![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
Robie porządki na komputerze, znalazłam pare zdjęć w czeluściach dysku C. Wrzucałam je już wcześniej?
![]()
#512 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A GP Indii zabardzo mnie nie obchodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Ale sie Roberto roozgadal ![]() ![]() I uwazam, ze ma racje, bo jak on to nazwal "spowalniacze" beda sprawiac, ze wyscigi stana sie mniej emocjonujace :P Ale pewnie robia to ze wzgledu na bezpieczenstwo kierowcow... Cytat:
Ale ja bym byla happy jakby Robert byl w koncu pierwszy... ah ![]() Tez jestem ciekawa czemu Paula obrazila sie na siatkowke ![]() ![]() Cytat:
Moj boski Jude Law... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Wtajemniczenie
|
OTÓŻ: obraziłam się na siatkówke, bo kiedyś grałam w szkolnej drużynie siatki i zaowocowało to piękną kontuzją kolanka i nóżką w gipsie
![]() ![]() kas!a fotki fajoskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bożenko ja wiem czemu byś Ferrari chciała - bo by Kimas przyjechał ![]() ![]() ![]() Aha i zauważyłam, że o kim byśmy nie gadały to jest Bożenki "mój boski: ![]() ![]() ![]() ![]() I zgadzam się! Niech w końcu wygra cokolwiek poza Makami i Ferrarkami, bo to się robi nuuudnee..
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
to ja Wam powiem, że jestem totalnym zerem jeśli chodzi o sport, a w siatke to nawet piłki nie potrafie odbić dołem bo mnie od razu ' ałaa to booli'. kiedyś bardzo lubiłam gimnastyke, ale niestety miałam wypadek i to zakończyło moją przygodę tak więc teraz jestem już totalnym antysportem
![]() ![]() mi się podoba ostatnie zdjęcie jak tam chamsko leją tego szampana na twarz ![]() haha jakbym ja była na ich miejscu pewnie wolałabym wypić niż kogoś oblać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zadomowienie
|
Oj... Ale po kontuzji juz na pewno nie ma ani sladu, wiec mozesz juz skonczyc sie obrazac
![]() ![]() Hehe Ty chyba czytasz w moich myslach ![]() ![]() ![]() A co ja na to poradze, ze tylu jest boskich? ![]() ![]() Jude czasem lepiej wychodzi na zdjeciach, akurat to nie bylo najlepsze ![]() Mam teraz dla was smuntego newsa ![]() "Kapitan polskiej reprezentacji, Piotr Gruszka, poinformował dziś wieczorem, że jego kontuzja jest jednak poważniejsza niż początkowo przypuszczano - czytamy w serwisie www.reprezentacja.net. Po dokładnych badaniach stwierdzono, że Piotrek Gruszka ma zerwane więzadła w kostce. Taka kontuzja może go wyeliminować z gry kilkanaście dni. Oznacza to, że Gruszka może nie zdążyć wrócić do pełni zdrowia do momentu rozpoczęcia Mistrzostw Europy. Przypomnijmy, że Piotr Gruszka kontuzji nabawił się w drugim secie wczorajszego meczu z Serbami, kiedy po ataku niefortunnie wylądował na słupku podtrzymującym siatkę." Kurcze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A sport tez lubie baardzo ogladac ![]() ![]() ![]() O Ty pijakuuuu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Ja też bym wolała szampana wypić
![]() ![]() Bożenko, no nie dokońca nie ma śladu bo czasem coś tam czuje to kolanko... ![]() ![]() ![]() Phi, Gruszka zerwał więzadła w kostce i na kilkanaście dni nie może grać, a ja zerwałam więzadła w kolanie i na miesiąc miałam nogę w gipsie ![]() ![]() Biedaczek, ale może w trakcie ME jak się będzie czuł na siłach to coś powalczy! I mam też linka do fotek z 2005 roku - patrzcie jaka fryzurka Roberta! -> http://www.motorsport.com/photos/sel...rt_Kubica&S=F1
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Dwa pijaki
![]() ![]() ![]() Aha... ![]() ![]() To moze zalozmy fanklub Kimiego? ![]() Ja na pewno jestej wieksza kaleka, hehe ![]() Ale Robert mial fruzurke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
dziewczyny zamiast się dzielić szampanem, to po prostu we 3 staniemy na podium i kazda ma po 1
![]() zrobi się jeszcze dodatkowe schodki dla Luny i Kasi bo pewnie też chcą ![]() szkoda Gruszki, ale jak pech to pech. Ciekawe co wyjdzie u Wlazłego... haha rozbroiła mnie fryzurka Roberta ![]() ![]() a po jutrze z ruskimi w noge, ekhm jesli chodzi o naszą rep. nożną, mam pewne obawy.... i pewnie jak wygrają te ruskie bufony dopiero będą się cieszyć. weście musze popracować nad szacunkiem do niemców i rosjan, ale narazie cos mi nie wychodzi. znacie kogoś fajnego z tamtych stron? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
Angel b.dobry pomysl
![]() ![]() Kozacki Robert hehe ![]() ![]() Nie Ruskie, ale Rosjanie, hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
Może z miłych Niemców to Stefen Muller (czy jak on się tam wabi).. ale w sumie on mnie już denerwuje
![]() ![]() ![]() Robert tak samo kozacki jak te kozackie kozaczki z wywiadu ![]() Co do fanklubu Kimiego to mam fajne foto: KR & RK ![]()
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
ej dziewczyny to na zgode po szampanie z ruskimi
![]() ja im jakoś nie mogę wybaczyć tych wojen, kocham historię i im więcej czytam tym bardziej ich nienawidze. wiem, że to już było, ale same rozumiecie, podejrzewam, że ten sam problem mają' bracia rządzący', też jakoś nie mogą się przemóc do niemców. haha w wątku o formule wyjechałam z polityką, wybaczcie ![]() ale kiedyś słyszałam że młodzi rosjanie to bardzo fajni ludzie, gorzej z ich starszym pokoleniem. co do niemców nie słyszałam zadnych pochlebnych opinii i się bardzo cieszę, że nie muszę się uczyć ich języka ![]() Paula tez miałam napisać o kozackim Robercie i kozackich kozaczkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zadomowienie
|
Ja odnosze takie wrazenie, ze czasem Steffen stara sie na sile byc mily :P Paula a Ty znow poruszylas temat picia hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Ale zes zakrecila z Robertem ![]() A foto jak najbardziej fajne ![]() ![]() Zaraz bede znikac, bo rano wczesniej wstaje, zeby sie spakowac, bo na ta wioske jade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Angel a Ty pewnie na humanie jestes skoro historie lubisz? Bo ja tak i zastanawiam sie czy nie zdawac matury z histy...
Co do kaczorkow ![]() ![]() ![]() ![]() Nie znam mlodych Rosjan, wiec nie wiem, ale z checia poznam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Brrr ja historii ni hu hu (tzn. takiej nudnej historii typu jakieś plemiona sumeryjczyków czy nudne wykłady o królach Polski) ale wojny to, to, to tak
![]() Młodzi Rosjanie faktycznie fajni ![]() ![]() 'Kozackie kozaczki kozackiego Roberta w kozackiej fryzurze' rządzi ![]() No coś tam do mnie nawijali ale ja nie paniemaju ![]() ![]() ![]() ![]() W czerwonym... byłoby mu ładnie, ale w srebrze i pomarańczu McLarena myślę, że jeszcze lepiej ![]() Oj no to uciekaj, będziemy tęsknić ![]() ![]() JA TEŻ MAM DOŚĆ KACZEK ... Bożenko zagłosuj też za mnie, bo ja jeszcze głosować nie mogu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Ja mam az 3 z niemca
![]() ![]() ![]() Ale chociaz litery umiesz przeczytac, a ja to nic a nic ![]() ![]() No w McLarenie tez ladnie ![]() ![]() A jak nie wroce w niedziele (chociaz zrobie wszystko co w mojej mocy ![]() ![]() ![]() Hehe spoko zaglosuje za Ciebie ![]() ![]() Ok uciekam spac, bo rano nie wstane... Dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
Bożenko, jestem na humanie
![]() a ja Wam powiem, że ja panimaju pa rusku ![]() ![]() ' na boku zakuwam francuski' ![]() ![]() Bozenka będziemy tesknic ![]() to tak na pożegnanie po szapmanie ![]() haha jak zrymowałam ![]() a więc na koniec zacytuje ' Kozackie kozaczki kozackiego Roberta w kozackiej fryzurze' tym optymistycznym akcentem zakańczam wypowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
Noo, hiszpańskiego też bym się pouczyła troche
![]() ![]() ![]() Bożenko, nie wyobrażam sobie jakbyś mogła po 3 tygdniach czekania na F1 nie oglądnąć wyścigu ![]() ![]() Zamiast 'zaglosuje za Ciebie' przeczytalam 'zasługuje na Ciebie' i nie wiedziałam kto na mnie zasługuje i za co ![]() ![]() Też nienawidzę starożytności! I średniowiecza też tak średnio chociaż tam dużo się bili czy coś... O kurcze to mnie może podszkolisz ruskiego troche, dziś wykopałam w piwnicy repetytorium mojej kuzynki do matury z ruskiego i fajne rzeczy tam sa ![]() ![]() ![]() ![]() a pamiętacie że miałyśmy mieć fanklub kierowców F1? To może właśnie nazywajmy się 'Kozackie Kozaczki Kozackiego Roberta w Kozackiej Fryzurce' ![]() ![]()
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
jestem jak najbardziej za z tym fanklubem
![]() Paula fajny av ![]() chętnie Cie podszkole, ale nie sądze żebym umiała więcej od Ciebie ![]() dzisiaj czuję się do d. wiec kończe ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Angel
![]() ![]() ja się dziś czuje CUDOWNIE, wesele za 3 dni, przyleciał mój mężczyzna (ale na weselu i tak go nie będzie, więc nie wiem jaki był cel tej jego wyprawy) i snujemy wlaśnie fantazje na temat... jakie sobie auto kupimy ![]() ![]() Wybaczcie za off topa ![]() Bożenka na wiosze, Angel czuje się do d., kas!a też gdzieś wyjazdowiczuje się, a Luna&Wiesiek (czyt. razem) też gdzieś zniknęli... FORMUŁOWICZKI WRACAĆ NA WĄTEK! ![]()
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
może Twoj tz też chce do naszego fanklubu KKKRwKF więc tak się podlizuje
![]() ej to jak się nie możecie narazie zdecydować na auto to kupcie mi tak na próbę Audi, ja wypróbuje i wam powiem czy dobre czy nie ![]() tylko nowe ![]() dziewczyny pouciekały więc teraz my tu rządzimy haa więc ja biore Roberta, Luisa i Kimiego na dzis ![]() ehh dzis czuje sie naprawde do wielkiej D więc ich powykorzystuje co ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Wtajemniczenie
|
.....
... . a dobra bierz ich! ![]() ![]() ok, ja się właśnie zdecydowałam na najnowesze Audi TT Cabrio ![]() ![]() oczywiście, każdy chce do KKKRwKF, może zmienimy tytuł wątku na KKKRwKF ![]() Chyba każdy by zajrzał - z ciekawości ![]()
![]() |
#533 |
Zadomowienie
|
no i jeszcze plus nazwa skrotu naszej agencji ochroniarskiej też fajna była
![]() Paula potrzebny mi na dziś Kimi bo on jest bardzo zabawny i może mi poprawi humor ![]() ehh audi tt ![]() ale mam ochote na jakieś niezdrowe żarcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Wtajemniczenie
|
Coś ostatnio wcześnie padam ...
Coś czuję, ze wczoraj chyba porwałaś sobie tego Kimasa jednak ![]() A no trudno, dziś ja go zabieram ![]() i tak audi tt ![]() ![]() I co zjadłaś to jakieś niezdrowe żarcie? ![]() ![]() ![]() Wpadł do mnie dziś tż na chwilke, bo odkąd przyjechał to ciągle coś załatwia i napisał mi że wpadnie tak pogadać. No i wpadł. Pogadać. A o czym? No cóż właściwie to on cały czas gadał na temat jaki on to nie jest podniecony że Żurawski i Szymkowiak wracają do Wisły ![]() I w ogóle zła jestem bo dziś rano pojechałam też sobie na basen, i wchodzę i patrzę a tam kolejka chyba siedmiokilometrowa i jakieś durne dzieci sobie wycieczką przyjechały! Stanęłam. Pomyślałam. I wyszłam. Nie będę przecież na basenie z takimi dziećmi 5 letnimi no heloł. Nie żebym miała coś do dzieci ![]()
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
Angel - 200 postów
![]() Ale ostatnio masz szczęście do liczb ![]()
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
cóż , znów trzeba to uczcić
![]() ![]() ja dziś rano zjadłam serek wiejski i kanapke też z Wasą, bo już od pół roku nie jem chleba, ziemniaków itp i mam problem bo dla mnie ciemne pieczywo, razowe i jakie tam jeszcze jest ohydne ![]() a dziś zaszaleje, wiecie jakie to są czipsy pringlesy, na które każdy mówi pringersy ? ![]() ![]() ![]() matko przepraszam za ten offtop ![]() ale już niedługo wyścig to znów powrócimy na właściwy tor ![]() dzisiaj Ty możesz zabrać Kimasa, w końcu my tu teraz rządzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
Nasz wątek składa się z praktycznie samych off topów
![]() Uou od pół roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taak, ja na nie mówie pringlersy to już w ogóle pomieszanie z poplątaniem ![]() No właśnie, nikogo nie ma, a jak byśmy tak zmieniły tu wsytrój? Chyba by nie poznały ![]() ![]()
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
A jaki to jest ten serek wiejski kurcze nie wiem, a dużo o nim słysze!
![]()
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
haha dobra to piszemy na różowo
![]() ejj ja też nie jem soli ![]() a serek wiejski to ja uwielbiam z Piątnicy, pisze na nim po prostu serek wiejski albo jeszcze dobry jest z tej samej firmy light ![]() dziewczyny mają wątek o serku wiejskim i i tam wypisują z czym go jedzą, ja jednak uwielbiam sam bez niczego ![]() ej a Twój tż też jest fanem f1? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
ale różowoooo miiii
haha jesteśmy Anty Sól ![]() a to ten serek wiejski.. i co tak potrafisz zjeść cały serek np. na śniadanko sam? ![]() ![]() ze tez nie widziałam tego wątku, ale tu na plotkowym czy na społecznościach? chyba ze masz linka to dawaj ![]() zauważyłam że on to się właściwie wszystkim interesuje ![]() ![]() ![]() ![]() haha właśnie oglądałam reklame Nordea Banku z tym takim Finem i on tam opowiada coś "jak używamy komórek to tylko No.. no wiadomo jakich, jak kupujemy meble to w I.. i sami sobie je składamy" i tak sobie myślę czy Kimi ma Nokie i ma dom z meblami z Ikei ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-22 o 13:01 Powód: zaróżowiam :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.