Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-14, 01:02   #4741
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

No mogłabym nagrywać komórką, ale ja chcę mieć dobrą jakość, ja chcę najlepszą, chcę to robić dla Was najlepiej. Kupiłam komputer, bo poprzedni komputer nie dawał sobie rady z renderowaniem filmików. Musiałam kupić nowy komputer. Aparat to też są koszty. Ja dokładam dużo ze swojej kieszeni, kupiłam sprzęt za kilka tysięcy złotych. To jest ogromna praca, ogrom czasu. To wymaga mega wysiłku. Warto mieć szacunek do osób, które tyle wkładają w ten youtube...

I tak kilka minut. Czyli tak jak się spodziewałam, pitolenie o dupie Maryny.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-14 o 01:03
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 01:19   #4742
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
No mogłabym nagrywać komórką, ale ja chcę mieć dobrą jakość, ja chcę najlepszą, chcę to robić dla Was najlepiej. Kupiłam komputer, bo poprzedni komputer nie dawał sobie rady z renderowaniem filmików. Musiałam kupić nowy komputer. Aparat to też są koszty. Ja dokładam dużo ze swojej kieszeni, kupiłam sprzęt za kilka tysięcy złotych. To jest ogromna praca, ogrom czasu. To wymaga mega wysiłku. Warto mieć szacunek do osób, które tyle wkładają w ten youtube...

Pamiętacie Oh My Cat? Uwielbiałam ją oglądać, chociaż nagrywała tosterem. Zawsze przypominam sobie o tych naprawdę fajnych czasach juciuba, kiedy vlogerki żalą się, ileż to MUSZĄ pieniędzy ładować w sprzęt, żeby przyciągnąć widzów.
No i ten ogrom wysiłku, to już nudne, jak szef mnie kiedyś opieprzy, że coś jest źle, to mu powiem, że jest hejterem i że ma to doceniać, bo wkładam w to mnóstwo pracy, czasu i wysiłku!
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 01:31   #4743
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

Julio, cóż to za kontrowersyjny tytuł...

Denerwuje mnie ta dziewczyna. Mlaszcze mówiąc, nie mogę zrozumieć w jaki sposób i jeszcze podaje linki, gdzie każdy może sprawdzać zarobki youtuberow i za chwile się okaże, ze dzięki niej pod każdym filmikiem innych osób będzie "Ej ty zarobiłaś tysiaka, żal!" Albo inne tego typu tekściki... Chce być jakaś super mówiąc o tym czy jak
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 02:20   #4744
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Denerwuje mnie ta dziewczyna. Mlaszcze mówiąc, nie mogę zrozumieć w jaki sposób i jeszcze podaje linki, gdzie każdy może sprawdzać zarobki youtuberow i za chwile się okaże, ze dzięki niej pod każdym filmikiem innych osób będzie "Ej ty zarobiłaś tysiaka, żal!" Albo inne tego typu tekściki... Chce być jakaś super mówiąc o tym czy jak
Znając życie będzie lincz. Nie tyle pod jej filmami ze strony innych ytberów ale pod filmami innych tak jak piszesz "Ty zarobilas tyle a Ty tyle..." ale na bank Julia zyska fanow bo obnażyła jakiś "sekret"..
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 06:46   #4745
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
Jako żem z cieszyna to jutro obczaje panią z ciekawosci
Cieszyn. Mam duży sentyment do tego miasta, często jeździłam tam z mamą na wycieczki sentymentalne, bo w Cieszynie chodziła do liceum
Cytat:
nie wiem, bo jak ją oglądam to mam ochotę albo rozchylić jej szczęki albo trzasnąć za mlaskanie ;-;
próbowałam, odpadłam po "hj kchni dźsij opwim wam..."
moze ktoś będzie bardziej wytrwały
Tak! Obejrzałam w calosci tylko film o aferce z grouponem i podróbką Urban Decay, ale była to dla mnie męka.
Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Pamiętacie Oh My Cat? Uwielbiałam ją oglądać, chociaż nagrywała tosterem. Zawsze przypominam sobie o tych naprawdę fajnych czasach juciuba, kiedy vlogerki żalą się, ileż to MUSZĄ pieniędzy ładować w sprzęt, żeby przyciągnąć widzów.
No i ten ogrom wysiłku, to już nudne, jak szef mnie kiedyś opieprzy, że coś jest źle, to mu powiem, że jest hejterem i że ma to doceniać, bo wkładam w to mnóstwo pracy, czasu i wysiłku!
Oh my cat (i chyba FlorenceBeauty) była moją pierwszą youtuberką chyba, uwielbiałam ją oglądać. Pamiętam, że miała w pokoju duży domek dla lalek. I duużą kolekcję MACa
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 07:08   #4746
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem, bo jak ją oglądam to mam ochotę albo rozchylić jej szczęki albo trzasnąć za mlaskanie ;-;
próbowałam, odpadłam po "hj kchni dźsij opwim wam..."
moze ktoś będzie bardziej wytrwały
Niestety, dałam się na to namówić
Mierzi mnie już ta dziewczyna okrutnie.

Munia, fajny kanał znalazłaś. Polubiłam Opolankę, taka swojska babka

Edytowane przez dispersi
Czas edycji: 2015-03-14 o 07:12
dispersi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 07:17   #4747
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Wiem, mam! Coś potencjalnie do pokłócenia:: chyba lubię Julię

Chyba - bo nie oglądam jej filmów na temat diety, choroby, juciubowych żali - jakbym oglądała, bym się denerwowała zapewne.
Z tych produkcji, które zostają do odpalenia wyciągam całkiem sporo - dziwne towary ze sklepów zielarskich, kosmetyki inne niż u co drugiej (co pierwszej bardziej) juciuberki. Powiem więcej, ja nie widzę tego, że wypowiada się dziwnie 10 razy bardziej irytuje mnie sposób mówienia Boogie The Wszystko Jest Słitaśne, Donce The Puppy Love i paru innych, których nie zdążę wypisać, bo mi się ryż przypala.

No, to co - kłócimy się?
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 07:44   #4748
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Wiem, mam! Coś potencjalnie do pokłócenia:: chyba lubię Julię

Chyba - bo nie oglądam jej filmów na temat diety, choroby, juciubowych żali - jakbym oglądała, bym się denerwowała zapewne.
Z tych produkcji, które zostają do odpalenia wyciągam całkiem sporo - dziwne towary ze sklepów zielarskich, kosmetyki inne niż u co drugiej (co pierwszej bardziej) juciuberki. Powiem więcej, ja nie widzę tego, że wypowiada się dziwnie 10 razy bardziej irytuje mnie sposób mówienia Boogie The Wszystko Jest Słitaśne, Donce The Puppy Love i paru innych, których nie zdążę wypisać, bo mi się ryż przypala.

No, to co - kłócimy się?
niestety Mostly, postaraj się bardziej
ja lubię Magdę Pegowską, która też opowiada o diecie i np. szczepieniach takie rzeczy, że wszystko więdnie i opada. W dodatku w tych tlenionych włosach i całej stylówce wygląda imo strasznie. A lubię patrzeć na Magdę w ciąży, na to jaka jest szczęśliwa. Także ten... ja akurat rozumiem

To zresztą nie jedyny przykład. Lubię też nudziarę
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 08:06   #4749
diabliczka66
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Również polecam Tak mi przypasował, że zakupiłam go ponownie ( albo "odkupiłam" jak óczy jutjub ).
Również polecam. Jest fajny. Do tego bell Royal mat i puder ryżowy Pierre ręce i wszystko się trzyma cały dzień bez problemu. Kompozycja metoda prób i błędów.

Nabazgrane w notesie za pomocą tapatalka

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Ale te linki są wszech obecne dla zwykłych ludzi. Ja jako osoba raczej techniczna miałam już wcześniej z tym styczność.

diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 08:08   #4750
69love69
Zakorzenienie

Dziewczyny Wy na pewno ogarniacie takie tematy Podczytuję Was stale, ale rzadko się wypowiadam.

Kiedy mniej więcej powinna być kolejna wielka promocja w Rossmanie? One chyba dość regularnie są:
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 08:09   #4751
diabliczka66
Wtajemniczenie

Gdzie pewnie w okolicy świąt pewnie.

diabliczka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 08:42   #4752
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
niestety Mostly, postaraj się bardziej
ja lubię Magdę Pegowską, która też opowiada o diecie i np. szczepieniach takie rzeczy, że wszystko więdnie i opada. W dodatku w tych tlenionych włosach i całej stylówce wygląda imo strasznie. A lubię patrzeć na Magdę w ciąży, na to jaka jest szczęśliwa. Także ten... ja akurat rozumiem

To zresztą nie jedyny przykład. Lubię też nudziarę
Ja do Nudziary miałam neutralny stosunek, dopóki nie obejrzałam filmiku o piesku i nie zobaczyłam jej bez makijażu, jakaś bardziej ludzka mi się wydała i dałam jej suba, a co tam i też lubię serię ciążową Magdy, choć zazwyczaj ciąże i dzieci obcych ludzi mnie nie interesują.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy na pewno ogarniacie takie tematy Podczytuję Was stale, ale rzadko się wypowiadam.

Kiedy mniej więcej powinna być kolejna wielka promocja w Rossmanie? One chyba dość regularnie są:

Skoro stale nas podczytujesz, to pewnie doskonale wiesz, jak bardzo prosimy o pisanie offtopów na szaro - ale nie przejmuj się moim czepianiem, nawet dziewczynom, które regularnie się tu udzielają można to powtarzać i powtarzać aż do znudzenia, a to wszystko i tak jak grochem o ścianę (od razu uprzedzam argument o pisaniu z telefonu - przez 99% czasu też to robię, ręczne napisanie color=silver i /color w nawiasach kwadratowych nie jest wielkim wyczynem)
Co do promocji, to niestety nie wiem, ale jestem przekonana, że jeśli już ktoś posiada takie informacje, to na pewno są to osoby z wątku rossmannowego
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 09:01   #4753
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Moda już dawno minęła W dobrym salonie Ci już tego nie zrobią

wydaje mi się, że w dobrym salonie zrobią Ci to co chcesz i to bardzo porządnie bez względu na panującą modę
Stary 2015-03-14, 09:09   #4754
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość

Chodziły ploty, że nie będzie już takich promocji. Ale właśnie, na forum jest caaaały dział poświęcony Rossmannowi, a nawet cały wątek poświęcony tego typu promocjom.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 09:19   #4755
Ciemna163
Kociara

[QUOTE=lush_lover;50643634]Mnie sie tez bardzo podobalo, w filmiku z pytaniami o zycie prywatne zaimponowala mi, mowiac, ze nie ma skrytki pocztowej i ze nic nie potrzebuje od widzow, i ze jak ktos ma czegos w nadmiarze, to niech sie z podzieli z kims, kto nie ma, a nie z Ewka. W filmiku makijazowo-tatuazowym za to spobobala mi sie odpowiedz na pytanie, kiedy sie trzeba zaczac malowac - widac, ze liczy sie z tym, ze oglada ja tez mloda, naiwna widownia. Duzy plus za te filmiki

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

[/QUOTEto prawda, mi sie bardzo spodobalo jak powiedziala zeby zapytac rodzicow jesli chce sie zaczynac przygode z makijazem Widac, ze po pedagogice

Cytat:

...i robienie z siebie ofiary.

[Color=silver]dziewczyny polecalyscie jakjs czas temu puder
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 09:31   #4756
fenomeno2000
Rozeznanie

Nudziarę też lubię Trafiłam na jej pierwszy filmik przypadkiem i jakoś polubiłam. Zrobiłam porządek w subach i...połowę usunęłam, już mnie wkurzają te motywujące tematy...
I żeby nie było: interesuje mnie życie fit ale ciągłe o tym gadanie jest nudne, są jeszcze inne kobiece przyjemności...dlatego w subach mam tylko dziwczyny, które zachowały równowagę i można się przy takich filmikach zrelaksować.
Lubię oglądać dziewczyny, które wydają sie mówić prawdę. Nie wciskają kitów, że używają tylko drogeryjnych tańszych kosmetyków żeby przypodobać się większości widzów tylko otwarcie mówią, że lubią też drogeryjne bo nie są przecież złe ale takie fajne rzęsy uzyskały np. tuszem Diora. Każdemu pasuje coś innego oczywiście, nie wszystko co drogie jest ok ale wiecie o co mi chodzi. Nie musimy wszystkie mieć firmowych torebek ale fajnie jest wiedzieć gdzie je kupić i ile to koszuje albo gdzie można taniej kupić albo gdzie nie kupować itp. Widzowie nie są głupkami, przynajmniej w większości ale wiadomo prawda na naszym YT nie jest mile widziana, zaraz ataki itp.

Edytowane przez fenomeno2000
Czas edycji: 2015-03-14 o 15:38
fenomeno2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 09:40   #4757
Munkaa
Zakorzenienie

Roseplum - napisałam Ci już jakiś czas temu prywaciarza A raczej odpisałam - nie wiem, czy dostałaś, bo cicho, głucho, pusto...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 10:00   #4758
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Ojaaaaaa, dzięki, właśnie klikam orzechy, zrobię sobie fajny zapas.

Przyznaj się, ile Ci płacą za reklamę?
orzechy to jedno, ale jakie pyszne są kandyzowane owoce

Nie dostałam nawet fistaszka
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 10:04   #4759
Ciemna163
Kociara

Dziewczyny jakis czas temu lpolecayscie puder do brwi z Golden Rose w konkretnym kolorze, pamietam ze na swatchach wyglad bardzo ciemawie. Jaki to byl kolor? Chce zrobic nalot na GR, bo w ten weekend jest -20% na wszystko

Jeslj bede psocic, to przepraszam ale dopiero sciagnelam tapatalk i sie ucze. Gdzje tu jest wielocytowanie?
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 10:10   #4760
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciemna163 Pokaż wiadomość
dziewczyny jakis czas temu lpolecayscie puder do brwi z golden rose w konkretnym kolorze, pamietam ze na swatchach wyglad bardzo ciemawie. Jaki to byl kolor? Chce zrobic nalot na gr, bo w ten weekend jest -20% na wszystko

jeslj bede psocic, to przepraszam ale dopiero sciagnelam tapatalk i sie ucze. Gdzje tu jest wielocytowanie?
104
Stary 2015-03-14, 10:30   #4761
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/channel/UCem...YgKEpzg/videos pewnie nie kojarzycie raczej pani Kasi Opolanki

Kobitka ma kanał kulinarny, jest ze Śląska, mieszka w Niemczech, gotuje fajnie, no i mówi wyłącznie gwarą
Na Opolszczyźnie, tak jak na Śląsku Cieszyńskim są duże wpływy czeszczyzny, brzmi to trochę 'po góralsku'.
Inna troszkę gwara niż tu u mnie, ale rozumiem wszystko, w przeciwieństwie do tej z okolic Wodzisławia. Generalnie polecam kanał, ale trzeba się przygotować na mocno swojski klimat i mało lekkich potraw

Mieszkam na Opolszczyźnie a mam kolegę ze Śląska i jak sobie godomy to nie zauważyłam jakiś większych różnic, rozumiemy się normalnie.

A tej Pani nie znam, chętnie pooglądam.

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-03-14 o 10:32
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 10:42   #4762
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość

Mieszkam na Opolszczyźnie a mam kolegę ze Śląska i jak sobie godomy to nie zauważyłam jakiś większych różnic, rozumiemy się normalnie.

A tej Pani nie znam, chętnie pooglądam.

Opolszczyzna to też Śląsk, tylko Śląsk Opolski
Stary 2015-03-14, 10:43   #4763
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
orzechy to jedno, ale jakie pyszne są kandyzowane owoce

Nie dostałam nawet fistaszka

Kandyzowane owoce mnie nie kręcą. :P Będę jakieś miała w mieszance studenckiej. Zagryzę między nerkowcami i pistacjami.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 10:54   #4764
anja415
Zadomowienie

oglądacie Anię? po TAGu z Oleską dałąm suba i... zostawiłam, wróciłam do niej i całkiem fajna z niej babka
Stary 2015-03-14, 10:58   #4765
carpaibex
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=81rQwei6FRo CMB
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 11:00   #4766
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że w dobrym salonie zrobią Ci to co chcesz i to bardzo porządnie bez względu na panującą modę
W dobry salonie nikt nie podpisze się pod dwukolorowymi włosami wyglądającymi jak farbowane od linijki
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 11:00   #4767
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Cieszyn. Mam duży sentyment do tego miasta, często jeździłam tam z mamą na wycieczki sentymentalne, bo w Cieszynie chodziła do liceum

Munka hm.. no tak całkiem nie godomy. tzn u nas nie nie mówi biere tA cebulA. odmieniamy normalnie. aczkolwiek jestem w stanie ja zrozumiec. ja nie czaje niektorych zapozyczen z niemieckiego. też mamy, ale nie az tak dużo, jak na górnym sląsku

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 11:02   #4768
Ninnette
Raczkowanie

oglądacie Anię? po TAGu z Oleską dałąm suba i... zostawiłam, wróciłam do niej i całkiem fajna z niej babka[/QUOTE]

a ja jej jakoś nie mogę znieść, jej sposób bycia i wypowiedz jest dla mnie denerwujący i zazwyczaj po pierwszych kilku sek wyłączam video
Narodziny naszej córki 13-05-2013

Ninnette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 11:14   #4769
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość

Munka hm.. no tak całkiem nie godomy. tzn u nas nie nie mówi biere tA cebulA. odmieniamy normalnie. aczkolwiek jestem w stanie ja zrozumiec. ja nie czaje niektorych zapozyczen z niemieckiego. też mamy, ale nie az tak dużo, jak na górnym sląsku
To znaczy ja też nie godom, ale moja babcia już trochę zaciąga, albo mówi klasyczne 'bylimy', 'robilimy'. W Rudzie Śląskiej mnóstwo osób na co dzień mówi gwarą - a że to miasto sąsiad z moim, to znam kilka osób 'godojących' . I fakt, tu u mnie mnóstwo jest zapożyczeń z niemieckiego Na Opolszczyźnie to taki mix gwary górnośląskiej (w czym wielu niemieckich zapożyczeń) i wpływów czeskich właśnie.
Stary 2015-03-14, 11:44   #4770
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
To znaczy ja też nie godom, ale moja babcia już trochę zaciąga, albo mówi klasyczne 'bylimy', 'robilimy'. W Rudzie Śląskiej mnóstwo osób na co dzień mówi gwarą - a że to miasto sąsiad z moim, to znam kilka osób 'godojących' . I fakt, tu u mnie mnóstwo jest zapożyczeń z niemieckiego Na Opolszczyźnie to taki mix gwary górnośląskiej (w czym wielu niemieckich zapożyczeń) i wpływów czeskich właśnie.
jo tam czasem se godoom. ale i tak niewiele w porównaniu do mojej babci czy mamy. osoba z miasta, gdzie gwary nie ma, przebywajac ze mna i moja mamą dłużej, powiedziala, ze idealnie potrafię przechodzic z poprawnej polszczyzny (gdy nią rozmawiam) do gwary, gdy cos mamie odpowiadam. nawet nie zwróciłam na to uwagi.

skoro juz sie wypowiadam w temacie

juz dawno chciałam to tu napisac. chodzi o bogusie i jej suknie ślubną, wstązki itd. to co pokazuje, nie jest w moim guście, ale ja ja doskonale rozumiem. tez w dniu slubu chciałam się czuć uroczyście, tez chciałam wyglądać pięknie i wtedy kolory kokardek dopasowane do koloru bukietu miały dla mnie wielką wagę. to taki jeden, jedyny raz w zyciu, gdzie można poczuc się naprawdę pięknie, jest sie szczęśliwym... no a są gusta i guściki... udzielałam się na wątku slubnym i też nie wszystko mi sie podobało u innych. ale jakoś nauczyłam się szanować że to, co dla mnie jest tandetne, kogos w tym dniu może naprawdę uszczęśliwić

jednak zapomniałam też raz gipsowego aniołka z wesela, na którym byłam...

a co do sukni. ja myslę że przecież bogusia i jej krawcowa nie są głupie i wiedzą, ze bogusia jest chora i nie może mieć talii osy. myślę, ze bierzecie jej posty za bardzo na poważnie. obstawiam raczej suknie podobną do tej, którą tu wklejałyście (niebieska) a gorset będzie może symboliczny (na pewno nie ściskający).

Edytowane przez asia27100
Czas edycji: 2015-03-14 o 11:45
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości