Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-14, 18:16   #3061
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Good luck
no niezły z niego dowcipniś
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 18:44   #3062
ultraviolwt188
Raczkowanie

ja mam grupę krwi 0 Rh-, a tż ma plus będą mi cos podawać? nie znam sie na tym, ale wiem ,że może być konflikt, a lekarka nic nie mówiła, muszę zapytać w czwartek hmmm
Stary 2015-03-14, 18:46   #3063
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
ja mam grupę krwi 0 Rh-, a tż ma plus będą mi cos podawać? nie znam sie na tym, ale wiem ,że może być konflikt, a lekarka nic nie mówiła, muszę zapytać w czwartek hmmm
Jesli dziecko bedzie mialo rh+ to po porodzie dostaniesz zastrzyk, immunoglobuliny.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 18:49   #3064
ultraviolwt188
Raczkowanie

ja farbuję włosy wella koleston zamawiam na necie i jestem bardzo zadowolona mogę polecić szczególnie blondynką wychodzą przepiękne juz dzis mi przyszły więc też będę działać mi do 5 miesiąca w ogóle nie łapała farba miałam rudy odrost i końce białe, ale teraz się unormowało tak samo z żelem na paznokciach
Popakowałam wszystkie rzeczy małej wyszło 3 kartony
a dziś na obiad trochę egzotyki lubię strasznie gotować inspiruje się przepisami w internecie, a mirabelkowy blog też znam
Stary 2015-03-14, 19:05   #3065
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
u mnie w poniedziałek zacznie się 30tc... Ja pierniczę, jak ten czas szybko leci. 79 dni do porodu
szybko,szybko. 79 dni szyko minie. Drugi trymest zleciał jak szalony. Chociaż kto wie, czy trzeci nie będzie ciągnął jak pierwszy

Dlatego dzisiaj wyprałam pierwszy raz część ubranek. A sporo ich jest, bo w piątek za grosze kolega odsprzedał nam trochę ubranek w rozmiarach 56-74. Dzisiaj był targ przy kościele z ubrankami dla dzieci, dwa razy w roku takie robią i każde ubranko po 1-2 euro, kupiłam dwa komoleciki dresowe, jeden niebieski a drugi z misia brązowy każdy po 2,5euro (ok 10zl) parę rampersów i pajacyków, kaftaniki... muszę zerknąć na listę i sprawdzić co jeszcze brakuje.
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
nie ma co przejmować się tymi rankingami
Jasne.

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Ja nie znam, żadnej chyba że oprócz starszej pani. Wydaje mi się, że więcej jest Julek, Amelek, Tosiek, Wiktorii, Majek... Mieszkam blisko placu zabaw i takie imiona słyszę. : Często teraz pojawia się imię Laura. Moja kuzynka tak nazwała córeczkę i w jej grupie w żłobku są aż trzy Laury.
A ja się nie przejmuję ile będzie Jaśków. Na Jakubów też był boom, a ja znam zaledwie kilku i to w różnym wieku.
Znam kilka Amelek i Majek. Zwłaszcza sporo Majek wśród znajomych, czemu się nie dziwię, skoro bardzo ladne.

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja dziś sama w łóżku, niepotrzebnie się naoglądałam PLL wczoraj (ale nudny odcinej był:/) i śniło mi się, że zabiłam dwie baby (mamę Spencer i mamę Hanny- kto ogląda ten wie) i żeby ukryć ciała zrobiłam z nich ciasto na naleśniki - normalnie zblendowałam ciała i dodałam mąki i jajek i mieszałam mikserem w wannie

No a dziś już po śniadanku i ćwiczeniach i zaczynam tęsknić za Tżtem i moim kotkiem Ale nie chcę się zarazić i chociaż na weekend zostaję u rodziców...
Co to jest to PLL i czy mógłby mi ktoś na priv napisać, gdzie oglądacie?
Szuuu bo zacznę się ciebie bać

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Też znalazłam ten ochraniacz, ale niestety jest za drogi.
Piszę do różnych sprzedawców
Mogę polecić na fb "pola la handmade". Szyje na zamówienie i moje minky, jeszcze u mamy tz, ale ponoć ładnie odszyte.
Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Zresztą mieć rzadkie imię to nie takie fajne ja takie mam i teraz już nie ale w dzieciństwie miałam z tym problem
Ja podobnie. A później na to imię był mini-boom
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ciekawe, że wiele z Was mówi, że Basia to imię z naszego pokolenia. Ja jedyną Basię poznałam w pracy rok temu i się zdziwiłam, że ma takie imię z pokolenia naszych mam, a nawet babć.
Serio, u mnie nigdy Basie się nie pojawiały, w żadnej szkole.
Kasie, Anie, Asie, Moniki, Sylwie, Iwony...
Dla mnie Basia to imię pokolenia mojej mamy. Znam ich sporo, z resztą na Śląsku to było ważne imię
Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
a ja bym chciala, bardzo mi sie podoba ta opcja, moja kupela nosi i bardzo sobie chwali chusta to byl moj pierwszy "dzieciowy" zakup juz od paru miesiecy czeka w szufladzie.
Też chcę nosić w chuście

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
no i też się zdziwiłam, dużo o tym myślę od wczoraj przez ten tydzień będę się skupiała na ruchach i ocenię czy faktycznie najbardziej czuję na górze

no z tatą bardzo poważnie, po radioterapii ma obrzęk mózgu, który nie ustępuje po podaniu sterydów. leży więc na oddziale paliatywnym. trzech lekarzy powiedziało nam, że nie ma już ratunku.

właśnie siedzę i macam sobie brzuch
Ja czuję nad pepkiem na pewno.
Nieciekawie z tata. Miał napromieniane przerzuty w mózgu czy guz pierwotny? Trzymam kciuki, żeby z tatą było lepiej i nie cierpiał.

Jutro rano przyjeżdża w odwiedziny mój brat, już nie mogę się doczekać pomoże tz w malowaniu i odpocznie trochę od opieki nad babcią.
Stary 2015-03-14, 19:19   #3066
siacha_ck
Zakorzenienie

Szuuu Twój sen mnie rozwalił
Ja się zastanawiam skąd takie sny się biorę.

KejtiCe trzymam kciuki za tatę.

Jeśli, któraś farbuje się na rudy to mogę polecić farbę z Avon. Też muszę zamówić i się pofarbować ba Święta, bo na Boże Narodzenie nie farbowałam.

Jak rodziłam Wiki to było zatrzęsienie Julek.
Chłopak będzie Szymek albo Przemek. Ja jestem za pierwszym, a Tż-et bardziej za drugim.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 19:43   #3067
industria
Zakorzenienie

Cytat:
ja farbuję włosy wella koleston zamawiam na necie i jestem bardzo zadowolona mogę polecić szczególnie blondynką wychodzą przepiękne
nie słyszałam o tej farbie, ale poszukałam w googlach i faktycznie piękne te kolory mają

którego numeru farby używasz? i jaki masz kolor odrostu bo to mnie interesuje czy mi na rudawo nie złapie
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 19:57   #3068
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Kupilam dzis w ross plyn lovela, na pranie ciuchow jestem juz w pelni gotowa. Za to z rzeczy higienicznych nie mam nic. Chyba najwyzszy czas sie ogarnac..
Stary 2015-03-14, 20:41   #3069
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Kupilam dzis w ross plyn lovela, na pranie ciuchow jestem juz w pelni gotowa. Za to z rzeczy higienicznych nie mam nic. Chyba najwyzszy czas sie ogarnac..
Też nic nie mam jeszcze. Dzisiaj prałam w naszym persilu jeszcze. Drugi raz już w dzieciowym tylko u nas nie widzialam loveli. Za to jest persil sensitive albo plyn NUK (chyba, bo nazwa jak butelki). Jak już to kupię persil, bardzo lubię "dorosłe " wersje.
Stary 2015-03-14, 21:16   #3070
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
nie słyszałam o tej farbie, ale poszukałam w googlach i faktycznie piękne te kolory mają

którego numeru farby używasz? i jaki masz kolor odrostu bo to mnie interesuje czy mi na rudawo nie złapie
ja mieszam 12/11 i 12/ 89 pól na pół z wodą 12% i na końce co 2-3 farbowanie 10/8 i 10/16 z wodą 3% to akurat moja branża także polecam a moje włosy sa na poziomie 6-7 czyli typowy polski mysi blond :0 czasami dodaje do mieszanki na odrost pigmentu fioletowego 1-2 cm i wychodzi super

Edytowane przez ultraviolwt188
Czas edycji: 2015-03-14 o 21:17
ultraviolwt188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 21:19   #3071
ultraviolwt188
Raczkowanie

tu są próbniki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wella-koleston-paleta-1.jpg (83,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wella-koleston-paleta-7.jpg (85,3 KB, 12 załadowań)
Stary 2015-03-14, 21:21   #3072
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Byliśmy w kinie na Body/Ciało Szumowskiej i albo ja jestem na ten film za głupia, albo on taki sobie... Muszę to jeszcze przemyśleć
Grunt, że po 2 i pół miesiąca wyszliśmy w końcu z małżem sami, bez Leosia Teściowa do niego przyszła I przeżył to

Cytat:
Ja dziś sama w łóżku, niepotrzebnie się naoglądałam PLL wczoraj (ale nudny odcinej był:/) i śniło mi się, że zabiłam dwie baby (mamę Spencer i mamę Hanny- kto ogląda ten wie) i żeby ukryć ciała zrobiłam z nich ciasto na naleśniki - normalnie zblendowałam ciała i dodałam mąki i jajek i mieszałam mikserem w wannie
.
Nie mogę!:hah aha:

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja Karolina - niby Karolin sporo.. a całe życie w klasie, czy wśród znajomych była jedna
Ja tak w moim wieku znam dużo Karolin, Kaś, Monik, Baś, Agnieszek i Paulin. Teraz mało się takich imion daje chyba, bo wśród kilkulatek nie kojarzę...

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Aczkolwiek z syna Franka zrezygnowalam przez właśnie zbyt często pojawiające się to imię, przez papieża itp. A le fakt ze pierwszy syn miał się tak nazywac
a ja nie znam zadnego Franka w wieku dziecięcym. Tylko takich 50+

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ale nie znam żadnego Oskara
a ja dwóch Jeden ma 2 lata a drugi 5
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 21:30   #3073
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Mi właśnie też ginekolog mówił, że mam zrobić badanie na gr krwi i zachować oryginał, bo będzie mi potrzebny przy porodzie tym i kolejnych sześciu, które na pewno planuję
Także nie sądzę bym usiała robić znowu.
Kolejnych sześciu.?

Marei to chyba Pretty Little Liars.? Jak sie myle prosze mnie poprawic
Ultraviol to zapytaj
Stary 2015-03-14, 21:35   #3074
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
sluchajcie a ktoras robila w ciazy blond pasemka u fryzjera? bo ja zwykle na lato sobie robie i sie zastanawiam czy w tym roku nie robic (albo ewentualnie po porodzie ale nie wiem czy bede miala czas zawsze przy okazji pare godzin u fryzjera schodzi..) czy moge zrobic przed porodem (tak na poczatku czerwca np...)
..)
pasemek nie robiłam, ale rozjaśniam się u fryzjera

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Ja tez nie planuje chusty
ja też nie

Cytat:
W ogóle to wczoraj kupiliśmy wózek, tako acoustic, na nieskrętnych kołach Może będę żałować i się przy nim mega namęczę, ale przynajmniej będę się pięknie przy nim prezentować i moje dzieciątko też

Cytat:
no z tatą bardzo poważnie, po radioterapii ma obrzęk mózgu, który nie ustępuje po podaniu sterydów. leży więc na oddziale paliatywnym. trzech lekarzy powiedziało nam, że nie ma już ratunku, nic się nie da zrobić..
przykro mi zdrówka dla taty

Cytat:
Dziewczyny czy ktoras z Was ma doswiadczenie w przemalowywaniu lozeczka? Czy potrzebny jest jakis specjalny nietoksyczny lakier? Czy to malowanie ma w ogole sens?
malowałam łóżeczko i przewijak dla Leosia. Małą puszeczkę farby do malowania mebli dla dzieci kupiłam w castoramie i wystarczyło. Nie mam pojęcia co to była za farba. Teraz przewijak pomalujemy sprayem na czarno, ale raczej zwykłym, bo nie podejrzewam, zeby Franek obgryzał przewijak
Stary 2015-03-14, 21:37   #3075
201710041131
Konto usunięte

Marei PLL to Pretty Little Liars. Serial dla nastolatek Ale ja tam się czuję nastolatką, więc ... Zaczyna się tak, że jedna dziewczyna z paczki ginie w niewyjaśnionych okolicznościach a dziewczyny po jej pogrzebie zaczynają dostawać dziwne smsy "zza grobu".

Ja oglądam na ekino . tv ostatnio szybciej są odcinki na seriale online . pl

Ale przed snem więcej nie będę oglądać
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 21:44   #3076
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Kupiłam tą Medelę za 120zł- nie śmierdzi, nie mlaska, jest w idealnym

Cytat:
pochwal się jaką medele kupiłaś? Ja się zastanawiałam nad jakąś elektryczną, ale są opinie w necie że są głośne? I chyba kupie ręczną za 60 zł nową... no chyba że elektryczna używka w dobrej cenie
ja kupiłam mini electric i nie jest głośna

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość
A tak odnośnie badań to na ostatniej wizycie dostałam skierowanie na powtórzenie gr krwi, głównie chodzi o przeciwciała. Gin mi mówił że wg niego to bez sensu ale wprowadzili takie rozporządzenie że kobieta w ciąży z rh+ powtarza badanie 2 razy podczas ciąży a z rh- od 3 do 4 razy. Też tak macie?
ja mam zrobić 3 razy w każdej ciąży. Mam rh minus.

Cytat:
Mi właśnie też ginekolog mówił, że mam zrobić badanie na gr krwi i zachować oryginał, bo będzie mi potrzebny przy porodzie tym i kolejnych sześciu, które na pewno planuję
Także nie sądzę bym usiała robić znowu.
Stary 2015-03-14, 21:52   #3077
201710041131
Konto usunięte

Mój laktator nie jest głośny, lekko mlaska ale już wiem czemu, Tż czytał w necie, że jakieś zmiany siły ssania ustawione były czy coś

Kupiłam dwa śpiworki

http://allegro.pl/spiwor-spiworek-ko...147502342.html ten z kuponem -10 zł

i ten wylicytowałam http://allegro.pl/hm-nowy-kombinezon...115072294.html
Stary 2015-03-14, 21:59   #3078
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Mój laktator nie jest głośny, lekko mlaska ale już wiem czemu, Tż czytał w necie, że jakieś zmiany siły ssania ustawione były czy coś

Kupiłam dwa śpiworki

oba fajne
Stary 2015-03-14, 22:02   #3079
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
śliczne

ostatnio też oglądałam jakieś śpiworki tylko.... czemu rzadko kiedy piszą jaka grubość
Stary 2015-03-14, 22:15   #3080
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:

Kupiłam dwa śpiworki

Fajne

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-03-14, 22:15   #3081
industria
Zakorzenienie

szuuu, fajne te śpiworki

Cytat:
ja mieszam 12/11 i 12/ 89 pól na pół z wodą 12% i na końce co 2-3 farbowanie 10/8 i 10/16 z wodą 3% to akurat moja branża także polecam a moje włosy sa na poziomie 6-7 czyli typowy polski mysi blond :0 czasami dodaje do mieszanki na odrost pigmentu fioletowego 1-2 cm i wychodzi super
o kurcze, strasznie skomplikowanie to brzmi
ja nie ogarniam mieszania farb i boje sie że coś sknoce

chyba jednak zostane przy moim lorealu.... wprawdzie w ciąży wychodzi mi ciemniejszy niż zwykle ale jakoś to przeżyje.....

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Grunt, że po 2 i pół miesiąca wyszliśmy w końcu z małżem sami, bez Leosia Teściowa do niego przyszła I przeżył to
suuper, wyjścia we dwoje są baaardzo potrzebne i brawo dla Leosia
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-14, 23:00   #3082
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Ja czuję nad pepkiem na pewno.
Nieciekawie z tata. Miał napromieniane przerzuty w mózgu czy guz pierwotny? Trzymam kciuki, żeby z tatą było lepiej i nie cierpiał.
Przerzuty. To była jego druga radioterapia. Pierwszą miał w 2013 roku, wtedy napromieniowany był guz pierwotny, a w 2014 dowiedzieliśmy się o przerzucie do mózgu.
Dzięki teraz nie cierpi. jak był z nami w domu to ciągle go coś bolało, a teraz jest pod całodobową opieką i dostaje przeciwbólowe zastrzyki. Niestety nogi odmówiły już posłuszeństwa, a neurochirurg mówi, że wszystkiemu winien jest właśnie obrzęk.

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Szuuu Twój sen mnie rozwalił
Ja się zastanawiam skąd takie sny się biorę.

KejtiCe trzymam kciuki za tatę.
Dziękujemy

Cytat:
przykro mi zdrówka dla taty

dzięki
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 07:28   #3083
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Byliśmy w kinie na Body/Ciało Szumowskiej i albo ja jestem na ten film za głupia, albo on taki sobie... Muszę to jeszcze przemyśleć
Nieważne czy fajny film, ważne że we dwoje spędziliscie ten czas. To bardzo ważne tym bardziej, że niebawem coraz mniej będzie
takich okazji ;-) I dobrze, że Leoś cały po starciu z teściową ;-)

Cytat:
Przerzuty. To była jego druga radioterapia. Pierwszą miał w 2013 roku, wtedy napromieniowany był guz pierwotny, a w 2014 dowiedzieliśmy się o przerzucie do mózgu.
Dzięki teraz nie cierpi. jak był z nami w domu to ciągle go coś bolało, a teraz jest pod całodobową opieką i dostaje przeciwbólowe zastrzyki. Niestety nogi odmówiły już posłuszeństwa, a neurochirurg mówi, że wszystkiemu winien jest właśnie obrzęk.
Przykro mi bardzo, pomodlę się za niego - wierzę, że pomoże
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 09:46   #3084
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:

Kupiłam dwa śpiworki

Bardzo ladne panda
Ja tez na początek planuje otulaczek a potem śpiworek

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 11:21   #3085
siacha_ck
Zakorzenienie

Też się teraz zaczynam zastanawiać nad tym otulaczkiem. Mam po Wiki mały śpiworek na pierwsze miesiące, ale to na noc byłby, a w dzień jak coś to właśnie otulaczk?

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-03-15, 11:23   #3086
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy ktoras z Was ma doswiadczenie w przemalowywaniu lozeczka? Czy potrzebny jest jakis specjalny nietoksyczny lakier? Czy to malowanie ma w ogole sens?
Tak... Ja kupowalam specjalna farbę nie toksyczna do lozeczek

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 11:37   #3087
201710041131
Konto usunięte

Ja mam otulaczek, ale nie taki ciasny, tylko taki luźniejszy Ale zobaczę czy małemu w ogóle podpasuje, jak nie to od razu w śpiworek wezmę

Dziś jeszcze rożek kupię, nie chciałam, ale babcia kasę dała, a zawsze można z tego kołderkę zrobić, więc chyba kupię, znalazłam tanie

Witam się w 26 tygodniu
Stary 2015-03-15, 12:01   #3088
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
pochwal się jaką medele kupiłaś? Ja się zastanawiałam nad jakąś elektryczną, ale są opinie w necie że są głośne? I chyba kupie ręczną za 60 zł nową... no chyba że elektryczna używka w dobrej cenie
Sa glosne, snow bear tak samo
Ale pytanie w czym to przeszkadza?
Ja ogladalam w tym czasie seriale z napisami, ale tak czy siak to jie az takie strasznie glosne. ...
A syna usypialam przy laktatirze wiec nawet wartosc dodana buczenia

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Hm.. no ciekawe Jak mówisz, że ok to może spróbuję chociaż trochę przeraża mnie ogórek na ciepło

O widzisz To może ta położna kejti się pomyliła?

Tak,wiem ale spróbuję wyprać jeden raz i zobaczę jak się będzie sprawowała pralka
Na instrukcji mojej pralki jest napisane ze nie wolno używać płatków mydlanych

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
No właśnie muszę zakupić lovelle ...ale pogubilam się gdzie są te promocje.

A wczoraj sprztalam półkę syna i znalazłam tyle nowych nie otwartych rzeczy ze nie mam co zamawiać....
Linomag, sol fizjologiczna, sudokrem, oliwka itp.
Zostały mi tylko podkłady i emolienty...

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 12:21   #3089
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę pooglądać kolory. Farbowałam pianką schwarzkopf ciemny brąz lub czerwony brąz, ale teraz bardzo źle się trzyma i może spróbuję czegoś profesjonalnego.
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Kolejnych sześciu.?

Marei to chyba Pretty Little Liars.? Jak sie myle prosze mnie poprawic
Ultraviol to zapytaj
Dziękuję. Będę szukać
Cytat:
Marei PLL to Pretty Little Liars. Serial dla nastolatek Ale ja tam się czuję nastolatką, więc ... Zaczyna się tak, że jedna dziewczyna z paczki ginie w niewyjaśnionych okolicznościach a dziewczyny po jej pogrzebie zaczynają dostawać dziwne smsy "zza grobu".

Ja oglądam na ekino . tv ostatnio szybciej są odcinki na seriale online . pl

Ale przed snem więcej nie będę oglądać
Oooo brzmi ciekawie. Ja też jestem nastolatka

Cytat:

Kupiłam dwa śpiworki

Muszę mój sprawdzić.
Śpiworki super, ja mam trzy, najmniejszy to rozmiar 70, jeszcze cienki na 62 dokupie. Śniło mi się dzisiaj, że kolega z pracy, kawaler, miał dzidziusia, kąpaliśmy go razem... coś mi się często maleństwa śnią

Aaa i brat przyjechał. Pół nocy nie spałam, bo nie mogłam się doczekać. Przywiózł trochę wędlin z Polski, więc ze śniadaniem czekaliśmy na niego

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2015-03-15 o 12:24
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 12:22   #3090
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:

Kupiłam dwa śpiworki

Ładne

Ja kupiłam dziś nowy z lumpa za 12 zł, z metkami. Tylko że niebieski

Cześć
Ja mam trochę zabiegany weekend ale nadrabiam Was.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości