Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 14:38   #4471
PalinKa_88
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
A ja licytuje wlasnie body, byl by to moj pierwszy zakup

Witamy po ciemnej stronie mocy Uważaj to wciąga
Stary 2015-03-11, 14:44   #4472
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PalinKa_88 Pokaż wiadomość

Witamy po ciemnej stronie mocy Uważaj to wciąga
Hehe

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 14:50   #4473
Gazela TV
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Gazela TV

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Gazela a to był prywatny gin?
super podejście, stwierdzić coś bez jakiejkolwiek podstawy do tego..
Tu chyba nie ma czegoś takiego jak prywatny gin :P Tu za każdą wizytę się płaci (ewentualnie pokrywa je ubezpieczenie). Ale był to gin z małego miasteczka, więc obstawiam, że on po prostu jeszcze nigdy się nie spotkał z taką sytuacją i dlatego tak zareagował. Co nie zmienia faktu, że przez całą wizytę nawet nie zapytał jak znoszę ciąże...
Kolejna wizyta jest w "dużym" mieście, więc mam nadzieję, że trafię na inne podejście.

Cytat:
Napisane przez jesuismagnifique Pokaż wiadomość
Gazela, ciekawe podejście lekarza. Ale ... nawet w PL się zdarzają tacy, wiec dlaczego nie w innych krajach
bądź co bądź trochę przykre, bo wg mnie kobieta sama powinna zdecydować jak się czuje na siłach - wiadomo, że nie jest się wydajnym w pracy jak czuje się ciągle sennym...znużonym itp

U nas mały "siedzi" pośladkowo, synek też był pośladkowo do 37/38tc więc nie stresuję się
W Polsce się z tym nie spotkałam, żeby lekarz nie chciał dać zwolnienia. Nawet ze słyszenia nie znam takich historii. Tu w Szwajcarii jest inna kultura pracy, oni mają 2 godziny przerwy w ciągu dnia, a z kobietą w ciąży obchodzą się jak z jajkiem, więc często ciężarne pracują do końca ciąży, bo po prostu mają ku temu warunki. Zobaczymy jak to będzie.

Późno się obrócił nawet nie wiedziałam, że to możliwe. Myślałam, że po 30 tygodniu maluchy mają za mało miejsca, żeby tak bardzo móc zmienić pozycje :P

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
[/COLOR]Ja właśnie wróciłam od Endo. Lekarz który okazał się ostatnio burakiem, pokazał swoją ludzką twarz i o dziwo dzisiaj był bardzo sympatyczny.

Dostałam leki (mam zapas do końca ciąży) i 300 zł w kieszeni.

Dzisiaj też przyszła paczka z częścią wyprawki dla kruszynki. Nie mogę napatrzeć się na niedrapki.

Nie mogę doczekać się jutra. Znowu zobaczę swoje maleństwo i może wstydzioch dokładnie pokarze co ma między nogami. Ostatnio lekarz powiedział, że wydaje mu się, że będzie dziewczynka. Oby tak zostało.
Super Świetnie, że udało się zaoszczędzić 300 zł, w końcu to kupa kasiorki.

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
Bu bu bu probowalam odsypiac noc ale za cholere nie idzie bo brzuch boli:/ kurde nie wiem w okolicach zoladka ale co to moze byc goraca herbata nie pomaga mieta tez nie.. nie wiem co sie dzieje:/
Też obstawiam wzdęcia może ciepły prysznic i mięta pomoże?

Cytat:
Napisane przez aknaa Pokaż wiadomość
Mąż chyba odetnie mi internet jak kolejna paczka przyjdzie, patrzcie co wylicytowałam
http://allegro.pl/body-pajace-0-3-m-ca-i5146754275.html

Grzech nie brac za taka kase
Za takie oszczędności, które robisz, powinien Cię po stopach całować :P gdzie za takie pieniądze kupi takie ubranka?
Gazela TV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:27   #4474
jesuismagnifique
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aknaa Pokaż wiadomość
Mąż chyba odetnie mi internet jak kolejna paczka przyjdzie, patrzcie co wylicytowałam
http://allegro.pl/body-pajace-0-3-m-ca-i5146754275.html

Grzech nie brac za taka kase
cena rewelacyjnie niska, udało Ci się wylicytować? bo widze że jeszcze raz wystawione jest na licytke??

