|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4232 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
JAk dobrze że my już tylko malujemy i koniec tego syfu. Moze w sobnote lub niedziele starszak bedzie miał pokój skończony to będzie sie wietrzył i po woli będę przenosić rzeczy do niego a zwolni się miejsce dla 2 malucha. Wtedy pranie i lista co tzreba dokupic z ubranek bo kosmetyki juz spisane i apteka też tylko kupić. |
||||
|
|
|
#4233 | ||
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/paka-syn-0-6-m-wio...129699573.html
Iluzja częstuję śniadaniem ☺ kanapki z serem i kakao 😊 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajj zapomniałam napisać, Kasiu piękna macie sypialnie z Polcia
Aprop tego powera po porodzie, to ta koleżanka co urodziła niedawno, cala ciaze musiała leżeć (w domu na szczęście z kilkoma epizodami w szpitalu) i podobno teraz lata jakby miała motorek w d.upce Nadzieja dla świętego spokoju chyba bym pojechała sprawdzić czy wszystko jest ok, ale ogólnie to wydaje mi się ze niepotrzebnie się nakręcasz i stresujesz. Masz zdrowego synka, rozwija się super , od zakończenia kłopotów z krwiakiem nic się z Twoja ciąża złego nie dzieje. No trochę się męczysz z tymi infekcjami, ale dużo kobiet tak ma i myślę że od tych wszystkich globulek tez masz tam wszystko podrażnione. Co do tego ci wypłynęła to globulki dają taki efekt. Ja bez globulek zawsze z rana mam plynniejsza wydzieline Wiec jedz sprawdź to i uspokoj się już. Wszystko jest ok A mi ostatnio pstryka w brzuchu takie to dziwne jakby z paznokcia ktoś pstryknal ![]() Iluzja Ty jesteś taka filigranowa ze przepięknie będziesz wyglądała w takiej wieczorowej sukni Ale oczywiście najważniejsze są Twoje marzenia, taki dzień jest tylko raz w życiu wiec jeśli zawsze marzyłas o pięknej ślubnej sukni to nie ma się nad czym zastanawiać Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-03-13 o 09:05 |
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Iluzja jestem tego samego zdania co dziewczyny... kup wymarzoną... Dzień ślubu juz się więcej nie powtórzy...
Ech jadę, niech mnie obejrza...Przynajmniej będę wiedziała co jest grane, a nie domysły i stres...
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Iluzja jeśli Twoim marzeniem jest posiadanie takiej sukienki ślubnej, ja bym się na Twoim miejscu nie wahała ![]() Boże, jak mnie biodra i miednica napierdalają... chodzenie to wyczyn... ![]() Wy też tak macie? Nadzieja kciuki
|
#4237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wsszystko będzie dobrze
|
|
#4239 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego przeraził mnie gin tym odpoczywaniem
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że będzie dobrze nie zakładam inaczej... Ale mam dość stresu...
|
#4242 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Zawitkowski powiedział, że po co eksperymentować na swoim dziecku, jak można od razu zrobić coś dobrze. I ja się z nim zgadzam. No to dziś witam się w 8 miesiącu. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- :d:d |
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Hitem jest ze waga stoi w miejscu.... Heh
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 8 miesiąc
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
melduję się już z domu, wczoraj wyszłam, miałam napisać ale to był tak koszmarny dzień, że prawie cały przeryczałam jak wróciłam do domu, to najpierw poraził mnie syf... wiadomo facet sam w domu przez 5 dni, mówił że ogarnął, ale ograniczył się tylko do umycia naczyń, no ale nic.... najgorsze było jak wpadł mi telefon do kibelka do tego jakoś mnie dopadła taka przerażająca myśl, że się nie wyrobię ze wszystkim przed porodem, musimy zrobić przemeblowanie, bo nie ma miejsca na łóżeczko, do tego ściany przemalować, zrobić miejsce na rzeczy dziecka, bo jednak jedna komoda mi nie wystarczy, pranie, prasowanie, nie mamy wózka, ani łóżeczka.... no makabra, a ryczałam tak że aż się zanosiłam... dzisiaj jakoś lepiej mniej straszne to się wszystko wydaje, mąż jak mantre mi powtarzał wczoraj damy radę i jakoś tak przeszłą ta histeria a co tam u Was? co się wczoraj działo? czekam właśnie na klientkę, ma być o 10, ale nie wiem czy przyjdzie, bo nie mam telefonu żeby potwierdzić jej wizytę.... no zobaczymy
|
|
#4246 |
|
Zadomowienie
|
Gosie ile ubranek!! rany!
Nadzieja zazdro trochę... ja dziś weszłam na wagę - oj widać te ptasie mleczka, widać Baset ja mam tak cały czas, już od wielu tygodni - tak gdzieś od początku lutego. U mnie spojenie i rwa najbardziej, czasem to było masakrycznie, wyłam z bólu. Ale jak teraz leżę, to boli mnie "tylko" jak wstanę ![]() Emilia gratki za 8 miesiąc! Czy Dorka tu zagląda? Jak ciśnienie? |
|
|
|
#4248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka brawa za 8 msc
![]() Myko nie powiem ze nie jestem zdziwiona... Bo były momenty ze ciągle jadłam w tych ostatnich 2 tygodniach, tymczasem mam nawet 100 g mniej niż ostatnio ![]() Iiii chciałam coś powiedzieć i nie pamiętam...
|
#4250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem, że to marne pocieszenie, ale naprawdę dużo z nas jest jeszcze w lesie z przygotowaniami. My też bez wózka, łóżeczka, malowania, prania... Pozostałe dziewczyny też nie mają jeszcze wszystkiego. Jakoś musimy dać radę. Szkoda z tym telefonem jeszcze, jak pech to pech.Może się jakoś da odzyskać, ale ciemna w tym jestem kompletnie. A co do klientki w pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala... ja bym Ci zabroniła. Serio serio. Po szpitalu też trzeba odpocząć, jeszcze po dodatkowych przeżyciach. Naprawdę teraz jest czas, żebyś skupiła się na sobie. Będą przyłazić, znów się trafią jakieś chore, po co Ci to? |
|
|
|
|
#4251 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To miałaś pecha z tym telefonem Jak ja wróciłam po 2 tygodniach ze szpitala, to dom wyglądał jak po wojnie... Cytat:
Czyli te moje bóle to norma...nie mam się czym martwić, dziękuje ![]() A Dorka pewno zajrzy koło południa
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Musztarde jadłam! z każdą możliwą kanapka.... , obiady normalnie i przegryzalam paluszkami czasem czekoladą
![]() Ach wiem co to ja chciałam... Zaczynamy 33 tc
|
#4254 | |
|
Zadomowienie
|
Emilia - kto wie, może będziemy w tym samym czasie
a przypomnij na kiedy masz tp?Do sr nie chodzę, bo praktyki mam odbyte po dwóch córkach , a z teorii doszkolę się dzięki Wam i jakimś mądrym stronom/ filmom/książką. Wierzę, że instynkt mi pomoże ![]() Cytat:
Mój mąż jest ok w tych sprawach, ale odkłada wszystko na ostatnią chwilę. I tak było wtedy. Urodziłam w nocy,a byłam w szpitalu tylko 2 doby, on oczywiście nas odwiedzał, przywoził mi, co chciałam, ale chodził do pracy (ma nielimitowany czas pracy, więc mógł wyjść kiedy chciał). Ja nie wiedziałam, kiedy wyjdziemy i jak zadzwoniłam do niego rano w dniu wypisu, że nas puszczają, to on był w szoku - bo niczego nie przygotował, a był w pracy i musiał cos tam załatwić Ale prawdziwy szok to ja w domu przeżyłam. W chałupie syf- nic nie odkurzone od mojego pójścia do szpitala, a mamy psa i kota, więc kudłów codziennie garść i ja codziennie sprzątam podłogi. A tu noworodek, a kłaków sprzed 3 dni. Do tego - kołyska niezłożona I tak usiadłam z dzieckiem zawiniętym w beciku na tym łóżku i trzymałam ją na rękach, gdy ten składał to łóżeczko. I płakałam, że normalnie tylko żłobu i siana brak. Strasznie mu było wstyd, uwijał się jak w ukropie, ale mnie to wtedy mało obchodziło, nawet zła nie byłam, tylko było mi tak przykro, że nie miałam ochoty z nim rozmawiać... Ale przecież "nic się nie stało, bo on szybko złożył, posprzątał, nawet do sklepu poleciał"
