|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
hello
po staremu, ja pierwsza!!! mam wolne a wstaję o 6, jak miałam do pracy się budzić to było ciężko a teraz kiedy mogę pospać to wstaję....
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile ja bym dała, żeby mieć wolne i móc zostać w łóżku! Boje sie, ze dzisiaj też mi sie czas tak bedzie dłużyl... Wczoraj to był jakiś koszmar, kazde 10 minut było jak wieczność.
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba w szpitalu przestawiłam się na inny tryb funkcjonowania- tam dzień zaczynał się o 5:30!!
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
hey
Oreganko do łóżka raz!!!wypoczywać i się nie przemęczać!!! Ja chcę już piątek ![]() Dziś idę na badanie kręgosłupa i się okaże co się tam dzieję, idę albo na 9 albo na 14.Ciekawa jestem!
|
#3785 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuchy.
witaj oreganko szybkiego powrotu do zdrowia życzę! wiem coś o wstawaniu w dni wolne, kiedy mozna pospać, człowiek ma świadomośc tego że sobie może poleniuchować, ale mu się nie chce.ja też mam dzis wolne, ale zaraz zbieram się ide z psami, a o 9 jade na odnowe tipsów.
|
|
#3786 |
|
Raczkowanie
|
Oreganko wracaj szybko do zdrowia
![]() to tak jest...w weekend jak chce pospać to nie moge a w tygodniu wstawanie to koszmar :/ ale burza była...ledwo co zdążyłam po treningu dojechac do domu swoją drogą terning tez miałam udany...taki wycisk że ho ho ale super sie czuje ![]() dzisiaj ploty z navi :P
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Kasi pokaż pazurki po zrobieniu
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
hello
dzisiaj obudzilo rzucanie miesem pod moimi oknami... mam juz naprawde dosc tych robotnikow wstalam wsciekla, ale ze zamkneli te niewyparzone japy i jeszcze godzinke pospalam, to mi się polepszyło ![]() ja oregance wolnego nie zazdroszcze... ani troche. człowiek docenia zdrowie dopiero jak je traci niestety. ja dziekuje, ze moge rano wstac, wyjsc z domu, pojsc pocwiczyc, jeść to co chcę i nic mi w tym nie przeszkadza... ![]() ka.si zaprezentuj koniecznie ta szachownicę tak tak, dzis plotencje ![]() no ale najpierw sporo pracy wiec KAWKA (w moim pzypadku twarog z jabłkiem) i do roboty
|
|
|
|
#3789 |
|
Raczkowanie
|
a ja chyba się wspomogę jakimś napojem energetycznym bo nie dotrwam do 15 :|
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-08-22 o 09:19 Powód: błąd |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
ja Cię rozbudzę kochanie
![]() ja wczoraj wypiłam 3 takie... dzis robie sobie odwyk bo troche przesadzam z tym wspomaganiem
|
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
cześć aneczka_1984, Ines1985, sweetpinky
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka sobie poszła.. nie kocha nas juz
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
ale latam jak głupia, nogi już mi w pupkę wchodzą
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocha kocha
Wczoraj byłam w Krakowie oglądać 2 mieszkania. Jedno jak przyjechałam okazało się już zajęte. Drugie fajnie, blisko, fajne dziewczyny mieszkają, ale nic z tego chyba. Powiedziały, że mają sporo osób jeszcze do ogladania i jak coś to dziś dadzą znać. Nie wiem, jakiś casting czy cuś Generalnie z mieszkaniami straszna lipaOreganka biedaku dopiero teraz przeczytałam, że byłaś w szpitalu Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy.Dziś babcia ma urodziny, więc zmykam pomagać, cały dzień roboty pewnie
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze jak głupia i tez mi nogi w doope wchodzą
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to 100lat dla babci ![]() oreganka co tak cicho o ktosku ostatnio
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam telefon, że mam już iść do lekarza, trzymajcie kciuki
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
Trzymamy
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy!!!
![]() bamsia a Ty mnie na gronie zaakceptuj! bo ja Cię chcę!
|
|
|
|
#3800 |
|
Raczkowanie
|
Aneczka wszystkiego dobrego dla babci !!!
![]() babcia Ani jest superowa!! a robi takie wypieki że ![]()
|
|
|
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
mmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaak
![]() ale masz fajne nazwisko
|
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
no tak tylko nad u powinny być dwie kropeczki
ale już koniec z nazwiskiem
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
no tak tak, wiem
![]() a co, Ty tez za maz wychodzisz
|
|
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem dziś wypluta, najchętniej przespałabym cały dzień. A czeka mnie bieganina. Bo babcia jest...hmm... trochę nadpobudliwa jak ma gości i trzeba się z wszystkim spieszyć
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja dziś od 6:30 na nogach ostatni raz cos takiego mi sie zdarzyło chyba w marcu Pojechaliśmy zarejestrować auto do urzędu, dostaliśmy numerek 153, a przed jedenastą obsługiwali dopiero 90siatego petenta Masakra!!! Z tego względu, że mąż ma na 12 do dentysty musielismy zrezygnować Choć jeszcze jest nadzieja, bo zamieniliśmy sie z jedna babką na numerek 170, to może około 14 jeszcze będzie można coś "zdziałać".Ta biurokracja jest obłędna ![]() Na szczęście dziś udało mi sie odebrać nowy dowód Oreganko chciałam Ci życzyć szybkiego powrotu do zdrowia, dużo odpoczywaj i sie nie przemęczaj ![]() Ecstasy co trenujesz? Dobrze pamiętam, że karate <:
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-08-22 o 11:31 Powód: ortografia |
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
![]() a ktore to babci swięto?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

szybkiego powrotu do zdrowia życzę! wiem coś o wstawaniu w dni wolne, kiedy mozna pospać, człowiek ma świadomośc tego że sobie może poleniuchować, ale mu się nie chce.

Mam nadzieję, że szybko wrócisz do formy.

to co ja mam teraz zrobić??