|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Dobry
|
|
|
|
#4862 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie tylko,nie tylko
![]() Wstałam z godzinę temu,powiesiłam pranie,zrobiłam porządki w kremach i kosmetykach do makijażu,wybieram się po zakupy i do biblioteki,ale jeszcze usiadłam poczytać. Tylko ta pogoda koszmarna
|
#4863 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja mam micel Bielendy i jest super
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
No więc będę sama swoją stylistką, gdyż się dowiedziałam o cenę - miała być niby zniżka po znajomości, ale jakoś jak przyszło co do czego, to nic z tego nie wyszło. A ile to kosztuje to nawet nie napiszę
Więc wybieram opcję najbardziej zdrową - czyli przyciemnienie i powrót do szatę. no bo w sumie jestem szatę
|
#4865 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy
Cytat:
Znając warszawskie ceny (w sumie to nie znam, zgaduję), taki stylista musi się nieźle cenić ![]() --- Pamiętacie, jak robiłem galaretkę z czarnej porzeczki? Otóż mama piekła porzeczkowca na wczorajsze imieniny, z wykorzystaniem rzeczonej i każdy się zachwycał "jaka pyszna och-ach!", skutkiem czego 4 słoiki wyszły bezpowrotnie razem z gośćmi
|
|
|
|
|
#4866 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w medicine do jutra kod znizkowy -30
fajne naszyjnuki proste i branso z blachy,są tez jakowes szaliczki
|
|
#4867 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się dziś dałam skusić na rumiankowy GP,tego jeszcze nie miałam,a był w promocji. Od jakiegoś czasu używam różowego Garniera,wydajny jest.
Plany weekendowo-obiadowe przedstawiają się następująco: paella z owocami morza i żeberka tikka masala - muszę opróżnić zamrażalnik,żeby móc rozmrozić lodówkę.
|
#4868 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gdzie kupie oversaizowe, nietopszowe koszulki na lato, tanio?
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dobrze że fireballa nie było z czego zrobić.... ![]() a od siebie coś to już nie łaska napisać?
|
#4870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze uda Ci sie coś znaleźć Cytat:
Cytat:
![]() Znad niczego ![]() czekam na słońce które podobno ma byc od jutra
|
|||
|
|
|
#4871 | |
|
BAN stały
|
Lata całe nie piłem
Cytat:
![]() Opłacało się godzinne wybieranie mikroskopijnych ślimaków
|
|
|
|
|
#4872 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupilam 3 naszyjniki
![]() najwyzej zwroce
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
czemu?
![]() proszsz....
|
#4874 | |
|
BAN stały
|
Poka!
![]() W sumie to sam nie wiem Z przyzwyczajenia chyba zawsze czystą wybieram ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Panaroja
|
snad kawusi i spod deszczu
![]() Cytat:
Ju - nie ma tego złego , szatę jesteś i koniec coś mi się nie pocytowało ![]() Polly - pokapoka Ad sinupret garderoby - mam już koszulkę na lato
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę
Włosomaniaczki niektore sa naprawde nawiedzone ![]() Wpada laska, wrzuca zdjęcie głowy 7 latki i pyta co jej wcierac i czym paść bo ma rzadkie wlosy...była u dermatologa, ale dermatolog powiedział ze nic bo taka małej uroda, dziecko zdrowe. No dobrze, mala ma cienkie wlosy i rzadkie, ale to dziecko, pewnie jak zacznie dojrzewać, to jej wyrośnie busz, teraz ma puch dziecięcy jaśniutki ( blondynka), a tu rady...wcierać olejek rycynowy, maski, odzywki, picie drożdży, siemienia....no a może przejść się do pediatry jak się matka bardzo martwi? I dać troche czasu dziecku rzeby doszlo do okresu dojrzewania i zacząć się martwić wtedy? No się zbulwersowalam
|
|
|
|
#4877 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.no jak kto głupi to aż miło ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4879 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
http://wearmedicine.com/bizuteria,me...-409303-p.html http://wearmedicine.com/bizuteria,me...-409328-p.html http://wearmedicine.com/bizuteria,me...-390640-p.html i branso http://wearmedicine.com/bizuteria,me...-438595-p.html
|
|
|
#4881 |
|
BAN stały
|
Super, w 100% pollyastyczny design
|
|
|
|
#4882 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
O to chodzi A w moim rozmiarze i z tą kolorową podeszwą i sznurowadłem to raczej nie popadnę w nadmierną dosłownośćCytat:
Cytat:
Cytat:
Bez twarzy, sorry, wyleciałam do pracy bez makijażu, bo zdecydowanie za późno wstałam, a później już mi się nie chciało robićSorry, że powieje rasizmem, ale są tacy, którzy pracują?! Dziś Rumunka buchnęła dwie setki z kasy w gabinecie, grr
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Normalnie jak Matka Teresa i Superman w jednym ciele. (Spokojnie by się we mnie zmieścili) Dlatego należy mi się nagroda, którą wygrałam u Mam, ale Pan dopiero sprowadzi ją w odcieniach srebra. Biały zegarek. Szaliczek kupiłam byle jaki byle z różem w Tesco, choć jest bardzo spoko, no ale żaden szłą, ot miliony takich wszędzie - a poza tym kieckę w paski (już chyba 4rtą ) w Carry - na kupony z Avanti. Fuksji nie było nigdzie. 2. Też na to czekam, bo an jutro mam już przemyślany stój od A do Z i jesienne ani zimowe płaszcze nie są jego częścią Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Dziewszyno, z Twoimi włosami nie ma złego koloru |
||||
|
|
|
#4884 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Czy ja fię czy jest czego? Dziś łaziłam w spódnicy którą wzgardziła pociecha Polly, wolę się nie zastanawiać o czym to świadczy
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2015-03-14 o 22:49 |
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Mahoń był właśnie ekstra!!! |
|
|
|
|
#4886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nie wiem jak u Parabel, ale u mnie to 90 % to Bulgarzy, ale ogolnie Rumuny się na nich mówi, takie wrzucanie do jednego wora. ....prawdziwi Rumuni żebrzą, a Cyganie kradną i nicnierobią ![]() ![]() Bulgarzy sie starają, tak jak nasi dawniej w Rosji, na Węgrzech....co nie zmienia faktu, że ciut mnie przerażają, ale to raczej przez tradycje swoje....no i generalnie inne podejście do wielu spraw, generalnie damsko męskich...
|
||
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4888 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tymczasem wczoraj podczas spontanicznych zakupów upolowałam buty, o takie sa bardzo zgrabne i wygodne W CCC było pełno w takim stylu, ale niestety nawet z Lasockiego były tak twarde, że nie dałabym rady w nich chodzić I znowu szukam wakacji bo być może jednak jedziemy, jutro się okaże, na razie ciiiiii
|
|||||
|
|
|
#4889 |
|
BAN stały
|
Znad obiadu machnę
|
|
|
|
#4890 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

nie zmyłam dokładnie koło nosa,i rano masakra

Z przyzwyczajenia chyba zawsze czystą wybieram 
Normalnie jak Matka Teresa i Superman w jednym ciele. (Spokojnie by się we mnie zmieścili)