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Filmy Zawitkowskiego też na początku oglądałam, muszę do tego powrócić, trochę stres wszelki minie co do zajmowania się dzieckiem. Spałam dziś w nocy jak zabita, nawet nie pamiętam czy do łazienki wstawałam, a teraz strasznie bolą mnie nogi - nie wiem czy ja biegałam, czy mam reumatyzm, ale zaraz mnie rozniesie. Jak to kolejny objaw ciąży to jestem zaskoczona
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze jak jadę na weekend do rodziców i posprzątam, to po powrocie nie mogę się nadziwić, skąd on np powyciągał te papiery albo pudła - "a bo czegoś szukałem" - nigdy nie schowa. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- trochę off topic, ale tak sobie pomyślałam, że będę tak nieporadna w kąpieli z dzieckiem jak ten słonik: https://www.facebook.com/video.php?v=901096929952943 |
|
|
|
|
#4258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj się wkurzałam, bo od ślubu jakieś stare, zepsute głośniki leżą w salonie, 15 razy mówiłam, wynieś. Nie wyniósł, żona w zaawansowanej ciąży musiała to zrobić. -.-' ![]() W ogóle cienko widzę dzisiejszy dzień z nim. Chodzi wkuty, zadaje jakieś dziwne pytania... A ja muszę na zakupy, a samej mnie nie puści.
|
|
#4259 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Nadzieja daj znać, co tam. Na pewno to tabletka No i gratki za 33tydz. Emilia gratuluję 8 mca!! Skoro Ty dziś, to ja jutro Pati pech z tym tel...Faktycznie, też nie mam nr pospisywanych. Pora to zrobić. Odpuść sobie klientki na razie, musisz dojść do siebie Sylwia z moim mężem pewnie byłoby podobnie... Ach te chłopy Mój miał dobrze, bo leżałam z synkiem tydzień w szpitalu, wyrobił się Ale jak już weźmie się za sprzątanie, to robi to duużo dokładniej niż ja![]() U mnie już lepiej, gardło prawie przeszło, tylko katar dobija Synek przynajmniej pospał bez przerwy do 7. Modlę się tylko, żeby się nie zaraził
|
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
baset, myko, scotasia - trochę to pocieszające, że nie tylko ja trafiłam na taki egzemplarz
![]() Pati - czasami tel można reaktywować, ja swój utopiłam dwa razy i wysuszyłam potem na kaloryferze i działał. Przytulam, bidulko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

.

ja na pewno zamówię w gwiazdki
ze tak tez moze byc
Już mnie to drażni! 

(rozumiem, gdybyś wcześniej miała jakieś dramatyczne wyniki, teraz niby spadły, ale lekarze woleliby dmuchać na zimne - ale u Ciebie nie było aż tak wysokich wartości. Powiem Ci, że jak przyszłam do mojego poprzedniego gina z moimi wynikami, to wzruszył ramionami i stwierdził, że te moje 340 Alatu to jest nic
Ciekawe, co będzie dalej 
takie to dziwne jakby z paznokcia ktoś pstryknal

za 8 miesiąc 
wiem, że to marne pocieszenie, ale naprawdę dużo z nas jest jeszcze w lesie z przygotowaniami. My też bez wózka, łóżeczka, malowania, prania... Pozostałe dziewczyny też nie mają jeszcze wszystkiego. Jakoś musimy dać radę.