|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
No mogłabym nagrywać komórką, ale ja chcę mieć dobrą jakość, ja chcę najlepszą, chcę to robić dla Was najlepiej. Kupiłam komputer, bo poprzedni komputer nie dawał sobie rady z renderowaniem filmików. Musiałam kupić nowy komputer. Aparat to też są koszty. Ja dokładam dużo ze swojej kieszeni, kupiłam sprzęt za kilka tysięcy złotych. To jest ogromna praca, ogrom czasu. To wymaga mega wysiłku. Warto mieć szacunek do osób, które tyle wkładają w ten youtube...
![]() I tak kilka minut. Czyli tak jak się spodziewałam, pitolenie o dupie Maryny.
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-03-14 o 01:03 |
|
|
|
#4742 | |
|
-ist
|
Cytat:
No i ten ogrom wysiłku, to już nudne, jak szef mnie kiedyś opieprzy, że coś jest źle, to mu powiem, że jest hejterem i że ma to doceniać, bo wkładam w to mnóstwo pracy, czasu i wysiłku! |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zadomowienie
|
Denerwuje mnie ta dziewczyna. Mlaszcze mówiąc, nie mogę zrozumieć w jaki sposób i jeszcze podaje linki, gdzie każdy może sprawdzać zarobki youtuberow i za chwile się okaże, ze dzięki niej pod każdym filmikiem innych osób będzie "Ej ty zarobiłaś tysiaka, żal!" Albo inne tego typu tekściki... Chce być jakaś super mówiąc o tym czy jak
|
|
|
|
#4744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieszyn
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mierzi mnie już ta dziewczyna okrutnie. Munia, fajny kanał znalazłaś. Polubiłam Opolankę, taka swojska babka
Edytowane przez dispersi Czas edycji: 2015-03-14 o 07:12 |
|
|
|
|
#4747 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, mam!
![]() Chyba - bo nie oglądam jej filmów na temat diety, choroby, juciubowych żali - jakbym oglądała, bym się denerwowała zapewne. Z tych produkcji, które zostają do odpalenia wyciągam całkiem sporo - dziwne towary ze sklepów zielarskich, kosmetyki inne niż u co drugiej (co pierwszej bardziej) juciuberki. Powiem więcej, ja nie widzę tego, że wypowiada się dziwnie 10 razy bardziej irytuje mnie sposób mówienia Boogie The Wszystko Jest Słitaśne, Donce The Puppy Love i paru innych, których nie zdążę wypisać, bo mi się ryż przypala.No, to co - kłócimy się?
|
|
|
|
#4748 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
ja lubię Magdę Pegowską, która też opowiada o diecie i np. szczepieniach takie rzeczy, że wszystko więdnie i opada. W dodatku w tych tlenionych włosach i całej stylówce wygląda imo strasznie. A lubię patrzeć na Magdę w ciąży, na to jaka jest szczęśliwa. Także ten... ja akurat rozumiem To zresztą nie jedyny przykład. Lubię też nudziarę
|
|
|
|
|
#4749 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nabazgrane w notesie za pomocą tapatalka ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
Nabazgrane w notesie za pomocą tapatalka |
||
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy na pewno ogarniacie takie tematy
Podczytuję Was stale, ale rzadko się wypowiadam.Kiedy mniej więcej powinna być kolejna wielka promocja w Rossmanie? One chyba dość regularnie są:
|
|
|
|
#4751 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdzie pewnie w okolicy świąt pewnie.
Nabazgrane w notesie za pomocą tapatalka |
|
|
|
#4752 | ||
|
-ist
|
Cytat:
i też lubię serię ciążową Magdy, choć zazwyczaj ciąże i dzieci obcych ludzi mnie nie interesują.---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Skoro stale nas podczytujesz, to pewnie doskonale wiesz, jak bardzo prosimy o pisanie offtopów na szaro - ale nie przejmuj się moim czepianiem, nawet dziewczynom, które regularnie się tu udzielają można to powtarzać i powtarzać aż do znudzenia, a to wszystko i tak jak grochem o ścianę (od razu uprzedzam argument o pisaniu z telefonu - przez 99% czasu też to robię, ręczne napisanie color=silver i /color w nawiasach kwadratowych nie jest wielkim wyczynem)Co do promocji, to niestety nie wiem, ale jestem przekonana, że jeśli już ktoś posiada takie informacje, to na pewno są to osoby z wątku rossmannowego |
||
|
|
|
#4753 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi się, że w dobrym salonie zrobią Ci to co chcesz i to bardzo porządnie bez względu na panującą modę
|
#4754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodziły ploty, że nie będzie już takich promocji. Ale właśnie, na forum jest caaaały dział poświęcony Rossmannowi, a nawet cały wątek poświęcony tego typu promocjom. |
|
|
|
|
#4755 | |
|
Kociara
|
[QUOTE=lush_lover;50643634]Mnie sie tez bardzo podobalo, w filmiku z pytaniami o zycie prywatne zaimponowala mi, mowiac, ze nie ma skrytki pocztowej i ze nic nie potrzebuje od widzow, i ze jak ktos ma czegos w nadmiarze, to niech sie z podzieli z kims, kto nie ma, a nie z Ewka. W filmiku makijazowo-tatuazowym za to spobobala mi sie odpowiedz na pytanie, kiedy sie trzeba zaczac malowac - widac, ze liczy sie z tym, ze oglada ja tez mloda, naiwna widownia. Duzy plus za te filmiki
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- [/QUOTEto prawda, mi sie bardzo spodobalo jak powiedziala zeby zapytac rodzicow jesli chce sie zaczynac przygode z makijazem Widac, ze po pedagogice ![]() Cytat:
[Color=silver]dziewczyny polecalyscie jakjs czas temu puder |
|
|
|
|
#4756 |
|
Rozeznanie
|
Nudziarę też lubię
I żeby nie było: interesuje mnie życie fit ale ciągłe o tym gadanie jest nudne, są jeszcze inne kobiece przyjemności...dlatego w subach mam tylko dziwczyny, które zachowały równowagę i można się przy takich filmikach zrelaksować. Lubię oglądać dziewczyny, które wydają sie mówić prawdę. Nie wciskają kitów, że używają tylko drogeryjnych tańszych kosmetyków żeby przypodobać się większości widzów tylko otwarcie mówią, że lubią też drogeryjne bo nie są przecież złe ale takie fajne rzęsy uzyskały np. tuszem Diora. Każdemu pasuje coś innego oczywiście, nie wszystko co drogie jest ok ale wiecie o co mi chodzi. Nie musimy wszystkie mieć firmowych torebek ale fajnie jest wiedzieć gdzie je kupić i ile to koszuje albo gdzie można taniej kupić albo gdzie nie kupować itp. Widzowie nie są głupkami, przynajmniej w większości ale wiadomo prawda na naszym YT nie jest mile widziana, zaraz ataki itp.
Edytowane przez fenomeno2000 Czas edycji: 2015-03-14 o 15:38 |
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Roseplum - napisałam Ci już jakiś czas temu prywaciarza
A raczej odpisałam - nie wiem, czy dostałaś, bo cicho, głucho, pusto...
|
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4759 |
|
Kociara
|
Dziewczyny jakis czas temu lpolecayscie puder do brwi z Golden Rose w konkretnym kolorze, pamietam ze na swatchach wyglad bardzo ciemawie. Jaki to byl kolor? Chce zrobic nalot na GR, bo w ten weekend jest -20% na wszystko
Jeslj bede psocic, to przepraszam ale dopiero sciagnelam tapatalk i sie ucze. Gdzje tu jest wielocytowanie? |
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam na Opolszczyźnie a mam kolegę ze Śląska i jak sobie godomy to nie zauważyłam jakiś większych różnic, rozumiemy się normalnie. ![]() A tej Pani nie znam, chętnie pooglądam. ![]()
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2015-03-14 o 10:32 |
|
|
|
|
#4762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
oglądacie Anię? po TAGu z Oleską dałąm suba i... zostawiłam, wróciłam do niej i całkiem fajna z niej babka
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4766 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Munka hm.. no tak całkiem nie godomy. tzn u nas nie nie mówi biere tA cebulA. odmieniamy normalnie. aczkolwiek jestem w stanie ja zrozumiec. ja nie czaje niektorych zapozyczen z niemieckiego. też mamy, ale nie az tak dużo, jak na górnym sląsku
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
oglądacie Anię?
po TAGu z Oleską dałąm suba i... zostawiłam, wróciłam do niej i całkiem fajna z niej babka[/QUOTE]a ja jej jakoś nie mogę znieść, jej sposób bycia i wypowiedz jest dla mnie denerwujący i zazwyczaj po pierwszych kilku sek wyłączam video
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I fakt, tu u mnie mnóstwo jest zapożyczeń z niemieckiego |
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro juz sie wypowiadam w temacie juz dawno chciałam to tu napisac. chodzi o bogusie i jej suknie ślubną, wstązki itd. to co pokazuje, nie jest w moim guście, ale ja ja doskonale rozumiem. tez w dniu slubu chciałam się czuć uroczyście, tez chciałam wyglądać pięknie i wtedy kolory kokardek dopasowane do koloru bukietu miały dla mnie wielką wagę. to taki jeden, jedyny raz w zyciu, gdzie można poczuc się naprawdę pięknie, jest sie szczęśliwym... no a są gusta i guściki... udzielałam się na wątku slubnym i też nie wszystko mi sie podobało u innych. ale jakoś nauczyłam się szanować że to, co dla mnie jest tandetne, kogos w tym dniu może naprawdę uszczęśliwić ![]() jednak zapomniałam też raz gipsowego aniołka z wesela, na którym byłam... ![]() a co do sukni. ja myslę że przecież bogusia i jej krawcowa nie są głupie i wiedzą, ze bogusia jest chora i nie może mieć talii osy. myślę, ze bierzecie jej posty za bardzo na poważnie. obstawiam raczej suknie podobną do tej, którą tu wklejałyście (niebieska) a gorset będzie może symboliczny (na pewno nie ściskający).
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2015-03-14 o 11:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

)

(od razu uprzedzam argument o pisaniu z telefonu - przez 99% czasu też to robię, ręczne napisanie color=silver i /color w nawiasach kwadratowych nie jest wielkim wyczynem)
[/QUOTEto prawda, mi sie bardzo spodobalo jak powiedziala zeby zapytac rodzicow jesli chce sie zaczynac przygode z makijazem 

biere tA cebulA. odmieniamy normalnie. aczkolwiek jestem w stanie ja zrozumiec. ja nie czaje niektorych zapozyczen z niemieckiego. też mamy, ale nie az tak dużo, jak na górnym sląsku