or never
|
dokładnie
|
#1029 |
|
seriously? no.
|
czy któraś z Was może korzysta z programu do powtórek ANKI? nazbierało mi się kilka tysięcy powtórek i zastanawiam się, czy dałoby się je rozłożyć?
|
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam swoje pytanie i mam kolejne
Mam zalotkę, taką z Rossa. Nie robi ona zbyt wiele- kilka rzęs się delikatnie podkręci, za 5min opadną i tyle. Wina zalotki czy rzęs?
|
#1031 |
|
Konto usunięte
|
Na to nie odpowiem ale co do olejku to ja nakładam zwykle starą szczoteczką po tuszu, więc nie wcieram.
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję! W takim razie zbieram kasę na nową
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
trocka - dziękuję za odpowiedź. Na zalando nie mogę nic znaleźć co by mnie rzuciło na kolana
będę zaglądać, może akurat, dobrze że jest opcja z odesłaniem towaru bo co jak co ale płaszcz musi leżeć jak ulał.
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaką apke zainstalowac na tel żeby swobodnie poruszać się po forum na wizazu?
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Byłam na rozmowie o pracę. Proszę powiedzcie mi co o tym myślicie, bo ja nie wiem co mam myśleć o takim tekście rekrutera na pożegnanie: "Odpowiedz w ciągu 7 dni. jak się narodzą jakieś pytania to proszę dzwonić." Myślicie że to sprawdzenie ,czy się zainteresuje coś? |
|
|
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie napisała na jakie stanowisko aplikujesz a to ważne
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajomi wrócili kilka dni temu, brązowi
|
|
|
|
|
#1041 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje
---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1042 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Niekoniecznie, raczej standardowa procedura np w agencjach doradztwa personalnego i korporacjach
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
Cytat:
Up Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2015-03-12 o 08:20 |
|
|
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Cytat:
Na ten moment rozważam: 1. Hotpoint-Ariston AQS73D 29 EU/B 2. Samsung Eco Bubble WF70F5E3W2W 3. Samsung Eco Bubble WF70F5E0W2W 4. Samsung Eco Bubble WF70F5E5W2 Hotpoint mnie kusi, bo ma silnik, na który jest 10 lat gwarancji. Poza tym ma fajny design, ale czytałam, że ma mało krótkich programów, a tak naprawdę ja większość rzeczy piorę na krótkich cyklach, bo zmieniamy ciuchy codziennie, więc nawet nie że są brudne, uplamione, tylko ot - nieświeża bluzka po 8h w pracy. Na długich cyklach piorę tylko ręczniki, szmatki, pościel. Z kolei Samsungi mają najkrótszy cykl prania nawet 15 minut, a czasem się taki awaryjny program przydaje jednak. Podoba mi się możliwość diagnozowania problemów przez smartfona, technologia eco-bubble, że można prać nawet w zimnej wodzie (choć na ile to skuteczne to nie wiem ).
|
||
|
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę zapytać firmę, czy przyjmują na praktyki studenckie. Wystosuję do nich maila, ale kompletnie nie wiem, co tam napisać. Od razu wstawić tam coś w stylu podania o praktyki? Jeśli tak, to w załączniku?
Pierwsze praktyki załatwiałam tak od ręki w firmie w swoim mieście, więc nie miałam takich dylematów
|
|
|
|
#1047 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie kupię oryginalne końcówki do szczoteczki Oral-B, ale trochę taniej niż w sklepach typu EURO RTV AGD?
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dwa pytania o zwierzęta.
Pies: Mam suczkę-kundelkę ok 7-8 letnią. Ogólnie lubią ją wszystkie pieski i zawsze do niej lecą z drugiej strony ulicy , ale teraz zaczęła jej się cieczka i jest armagedon. Akurat od trzech dni jestem sama w domu z psiną i małym dzieckiem no i ten spacer wieczorny musimy robić we trójkę. No i szału dostaję, bo już trzy dni z rzędu do mojej suczki trzymanej na smyczy i króciutko przyczepiają się cholerne, niepilnowane kundle. Które psują nam spacery, denerwują psinę i mnie; lezą za nami krok w krok pod sam dom, biegają, krążą wkoło naszej trójki, przez resztę spaceru. Moja pieska próbując przed nimi uciekać raz po raz ładuje mi się pod nogi, albo córce; druga rzecz, że krążące koło małego (a co za tym idzie-niskiego) dziecka obce psy mnie mówiąc krótko wku@#$%^&*( i niepokoją. Pierwszego dnia przykleiło się do nas yorkopodobne coś, co przelazło za mną przez trzy osiedla, pancio siedział na ławeczce w parku i nie zainteresował się zniknięciem psa. Wczoraj duży pies zostawiony pod sklepem przez równie inteligentnego właściciela leciał za nami przez jakieś 20 minut, czym wystraszył moją córkę. Co mam zrobić??? Mogę coś w ogóle zrobić? Aha, i tak najlepszy był pan, który dziś rano na moje oburzenie gdy jego psiur bez smyczy, bo po co, dopadł moją suczkę powiedział, że to nie psa wina, że ma instynkt. Kot: Otóż, kiedyś z 10 lat temu moja cudowna mamusia przygarnęła kociaka. Kociak sobie rósł, a ja miałam na niego paskudną alergię, objawiającą się nieustannym łzawieniem, kichaniem i tym podobnymi przyjemnościami. Słowem, alergia na koty. Taki stan utrzymywał się przez cały czas kiedy mieszkałam z rodzicami. Wyprowadziłam się, objawy całkiem ustąpiły, przez jakiś czas nie miałam zwierzaków w ogóle. Potem wzięliśmy psa i później małego kota. Mieliśmy go ponad rok i jego obecność absolutnie nigdy nie powodowała u mnie takich objawów. Może być tak, że na jednego kota mam straszną alergię, a na drugiego wcale??? Kiedy ostatnio byłam u rodziców ten kot alergizujący mnie podrapał (ogólnie menda z niego ) ranka od razu mi spuchła i zaczęła piekielnie swędzieć, więc ogólnie mi alergia chyba nie zniknęła.
|
|
|
|
#1050 |
|
seriously? no.
|
a to nie chodzi o zakupy, za które płaci się kartą? jeśli zaliczają się do tego przelewy to fajnie. u mnie tylko zakupy się liczą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

I tak chcę załatwić to prywatnie, więc zacznę szukać dermatologa.

Mam zalotkę, taką z Rossa. Nie robi ona zbyt wiele- kilka rzęs się delikatnie podkręci, za 5min opadną i tyle. Wina zalotki czy rzęs?
, ale teraz zaczęła jej się cieczka i jest armagedon.
Akurat od trzech dni jestem sama w domu z psiną i małym dzieckiem no i ten spacer wieczorny musimy robić we trójkę. No i szału dostaję, bo już trzy dni z rzędu do mojej suczki trzymanej na smyczy i króciutko przyczepiają się cholerne, niepilnowane kundle.
Które psują nam spacery, denerwują psinę i mnie; lezą za nami krok w krok pod sam dom, biegają, krążą wkoło naszej trójki, przez resztę spaceru. Moja pieska próbując przed nimi uciekać raz po raz ładuje mi się pod nogi, albo córce; druga rzecz, że krążące koło małego (a co za tym idzie-niskiego) dziecka obce psy mnie mówiąc krótko wku@#$%^&*( i niepokoją.