![]() |
#1861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- nouvelle ale masz spioszka , a moze ona nie jest swiadoma ze juz nie ma jej w twoim brzuszku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1865 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny karmiace co dzis macie na obiad bo ja nie wiem co jeść
![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
wow!!! cudowny prezent ![]() ![]() Cytat:
Ponoc lekarz pediatra daje też skierowanie do takiej poradni. wszystko idzie załatwić na NFZ. ja na wypisie Zosi mam w zaleceniach, dalsza opieka w poradni preluksacyjnej ( położenie miednicowe). i do tego dali mi skierowanie. a jak nie masz w zaleceniach, na wypisie itp. to nie wiem jak do tego np. pediatra podejdzie i czy wypisze. tylko wiadomo czas,czas,czas ![]() Cytat:
aa położne nie które to zarazy ![]() idzie w depresje wpaść w szpitalu... nouvelle moja Zosia też spadła. z wagi z 3000g do 2720g.... bo moje KP szwankowało. ale dzień przed wyjściem do domu utuczyłam ją mm... i na wypisie miała 2730g. ( bo dr od razu mnie nastraszyła, karmimy, karmimy bo bedzie problem do domy iść jak z wagi spada ![]() my po spacerku, lekko sie rozpogodziło, to wyszliśmy ![]()
![]() |
#1867 |
Zadomowienie
|
ja jeszcze nie karmie dlatego u mnie na obiad ---> mega milka toffe wholenut
![]() ![]() debraM prezent cuudowny, aż się oczka świecą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- jejciu a wózek stoi w pokoiku i czeka i czeka i czeka a ja wyprowadzam tylko brzuch na spacery jak narazie ![]()
![]() Edytowane przez ojustyna Czas edycji: 2015-03-15 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadam do ciebie na obiad , ja tez z tych nie karmiacych jeszcze ![]() ale pewnie gdybym kp, to bym zjadla rybe w sosie cytrynowym, ryz, i warzywka zdrowo i nie szkodliwe w zaden sposob ![]() wlasnie debraM przepiekny prezent! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Słońce zrób tak..weź liście kapusty rozbij jak kotleta włóż do lodówki by były zimne ułóż sobie na pieluchę i połóż ma cyce,ale tak by kapusta dotykała twojego ciała,po jakimś czasie,zrób sobie okład ciepły lub pod prysznicem je polej w tedy zacznij laktatorem odciągnąć lub małą podłóż.. a jeszcze możesz po wszystkim smarować cyce kwaśną wodą w żelu zwykłym Altacetem..i czynność powtarzaj jak najczęściej,mówią,żeby odciągać pokarm laktatorem do odczucia ulgi,a w między czasie jak będziesz np żelem wysmarowana masuj piersi ręką lub kostkami lodu ale od góry w stronę sutka jakbyś rysowała równe linie..i dobrze byłoby odciągać tak jak ma pory jedzenia twoje maleństwo..ja też dokarmiam Bebikiem,Wiki idzie spać a ja za odciąganie się biorę..dzis chwilkę mi młoda pocycała ale znów stwardniał jeden cyc bo młoda spała raz 5 godz i ja z nią więc nie odciągłam i kilka razy wcześniej i zaszło znowu i własnie siedzę z kapuchą na cyckach hehe.. i nie wylewaj to co odciągniesz bo mi powiedziała położna,że jak ją będę karmić a nie naje się to mam dać ten co odciągłam,nie mieszaj z Bebikiem tzn,że jak dasz swoje a będzie głodna nie dawaj wtedy Bebiko bo Ci może wymiotować dlatego się przyda ten co odciągniesz.. Mam nadzieję,że Ci pomogłam chociaż troszkę,trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Anneet Czas edycji: 2015-03-15 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Zadomowienie
|
Debra cudny prezent. Ojustyna wpadam do ciebie na obiad
![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Raczkowanie
|
Nam mężuś robi ziemniaki,pomidor z papryką czerwoną i cebulką,pierś z kurczaka na parze.teraz on nam gotuje obiady tak postanowił..skoro ja mam tyle roboty z maleństwem bo on nie weźmie na ręce bo się boi ma stracha jak podrośnie to dop w tedy ale wczoraj będąc bez WIDOWNI SAM wziął Wiki na ręce ja mu tylko pokazałam jak ma wziąć i tyle a ja się rozryczałam jak dziecko za jego plecami co tak mnie ten obraz wzruszył córci na rękach tatusia jeszcze sam od siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny u mnie nic się nie rozwija
![]() ![]()
#1874 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuje kochana :-* wlasnie sciagam znow po 3 godzinach i stwierdzam, ze pokarm mam :-D ale czy dopiero.od dzis jest go wiecej...nie wiem. Boje sie, ze trafil mi sie leniuszek, ktory woli butelke bo dobrze leci zamiast cycka - prawdziwa ksiezniczka :-D Sciagne jeszcze za 3 godziny i jak cos to ja bede przystawiac jak wczesniej... Cytat:
![]() my sie dzis werandowalismy w koncu, bo wczesniej byla brzydka pogoda... Jeszcze jutro i na zewnatrz :-D Widze, ze problem nie spania dzieci. To mnie sie aniol trafil.Dwa dni mialam takie trudne, ale wtedy wiem ze mala nie dojadala a tak to spi. W nocy gdybym nie budzila to by 5 hodzin spala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1877 | |
Zadomowienie
|
ale wy dziewczyny szybko chudniecie, pooodziwiam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
spacerki, pilka, masaz sutkow dawaj mordka masuj sie, moze cos pomoze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- nie boj sie, bierz co daja zeby sie nie cofnelo i tak skurcze cie nie omina a nie puszcza ciebie na gleboka wode ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
kochanego masz TZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja się ogoliłam, na czuja, ale w miarę dokładnie. nie mogę się doczekać, aż będę tam cokolwiek widzieć ![]() Cytat:
![]() ale jestem z niego dumna. nie wypił wczoraj ani kropli alkoholu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super opis ![]() Cytat:
![]() debraM, śliczne ![]() ![]() ![]() 87marta78, super, ze Cię już puścili ![]() Rossi, ja Cię rozumiem. we wtorek będziesz tydzień po terminie i jak siebie znam to właśnie wtedy bym się zameldowała w szpitalu, bo nie ma co panikować i przez 2 dni może się przecież wiele zdarzyć. mi właśnie prowadzący kazał iść do szpitala jak będę tydzień po terminie, wcześniej nie ma podobno potrzeby. i też bym nie chciała, zeby TŻ tracił urlop, kiedy nie ma takiej dużej potrzeby. z drugiej strony to chyba dużo nie straci, bo po porodzie należy mu się te 2tyg ojcowskiego i to jest niezależne od zwykłego urlopu. mój teraz poszedł na 2 tyg zwykłego, czyli nie będzie go do końca miesiąca, a potem bierze 2tyg ojcowskiego. w sumie nie będzie go ponad miesiąc w robocie. mordka ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dajecie mi nadzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Zakorzenienie
|
Chyba też bym się bała... Może się jednak ruszy samo
![]()
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez sie marzy taki prezent jak u debry, ale nie mamy wolnej gotowki niestety a takie cos malo nie kosztuje, no a dwa tz moj jest malo pomyslny niestety, jak jemu powiem to zrobi i kupi, a sam od siebie to ja mu kaze jedynie szukac mozgu ![]() ![]() Co do wywolywania, chcialabym miec dzien po terminie, zwyczajnie bede panikowac za 5 dni jesli nic sie nie zacznie dziac. I myslalam zeby chodzic na ktg do kliniki, nawet jesli bedzie trzeba placic. dla twojego tz ![]() ![]() Oby ci oddala te spodenki, ale sie zdziwi ze spodenkowej sukienki ![]() kurcze, u nas nikt nie chce kupowac i licytowac jesli cos jest uzywane, nawet nie noszone, tyle rzeczy kiedys wystawialam a przychodzilo co do czego, to na smieci, nawet sukienke z wesela mialam piekna, dalam za nia cos ok 300 zl w Polsce pamietam, i wystawilam doslownie za grosze, i nikt nie chcial ![]() A ja wstalam o 12 i chyba kawe sobie cmokne bo jestem po obiedzie i spac mi sie zachcialo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Zadomowienie
|
Cholera- dorobilam sie hemoroida zewnetrznego, ze nie mam jak usiasc :/
Malutka jest slodka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie dziś ziemniaczki+marchewka na parze+ łosoś pieczony w folii w piekarniku+soczek świeżo wyciskany z jabłek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i moja też ładnie śpi, tak naprawdę to głównie śpi ![]() ![]() ![]() my po wizycie u dziadków, czyli moich rodziców. Młoda przespała całą ![]() crystal jazdę samochodem zniosła bardzo dobrze, spała cały czas, ale to tylko ok 15-20 minut w jedną stronę mąż się rozchorował, już dzisiaj spał w salonie, a teraz zrobił sobie izolatkę w pokoju małej, ona i tak narazie z nami w sypialni...faszeruje się lekami, mam nadzieję, że nas nie zarazi... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1888 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Zadomowienie
|
Nouvelle- co robić żeby się ruszyło?! Dawali ci tu coś?
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Byłam pod prysznicem. Skurcze ruszyły teraz chodze żeby ich nie zmarnowac.
#1890 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Co tam u niuni ciekawa jestem..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.