|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29
PLUS MIX
potrzebuję darmowych rozmów do jednej osoby (spoza plusa) czy są jeszcze takie kody aktywacyjne? parę lat temu były...
|
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Podacie jakiś sprawdzony przepis na tort czekoladowy?
Najlepiej z białą masą. |
|
|
|
#1233 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja piekę ze strony moje wypieki. Wszystko mi wychodzi. Najprostsza masa to jest z bitej śmietany i serka Marscapoone. Można zrobić kawowa z tego albo czekoladowa. Albo zwykła śmietankowa
|
#1234 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Ja czytam Twoj Styl- to taki optymalny-mida, uroda, ciekawe reportaze, wywuady Zwierciadlo- wiecej psychologii, wiecej felietonow i reportazy.. Pani- bardzo podobna do TS, z tym, ze mniej reklam i mniej do czytania ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- W Rossmannie jest jakis nowy, polski kosmetyk antycellulitowy... w nazwie napisanevjest bodajze, ze likwiduje cellulit wodny...opakowanie zielone, w kartoniku chyba... popularna polska firma... kojarzy ktos?
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do szkoły trochę boję się wchodzić bo teraz w szkołach są bramki, ochrona i w ogóle to wszystko jest tak strzeżone, że głupio by mi było się tłumaczyć i byłoby to pewnie podejrzane ![]() Aaa fakt! Dzięki dziewczyny za sugestie.
|
|
#1236 |
|
Zadomowienie
|
I w aptekach też bywają wagi
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nie wymienię w sinsay spodni na inny rozmiar,bez paragonu,prawda?
![]() a jeżeli kupie następne-rozmair S i potem na tym paragonie oddam M to się nie dopatrzą,prawda? w sensie,czy te kody są identyczne,wiem schizuję
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli płaciłaś kartą, to możesz wydrukować wyciąg z tą transakcją i powinni przyjąć.
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Konto usunięte
|
Da się z tych magnetycznych paletek inglota wyjąć cienie nie niszcząc ich?
![]() nieaktualne, już wyjęłam
Edytowane przez 201604251028 Czas edycji: 2015-03-15 o 14:47 |
|
|
|
#1242 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Krem do stóp - poleciła mi asia_aisa. Ja stosowałam przede wszystkim na regenerację po poparzeniu kwasem. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...gowaceniu.html Mam cerę mieszaną ze skłonnością do przesuszania, nadwrażliwą. Swego czasu nic nie pomagało na nawilżenie (oprócz tego podrażniało).Warto wypróbować: http://kosmetyki-polskie.com.pl/user...ec220fae66.jpg (ok. 20 zł) Bardzo pomógl mi duet: olejek arganowy i kwas hialuronowy (z BU). Teraz uzywam Biodermy tolerance + i jestem zachwycona (ok. 60 zł). |
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka. Przepraszam za ewentualne błędy.
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam spory problem i nie wiem kogo się poradzić, więc bardzo proszę o pomoc.
Kilka lat temu zauważyłam, że mam dziurę w zębie. (Nie)stety zęby jak mi się psują to mnie nie bolą. Poszłam do mojej dentystki i okazało się, że ząb się psuł od środka. Generalnie powiedziano mi, że powinnam być spuchnięta, mieć temperaturę i wyć z bólu. Poszłam, zrobiłam zdjęcie i ząb poszedł pod kanałowe leczenie. Ja wiem, że zęby po kanałówce są słabsze, ale znam całą masę osób, która ma zęby po kanałowym i od 10 lat się trzymają, mój krótko potem (jakoś 2 lata) wypadł. Złamał się przy jedzeniu kanapki. Poszłam do mojej dentystki, ale mnie zdenerwowała (nie będę wnikać w szczegóły), więc poszukałam innej i teraz nie wiem czy to był dobry wybór. Zrobiono ząb i ćwieka, wszystko cacy, ale już po 3-4 miesiącach ząb się odkleił. Wróciłam do tej babeczki, a ona stwierdziła, że może ten cement się nie łączył z tym akurat ćwiekiem i dała inny. Po 7-8 miesiącach wypadł znowu, znowu klejenie. Teraz (po roku) wypadł ponownie. Czułam, że coś znowu wypadnie, bo miałam dziwny posmak w buzi. I tu się zaczęło. Ząb tak się tragicznie złamał, że ćwiek został w środku. Dentystka straszyła, że być może będę musiała iść z tym to chirurga, ale na szczęście udało się wyjąć. Postanowiłyśmy zrobić ciut dłuższy ćwiek, chociaż nie bardzo było gdzie, bo moje korzenie nie mają po 16-17mm jak u większości ludzi, a tylko 12. Poza tym wdał się stan zapalny, więc trzeba było otworzyć kanał, czyścić i lecieć na antybiotykach. Do tego momentu jeszcze było cały, ale kiedy zakleiła kanał zaczęło boleć (zęba jeszcze nie miałam). Poza tym mega szybko zarastało mi dziąsło w te puste miejsce, więc odsunęła wszystko fleczerem, mówiła, że może boleć i bolało przeokrutnie (mam problemy z dziąsłami, jestem już zapisana do periodontologa). Nie przyszłam do niej, bo mówiła, że może boleć. Potem mnie zjechała, że mogłam dzwonić, ale skąd wiedziałam, że to, co mnie bolało było ponadto, co miało boleć?! Obecnie zeba już mam, a ze względu na ten ból znowu dostałam antybiotyki, ale... to dalej boli, a prawie cały antybiotyk wybrałam + ten ząb się rusza, znowu coś nie złapało. Brak mi już słów na tego zęba. Prawie miesiąc bez niego byłam, prawie miesiąc w bólu, a nie było mi łatwo, bo byłam wyłączona z życia + to dwójka, więc wstydziłam się mówić bez. Nie wiem już czy to ta dentystka coś robi źle czy może mój organizm odrzuca tego zęba? Chodzę do niej, bo ona ciągle mi to bierze na reklamacje, nie stać mnie znowu dać ponad 1000zł u innego dentysty. Co byście zrobiły na moim miejscu? Mam zamiar się jutro do niej wybrać i powiedzieć, że antybiotyk nie działa, a ząb znowu się rusza, ale boję się, że w końcu się wkurzy.
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2015-03-15 o 16:09 |
|
|
|
#1245 |
|
Konto usunięte
|
rozwiązywała któraś umowę z vectrą?
mam parę pytań... |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam szminki, która ma kolor w stylu lat 90, taki wiecie, beż- brąz- fiolet
Ale nie takiej z Mac'a, coś zdecydowanie tańszego (nie musi być super trwała!).Szukam na własną rękę, ale może którejś z Was rzuciła się taka w oczy, albo któraś z Was sama takiej używa? ![]() Zdjęcie poglądowe w załączniku
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krem na odciski względnie działający tj. minimalnie zmniejszający zgrubienia przy odcisku (mam wieloletni odcisk) to dla mnie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-cedrowym.html
|
|
#1248 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]()
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
OMG na obrazku wyglądają super, ciekawe jak na żywo. Nie mogę znaleźć swatcha, lecę do Rossa!
Dzięki ! Ale czekam też na dalsze sugestie
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanie:
Poszłybyście sama na zajęcia aqua aerobik'u? Myślę o tym żeby się zapisać ale mam parę zastrzeżeń ![]() Np. nie umiem pływać... "),kolej na sprawa właśnie ten wstyd,wstydzę się swojej figury.Jestem niska mam odstający brzuch(jego najbardziej chciałabym zgubić) na to oczywiście też pani znalazła rozwiązanie bo powiedziała ,że takich osób jest masa a ich klub nie jest klubem lanserskim...Jak myślicie,zapisać się?Wiem,że nikt za mnie nie zdecyduje ale coś możecie doradzić ![]() Od jutra chciałabym przejść na dietę i właśnie zacząć jakąś aktywność fizyczną.W planach miałam chodzić dwa razy w tygodniu.Kupując karnet na 8 wejść.
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karnet na 8 wejść kosztuje 149zł a wejście jednorazowe 30zł no to wiadomo,że się nie opłaca ![]() A z drugiej strony mam takie myślenie,że jeśli mi się nie spodoba to lepiej chyba stracić 30zł niz 149zł
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś z Was konto walutowe w Credit Agricole? Mam parę pytań
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupon za zapisanie sie do newslettera h&m muszę mieć wydrukowany? Niestety właśnie skończył mi się tusz w drukarce...
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Można pokazywać na tel., ale podobno nie wszyscy sprzedawcy o tym wiedzą.
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mama również nie umie pływać. w czasie zajęć zakładało się takie specjalne piankowe pasy, nie było opcji, żeby się w tym utopić. coś takiego jak tutaj. co do figury - u nas nie chodziły żadne gwiazdy. było sporo kobiet około 50, młodszych też, ale ja byłam zdecydowanie najmłodsza [miałam jakoś 20 lat wtedy chyba]. żadna z pań nie miała fajnej figury, uwierz. poza tym na basen chodzą wszyscy - przede wszystkim po to, żeby pływać a nie patrzeć kto jest jakim grubasem ![]() może idź na ten basen po prostu w czasie kiedy odbywa się ten aerobic? zapłacisz pewnie normalnie dyszkę za wstęp, popatrzysz z boku jak to wszystko wygląda? u nas podczas tego aerobiku był zamknięty tylko taki szeroki pas, reszta basenu działała normalnie. |
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, na moim basenie można wejść na widownię za darmo, zresztą z holu też widać pływaczy
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisze bez cytowania Was ,no więc sprawa wygląda tak:
jeśli chodzi o basen to jest to taki mały kameralny basen gdzie odbywają się poszczególne zajęcia i w czasie tych zajęć basen jest wyłączony z użytku dla postronnych ludzi. W praktyce wygląda to tak,że jeśli jest np aqua aerobik to przez godzinę basen jest zamknięty i wchodzą tylko ludzie na te zajęcia. Jeśli chodzi o nieumiejętność pływania to właśnie pani mi wspominała,że są różnego rodzaju sprzęty żeby się nie utopić Chyba macie racje,że lepiej wydać 30zł na wejście jednorazowe a jak mi się spodoba to po zajęciach zakupić karnet. Niby wszystko fajnie ale nie ukrywam,że mam opory własnie przed pójściem samej Eh ... no ten mój wstyd![]() Pocieszacie mnie tym,że nie każda mi figurę modelki i właściwie spotykamy się tam żeby coś w tym kierunku zmienić. Zastanawia mnie jeszcze fakt czystości,mam jakieś paranoje żebym jakiegoś syfa nie przyniosła do domu ![]() Myślicie ,że woda w takich basenach jest w miarę ciepła?Jestem zmarzluchem i do wanny leje mega ciepłą wodę i nie chciałabym tam zmarznąć ![]() Wiem...marudzę,ale chciałabym tam iść z taką pełną świadomością ,że to mądra decyzja i moje ciężko zarobione pieniądze nie idą na marne
Niereformowalna, zmienna, niestabilna, W nerwach łatwopalna, chwilę potem zimna Momentalna przemiana totalna, w chwilę inna Chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna Edytowane przez Kala713 Czas edycji: 2015-03-15 o 18:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Staram się blogować kuliarnie
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58