![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja + dokładki. Marzec
Coś u mnie za wybrane toniki, żele do buzi i balsamy?
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Hej niestety maszynki już nie aktualne. Klipsy owszem. Mam też poza wątkiem fajny peeling do ciała kawowy z Planet spa-avon. I w razie co poszukam coś jeszcze. A mnie interesuje
-żel z pompką truskawkowy duży (A Mixa aktualne? co to?) - mleczko Garnier - i ewentualnie szampon z odżywką z olejkiem kokosowym. chciałabym się dogadać, daj znać czego szukać pod ladą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W Twoim wątku zainteresowały mnie miniatury EL (szczególnie serum na noc i pomadka) oraz peeling YR Hammam. W jakich barwach są japonki Ipanema? Mam jedną parę i są niezniszczalne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wpadło mi w oko serum omega 369 YR |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
|
Co mogłabyś za serum oddać? Mi najbardziej zależy na antyperspirantach (może masz w sztyfcie,kremie) , nawet 3-4bym chętnie przygarnęła, na żelu truskawkowym też mi zależy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Witam!
Byłabym zainteresowana szamponem i odżywką Garnier UD z masłem kokosowym oraz antyperspirantami dla panów. Może znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||
Wtajemniczenie
|
niestety
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szampon z ol.kokosowym na razie w rezerwacji. Do włosów suchych mam jeszcze z olejkiem arganowym i kameliowym albo z avocado i masłem shea |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za coś z:
Szampony+odżywki: Z miodem Do włosów suchych i niesfprnych (olejek kokosowy+masło kakaowe) Z olejkiem arganowym (włosy suche) henna szampon z oliwką odżywka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
To za żel podziękuję,rzeczywiście ogromny.
Właśnie o takie antyperspiranty mi chodzi, zapach mi obojętny, ile moglabyś oddać za serum? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli mozesz to odpisz prosze u nnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Damskie,obojętnie czy Neo czy Narta,zapachy też obojętne,bo szybko się ulatniają
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Propnuj śmiało,wszystko jest do obgadania. Ja nie przeliczam według ceny katalogowej Yves. Nie wiem,może 4-5 ? U nas trochę tego schodzi,więc przyjmę każdą ilość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
:)
|
Ok.
Mi by pasowała taka wymiana. Moje 25/50 Comme une evidence YR za Twoje Mleczko z pompką szampon + odżywka z miodem męska kulka garnier 2 damskie kulki Garnier te dwie w wyższych opakowaniach ok? wolę w kulkce nie w kremie ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Witchdoctor
|
Mektarynko chętnie przygarnę jakiś żel dla dzieci, byle nie truskawkowy.
Te odżywki i szampony, które wymieniłam nie mają silikonów, sprawdziłam składy ![]() I jak widziałabyś ewentualną wymianę? pozdrawiam ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście to była tylko propozycja, mam nadzieję,że ja po głowie nie dostanę : )
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Zapachy na chybił trafił,byle te w kremie wyciskane. To pw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hej, dzieki za odpowiedz.
Tylko napisz mi jeszcze prosze co Ty ostatecznie wybierasz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej, oki, ja moge to wszystko oddac, ale skoro chcesz rowniez peeling organique to moze moglabys mi jeszcze dorzucic jakas odzywke i zel pod prysznic lub kulke damska?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej, ok, zatem poprosze odzywke rumianek oraz zel miod Dodatkowo do tej listy,ktora wypisalas w moim watku.
Jesli Ci to pasuje to zapraszam na pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
kurcze na[isalam wczoraj z telefonu i widze ze nie doszla wiadomosc
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
A zostaly jakies antyperspiranty? Bo zależy mi najbardziej na nich
![]() |
#55 |
Witchdoctor
|
Maktarynko a jest szansa na wymienienie czegoś na jakiś żel Cadum? Bardzo chciałabym wypróbować...
![]() edit już wiem że żel z pompką to Cadum ![]() Jakie kolory szminek lubisz? Mam nowe szminki Clinique, też z zestawów miniatur w seledynowych opakowaniach Rosette i Extreme Pink tu są swatche i Creamy Nude swatch Może masz ochotę je wypróbować? Dwa pierwsze to "wyraźne" kolory, ale nie jaskrawe. Mam takie same i używam dobrze się noszą ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- ![]() z kwiatem pomarańczy albo brzoskwinią ![]()
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2015-03-16 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
na chwilę obecną dysponuję męskimi
damskie w rezerwacji, czekam na odp. jednej wizażanki ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- ja również wysłałam ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Pudło wstępnie spakowane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za produkty Mixa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.