|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Cytat:
Co bym wiedziała w którym kierunku na kawę jeździćCytat:
I na pewno coś wymyśli Najważniejsze żebym miała z kim do tego ślubu w lipcu iść No bo ni jak mi się widzi ślub za 10 lat![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50621058]aaa to drugie mam napisane A chabrowy[/QUOTE]Aaa czyli to ten chabrowy podstawowy (jak to u mnie określili) ![]() Cytat:
![]() A propos rude.. Wczoraj udało mi się jednak do niego wbić (tylko dlatego, że ktoś wysiadał i musiał się zatrzymać) i wyjaśniło się, czemu mi na złość robi nie zatrzymując się Jest rudy
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
no kierunek nadal ten sam ale mieszkać będziemy w domu rodzinnym u mnie
bo doszliśmy do wniosku, że u D za mały pokój na nasz 2 i za duże skupisko bab by było
|
#1503 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może obsługi fotobudki się podpytać jakie oni maja doświadczenia?![]() edit: naklejki to dobre rozwiązanie ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
super
Edytowane przez zmotywowanaja Czas edycji: 2015-03-12 o 14:07 |
||
|
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
No dobra, byłam na szopingu. Kupiłam kieckę na śniadanie dzień po weselu (nie mamy poprawin), w H&M - i idealna jest, bo mogę w niej tydzień później jechać na komunię kuzynki
No i wstawiam upominek, a takze - uwaga uwaga - jedną uszytą poduszeczkę do pudełka na obrączki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to już zniemczenie :P |
||
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1507 |
|
na przekór do celu
|
A też to samo znaczy?
Nie zdziwiłoby mnie to, bo to w końcu języki germańskie
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam właśnie z tego pogrzebu, masakra
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh To się szykuj, że jednak to my do Was będziemy jeździć, bo w obecnej sytuacji, o kuchni w tym roku mogę zapomnieć Dobrze, że chociaż spać jest gdzie i umyć się To śmierdzieć nie będę![]() Jakiego pogrzebu? Co się stało? Bo ja nie w temacie
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od Cake Popsow dla gości : zamawiala, któraś z Was już patyczki? Chwalcie się jakie
![]() Aneta
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
rychtyk śląskie czyta się tak jak ryhtyk :P bo nie wiem czy dobrze zrozumialam Cie viva
(ze rychtyk przeczytasz podobnie jak w niemieckim ryśtyk:P)piekła któraś z was kurczaka, ale pokrojonego jak do podsmazenia na patelni? |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
A to oszukisci piszą tam, że te drewniane się do pieczonych nie nadają
No jak? Jak się nie nadają skoro Magda takie ma
|
#1515 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() A że po śląsku tak się czyta to jasne, Polacy akurat tak jak piszą tak czytają, nie licząc dwuznaków
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale lol
. Jakieś prawie 2 tygodnie temu miałam jechać autobusem do CH (jakieś 10 przystanków łącznie). Na przestanku wyświetlało się, że mój autobus, z końcem trasy tam, gdzie chciałam dojechać, będzie za 3 minuty. Dojechał dopiero za 13 minut , patrzę na tablicę informacyjną autobusu, a tam info, że trasa końcowa to TEN przestanek (na którym miałam wsiadać). Gość się zatrzymał, ale nikt nie wychodzi. No to wchodzę i pytam gdzie on w końcu jedzie, bo wg przestanku tam, gdzie chce (wg ludzi najwyraźniej też, bo nikt nie wysiadał), a na tablicy z przodu autobusu info, że tu kończy. Na to ten, że jedzie dalej i ustawił, żeby tablica zmieniła się na ten przystanek, gdzie chciałam dojechać. No to cool, jedziemy. Nagle, jakieś 1-2 przystanki przed końcem trasy, zatrzymał się na przystanku i puścił info "bus terminate here!". Ludzie zmieszani, częściowo wyszli, częściowo nie, ten dalej pitoli pod nosem, żeby wypadać, bo on kończy trasę. A stanął akurat na bardzo niefortunnym przystanku dla mnie do wysiadki, bo pod ogromnym rondem, gdzie żeby dojść te 2 przystanki trzeba solidnie 20 minut iść, jak nie dłużej (przechodzenie kładkami w dziwnych miejscach nad obwodnicą, rondami, bezsensowne wracanie, bo są barierki, gdzie nie można przejść od strony przystanku, itp.). Nie ukrywam, MEGA się wkurzyłam, bo kurcze nie dość, że się spieszyłam, to autobus był spóźniony ponad 10 minut, a w dodatku wsiadając pytałam czy jedzie tam, gdzie chciałam i potwierdził. No to podchodzę do gościa i pytam o co chodzi, przecież dopiero co mówił i potwierdził, jak pytałam, że jedzie tam, gdzie chciałam, a teraz odwala i 2 przystanki wcześniej wywala ludzi. Ten olał pytanie i tylko, jak automat "bus terminate here! leave the bus! I'm not driving further!" i ogólnie jak powalony ani słowem nie odpowiedział, o co chodzi, tylko mnie wywalał z autobusu :/. No to mówię, że ma mi dać bilet zastępczy, bo nie będę płacić ponownie za 2 przystanki, skoro tam miałam dojechać i ten autobus również miał tam dojechać. A ten mi na to, że nie da mi, bo maszyna się zepsuła. Wkurzona na maksa, wyszłam, zrobiłam fotkę autobusu z numerami, z myślą o złożeniu skargi, kolo mnie wytrąbił . I ostatecznie zadzwoniłam po M, który mnie już z tego przystanku zgarnął. No, ale jakoś w weekend złożyłam oficjalną prośbę o zwrot kasy za tą podróż, bo nie dojechałam, gdzie miałam oraz wyraziłam kilka słów o zachowaniu kierowcy. Przed chwilą miałam telefon od jakiegoś wyżej postawionego człowieka, który osobiście mnie przepraszał za skandaliczne zachowanie pracownika, oczywiście zwrot kasy dostanę i bardzo, bardzo przeprasza za całą sytuację . Normalnie, chyba z 5 razy powiedział "I'm really sorry" . Aż mi się humor poprawił . Dawno nikt tak mnie nie przepraszał i serio, gość zdawał się przejęty .---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
a nie do pieczenia . Zresztą czemu miałyby się nie nadawać? jak ja o czymś takim nie słyszałam, a mam i używałam . Nie wiem czy stąd zamawiałam, ale takie- tu nic nie jest napisane, że się nie nadają .
![]() Edytowane przez magda_mjt Czas edycji: 2015-03-12 o 15:03 |
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno po podróży pęcherz będzie pełny![]() Szamam pączucia a co, mogę Na zumbie dzisiaj spalę
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u nich skargi to pewnie chleb powszedni :/ Ej wiem to! To miał być żart od Pana z aukcji Ten sam Pan ma plastikowe dużo droższe to pewka, że woli tam te sprzedać . Chociaż chwilę to mnie zastanowiło, że może spadają czy coś... Choć to było by dziwne bo próby robiłam na patyczkach do szaszłyków i trzymały się jak talala ![]() Ale i tak dziekoweczka
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę Cię bardzo (kleju) Magic
![]() A jak już jesteśmy przy tematyce kleju Magic..... wiecie moja współlokatorka ostatnio pyta czy mam dziurkacz. I tak od słowa do słowa zaczęłyśmy gadać o różnych dekoracjach, zaproszeniach handmade, ładnym pakowaniu rzeczy, itp. No i mówię jej, że jak chce i ma chwilę, to niech wpadnie do mnie, to wyciągnę mój dekoracyjny arsenał i możemy coś porobić.... przyszła, nadziwiła się ile tego mam, wszystko wydotykała, wysprawdzała, wzięła kilka różnych wstążek, dziurkaczy parę, jakieś kartki, ścinki itp. i poszła do siebie tworzyć. Coś tam przy okazji jej wspomniałam o kartce dla Siostry i że dla Babci będę robić itp. Tak wychwalała te kartki, że chyba na głowę jej poszło . Wczoraj mi mówi "wiesz co Magda?! strasznie mi się te Twoje rzeczy spodobały, zamówiłam już sobie na Allegro rzeczy do tworzenia kartek! mnóstwo, mnóstwo tego zamówiłam, 600 zł wydałam!" Przeraziłam się trochę :P.
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
O matko!!! bedziecie miec pracownie tam cała!
teraz to juz na pewno firme na robienie kartek zakładaj
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna zapomniałam Ci wtedy napisać że się z klejem Magic nie utozsamiam
Co prawda kupiłam go nie wiem pokiego bo go ani razu nie użyłam i raczej nie będzie mi potrzebny A wspollokatorka szalona Było jej trzeba wcześniej pokazać co masz, by Ci dziewczyna pomogła papeterie robić ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Ooo rajuuu jaka jestem szczęśliwa! Skoro zamawiamy jeszcze raz zaproszenia to zamowimy specjalne dla rodziców ![]() Wcześniej nie pomyśleliśmy o tym i mieliśmy problem, a teraz się rozwiązał Dobrze, że tym razem zatrybilam na czas
|
#1524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pisałam raz dowołanie od mandatu do ZTM i skarge na kontrolera to i owszem zwrócili kase z mandatu ale za jego zachowanie nikt nie przeprosił... Cytat:
i czekam teraz niecierpliwie az mi wyslą projekty.. minęły juz 2 dni robocze a maila nie ma
|
||
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) i go nie lubię . Beznadziejny wg mnie jest.A współlokatorka jest mocno w gorącej wodzie kąpana.... na raz chce WSZYSTKO. I niestety, ale jak mi pokazała to już kilka rzeczy kupiła kiepskiej jakości . No, ale może jej się będzie dobrze używało . Ogólnie, gdyby zapytała przed zakupem o podpowiedzi, to mogłabym jej podsunąć wiele firm, miejsc, sklepów, sprzedawców, gdzie za tą samą bądź lekko różną cenę są lepsze rzeczy
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
magda teraz inne dziurkacze mozesz pozyczac;p
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariuję z moją mamą.
Wysłałam jej tą aukcję z wstążkami żeby pomogła z kolorem i inną aukcję aby zobaczyła jak te kokardki wyglądają a ta do mnie, że kokardki jej się nie podobają i już znalazła zawieszki na alkohol (w ogóle nie w naszym stylu). I pewnie mi jeszcze powie, że jak zwykle robię jej na przekór a przecież ona dobrze mi radzi |
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
Jak idziemy razem na zakupy jest dokładnie tak samo. Np. idziemy zobaczysz konkretną sukienkę/bluzkę jestem juz w przymierzalni a ona mi przynosi kolejne 10 rzeczy - bo powinnam ślicznie wyglądać, więc mierzę i mówię, że nie a ta że jak zwykle stawiam na swoim, a tak pięknie wyglądam itp... No co z nią robić? kochać tylko zostaje :P |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Co bym wiedziała w którym kierunku na kawę jeździć
I na pewno coś wymyśli
Najważniejsze żebym miała z kim do tego ślubu w lipcu iść

Wczoraj udało mi się jednak do niego wbić (tylko dlatego, że ktoś wysiadał i musiał się zatrzymać) i wyjaśniło się, czemu mi na złość robi nie zatrzymując się

I pytanie - jak? czym? Żeby było estetycznie i czysto.

Dobrze, że chociaż spać jest gdzie i umyć się

a co, mogę