Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-15, 21:56   #121
Beata28Mys
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Znalazlam ten filmim gdzie opowiada o tych maseczkach https://www.youtube.com/watch?v=7z4pMq-VQRs
od minuty 14:50

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Nie chodziło mi o to, że jest to fizycznie niemożliwe, ale że jest to zwyczajnie nienormalne.
No tak dla nas jest nienormalne ale ona tak funkcjonuje. Czasu ma jak marasu jak widac
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 21:58   #122
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

ilciadzaga, w poprzednim wątku pisałaś coś o gąbeczkach, może spróbuj z yves rocher, regularnie 20zl, w promo 16zl. [/QUOTE]
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:05   #123
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka90x Pokaż wiadomość
U mnie te perfumki są w markecie Eleclerc i w Stokrotce, która wcześniej była Almą (nie wiem czy to ma znaczenie ale chyba w innych Stokrotkach się nie spotkałam) Za to w Eleclerc pełen wybór, uwielbiam je swoją drogą
U mnie w L'eclerc bardzo ograniczony wybór. Zazwyczaj tylko 3 zapachy
Też mam ochotę na więcej, więc chyba pozostaje w ciemno, przez internet.
Stary 2015-03-15, 22:09   #124
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Serio, nakłada maseczki na twarz jedna po drugiej i tak chodzi po domu. Zawsze ma jakas maske na twarzy jak nigdzie sie juz nie wybiera. Chore jak dla mnie.
W tym podlinkowanym filmiku wlasnie opowiada ,ze ma swoje wlasne reczniczki do twarzy,ktorych nikt nie ma prawa nawet dotknac bo maja byc sterylne i sa zamkniete w szufladzie
Ja też mam ręczniki do twarzy. Nie ma chyba w tym nic dziwnego skoro sprzedają takie w pięciopakach w ikei? Przy każdym wycieraniu używam świeżego i piorę je w gorącej wodze. Oczywiście jak gdzieś wyjeżdżam to biorę jeden (jak jadę na weekend) albo używam chusteczek , ale świeże ręczniki, których nikt poza mną nie używa na prawdę robią różnicę w wyglądzie skóry.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:09   #125
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
ilciadzaga, w poprzednim wątku pisałaś coś o gąbeczkach, może spróbuj z yves rocher, regularnie 20zl, w promo 16zl.
[/QUOTE]

Nawet nie wiedzialam że Yves Rocher ma gabeczki takie bałwanki. Jak napisalaś to z ciekawosci weszłam na kilka blogow i poczytalam opinie. Ku mojemu zdziwieniu te recenzje ktore przeczytalam są bardzo pozytywne. Tutaj jedna z nich.
http://bycpiekna24.blogspot.com/2015...godny.html?m=1
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:09   #126
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Ja ją absolutnie uwielbiam i zawsze cieszę się na widok jej nowego filmiku. Ale czasami sie z nią nie zgadzam. Dobre kosmetyki to nie tylko te od Kanebo, Lancome i Clarinsa. Z jednej strony używa tych mega drogich i najczęściej zwyczajnie przereklamowanych kosmetykow, a z drugiej chwali oleje i inne "naturalności".
A za te grube tysie które wkłada w kremy pod oczy ( i nie tylko) to wolałabym sobie strzelić co pół roku jakiś botoks czy kwas. Efekt ten sam, a o ile mniej zachodu.
Jestem w stanie zrozumieć zamiłowanie do drogich kremów - one są często naszpikowane substancjami, które wizualnie bardzo poprawiają wygląd skóry, do tego działa efekt placebo.
Pamiętam, że makijaż zmywa olejkami, oczy chyba arganowym.
Co do botoksu i kwasu - ma to sens.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:11   #127
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Znalazlam ten filmim gdzie opowiada o tych maseczkach https://www.youtube.com/watch?v=7z4pMq-VQRs
od minuty 14:50

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

No tak dla nas jest nienormalne ale ona tak funkcjonuje. Czasu ma jak marasu jak widac
No ale Bogusława mówi tutaj, że codziennie nakłada maseczkę, a jak ma wolny dzień, to nawet kilka (a nie kilkanaście, jak napisałaś wcześniej, ale to swoją drogą) - w czasie, gdy wykonuje obowiązki domowe, więc czasu ma tyle, co my wszystkie? Tak samo jest panią domu, tak samo jest aktywna zawodowo. Lubię Bogusię i jasne, mogę ją troszkę bronić z czystej sympatii, ale oddajmy cesarzowi co cesarskie i piszmy tak, jak jest naprawdę. Tak samo nie mówiła nic o żadnych sterylnych szufladach, tylko po prostu o tym, że czyste ręczniki do twarzy ma odłożone, żeby nikt ich nie ruszał i tyle.

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2015-03-15 o 22:12 Powód: zły zaimek
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-15, 22:17   #128
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Ja też mam ręczniki do twarzy. Nie ma chyba w tym nic dziwnego skoro sprzedają takie w pięciopakach w ikei? Przy każdym wycieraniu używam świeżego i piorę je w gorącej wodze. Oczywiście jak gdzieś wyjeżdżam to biorę jeden (jak jadę na weekend) albo używam chusteczek , ale świeże ręczniki, których nikt poza mną nie używa na prawdę robią różnicę w wyglądzie skóry.
Matko, już myślałam, że też jestem w oczach innych jakaś wariatką.
Mam małe ręczniki do twarzy, których używam raz i do prania. Czasami wycieram buzię w papierowe jednorazowe. Po prostu też zauważyłam, że takie drobne kroki robią mi to różnicę i zmniejszają niektóre problemy. Poszewki na poduszkę nie zmieniam za to po każdej nocy, a wiem, że niektórzy i to praktykują.

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
No ale Bogusława mówi tutaj, że codziennie nakłada maseczkę, a jak ma wolny dzień, to nawet kilka (a nie kilkanaście, jak napisałaś wcześniej, ale to swoją drogą) - w czasie, gdy wykonuje obowiązki domowe, więc czasu ma tyle, co my wszystkie? Tak samo jest panią domu, tak samo jest aktywna zawodowo. Lubię Bogusię i jasne, mogę ją troszkę bronić z czystej sympatii, ale oddajmy cesarzowi co cesarskie i piszmy tak, jak jest naprawdę. Tak samo nie mówiła nic o żadnych sterylnych szufladach, tylko po prostu o tym, że czyste ręczniki do twarzy ma odłożone, żeby nikt ich nie ruszał i tyle.
To chyba poszła ostra nadinterpretacja/wyolbrzymienie wszystkiego.

Wyszło, że w weekend, będąc w domu nakłada na przykład maseczkę oczyszczającą, nawilżającą, rozświetlającą i po prostu używa osobnych ręczników do twarzy, a nie od 16 do 22 codziennie chodzi w tonie masek, a ręczniczki trzyma w sejfie. I koniec sensacji... :<

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-15 o 22:26
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:18   #129
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
No ale Bogusława mówi tutaj, że codziennie nakłada maseczkę, a jak ma wolny dzień, to nawet kilka (a nie kilkanaście, jak napisałaś wcześniej, ale to swoją drogą) - w czasie, gdy wykonuje obowiązki domowe, więc czasu ma tyle, co my wszystkie? Tak samo jest panią domu, tak samo jest aktywna zawodowo. Lubię Bogusię i jasne, mogę jej troszkę bronić z czystej sympatii, ale oddajmy cesarzowi co cesarskie i piszmy tak, jak jest naprawdę. Tak samo nie mówiła nic o żadnych sterylnych szufladach, tylko po prostu o tym, że czyste ręczniki do twarzy ma odłożone, żeby nikt ich nie ruszał i tyle.
Wszyscy mamy tyle samo godzin w ciągu dnia, co Beyonce. Jedno zdanie, które jak zdołuje, to aż zmotywuje z przykopem.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:22   #130
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Też mnie to lekko zdziwiło, bo sama mam 7 małych ręczników których używam tylko i wyłącznie do wytarcia buzi i tylko ja ich używam. Jeden wieczór=jeden ręcznik.
Czasami jak zapomnę zrobić prania z nimi albo wyjadę albo cokolwiek innego to używam ręczników papierowych. Ręczników papierowych używa/używała Nissiax83 i mówiła, że taka metoda jej pomaga.

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=UTucfJdNFKc Kokosowa Tęcza - ulubieńcy lutego
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:25   #131
2011607111034
Konto usunięte

Dooglądałam i rzeczywiście pani Bogusława powiedziała kilka.

Ja nie mam osobnych ręczników do twarzy, ale za to używam jednorazowych, widzę ogromną różnicę w wyglądzie mojej cery.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-03-15 o 22:26
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-15, 22:26   #132
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
To chyba poszła ostra nadinterpretacja/wyolbrzymienie wszystkiego.

Wyszło, że w weekend, będąc w domu nakłada na przykład maseczkę oczyszczającą, nawilżającą, rozświetlającą i po prostu używa osobnych ręczników do twarzy, a nie od 16 do 22 codziennie chodzi w tonie masek. I koniec sensacji... :<
Do tego z tą wodą chodzi o to, że Bogusława ma bardzo suchą, wrażliwą na kontakt z wodą skórę - co jestem w stanie jak najbardziej zrozumieć, bo sama mam partnera, który czasem ma tak ściągniętą skórę twarzy, że bolesny jest dotyk opuszkiem palca. Serio, wszystko można wyciągnąć z kontekstu i zrobić z człowieka wariata, ale jaki w tym sens?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:27   #133
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Matko, już myślałam, że też jestem w oczach innych jakaś wariatką.
Mam małe ręczniki do twarzy, których używam raz i do prania. Czasami wycieram buzię w papierowe jednorazowe. Po prostu też zauważyłam, że takie drobne kroki robią mi to różnicę i zmniejszają niektóre problemy. Poszewki na poduszkę nie zmieniam za to po każdej nocy, a wiem, że niektórzy i to praktykują.
Pewnie w oczach wielu, jesteś. Ale to nie znaczy, że masz zaraz powiesić ręcznik nad kocią kuwetą, żeby wyglądać na normalniejszą (Moja koleżanka tak wiesza. A potem wydaje miliony monet na szukanie przyczyn swoich dziwnych twarzowych wysypów.)

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-03-15 o 22:50
Stary 2015-03-15, 22:29   #134
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego z tą wodą chodzi o to, że Bogusława ma bardzo suchą, wrażliwą na kontakt z wodą skórę
Mam tak samo i u mnie także ręczniki papierowe do twarzy
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:29   #135
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Pewnie w wielu oczach jesteś. Ale to nie znaczy, że masz zaraz powiesić ręcznik nad kocią kuwetą, żeby wyglądać na normalniejszą (Moja koleżanka tak wiesza. A potem wydaje miliony monet na szukanie przyczyn swoich dziwnych twarzowych wysypów.)
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-15, 22:29   #136
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Pewnie w wielu oczach jesteś. Ale to nie znaczy, że masz zaraz powiesić ręcznik nad kocią kuwetą, żeby wyglądać na normalniejszą (Moja koleżanka tak wiesza. A potem wydaje miliony monet na szukanie przyczyn swoich dziwnych twarzowych wysypów.)

Żartujesz? :P Pewnie kot uznałby to za obrazę majestatu... Jak śmiałam powiesić swój ręcznik nad jego świętą sralnią?!
#kotytakiesą
Stary 2015-03-15, 22:30   #137
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Do tego z tą wodą chodzi o to, że Bogusława ma bardzo suchą, wrażliwą na kontakt z wodą skórę - co jestem w stanie jak najbardziej zrozumieć, bo sama mam partnera, który czasem ma tak ściągniętą skórę twarzy, że bolesny jest dotyk opuszkiem palca. Serio, wszystko można wyciągnąć z kontekstu i zrobić z człowieka wariata, ale jaki w tym sens?
Stary 2015-03-15, 22:45   #138
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Nawet nie wiedzialam że Yves Rocher ma gabeczki takie bałwanki. Jak napisalaś to z ciekawosci weszłam na kilka blogow i poczytalam opinie. Ku mojemu zdziwieniu te recenzje ktore przeczytalam są bardzo pozytywne. Tutaj jedna z nich.
[/QUOTE]

Ja właśnie ostatnio kupiłam. Myślę, że warto przetestować. Miałam jedynie glam gąbkę Hani i jakoś specjalnie nie byłam na tak ani na nie, ale więcej oprócz glam nie testowałam. Chciałam czegoś innego, zastanawiałam się nad Viperą, ale padło na Yves Rocher. Tak jak piszą trzeba pytać o nie, bo często są pochowane w szufladach. Ta mi bardziej odpowiada niż glam, ale ja nie mam dużego doświadczenia z gąbkami, pędzlami, tyle co na sobie używam
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 22:54   #139
cattt
Mrs Mrau

Kocham Gracie (uglyfaceofbeauty na YT)
Ale czasem jak widzę jej stylizacje to po prostu.....
https://instagram.com/p/0Q5T9eQRzz/?...raciefrancesca
Jak nie dobierać spodni
https://instagram.com/p/0DTk-NwR9a/?...raciefrancesca
https://instagram.com/p/0CvSOcwR_M/?...raciefrancesca
Jak nie robić zdjęć:
https://instagram.com/p/0EHzOSwRx_/?...raciefrancesca
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-15, 23:17   #140
zetuzetia
Zakorzenienie

GG do zetuzetia

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
czy to nie pomylka jakas?
Nie pomyłka, z tego co pamiętam w okolicach sierpnia albo września zeszłego roku też tyle L4L kosztowała w SP . Chyba, że pytasz o to, czy nie pomyliłam wątków
Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Dooglądałam i rzeczywiście pani Bogusława powiedziała kilka.

Ja nie mam osobnych ręczników do twarzy, ale za to używam jednorazowych, widzę ogromną różnicę w wyglądzie mojej cery.
Od dłuższego czasu wycieram twarz ręcznikiem papierowym; może to zbieg okoliczności, ale poprawił mi się stan cery i mam mniej zaskórników.

Obejrzałam tydzień w zdjęciach u Księżniczki. Jak zawsze przynajmniej jedno zdjęcie Ninki z śmiesznym komentarzem
zetuzetia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 23:22   #141
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Ale się wymęczyłam.
Widać? Jest ostro ? Yhyy, Widać pierścionek? Jest ostro? Co to jest kłódka czy serduszko? Serduszko z dziurką. Widać płaszcz do kolan? Tak widać
Wyjątkowo głupkowate to było, poza tym koniec końców i tak ostrość była średnia i światło też słabe. Rozumiem, że wychodziła i się śpieszyła, ale po co te teksty w takim razie?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 23:23   #142
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Obejrzałam tydzień w zdjęciach u Księżniczki. Jak zawsze przynajmniej jedno zdjęcie Ninki z śmiesznym komentarzem
"2 dni przesiedziałam nad komputerem składając dla was Vloga z Francji i chyba będzie trwał tyle co przeciętny polski odcinek serialu, czyli tzw. rozrywka dla wytrwałych. Ale mam nadzieję, że wkrótce się ukażę."

Stary 2015-03-15, 23:27   #143
Yoooko
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=igruUWhduts Radzka była?
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 23:32   #144
cattt
Mrs Mrau

Aggie z Operatorem wynoszą brązowy cukier ze Starbucksa czy oni tyle słodzą
04:12

Stary 2015-03-15, 23:36   #145
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zetuzetia Pokaż wiadomość
Ale Glam mama jest piękna Nie wiem jaka jest między nimi różnica wieku, ale zachwyca mnie mocniej niż pani Bogusława.

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-15, 23:48   #146
kiciakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Mam tak samo i u mnie także ręczniki papierowe do twarzy
Piąteczka - u mnie chusteczki w kontenerze (te z Lidla - myślałam, że najlepsze, ale dostałam od taty takie z Kaufa i są jeszcze lepsze ^^)

---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ----------

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
Ale Glam mama jest piękna Nie wiem jaka jest między nimi różnica wieku, ale zachwyca mnie mocniej niż pani Bogusława.
Nie wiem, jaka jest różnica wieku między panią B, Glam-mam i mamą Karoliny ze Stylizacje TV, ale mama Karoliny > reszta
Stary 2015-03-16, 00:06   #147
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
Nie wiem, jaka jest różnica wieku między panią B, Glam-mam i mamą Karoliny ze Stylizacje TV, ale mama Karoliny > reszta
Ojjj tak,przepiękna kobieta
od 0:57, a potem od 1:45 i 2:31
https://www.youtube.com/watch?v=0qD3MfkvUvs

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-03-16 o 00:08
Stary 2015-03-16, 00:16   #148
Jouvencelle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Ojjj tak,przepiękna kobieta
od 0:57, a potem od 1:45 i 2:31
https://www.youtube.com/watch?v=0qD3MfkvUvs
Woooow! Mama wygląda może na 10 lat starszą od Karoliny. Szok

Jouvencelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 00:37   #149
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
No faktycznie jak starsza siostra! też bardzo ładna babeczka.

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-16, 05:34   #150
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Też mam swój ręcznik tylko do twarzy i nikt nie ma prawa go dotykać :P A szczególnie nastoletni kumple mojego brata
No ale nie trzymam ich pod kluczem w sterylnej szufladzie :P
No to akurat normalne :p ja wycieram twarz jednorazowymi papierowymi i różnica w wyglądzie skóry była widoczna bardzo szybko po tym, jak odstawiłam tradycyjny ręcznik.

Ale faktycznie z filmiku wychodzi, że nie jest aż tak źle.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość

O rany, chyba się skuszę!

Cytat:
Jest moc, bardzo dobrze wygląda

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-03-16 o 05:41
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości