![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy wasi partnerzy od razu spodobali się wam?
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
astro-loszka
|
Gdy go poznałam, nawet nie przyszło mi do głowy patrzeć na niego w takich kategoriach. Poza tym oboje byliśmy wówczas w innych związkach. Fakt, od początku go polubiłam, dobrze nam się rozmawiało. Ale w życiu bym nie pomyślała, że to mój przyszły mąż
![]() Ja jemu podobałam się od poczatku. Ja natomiast zakochałam się bez pamięci po naszej pierwszej " ![]()
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Mnie strzelilo doslownie jak grom z jasnego nieba XD
Po raz pierwszy spotkalismy się na imprezie i mnie juz wtedy kolana zmiękly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
eks mi się nie podobał- ani przed poznaniem, ani na początku znajomości; jak się zaczęliśmy spotykać to była wciąż bardziej sympatia niż podobanie się, pociąg, chemia. związek się rozsypal, między innymi z powyższego właśnie powodu :p
z kolei mój obecny, cudowny facet też z początku nie powalił mnie na kolana ![]() ale ja ogólnie jestem dość wybredna jesli chodzi o mezczyzn, bardzo rzadko zdarza sie, że ktoś mi sie spodoba :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raczej dowod na to, ze fizyczna uroda to nie jest to, co kobiety cenia w mezczyznach najbardziej. ![]() Po prostu czesto jest tak, ze sa na tym swiecie obiektywnie rzecz biorac - brzydale, dla ktorych kobiety traca glowe, bo sa np. tak fenomenalnie inteligentni, blyskotliwi czy cos tam jeszcze, ze miekna kolana. I choc taka kobieta wczesniej kijem by takiego kogos nie dotknela, to po blizszym poznaniu swiata poza kims takim nie widzi. I oczywiscie po jakims czasie uwaza go za seksualnie bardzo atrakcyjna osobe. Taki Woody Allen na przyklad. Nie sadze, ze ktoras kobieta od razu oszalala na jego widok, no ale... ten nietuzinkowy umysl. ![]() Mysle ze nie doceniasz faktu, ze seks zaczyna sie tak naprawde w glowie. Szczegolnie kobiecej. ![]()
Be the change you want to see in the world! Edytowane przez Konwalia11 Czas edycji: 2014-11-29 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Od razu
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Nie... Sama nie wiem jak to wyszlo xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
nieee, przyjaznilismy sie dlugo i zawsze traktowalam go jak baaardzo dobrego kumpla. Tesknilam jak go dlugo nie widzialam etc. ale nie czulam zeby to bylo to.
Pewnego dnia zaprosil mnie z kolezanka na obiad, zaczelam go obserwowac i nagle do mnie doszlo, ze on mi sie mega podoba. ![]() Mialam ochote sie na niego rzucic. ![]() Nagłe olsnienie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Nie zwróciłam na niego jakoś szczególnie uwagi, na pewno nie był to ten typ na widok którego szturchala bym koleżance żeby jej pokazać że idzie jakiś przystojniak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
mój były, był i ciągle jest dla mnie ideałem mężczyzny z wyglądu. Cudowny po prostu, zarost, ciemne włosy szkoda, że nie wysoki, ale po prostu uwielbiałam jego ciało, twarz, dłonie, ajj rozmarzyłam się.
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlaczego nie jest tym, co kobiety cenią najbardziej..? ![]() Spotykałem się i żyłem z wieloma kobietami, wiele z nich uczestniczyło w pokazach mody, chodziły na wybiegach ( chyba tak się to określa), ale najbardziej kochałem i dalej kocham kobietę, której bardzo daleko do kanonu dzisiejszej piękności. Wystarczyła krótka rozmowa, to jak buduje zdania, czym się zajmuje i co osiągnęła mimo młodego wieku, aby się totalnie zakochać ![]() Jednym słowem baaardzo dobrze rozbudowany i sprawny ośrodkowy układ nerwowy.. ![]() Edytowane przez Sadek Czas edycji: 2014-12-01 o 22:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak na powaznie- nie chcialam sie wypowiadac za druga plec, choc podejrzewam, ze masz racje i w druga strone funkcjonuje to dokladnie tak samo.
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2014-12-02 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Tak, ale akurat wtedy mial dziewczyne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
W zupełności mi się nie podobał. Zagadał do mnie na portalu, miał tam zdjęcie ale nie podobał mi się. Jednak dobrze nam się rozmawiało. Wkrótce zaproponował spotkanie na którym zupełnie się rozczarowałam bo wcale mnie nie pociągał. Ale po 2 czy 3 spotkaniu stwierdziłam, że jest naprawde przystojny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Tak, po pierwszym spotkaniu nie mogłam spać w nocy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Mijałam go ponad dwa lata na ulicy i podobał mi się od razu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ja za to mam tendencję zakochiwania się w brzydalach
![]() Co rusz się z jakimś spotykałam i znajome chciały go obejrzeć jak wygląda to patrzyły na mnie mówiąc "Czy Ty masz jakiś fetysz rudych brzydali?" XD A to było tak, że ja daję ludziom szansę. I faktycznie po zdj myśl "a taki sobie" po randkach/rozmowach ![]() ![]() Ah jednego (niby wg innych brzydkiego) rudzielca ubóstwiam do dziś, tak mnie kręcił. Był bardzo błyskotliwy i sarkastyczny. Do dziś nie rozumiem, czemu wydaje się ludziom brzydki, mnie potwornie kręcił już od początku (a to się u mnie rzadko zdarza!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam bo fajny wątek
![]() Może ktoś jeszcze będzie chciał się wypowiedzieć ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
Były niespodobał mi się. Ale bardzo nie chciałam być sama w tamtym okresie, a pod niefajnymi ciuchami ładny kaloryfer skrywał xdd
A ostatni z ktorym sie spotykałam jest całkiem niezly, nawet moj gust tyle ze az mnie boli jego wzrost i fakt ze 12 zalozyc nie moge. Maksymalnie 6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Mi mój TŻ się spodobał od razu bo był konkretnie w moim typie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Tak, facet z którym byłam spodobał mi się od razu - to nie był grom z jasnego nieba, ale coś zaiskrzyło od pierwszego spotkania.
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Od razu.
![]() Ja uważam, że trzeba poczuć to "coś". Wtedy jest najlepiej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Nie. Poznaliśmy się przez neta i patrząc na zdjęcia uważałam że jest przeciętny
![]() Ale wygrało to jak mnie traktował, jego charakter a nie to że nie jest umięśnionym brunetem. Po za tym zakochałam się w jego niebieskich oczach ![]() Nie mówie że wogóle nie kręcił mnie fizycznie, ale na ulicy chyba bym na niego nie spojrzała ![]() Za to teraz... ![]() ![]() Zresztą teraz sami się śmiejemy z jego zdjęcia z dowodu. Sam uważa że wyglądał strasznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
sentimental animal
|
Ex 1 - nie podobał mi się na początku z wyglądu, ale jak zaczęliśmy się spotykać to zauważyłam, że ma bardzo ładną, męską barwę głosu, uroczą mimikę i gestykulację no i przede wszystkim świetnie się dogadywaliśmy
![]() Ex 2 - on to mi się mega nie podobał, uważałam że jest okropny i byłam raczej zainteresowana jego kolegą ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
ja nie czulam tego od samego poczatku. zaczal mi sie podobac gdzies po kilku miesiacach.
![]()
Warto wierzyć w miłość bo gdzieś jest ktoś kto też w nią wierzy! ![]() ![]() 18.04.2015 - 14:00 sakramentalne tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Nie, gdy się poznaliśmy uważałam go za totalnie nieatrakcyjnego. Może miało to związek z tym, że nasze pierwsze spotkanie miało miejsce mniej więcej wtedy, gdy kończyłam 'pseudozwiązek' z byłym, który z kolei od początku baaardzo się mi podobał (zresztą obiektywnie był przystojny) i pod względem wyglądu był przeciwieństwem TŻ.
A TŻ z czasem coraz bardziej zaczął się mi podobać i pierwszy raz tak bardzo się w kimś zakochałam. Jest dla mnie idealny i nie mam pojęcia, jak kiedyś mogłam myśleć zupełnie odwrotnie. ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Mój na początku podobał mi się pod względem fizycznym, chociaż zdaniem niektórych jest po prostu brzydki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
mojego pierwszego ex uznałam za początku za niezmiernie ciekawego i interesującego brzydala
![]() drugi mi się kompletnie nie podobał ale jemu zalezało i cóz prawda jest tak, że po prostu sobie mnie "wystarał" ale co ciekawe chemia pojawiła się po jakimś czasie i pod względem seksualnym było naprawdę super. pod innymi nie, związek był na zasadzie rozstania-powroty i w sumie trwał ponad 2 lata. ogólnie dosc mocny toksyk z tego wyszedł trzeci to była krótka znajomość, bo spotykaliśmy się raptem 3 miesiące ale on za to spodobał mi się od razu i obiektywnie był najprzystojniejszy. i on też okazał się największym dupkiem ![]() także jak widać ciężko tu o jakąś regułę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Poczekaj, czasem tak jest. Powiem Ci, ze moj partner od razu mi sie spodobal.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.