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Gazela, no ja w pl słyszałam o takich absurdach, znajomej nie chciał lekarz dać - bo wyniki wszystkie miała dobre.
jesuismagnifique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 16:54   #4475
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20 Pokaż wiadomość
Jutro bede mieć 22tyd 1dzien czyli 6miesiac jak dobrze odczytałam na pierwszej stronie...
Wydaje mi sie ze synek cos czuje ze nadejdą zmiany bo jak nigdy daje buziaki i częściej sie przytula chce spac tylko ze mną itp a jak go odkładalam do łóżeczka to spał tak do 6 rano i przychodził do nas a teraz tylko go odloze a za 10min juz płacze i przychodzi do mnie przytula sie i w momencie zasypia. W dzien jak ma drzemkę to potrafi przyjść położyć główkę u mnie na kolanach i tak spac 30min. Synek mamusi sie zrobił
mój synek jest młodszy od Twojego a też się zrobił bardziej synuś mamusi. Co ciekawe po wizycie ostatniej u gina był jakby trochę na mnie obrażony :p na pewno dzieci wiele rozumią, nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo.

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 17:18   #4476
gkatarzynka
Zadomowienie

U mnie tez widze zmamusiowienie totalne... Hania chodzi,przytula sie do mnie,caluje,mowi,ze jestem najwspanialsza mama na swiecie,ze mnie uwielbia... troche stracila zainteresowanie brzuszkiem,aczkolwiek ostatnio wyjela pieluchy wielorazowe i wszystkie misie i lalki sa w pieluszkach,no i ostatnio misie laduja czesto w wannie jak sie tylko Maz odwroci podczas nalewania wody-Hania kapie misie... kilka zabawek juz podzielila na dwie czesci-jedna dla siebie,druga dla Zuzi jak juz Hania Ja nauczy bawic sie nimi. Poza tym kilka zabawek postanowila wystawic na wyzsza polke,bo to beda tylko Jej zabawki... ze tak powiem dziecko sobie wszystko przemyslalo i poustawialo po swojemu. Mi sie podoba ten podzial,ktory zrobila-bo zrobila to z wlasnej woli i uwazam,ze ma prawo do zabawek tylko dla siebie a z drugiej strony beda tez zabawki tylko Maluszka,no i zabawki wspolne-widze,ze u Niej ta granica jest elastyczna,bo co kilka dni jakkas zabawka jest uznawana za taka,ktora Hania bedzie uczyla jak sie bawic Maluszka.

A ja dzisian zdycham,nos przytkany,boli mnie glowa i boje sie,ze to zatoki i mnie dopadly...
No a Wy co chwila jakies zakupy robicie,ale mi sie to tez wlaczylo i kupilam juz dwie pary bucikow wiosennychHani,kurteczke i poluje na jakas fajna kuchenke,bo taki planuje dla Niej prezent na 3urodzinki...
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 18:52   #4477
Viloet
Raczkowanie

a ja dzisiaj zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do dentysty wizyta piętek godz. 15 a potem spojrzałam w kalendarz-ten piątek to 13-go
Viloet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 19:06   #4478
cicha1990
Rozeznanie

nie wiem czy to sa wzdecia bo brzuch mam miekki wyprozniam sie normalne no a boli mnie zoladek. Bylam na wizycie maluszek zdrowy to najwazniejsze.. wazy juz 671g szyjka zamknieta i dluga. a ja mam sie kurowac i jak do jutra nie przejdzie to mam jechac na ip..
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 19:10   #4479
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem czy to sa wzdecia bo brzuch mam miekki wyprozniam sie normalne no a boli mnie zoladek. Bylam na wizycie maluszek zdrowy to najwazniejsze.. wazy juz 671g szyjka zamknieta i dluga. a ja mam sie kurowac i jak do jutra nie przejdzie to mam jechac na ip..
Dobrze ze z Maluchem wszystko w porządku
W takim razie, odpoczywaj i relaksuj się, będzie dobrze i oby obeszło się bez wizyty na IP :-*
Stary 2015-03-11, 19:14   #4480
onagory
Zadomowienie

Cześć melduje że jestem już po wizycie wyszłam z domu o 10 a wróciłam koło 18 z małym wszystko ok serduszko pięknie bije , szyjka w porządku . Przedłużyłam sobie zwolnienie lekarskie na kolejne 3tyg ,dostałam skierowanie do neurologa na te moje mocne migreny , najbliższy termin w przychodni mam w maju więc pójdę prywatnie nawet dzisiaj chciałam się wybrać ale kolejka przynajmniej na 2h .
Pospacerowałam sobie po sklepach, w lumpku wpadło kilka sztuk ciuszków dla dziecia (wypiorę, wstawie focie na klub ) niestety dla siebie nic nie znalazłam .
Stary 2015-03-11, 19:16   #4481
PalinKa_88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Cześć melduje że jestem już po wizycie wyszłam z domu o 10 a wróciłam koło 18 z małym wszystko ok serduszko pięknie bije , szyjka w porządku . Przedłużyłam sobie zwolnienie lekarskie na kolejne 3tyg ,dostałam skierowanie do neurologa na te moje mocne migreny , najbliższy termin w przychodni mam w maju więc pójdę prywatnie nawet dzisiaj chciałam się wybrać ale kolejka przynajmniej na 2h .
Pospacerowałam sobie po sklepach, w lumpku wpadło kilka sztuk ciuszków dla dziecia (wypiorę, wstawie focie na klub ) niestety dla siebie nic nie znalazłam .
za wizytę :-*
Stary 2015-03-11, 19:39   #4482
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Wiesz co miałam w sumie kilka razy coś podobnego, bolał ewidentnie żołądek .. pytałam gin i mówił, że tak może być .. potem przeszło .. może coś zjadłam nie takiego? Sama nie wiem. Ale dziwny był ten ból, trochę jakbym tam kamień miała czy coś ..
Stary 2015-03-11, 21:31   #4483
la_gata
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Ja dziś miałam straszny dzień, zepsuło mi się auto i musiałam na nogach wracać do domu. Przeszłam spory kawał, w deszczu i wietrze i teraz ledwo żyje! Tak mnie boli w pachwinach, że zaraz oszaleję mam nadzieję, że to nic groźnego a do tego jutro jedziemy do szpitala, więc w domu zamieszanie, pakowanie i zaczynam panikować, że będę tam sama z Frankiem, a nie czuję się najlepiej trzymajcie kciuki za nas i piszcie fajne rzeczy, bo jak będę was czytać to mi będzie weselej Hehe
la_gata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 21:31   #4484
aknaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gazela TV Pokaż wiadomość
Tu chyba nie ma czegoś takiego jak prywatny gin :P Tu za każdą wizytę się płaci (ewentualnie pokrywa je ubezpieczenie). Ale był to gin z małego miasteczka, więc obstawiam, że on po prostu jeszcze nigdy się nie spotkał z taką sytuacją i dlatego tak zareagował. Co nie zmienia faktu, że przez całą wizytę nawet nie zapytał jak znoszę ciąże...
Kolejna wizyta jest w "dużym" mieście, więc mam nadzieję, że trafię na inne podejście.

W Polsce się z tym nie spotkałam, żeby lekarz nie chciał dać zwolnienia. Nawet ze słyszenia nie znam takich historii. Tu w Szwajcarii jest inna kultura pracy, oni mają 2 godziny przerwy w ciągu dnia, a z kobietą w ciąży obchodzą się jak z jajkiem, więc często ciężarne pracują do końca ciąży, bo po prostu mają ku temu warunki. Zobaczymy jak to będzie.

Późno się obrócił nawet nie wiedziałam, że to możliwe. Myślałam, że po 30 tygodniu maluchy mają za mało miejsca, żeby tak bardzo móc zmienić pozycje :P

Super Świetnie, że udało się zaoszczędzić 300 zł, w końcu to kupa kasiorki.

Też obstawiam wzdęcia może ciepły prysznic i mięta pomoże?

Za takie oszczędności, które robisz, powinien Cię po stopach całować :P gdzie za takie pieniądze kupi takie ubranka?

Tak tylko ja z ubrań to same body na krótki rękaw albo sukienki kupuje, chyba jeszcze nic na długi rękaw nie mam Chyba intuicja mi podpowiada że będzie upalne lato
Stary 2015-03-11, 21:34   #4485
la_gata
Raczkowanie

Jedyna dobra, ale bardzo istotna wiadomość na dziś to taka, że byłam u gina i wszystko dobrze z Zosią za dwa tygodnie następna wizyta i do tego czasu muszę zrobić glukoooozę blee
la_gata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 22:12   #4486
madz10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Hmm ja miałam leukocyty podwyższone i bakterie w moczu, ale też zupełnie żadnych objawów nie miałam, dostałam urosept 3x1 i dopiero po 2 dniu brania zaczęło mnie szczypać ale trzeciego już przeszło

Aaa widzialam w biedrze te bodziaki, z myszką Mickey mi się podobała, ale chyba większe rozmiary były bo nie wzięłam...

Też zmieniałaś teraz gina? A w którym tygodniu jesteś? Ja już się nie mogę doczekać wizyty u mojego nowego, jestem ciekawa jak to wygląda u dobrego lekarza Ja jestem kilo na plusie, tzn. schudłam 2 kg w pierwszych miesiącach, a ostatnio przytyłam 3. Ale czuję się jak słoń i tak, brzuchol już dość duży.

Piękna pogoda, popsuła mi się drukarka więc czekam, aż ktoś się nią zajmie, więc dziś mam dzień wolny i biorę się za porządki w szafie

jestem w 21 tyg, miałam wcześniej taką wredną babę, na początku aby się dowiedzieć poszłam do 1 lepszej bo do tych dobrych lekarzy były kolejki po miesiąc czasu, a ja dluzej czekac nie moglam za 1 razem krotko tylko usg mi zrobila, za 2 myslalam ze zniose jej humory ale za 3 to przegięła ;p wiec uciekłam stamtąd... Masakra.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

ktoś tu pisał, że ma już "kaczy chód" .. hahaha ja niestety juz też, zadyszke łapie

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez la_gata Pokaż wiadomość
Jedyna dobra, ale bardzo istotna wiadomość na dziś to taka, że byłam u gina i wszystko dobrze z Zosią za dwa tygodnie następna wizyta i do tego czasu muszę zrobić glukoooozę blee
Super weź ze sobą cytrynę, wystarczy jedna połówka i będzie super, nie odczujesz aż tego tak " tragicznie" pielęgniarka pozwoliła mi wcisnąć, mówiła ze mało kto wie o tym, że tak można
Stary 2015-03-11, 22:30   #4487
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość

za wizyty

Cytat:
Hej dziewczyny! Ja dziś miałam straszny dzień, zepsuło mi się auto i musiałam na nogach wracać do domu. Przeszłam spory kawał, w deszczu i wietrze i teraz ledwo żyje! Tak mnie boli w pachwinach, że zaraz oszaleję mam nadzieję, że to nic groźnego a do tego jutro jedziemy do szpitala, więc w domu zamieszanie, pakowanie i zaczynam panikować, że będę tam sama z Frankiem, a nie czuję się najlepiej trzymajcie kciuki za nas i piszcie fajne rzeczy, bo jak będę was czytać to mi będzie weselej Hehe
dasz radę!
Cytat:

ja idę jutro na glukozę ale mam jakby co cytrynke w zapasie, panie pozwoliły wziać ze sobą

Byłam na tych zakupach i
butów nie mam, a płaszczyk, hmmm w sumie mam, ale z lumpa szału nie ma, ale przynajmniej luźny jest i na troch wystarczy
zaraz wstawie fotke do klubu
Stary 2015-03-11, 22:52   #4488
Fischerka
Raczkowanie

Wy tu o dentyście, a ja dzisiaj tak mało czułam ruchy małej, że kupiłam w sklepie wielkiego lizaka w kształcie serca - obrzydliwie słodki, właśnie go liżę i ją obudziłam. Masakra - niech już przestanie Kopie od 10 minut bez przerwy i już mnie wszystko boli... głupia matka

W klubie wrzucam zdjęcie brzuszka, jutro jadę na zakupy, może uda się coś upolować dla Zosi

Śpijcie dobrze! Obyśmy jutro od rana wszystkie miały piękne słoneczko
Fischerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 22:56   #4489
martynka2812
Raczkowanie

Czesc laski, gratuluje udanych wizyt

Cicha, ja tez tak mam, nawet po niewielkim posilku czuje jakbym zjadla nie wiadomo ile, brzuch twardy i robi mi sie ciezko. Ale ponoc to normalne, narzady sa juz troche scisniete, trzeba sie przyzwyczajac

U nas dzien byl dosc meczacy, rano pobudka i wycieczka do us, tak mnie tam jeden facet wkur... ze myslalam, ze go walne czyms, jeszcze tam goraco bylo to juz nerw mialam. Ale babeczka, ktora siedziala obok niego zapytala o co chodzi, poszla do innego pokoju sie dowiedziec i upewnic i dopiero dzieki niej sprawe zalatwilam. A tamten jak zacieta plyta powtarzal "wedlug ustawy bla bla bla" w odpowiedzi na 3 rozne pytania

Ze mna istatnio cos sie dzieje, wiem, ze hormony szaleja i w ogole, ale ostatnio jak mnie cos rozsmieszy to przez caly dzien doslownie rze az mnie przepona boli z drugiej strony nie rycze ani nie jestem drazliwa. Zauwazylyscie u siebie takie reakcje?
martynka2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 06:11   #4490
cicha1990
Rozeznanie

Martynka akurat co do tego to ja tak nie mam. Jem normalnie i nie mam problemow z twardym brzuchem zaparciami wzdeciami itd dlatego nie wiem co to bylo. Ale melduje ze wczoraj po wzieciu ranigastu na recepte nospiw forte i paracetamolu zyje jako tako i chyba powoli pomaga.. bow nocy juz nie czulam tego okropnego bolu zoladka.. wiec pobiore przez pare dni leki i mam nadzieje ze wszystko wroci do normy
Stary 2015-03-12, 07:34   #4491
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fischerka Pokaż wiadomość
Wy tu o dentyście, a ja dzisiaj tak mało czułam ruchy małej, że kupiłam w sklepie wielkiego lizaka w kształcie serca - obrzydliwie słodki, właśnie go liżę i ją obudziłam. Masakra - niech już przestanie Kopie od 10 minut bez przerwy i już mnie wszystko boli... głupia matka

W klubie wrzucam zdjęcie brzuszka, jutro jadę na zakupy, może uda się coś upolować dla Zosi

Śpijcie dobrze! Obyśmy jutro od rana wszystkie miały piękne słoneczko
Heh ale przynajmniej zadzialalo
Ja za to wlasnie siedze w przychodni, wypilam glukoze, wcale nie byla taka okropna, i teraz czekam 2 godziny... Umre tu
Stary 2015-03-12, 07:48   #4492
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Ja za to wlasnie siedze w przychodni, wypilam glukoze, wcale nie byla taka okropna, i teraz czekam 2 godziny... Umre tu
Szybko minie jak masz internet w telefonie ;-) Przechodziłam to w tą sobotę
Witam się po usg połówkowym i informuję, że u mnie zamiast niespodzianki będzie dziewczynka
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 07:54   #4493
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Witam się po usg połówkowym i informuję, że u mnie zamiast niespodzianki będzie dziewczynka
Brawo! Gratuluje dziewczynki . Czy jest już pomysł na imię?
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 08:16   #4494
Sarrai
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też stwierdzam, że glukoza nie była taka zła... Tylko zdziwiłam się, że jest jej tak dużo (ja miałam do wypicia spory kubek). Myślałam, że tego to jest jak na kieliszku. Później dopiero mi się zaczęło robić niedobrze, ale to z głodu. Bo już dochodziła 10:30 a ja tu na czczo..

Na 9tą mam wizytę u internistki w Lux Medzie mam nadzieje ze bez gadania da mi skierowanie na mocz. To bym jutro powtórzyła te badania.
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 08:17   #4495
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Brawo! Gratuluje dziewczynki . Czy jest już pomysł na imię?
Wiktoria po prababci a na drugie Helena

Edytowane przez Anex
Czas edycji: 2015-03-12 o 08:19
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 08:19   #4496
Gazela TV
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Gazela TV

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez martynka2812 Pokaż wiadomość
Ze mna istatnio cos sie dzieje, wiem, ze hormony szaleja i w ogole, ale ostatnio jak mnie cos rozsmieszy to przez caly dzien doslownie rze az mnie przepona boli z drugiej strony nie rycze ani nie jestem drazliwa. Zauwazylyscie u siebie takie reakcje?
Przestałam lubić śmiać się do rozpuku, bo tchu nie umiem złapać i mam wrażenie, że się duszę. No i często zdarza mi się płakać ze śmiechu, a i śmiechawka trzyma bardzo długo ale z drugiej strony mam też dni, że potrafię się rozpłakać o byle co.

Cytat:
Witamy kolejną dziewczynkę super
Gazela TV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 08:24   #4497
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje i troszke zazdroszcze

Sarrai no ja tez tego mialam calkiem sporo... Taki kubek jak jest do kawy z automatu...
Stary 2015-03-12, 08:24   #4498
cicha1990
Rozeznanie

a co do glukozy to prawda ze 3 razy kuja?;/ bo mi wczoraj lekraka tak powiedziala zebymsie na to przygotowala:/ ale ja to sie w kwietniu bede kuc jakos przed 28tc
Stary 2015-03-12, 08:33   #4499
elinka21
Zakorzenienie

Heja
A wczotaj mojemu mezusiowi udalo sie zobaczyc jak maly kopnal, jego mina szoook - chyba mi nie wierzyl ze czuje ruchy, wyglaskal brzuch wycaliwal wygadal sie do niego jak nigdy hehe smueszne to bylo

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 08:34   #4500
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję, cudnie

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

A ja przepadłam, kupiłam:
http://allegro.pl/next-3-pary-super-...148485904.html
Uwielbiam ciuszki z Nexta

Dalej licytuję różne takie
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości