Formuła 1 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-20, 18:53   #511
kas!a
Zakorzenienie

Dot.: Formuła 1

Robie porządki na komputerze, znalazłam pare zdjęć w czeluściach dysku C. Wrzucałam je już wcześniej?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _42976781_jud416.jpg (26,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg champagne.jpg (51,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hamb.jpg (51,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ms2000-europegp-prac-pc[1].jpg (15,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ms2000-japangp-champagne[1].jpg (32,0 KB, 7 załadowań)

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:00   #512
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Ale się uparłyście na tych siatkarzy na naszym Formułowym wątku
Kurek faktycznie wydaje mi się że powinien się wgrać jak najbardziej w drużyne i będzie się czuł swobodnie.
A z resztą co ja gadam, ja na siatkówke jestem obrażona więc podam Wam niusa:
Pit Lane Park pobił w Warszawie rekord popularności. Liczba chętnych do odwiedzenia miasteczka F1 okazała się w Polsce największa w historii Pit Lane Park.
Czyli napewno jeszcze do nas wrócą.

Jak informuje gazeta Economic Times, Bernie Ecclestone dał Indiom zaledwie 40 dni na przedstawienie szczegółowych planów związanych z organizacją inauguracyjnego grand prix w Delhi.

Szef administracji Formuły 1 podpisał w czerwcu wstępną umowę na organizację wyścigu w Indiach w 2009 roku z Indyjskim Stowarzyszeniem Olimpijskim (IOA), jednak od tamtej pory pojawiło się sporo plotek sugerujących, że może być problem nie tylko ze sfinansowaniem tej imprezy, ale i z wybudowaniem toru.

To skłoniło Ecclestone'a do wyznaczenia IOA ostatecznego terminu na opracowanie szczegółowego planu biznesowego na koniec września. „Pracujemy nad projektem i za kilka tygodni będziemy mieli gotowy szczegółowy plan.” – zapewnia szef IOA Suresh Kalmadi. „List wysłany przez Pana Ecclestone'a przewiduje możliwość odroczenia ostatecznego terminu”.

Tymczasem znany indyjski biznesmen Vijay Mallya, który miał wspomóc organizację Grand Prix Indii powiedział ostatnio, że nie zamierza wyłożyć na ten cel złamanego grosza: „Jeśli IOA się tym zajmuje, to zostawmy to im. Dlaczego miałbym w to inwestować?”

Bleee, GP Indii...
Kubica: "Chcę, aby bolid F1 był najszybszą maszyną na Ziemi"
Robert Kubica, chociaż powszechnie uważany jest za jednego z najbardziej utalentowanych kierowców w F1, nie jest zadowolony z zakazania z początkiem przyszłego sezonu kontroli trakcji.

Polak, który po potwornym wypadku w Montrealu według niektórych mógłby być zwolennikiem spowolnienia bolidów F1, wręcz przeciwnie jest zdecydowanym przeciwnikiem wszystkiego, co mogłoby sprawić, że jego bolid będzie wolniejszy.

„Najpierw wprowadzono rowkowane opony zamiast slicków, później zamieniliśmy silniki V10 na V8, a aktualnie zabierają nam kontrolę trakcji”, powiedział Kubica. „Kocham wyścigi, ale chcę aby bolidy F1 były najszybszymi maszynami na Ziemi.”

Robert Kubica jest przeciwnikiem wszelkiego rodzaju 'spowalniaczy'
Robert Kubica jest przeciwnikiem wszelkiego rodzaju 'spowalniaczy'
„W rajdach jazda samochodami napędzanymi na tylną oś na pewno sprawia większą frajdę, ale gdybym jeździł w rajdach, chciałbym mieć super nowoczesny i jedyny w swoim rodzaju napęd na cztery koła. Podobnie jest w F1.”

„Jeśli mam 900 koni, to chcę jak najszybciej przenieść tą moc na tor. Nie mam nic przeciwko temu, aby osiągnąć to dzięki precyzyjnemu operowani gazem, ale ostatecznie chcę być po prostu szybszy, więc nie lubię rzeczy, które mnie spowolnią.”

„Myślę, że zakazanie kontroli trakcji sprawi, że Formuła 1 się zmieni. Ciekawe jak będzie wyglądało prowadzenie bolidu po mokrym torze na przykład w Monaco.”

