|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Jest ok, też ma i tez noszę, ale "skóra" jest bardziej uniwersalna jesli chodzi o temperatury. Trencza jak zimno nie założę
a ramonechę tak Przede mną zakup (na szczęście prezent od Mam do wybrania) najtrudniejszy ever. Szal. Na niedzielę byc musi. Dobra jakość, nie do końca cienki letni, w zimnych kolorach preferably fuksjowy róż, ożywiających moje szaro-czernie. Może być z niebieskim. Gdzie ja takie coś mam szukać? Jakie sklepy? Dostałam już taki jeden od Mam - genialny, ale odcienie cegły, więc nie mam do czego nosić. Nie naszam brązów. . Butik obluczony, nic zimnego nie ma. Nie wiem kompletnie do ajkich sklepów się udać Monnari za drogo, Orsaye nie majo takich szali. Tatuum? Camieau ? Nienawidzę takiego szukania igły w stogu siana.---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Kurde ad włosy - a może ja tę płukankę octową źle stosuję? Bo już nie wiem, ja ją nakładam przed Joico Hydrator. Mam wrażenie, że jak ją użyję na koniec to zniweczę działanie Joico. A ja się powinno po odżywce z tego co czytam ? No ale to jak potem rozczesać włos, skoro ja po płukance mam kołtun jeden wielki nie do ruszenia.
|
|
|
|
#4832 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tym cudeńkiem się tak urządziłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...eling-k-k.html Przy okazji, jak się robi tak, żeby link zakryć tekstem? Kiedyś umiałam, ale sklerozę mam
|
|
#4833 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Też sobie nie wyobrażałam, ale nie ma nic lepszego, przynajmniej dla mnie.
Oko najpierw zmywam samą oliwka/olejem- przykładasz płatek , potrzymasz chwilę, potem powtorka i rewelacyjnie ściąga tusz, cienie, no wszystko. A płynem do demakijażu trzeba się bgyło naszorować, koszmar( no wiem, Ciebie to nie dotyczy, tylko obrazuję ).A potem całość odrobiną olejku z emuglatorem , tym konkretnie http://mazidla.com/kategorie-poprodu...category_id=10 Olejek najzwyklejszy, najtanszy z dobrym składem, przewaznie BD z Rossmana. Sam olej też czyści świetnie, kilka razy mi sie zdarzylo ![]() Potem przetrzeć wszytsko hydrolatem i koniec ![]() Cytat:
![]() 2. No źle ![]() A i zapomniałam ![]() Nie dajesz za dużo octu? Bo dwie lyżki na litr wody jak czytam na niektoych blogach to masakra jakaś, to ma być minimalnie lekko kwaskowe w smaku, taki tylko posmak na jezyku i już zadziała. Potem daj włosom podeschnąć, wyschnąc. Nie powinno być problemu z rozczesaniem. Koltun masz, bo te łuski sa nie domknięte. Możesz na sam koniec dać doslownie kroplę jakiejś odżywki bs.I nie tarmoś, tylko delikatnie polewaj po długości.
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-13 o 13:06 |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo pisali gdzieś, że on, ten ocet zmywa maski, odzywki. Dobra thnx. To zrobię tak dziś. Dzięki wielkie za naprostowanie. |
|
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Ha. ha
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
Daj znać jak poszło
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-13 o 13:11 |
|
|
|
|
#4838 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No dobra, to skoro już opanowałam nową umiejętność, to mam pytanie: co sądzicie? Bo po dyskusji obuwniczo-wiosennej czuję się wodzona na pokuszenie
|
#4839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A przede mną Poison, nowy Shalimar... Oraz decyzja ad włosów - rozjasniać czy przyciemniać czy robić na rudo?
|
|
#4840 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4841 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam już druga opinię męska, żeby brać - no i co ja mam w tej sytuacji zrobić...?
|
#4842 |
|
Nindżopesz
|
Ad Black Musk - poczytałam o nim i zupełnie nie mój typ
![]() Margot, ad buty - imo nie brać bo za dużo na nich odcieni brązu i w ogóle takie se. Ju, przyciemniać! ![]() Kupiłam sobie tę maseczkę K+K, może mi paszczy nie wypali. |
|
|
|
#4843 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. Jak dokładnie zmyjesz to krzywdy Ci nie powinna uczynić, ja po prostu niedokładnie zmylam fragment skóry koło nosa, i nieco mi go wyżarło
|
|
#4844 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, spoko
|
|
|
|
|
#4846 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na razie się zastanawiam. Zobaczę co mi się bardziej spodoba - płaszcz, czy buty, i cena czego będzie mi bardziej odpowiadać
![]()
|
#4847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Obejrzałem wczoraj dłuższy fragment "Sponsoringu" Szumowskiej (ciekawy film dają w czwartek o 22:20, a w weekendy zwyczajowo szajs ) i powiem Wam, że nie spodziewałem się takiej ostrej sceny z Joanną Kulig ![]() Versense przyszło i na razie nie zachwyca jednak
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze w bijou brigitte
|
|
|
#4849 |
|
BAN stały
|
Machnę znad bólu głowy
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4852 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
piszo ze katowice ul 3 maja 30 jest sklep gal katowicka
|
|
|
#4853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy.
|
#4855 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.niech zobaczę - portfel , klucze jedne , klucze drugie , bilet miesięczny , dużo niezbędnych papierów , perfumy , kosmetyczka (korektor , błyszczyk , pięć czerwonych szminek , dwa lusterka , konturówka , ibuprofen , valused , mydełko , kilka sampli ) , drugie śniadanie , jakieś sample/odlewki do skończenia na wypadek wypadku znaczy na wszelki wypadek , trzy torby na zakupy , sprzęt do pracy , guma do żucia , książka do czytania po drodze albo dwie , chustki do nosa , francuza nie znalazłam , ale to niezły pomysł kukrydza i insze żarcie się zdarza ![]() Cytat:
Nie cytło mi Neski - starozgredzkich nie chcę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aczkolwiek u mnie podobnie mniej kosmetyków tylko i zamiast książki Kindle, ale wagę nadrabia kalendarz książkowy
|
||
|
|
|
#4857 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Byłem blisko! ![]() --- Ojej, to już koniec cytowania?!
|
||
|
|
|
#4858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mówię tak - robić co się rzewnie podoba. Rozumiem potrzebę zmian. Uwielbiam Cię w ciemnych, ale wiem co to znaczy chęć zmian. Cytat:
2. Już chyba za późno ![]() Dzięki, ale tam już sprawdziłam, nic czego szukam, raczej każualowe. Of kors fajowe są w Mohito, uwielbiam ten sklep, ale czarno białe znów Jak raz w zyciu zależy mi na akcesorium w kolorze Znad kataru Spadam.O widzę, że tylko ja jestem nienormalna, że w sobotę o tej porze na nogach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-14 o 08:43 |
||
|
|
|
#4859 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam najnowszy 4 odc. Wikingów. Ulala ale się działo, nie nadążałam kto z kim ląduje w łóżku ![]() Cytat:
![]() jeszcze tylko 7,5 godziny i weekend...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-14 o 09:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Ja noszę
a ramonechę tak
Dostałam już taki jeden od Mam - genialny, ale odcienie cegły, więc nie mam do czego nosić. Nie naszam brązów.
. Butik obluczony, nic zimnego nie ma. Nie wiem kompletnie do ajkich sklepów się udać 

) i powiem Wam, że nie spodziewałem się takiej ostrej sceny z Joanną Kulig