„Jeśli widzieliście to, co się działo w tym sezonie w sobotni poranek, spróbujcie sobie wyobrazić, co się będzie działo za rok!”

Niby ma racje chłopak, ale wydaje mi się że bez kontroli trakcji niektórzy kierowcy uważani teraz za całkiem dobrych mogą sobie nie radzić.. Przekonamy się więc kto jest dobry na 'czysto'.
Fajnie by bylo jakby w przyszlym roku zawitalo do nas Ferrari i zrobilo pit lane park Ale jak bedzie BMW to sie wcale nie obraze

A GP Indii zabardzo mnie nie obchodzi jest mi to objetne czy bedzie czy tez nie co innego jesli chodziloby o Polske Ale Kubica mowil, ze zanim w Polsce wybuduja to on zdazy kariere zakonczyc, ale z niego optymista hehe

Ale sie Roberto roozgadal przynajmniej chlopak wie co mowi
I uwazam, ze ma racje, bo jak on to nazwal "spowalniacze" beda sprawiac, ze wyscigi stana sie mniej emocjonujace :P Ale pewnie robia to ze wzgledu na bezpieczenstwo kierowcow...

Cytat:
Napisane przez *angel1710**
też jestem ciekawa jak będą jeździć bez kontroli trakcji. wolałabym żeby przyszły sezon był bardziej urozmaicony, a nie ciągle McLaren, Ferrari, Mclaren, Ferrari, Hamilton, Hamilton, Hamilton
blee nie to żebym coś do niego miała bo go lubię, ale chciałabym żeby było ciekawiej i żeby to taki Robert miał czasem post position.

Paula czego jesteś obrażona na siatkówkę ?
Zgadzam sie, juz staje sie to nudne, ze McLareny I Ferrai ciagle wygrywaja... jak nie jeden to drugi ;/
Ale ja bym byla happy jakby Robert byl w koncu pierwszy... ah

Tez jestem ciekawa czemu Paula obrazila sie na siatkowke Jak tak mozna?! To jest nie do pomyslenia!

Cytat:
Napisane przez kas!a
Robie porządki na komputerze, znalazłam pare zdjęć w czeluściach dysku C. Wrzucałam je już wcześniej?
Hm nie przypominam sobie.
Moj boski Jude Law... Jak Schumi usmiecha sie do tego goscia... Jak to wyglada moze on woli chlopcow? Chetnie pooblewalabym ich szampanem hyhy
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:13   #513
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

OTÓŻ: obraziłam się na siatkówke, bo kiedyś grałam w szkolnej drużynie siatki i zaowocowało to piękną kontuzją kolanka i nóżką w gipsie Nie żebym miała coś przeciwko naszym kochanym mężczyzną, ale po prostu jak kiedyś kochałam grać tak teraz mam wstręt

kas!a fotki fajoskie Właśnie najbardziej podoba mi się jak Schumi się uśmiecha do tego typa, bo bodajże to jest Mika Hakkinen I właśnie poddałaś mi pomysł na avatara.... (a tak btw to niezły av ale chyba mojego nie widziałaś naked mam nadzieje )

Bożenko ja wiem czemu byś Ferrari chciała - bo by Kimas przyjechał ale wątpie czy by chciał się fatygować do PL, musielibyśmy go zachęcić niezłymi laskami i dobrą, polską, czystą, czterdziestoprocentową wódką
Aha i zauważyłam, że o kim byśmy nie gadały to jest Bożenki "mój boski: oj babuchno Ale Jude tutaj blado wyszedł przy Hamciu
I zgadzam się! Niech w końcu wygra cokolwiek poza Makami i Ferrarkami, bo to się robi nuuudnee..
Stary 2007-08-20, 21:30   #514
*angel1710**
Zadomowienie

to ja Wam powiem, że jestem totalnym zerem jeśli chodzi o sport, a w siatke to nawet piłki nie potrafie odbić dołem bo mnie od razu ' ałaa to booli'. kiedyś bardzo lubiłam gimnastyke, ale niestety miałam wypadek i to zakończyło moją przygodę tak więc teraz jestem już totalnym antysportem ale za to oglądam wszystko po kolei co sportowe więc wiecie

mi się podoba ostatnie zdjęcie jak tam chamsko leją tego szampana na twarz
haha jakbym ja była na ich miejscu pewnie wolałabym wypić niż kogoś oblać
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-20, 21:31   #515
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Oj... Ale po kontuzji juz na pewno nie ma ani sladu, wiec mozesz juz skonczyc sie obrazac Posluchaj rady starszej kolezanki

Hehe Ty chyba czytasz w moich myslach Oczyywiscie, ze chodzi o Kimusia Przyjechalby na pewno, juz ja bym sie o to postarala osobiscie

A co ja na to poradze, ze tylu jest boskich? Nie moja wina
Jude czasem lepiej wychodzi na zdjeciach, akurat to nie bylo najlepsze

Mam teraz dla was smuntego newsa :
"Kapitan polskiej reprezentacji, Piotr Gruszka, poinformował dziś wieczorem, że jego kontuzja jest jednak poważniejsza niż początkowo przypuszczano - czytamy w serwisie www.reprezentacja.net.

Po dokładnych badaniach stwierdzono, że Piotrek Gruszka ma zerwane więzadła w kostce. Taka kontuzja może go wyeliminować z gry kilkanaście dni. Oznacza to, że Gruszka może nie zdążyć wrócić do pełni zdrowia do momentu rozpoczęcia Mistrzostw Europy.

Przypomnijmy, że Piotr Gruszka kontuzji nabawił się w drugim secie wczorajszego meczu z Serbami, kiedy po ataku niefortunnie wylądował na słupku podtrzymującym siatkę."

Kurcze Czemu musialo mu sie to przytrafic akurat przed ME? Chlopak ma pecha...
Stary 2007-08-20, 21:36   #516
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
to ja Wam powiem, że jestem totalnym zerem jeśli chodzi o sport, a w siatke to nawet piłki nie potrafie odbić dołem bo mnie od razu ' ałaa to booli'. kiedyś bardzo lubiłam gimnastyke, ale niestety miałam wypadek i to zakończyło moją przygodę tak więc teraz jestem już totalnym antysportem ale za to oglądam wszystko po kolei co sportowe więc wiecie

mi się podoba ostatnie zdjęcie jak tam chamsko leją tego szampana na twarz
haha jakbym ja była na ich miejscu pewnie wolałabym wypić niż kogoś oblać
Wiesz co... mam podobnie Ja musze przyznac, ze zrazilam sie do siatki w gimn dzieki babce od wf-u ;/ Bo ciagle darla morde i przewaznie do mnie sie czepiala... Ale naszczescie w LO mam zdecydowanie lepsza nauczycielke i przy niej to nawet mozna zle zagrac i nic nie powie czasem nawet smiesznie bywa na wf-ie

A sport tez lubie baardzo ogladac wczoraj ogladalam nawet tenis I Federrer jak zwykle wygral. I kawalek meczu Real-Sevilla i Real przegral 5:3 :P pewnie dlatego, ze Dudek nie zagral

O Ty pijakuuuu ale bys sie podzielila ze mna no nie?
Stary 2007-08-20, 21:38   #517
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Ja też bym wolała szampana wypić No i Angel mamy coś wspólnego
Bożenko, no nie dokońca nie ma śladu bo czasem coś tam czuje to kolanko... Ale faktycznie o tym Kimasie to my chyba tak samo myślimy No cóż faktycznie Bożenko nie Twoja wina że tylu boskich po świecie chodzi..
Phi, Gruszka zerwał więzadła w kostce i na kilkanaście dni nie może grać, a ja zerwałam więzadła w kolanie i na miesiąc miałam nogę w gipsie Jakiś kaleka chyba jestem
Biedaczek, ale może w trakcie ME jak się będzie czuł na siłach to coś powalczy!
I mam też linka do fotek z 2005 roku - patrzcie jaka fryzurka Roberta! -> http://www.motorsport.com/photos/sel...rt_Kubica&S=F1

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 21:49   #518
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Dwa pijaki Oj dziewczyny dziewczynyy!

Aha... ale miejmy nadzieje, ze w koncu przestanie calkowicie bolec

To moze zalozmy fanklub Kimiego?

Ja na pewno jestej wieksza kaleka, hehe

Ale Robert mial fruzurke te zdj maja chyba pare lat no nie? Hm bo nie pamietam kiedy w Renault jezdzil..
Stary 2007-08-20, 21:53   #519
*angel1710**
Zadomowienie

dziewczyny zamiast się dzielić szampanem, to po prostu we 3 staniemy na podium i kazda ma po 1
zrobi się jeszcze dodatkowe schodki dla Luny i Kasi bo pewnie też chcą

szkoda Gruszki, ale jak pech to pech. Ciekawe co wyjdzie u Wlazłego...

haha rozbroiła mnie fryzurka Roberta w ogóle mam wrażenie, że teraz wygląda lepiej, bardziej ' kozacko'

a po jutrze z ruskimi w noge, ekhm jesli chodzi o naszą rep. nożną, mam pewne obawy.... i pewnie jak wygrają te ruskie bufony dopiero będą się cieszyć. weście musze popracować nad szacunkiem do niemców i rosjan, ale narazie cos mi nie wychodzi. znacie kogoś fajnego z tamtych stron?
Stary 2007-08-20, 22:00   #520
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Angel b.dobry pomysl tylko my predzej rozbijemy bolidy albo w ogole nie bedziiemy potrafily uruchomic bolidu

Kozacki Robert hehe az strach sie bac

Nie Ruskie, ale Rosjanie, hehe Ale ja mila dla nich jestem Chyba jest ze mna cos nie tak Tez staram sie byc bardziej mila dla tych dwoch narodow, ale tak srednio mi wychodzi... Wszystko przez te wojny :P Jakby sie na nie nie pchali to bym teraz nic do nich nie miala
Stary 2007-08-20, 22:07   #521
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Może z miłych Niemców to Stefen Muller (czy jak on się tam wabi).. ale w sumie on mnie już denerwuje żadnych innych miłych niemców nie znaju.. Za to rusków bardzo wielu - są bardzo dobrymi kompanami do picia Właściwie to kiedyś jak byłam w Niemczech to miałam doczynienia tylko z Ruskami bo akurat w tej dzielnicy co ja byłam to się usiedlili więc było wesoło
Robert tak samo kozacki jak te kozackie kozaczki z wywiadu
Co do fanklubu Kimiego to mam fajne foto: KR & RK
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg KR & RK.jpg (36,9 KB, 6 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 22:15   #522
*angel1710**
Zadomowienie

ej dziewczyny to na zgode po szampanie z ruskimi

ja im jakoś nie mogę wybaczyć tych wojen, kocham historię i im więcej czytam tym bardziej ich nienawidze. wiem, że to już było, ale same rozumiecie, podejrzewam, że ten sam problem mają' bracia rządzący', też jakoś nie mogą się przemóc do niemców. haha w wątku o formule wyjechałam z polityką, wybaczcie

ale kiedyś słyszałam że młodzi rosjanie to bardzo fajni ludzie, gorzej z ich starszym pokoleniem. co do niemców nie słyszałam zadnych pochlebnych opinii i się bardzo cieszę, że nie muszę się uczyć ich języka

Paula tez miałam napisać o kozackim Robercie i kozackich kozaczkach
Stary 2007-08-20, 22:19   #523
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ja odnosze takie wrazenie, ze czasem Steffen stara sie na sile byc mily :P Paula a Ty znow poruszylas temat picia hehe I co nauczyli Cie mowic po rusku? Ale racja, Ruskie do picia to jak najbardziej Ruskie i Polacy wlasciwie sa takimi dwoma narodam, ktore bez wodki by nie przezyly

Ale zes zakrecila z Robertem

A foto jak najbardziej fajne Czasem wyobrazam sobie jaby Robert wygladal w czerwonym samochodzie... I musze przyznac, ze dobrze

Zaraz bede znikac, bo rano wczesniej wstaje, zeby sie spakowac, bo na ta wioske jade Ale postaram sie wrocic na wyscig.
Stary 2007-08-20, 22:24   #524
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Angel a Ty pewnie na humanie jestes skoro historie lubisz? Bo ja tak i zastanawiam sie czy nie zdawac matury z histy...

Co do kaczorkow to oni maja duze uprzedzenia do Niemcow. Do Rosjan pewnie tez. Ale mam nadzieje, ze po jesiennych wyborach juz nie beda rzadzic, bo mam ich juz serdecznie dosc. Bede mogla glosowac, haa Wybaczamy Ci zejscie na temat polityczny Upss... chyba zrobilam to samo

Nie znam mlodych Rosjan, wiec nie wiem, ale z checia poznam
Stary 2007-08-20, 22:33   #525
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Brrr ja historii ni hu hu (tzn. takiej nudnej historii typu jakieś plemiona sumeryjczyków czy nudne wykłady o królach Polski) ale wojny to, to, to tak
Młodzi Rosjanie faktycznie fajni A nawet paru młodych Niemców tacy hmm no znośni.. Ja się niemieckiego ucze, ale nienawidzę tego języka, na boku zakuwam francuski

'Kozackie kozaczki kozackiego Roberta w kozackiej fryzurze' rządzi

No coś tam do mnie nawijali ale ja nie paniemaju ani nie gawari coś tam niby mnie uczyli, dostałam nawet książke i umiem wszystkie ruskie literki tak że czytać po rusku umiem, ale nic z tego co przeczytam nie rozumiem

W czerwonym... byłoby mu ładnie, ale w srebrze i pomarańczu McLarena myślę, że jeszcze lepiej

Oj no to uciekaj, będziemy tęsknić Ale skoro wrócisz na wyściga to lux

JA TEŻ MAM DOŚĆ KACZEK ... Bożenko zagłosuj też za mnie, bo ja jeszcze głosować nie mogu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-20, 22:41   #526
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Ja mam az 3 z niemca No prosze, francuski bardzo podoba mi sie ten jezyk a w przyszlym roku zamierzam uczyc sie hiszpanskiego ;]

Ale chociaz litery umiesz przeczytac, a ja to nic a nic jak zobaczylam kiedys w jakiejs ksiazce te literki to dla mnie bylo to jak czarna magia

No w McLarenie tez ladnie szkoda tylko, ze sobie tak wybrac nie moze pomiedzy Mc i Fr

A jak nie wroce w niedziele (chociaz zrobie wszystko co w mojej mocy) to opowiecie mi co sie dzialo na wyscigu ok? Z gory dziekuje Ale pewnie by mnie nosilo, jakbym miala nie ogladac wyscigu...

Hehe spoko zaglosuje za Ciebie Moze nie zauwaza, ze podwojnie zaglosuje

Ok uciekam spac, bo rano nie wstane... Dobranoc Moze jeszcze jutro tu zajrze
Stary 2007-08-20, 22:45   #527
*angel1710**
Zadomowienie

Bożenko, jestem na humanie ale ja po prostu nie znosze starożytności, to jest dla mnie horror, terror i wszystko z tym związane

a ja Wam powiem, że ja panimaju pa rusku tzn narazie to podstawy ale, choć czasem podobnie jak Paula czytam czytam i nie rozumiem

' na boku zakuwam francuski' rozwalilaś mnie tym

Bozenka będziemy tesknic
to tak na pożegnanie po szapmanie
haha jak zrymowałam

a więc na koniec zacytuje
' Kozackie kozaczki kozackiego Roberta w kozackiej fryzurze'

tym optymistycznym akcentem zakańczam wypowiedz
Stary 2007-08-21, 15:17   #528
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Noo, hiszpańskiego też bym się pouczyła troche W sumie Fr., Wł., i Hiszp., to są takie zbliżone języki - jeden umiesz i już reszta pójdzie gładko Jak mam teraz łacine obowiązkową w szkole to mnóstwo właśnie słówek jest w tamtych 3 językach więc łacina (na którą tak narzekałam) toże mi się przyda

Bożenko, nie wyobrażam sobie jakbyś mogła po 3 tygdniach czekania na F1 nie oglądnąć wyścigu Więc wierzę, że i tak w niedzielę się tu pojawisz

Zamiast 'zaglosuje za Ciebie' przeczytalam 'zasługuje na Ciebie' i nie wiedziałam kto na mnie zasługuje i za co bo wczoraj tak czytałam i nie napisałam już nic wczoraj bo padłam na klawiaturze, totalnie mnie wzięło, ale teraz nadrabiam

Też nienawidzę starożytności! I średniowiecza też tak średnio chociaż tam dużo się bili czy coś... O kurcze to mnie może podszkolisz ruskiego troche, dziś wykopałam w piwnicy repetytorium mojej kuzynki do matury z ruskiego i fajne rzeczy tam sa Ale nie mam jak wkleić bo te literki..

a pamiętacie że miałyśmy mieć fanklub kierowców F1? To może właśnie nazywajmy się 'Kozackie Kozaczki Kozackiego Roberta w Kozackiej Fryzurce' W skrócie KKKRwKF
Stary 2007-08-21, 20:50   #529
*angel1710**
Zadomowienie

jestem jak najbardziej za z tym fanklubem

Paula fajny av

chętnie Cie podszkole, ale nie sądze żebym umiała więcej od Ciebie

dzisiaj czuję się do d. wiec kończe
Stary 2007-08-21, 21:16   #530
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Dzięki Angel
ja się dziś czuje CUDOWNIE, wesele za 3 dni, przyleciał mój mężczyzna (ale na weselu i tak go nie będzie, więc nie wiem jaki był cel tej jego wyprawy) i snujemy wlaśnie fantazje na temat... jakie sobie auto kupimy (no i wkurzona jestem bo mi nie pozwala sobie kupić ani żadnego bmw ani mercedesa bo to są 'dresowozy' i auta dla wieśniaków' ...) A w ogóle to coś jest nie halo, bo cały dzień go zbywałam że się nie spotkam i awantury nie zrobił, nawet przyznał że to jego wina wszystko, w szoku jestem. Normalnie jak nie on!

Wybaczcie za off topa

Bożenka na wiosze, Angel czuje się do d., kas!a też gdzieś wyjazdowiczuje się, a Luna&Wiesiek (czyt. razem) też gdzieś zniknęli...

FORMUŁOWICZKI WRACAĆ NA WĄTEK!
Stary 2007-08-21, 21:25   #531
*angel1710**
Zadomowienie

może Twoj tz też chce do naszego fanklubu KKKRwKF więc tak się podlizuje

ej to jak się nie możecie narazie zdecydować na auto to kupcie mi tak na próbę Audi, ja wypróbuje i wam powiem czy dobre czy nie
tylko nowe

dziewczyny pouciekały więc teraz my tu rządzimy
haa więc ja biore Roberta, Luisa i Kimiego na dzis

ehh dzis czuje sie naprawde do wielkiej D więc ich powykorzystuje co ?
Stary 2007-08-21, 21:43   #532
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

.....
...
.
a dobra bierz ich! No ale Kimiego... musisz go naprawde?

ok, ja się właśnie zdecydowałam na najnowesze Audi TT Cabrio Ale chyba najpierw sama bym chciała je troche potestować

oczywiście, każdy chce do KKKRwKF, może zmienimy tytuł wątku na KKKRwKF
Chyba każdy by zajrzał - z ciekawości
Stary 2007-08-21, 21:57   #533
*angel1710**
Zadomowienie

no i jeszcze plus nazwa skrotu naszej agencji ochroniarskiej też fajna była

Paula potrzebny mi na dziś Kimi bo on jest bardzo zabawny i może mi poprawi humor

ehh audi tt

ale mam ochote na jakieś niezdrowe żarcie jak narazie zadowoliłam się jabłkiem i kanapeczką z chlebkiem wasa jednak czuje ze potrzeba mi czegoś wiecej
Stary 2007-08-22, 11:59   #534
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Coś ostatnio wcześnie padam ...

Coś czuję, ze wczoraj chyba porwałaś sobie tego Kimasa jednak
A no trudno, dziś ja go zabieram

i tak audi tt mniamm... w sumie mogłabym mieć nawet ten stary model, wcale nie musi być 2007 rok

I co zjadłaś to jakieś niezdrowe żarcie? Ja właśnie rano zjadłam sobie dwie kanapeczki z chlebkiem wasa - kupiłam jakiś taki (pisało NEW to wzięłam) w sumie nie wiem jaki to ale pisze coś WELLNESS i dobrutki jest A teraz zgrzeszyłam i zjadłam drożdżówkę z serem na drugie śniadanko! Ale była malutka, bo w cukierni zamiast ceny podnieść to zmniejszają obwód drożdżówek

Wpadł do mnie dziś tż na chwilke, bo odkąd przyjechał to ciągle coś załatwia i napisał mi że wpadnie tak pogadać. No i wpadł. Pogadać. A o czym? No cóż właściwie to on cały czas gadał na temat jaki on to nie jest podniecony że Żurawski i Szymkowiak wracają do Wisły

I w ogóle zła jestem bo dziś rano pojechałam też sobie na basen, i wchodzę i patrzę a tam kolejka chyba siedmiokilometrowa i jakieś durne dzieci sobie wycieczką przyjechały! Stanęłam. Pomyślałam. I wyszłam. Nie będę przecież na basenie z takimi dziećmi 5 letnimi no heloł. Nie żebym miała coś do dzieci
Stary 2007-08-22, 12:00   #535
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Angel - 200 postów
Ale ostatnio masz szczęście do liczb
Stary 2007-08-22, 12:14   #536
*angel1710**
Zadomowienie

cóż , znów trzeba to uczcić

ja dziś rano zjadłam serek wiejski i kanapke też z Wasą, bo już od pół roku nie jem chleba, ziemniaków itp i mam problem bo dla mnie ciemne pieczywo, razowe i jakie tam jeszcze jest ohydne
a dziś zaszaleje, wiecie jakie to są czipsy pringlesy, na które każdy mówi pringersy ? u mnie chyba po 10 latach się pojawiły w sklepie i musze wykorzystać tą okazję będę miała na mecz

matko przepraszam za ten offtop

ale już niedługo wyścig to znów powrócimy na właściwy tor

dzisiaj Ty możesz zabrać Kimasa, w końcu my tu teraz rządzimy
Stary 2007-08-22, 12:26   #537
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Nasz wątek składa się z praktycznie samych off topów

Uou od pół roku Dobra jesteś! Ja nie wiem odkąd, ale ziemniaków nie jem - bo nie jadam soli, a ziemniaki niesolone to same wiecie jakie są Chleba zwykłego nie jem, bo nie lubie ewentualnie bułeczki mniam ja lubię jeszcze taki chleb słonecznikowy, nie wiem jak on się nazywa (może w sumie się nazywa chleb słonecznikowy, ale pewna nie jestem )

Taak, ja na nie mówie pringlersy to już w ogóle pomieszanie z poplątaniem

No właśnie, nikogo nie ma, a jak byśmy tak zmieniły tu wsytrój? Chyba by nie poznały nie wiem co można zmienić, może piszmy na różowo?
Stary 2007-08-22, 12:27   #538
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

A jaki to jest ten serek wiejski kurcze nie wiem, a dużo o nim słysze!
Stary 2007-08-22, 12:40   #539
*angel1710**
Zadomowienie

haha dobra to piszemy na różowo

ejj ja też nie jem soli

a serek wiejski to ja uwielbiam z Piątnicy, pisze na nim po prostu serek wiejski albo jeszcze dobry jest z tej samej firmy light
dziewczyny mają wątek o serku wiejskim i i tam wypisują z czym go jedzą, ja jednak uwielbiam sam bez niczego

ej a Twój tż też jest fanem f1?
Stary 2007-08-22, 13:00   #540
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

ale różowoooo miiii

haha jesteśmy Anty Sól

a to ten serek wiejski.. i co tak potrafisz zjeść cały serek np. na śniadanko sam? kurcze ciekawe by to było, muszę tak spróbować jak go gdzieś znajde
ze tez nie widziałam tego wątku, ale tu na plotkowym czy na społecznościach? chyba ze masz linka to dawaj

zauważyłam że on to się właściwie wszystkim interesuje jest fanem f1, ale nie kierowców tylko sprzętu nie kibicuje żadnemu kierowcy, tylko ciągle śledzi klasyfikacje konstruktorów a czemu pytasz? chciałaś go zwerbować do KKKRwKF?

haha właśnie oglądałam reklame Nordea Banku z tym takim Finem i on tam opowiada coś "jak używamy komórek to tylko No.. no wiadomo jakich, jak kupujemy meble to w I.. i sami sobie je składamy" i tak sobie myślę czy Kimi ma Nokie i ma dom z meblami z Ikei

Edytowane przez kochana-plotkara
Czas edycji: 2007-08-22 o 13:01 Powód: zaróżowiam :D
kochana-plotkara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości