MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Pokaż wyniki sondy: Jaka długość penisa jest najlepsza?
poniżej 10 cm 0 0%
między 10 cm a 12 cm 1 1,61%
między 12 cm a 14 cm 6 9,68%
między 14 cm a 16 cm 18 29,03%
między 16 cm a 18 cm 14 22,58%
między 18 cm a 20 cm 12 19,35%
powyżej 20 cm 11 17,74%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-16, 19:45   #151
kaska0887
Przyczajenie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II

przepraszam, podczas podczytywania wątku telefon zaczął wariować. Ale skoro zaczął to ja dodam coś od siebie. Moim zdaniem, i chyba nie tylko moim, najważniejsze jest dopasowanie. I nie rozumiem wypominania WSZYSTKIM kobietom, ze wolą dużego penisa, bo dla niektórych bedzie to przyjemność a niektórym bedzie sprawiało ból. Moja budowa anatomiczna powoduje, że większą przyjemność odczuwam z lepiej wyposażonymi osobnikami.

Edytowane przez kaska0887
Czas edycji: 2015-03-16 o 20:00
kaska0887 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:44   #152
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaska0887 Pokaż wiadomość
przepraszam, podczas podczytywania wątku telefon zaczął wariować. Ale skoro zaczął to ja dodam coś od siebie. Moim zdaniem, i chyba nie tylko moim, najważniejsze jest dopasowanie. I nie rozumiem wypominania WSZYSTKIM kobietom, ze wolą dużego penisa, bo dla niektórych bedzie to przyjemność a niektórym bedzie sprawiało ból. Moja budowa anatomiczna powoduje, że większą przyjemność odczuwam z lepiej wyposażonymi osobnikami.
Fakt, trzeba się dopasować i na tym polu. To też przykre, że to co mam między nogami może przekreślić mój związek z bratnią duszą. Albo sprawić że nasz związek będzie nieszczęśliwy przez marny seks.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-30, 07:42   #153
jestemzwyrolem
Przyczajenie

GG do jestemzwyrolem

Iggas dostałeś wiadomość na PW
jestemzwyrolem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-31, 18:20   #154
FacetBezTwarzy
Raczkowanie

Nie wiem czy słyszałyście, ale jakieś dwa miesiące temu narzeczona WWE SUPERSTAR Seth Rollinsa wrzuciła jego nagie zdjęcia (nie dość, że widać penisa, to jest jeszcze w erekcji) do sieci. Powodem było przyłapanie go na zdradzie.
FacetBezTwarzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-31, 19:09   #155
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

O jacie, to Ci dopiero.
Jeszcze napisz o tym czy był mały, średni czy duży. Bo tak brzmi temat.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-31, 19:33   #156
FacetBezTwarzy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
O jacie, to Ci dopiero.
Jeszcze napisz o tym czy był mały, średni czy duży. Bo tak brzmi temat.
Z tego co pamiętał to na 20cm chyba nie wyglądał, ale rzeźbę ma niezłą.
FacetBezTwarzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 02:17   #157
Brute
Przyczajenie

Witam, przeglądnąłem ten temat i się trochę rozczarowałem, czytając te rzucane rozmiary i obwody naprawdę zacząłem się martwić. Mam 18 lat i nie miałem jeszcze okazji współżyć, więc ciężko mi o jakąś opinie w praktyce od realnej osoby. Mój rozmiar jest w miarę okej(15-16) i wyzbyłem się kompleksów ale obwód wynosi 16cm w najgrubszym odcinku! i słysząc, że pewna użytkowniczka nie wierzyła osobie która podała rozmiary penisa swojego partnera którego obwód wynosił 13 cm kompletnie mnie zszokował. Czy według was gdyby już doszło do mego pierwszego razu należałoby się zaopatrzyć w jakiś lubrykant by ułatwić stosunek ?

Wiele kobiet się dziwi czemu faceci przykładają dużą wagę na rozmiar swojego penisa a odpowiedź jest bardzo prosta. Po prostu zależy nam by partnerce nasze "gabaryty" się podobały, naszym celem jest to byście były zadowolone ze współżycia. Nawet nie wiecie jaki wstyd byłby przed kumplami jakby się dowiedzieli, że nie potrafi dogodzić kobiecie. Niektórzy naprawdę mogliby wpaść w depresje.
Brute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 16:02   #158
Erien23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Brute Pokaż wiadomość
Witam, przeglądnąłem ten temat i się trochę rozczarowałem, czytając te rzucane rozmiary i obwody naprawdę zacząłem się martwić. Mam 18 lat i nie miałem jeszcze okazji współżyć, więc ciężko mi o jakąś opinie w praktyce od realnej osoby. Mój rozmiar jest w miarę okej(15-16) i wyzbyłem się kompleksów ale obwód wynosi 16cm w najgrubszym odcinku! i słysząc, że pewna użytkowniczka nie wierzyła osobie która podała rozmiary penisa swojego partnera którego obwód wynosił 13 cm kompletnie mnie zszokował. Czy według was gdyby już doszło do mego pierwszego razu należałoby się zaopatrzyć w jakiś lubrykant by ułatwić stosunek ?

Wiele kobiet się dziwi czemu faceci przykładają dużą wagę na rozmiar swojego penisa a odpowiedź jest bardzo prosta. Po prostu zależy nam by partnerce nasze "gabaryty" się podobały, naszym celem jest to byście były zadowolone ze współżycia. Nawet nie wiecie jaki wstyd byłby przed kumplami jakby się dowiedzieli, że nie potrafi dogodzić kobiecie. Niektórzy naprawdę mogliby wpaść w depresje.
Widzisz ja jestem facetem i pare lat temu mialem podobny problem do Ciebie niby bardzo chcialem a nie wiedzialem czy "podolam" a prawda jest taka ze wielkosc ma znaczenie ale trzeba najpierw sie nauczyc z niej korzystac i w pewnym wieku tez dojdziesz do tego ze o wszystkim nie mozna mowic kolegom :p no chyba ze chcesz opowiadac ze szczegolami co robiles, jak robiles ale szczerze watpie ze partnerce by sie to podobalo ;p
Erien23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-17, 19:18   #159
Brute
Przyczajenie

To było raczej w żartach i myślałem że emotikonka załatwi sprawę Zapewniam, że nie jestem typem osoby która chwali się swoim życiem prywatnym.
Brute jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-21, 19:39   #160
dotkamm
Przyczajenie

Czy myślicie, że penis 13 cm jest mały ?
dotkamm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 18:42   #161
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dotkamm Pokaż wiadomość
Tak.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 21:25   #162
arrekk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dotkamm Pokaż wiadomość
Kobieta ci odpowiedziała ,że mały.
Wikipedia mówi, że 12,5-14cm to średnio mały, czyli twój penis to średnio mały.
Zależy też jak mierzysz, jeżeli te 13cm, bez dociśnięcia linijki do kości łonowej, mierzony poprawnie od góry , to nie jest źle.
Jeźeli przyjąć ,że 15 to średni, 17 to dużawy, no to 13cm to musi być maławy.
Z drugiej strony można przyjąć ,że wszystko co pomiędzy 13, a 17 to najnormalniejsza średnia norma, hahaha

Wiesz... kobiety, które interesują się wielkością penisa i chodzą po takich forach, raczej mają lekkie skrzywienie na tym punkcie, i dla nich nawet przeciętny penis , może wydać się mały.
Szczególnie, kiedy naoglądają się filmów xxx, albo też takie, które korzystają często z przelotnych dyskotekowych znajomości, bo być może, że na takie jednorazowe przygody, decydują się przeważnie panowie pewni siebie, z większymi penisami, a to może u takiej potencjalnej kobiety, zakrzywiać obraz , i wielkość przeciętnego penisa.
Wydaje mi się, że faceci mający mniej w spodniach, raczej rzadziej mogą wdawać się w jakieś przelotne znajomości, raczej zdają sobie sprawę ze swego kompleksu, co może skutkować raczej szukania tej jedynej , niż skakania po wielu kwiatkach.
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-22, 21:37   #163
piokru23
Przyczajenie

Wiadomo, że z jakimś mini ciężko pewnie się żyje... stąd zapewne popularność różnych tabletek na powiększanie tych rzeczy Założę się, że na pewno nie działają,a preoduktów tego typu jest pełno w necie np. <reklama>
Stary 2015-04-22, 21:56   #164
arrekk
Raczkowanie

A jeszcze tak trochę statystyki, w niemieckim badaniu Schneidera, z przed kilku laty, na 110 badanych, najmniejszy penis miał 10,7cm a największy 19,1cm.
Średnia w tym badaniu 14,4 cm. czyli najmniejszy penis był mniejszy od średniej, o 3,7cm , a największy był od średniej większy o 4,7cm
Inne badania też pokazują ,że większych penisów jest ,mniej , ale są na tyle większe ,że zawyżają średnią.
arrekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-23, 17:38   #165
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez arrekk Pokaż wiadomość
A jeszcze tak trochę statystyki, w niemieckim badaniu Schneidera, z przed kilku laty, na 110 badanych, najmniejszy penis miał 10,7cm a największy 19,1cm.
Średnia w tym badaniu 14,4 cm. czyli najmniejszy penis był mniejszy od średniej, o 3,7cm , a największy był od średniej większy o 4,7cm
Inne badania też pokazują ,że większych penisów jest ,mniej , ale są na tyle większe ,że zawyżają średnią.
14,5 cm jest normalnym, przeciętnym penisem (średnim), więc najprawdopodobniej zaspokoi większość kobiet, które mają orgazm pochwowy
Stary 2015-04-28, 03:53   #166
bukowskaaa
Przyczajenie

Ja uparcie twierdze, że rozmiar nie tak wielkiego znaczenia jak się niektórym wydaje. Jeżeli mierzy standardowe 12-14 cm we wzwodzie to moim zdaniem nie ma się czym martwić
bukowskaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 18:29   #167
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bukowskaaa Pokaż wiadomość
Ja uparcie twierdze, że rozmiar nie tak wielkiego znaczenia jak się niektórym wydaje. Jeżeli mierzy standardowe 12-14 cm we wzwodzie to moim zdaniem nie ma się czym martwić
A ja uparcie i z doświadczenia (i nie mam kochanego misiaczka z dużym penisem, więc nikogo nie bronię) twierdzę, że 13 cm nie jest w stanie mnie zaspokoić. Nie, penis może być chudy, ALE długi i zaspokoi mnie (więc rozepchana nie jestem, może mam długą pochwę), ale jeśli jest gruby, ALE krótki - nie ma mowy. Tak, wejście jest najwrażliwsze, ale to nie wystarczy.
Możemy sobie tak pisać do nieskończoności, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie i niech tak zostanie
Stary 2015-04-28, 21:30   #168
Envidiaa
Raczkowanie

Mój TŻ w zależności od wzwodu ma od 14,5- 16? Mniej więcej. Jest moim pierwszym partnerem, lekko luźnawo bywa tylko gdy mam mocny okres, ale to jednak kwestia tego dodatkowego nawilżenia. Mam orgazm pochwowy i łechtaczkowy. NATOMIAST uważam że 13 cm też dałoby rade. Pochwy są różne, dłuższe, węższe, najważniejsze by znaleźć dopasowanie. Rozumiem kaguye, ale zdanie odmienne też, bo przecież te 13 cm też różnie kobiety odczują. No i technika prosze państwa, technika!
Stary 2015-04-28, 22:10   #169
Scholastykauk70
Przyczajenie

Moja była zawsze mi powtarzała, że mały ale wariat najważniejsza to technika, coś w tym musi być bo dajmy tak dla przykładu jest jakiś drągal ale co z tego jak facet będzie łamagą i będzie jak kłoda..Najważniejsze tak mi się zdaję po moich obserwacjach to zgrać się z drugą osobą w łóżku by stworzyć taką jedność i się bosko scalić w chwili uniesień.
Scholastykauk70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-28, 23:05   #170
annabelka
Szop pracz

O własnie, mój facet postawił diagnozę, że mam długą pochwę. On ma podczas pełnego wzwodu +/- 17 cm, wtedy podobno czuje ściankę, ja też inaczej odczuwam seks, ale nic nie boli. Przy gorszych wiatrach i niesprzyjających warunkach (czyt. mniejszym wzwodzie) już tej ścianki nie czuje i jestem w stanie uwierzyć, że koleś z taką samą techniką za to mniejszym przyrodzeniem pewnie dużo słabiej by sobie ze mną poradził. Zwłaszcza, że mój facet jest również tam grubaskiem, trochę się już przyzwyczaiłam.
annabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-29, 17:05   #171
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez annabelka Pokaż wiadomość
O własnie, mój facet postawił diagnozę, że mam długą pochwę. On ma podczas pełnego wzwodu +/- 17 cm, wtedy podobno czuje ściankę, ja też inaczej odczuwam seks, ale nic nie boli. Przy gorszych wiatrach i niesprzyjających warunkach (czyt. mniejszym wzwodzie) już tej ścianki nie czuje i jestem w stanie uwierzyć, że koleś z taką samą techniką za to mniejszym przyrodzeniem pewnie dużo słabiej by sobie ze mną poradził. Zwłaszcza, że mój facet jest również tam grubaskiem, trochę się już przyzwyczaiłam.
Chyba jednak ta długa pochwa Ja byłam w wielkim szoku, gdy po dłuższym celibacie odkryłam znowu, że mały penis nie może mnie zaspokoić. na nic technika i starania. Nie i już.
Stary 2015-05-01, 14:22   #172
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Chyba jednak ta długa pochwa Ja byłam w wielkim szoku, gdy po dłuższym celibacie odkryłam znowu, że mały penis nie może mnie zaspokoić. na nic technika i starania. Nie i już.
Pozwolisz że zapytam od d...y strony.
Jeżeli uprawiasz sex analny to jaki jest maksymalny, jakiego tam "wpuścisz"?
Mam znajomego który narzeka, że "tam go nie chcą" bo ponoć ma za dużego.
Razem z dwoma koleżankami "wzięliśmy go do tablicy" i przepytaliśmy o przygotowanie. One stwierdziły że nic więcej nie można zrobić (poza jakimś dedykowanymi środkami). Mimo to jego partnerki rezygnowały i nie dawały się namówić.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 14:46   #173
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Pozwolisz że zapytam od d...y strony.
Jeżeli uprawiasz sex analny to jaki jest maksymalny, jakiego tam "wpuścisz"?
Mam znajomego który narzeka, że "tam go nie chcą" bo ponoć ma za dużego.
Razem z dwoma koleżankami "wzięliśmy go do tablicy" i przepytaliśmy o przygotowanie. One stwierdziły że nic więcej nie można zrobić (poza jakimś dedykowanymi środkami). Mimo to jego partnerki rezygnowały i nie dawały się namówić.
Akurat w pupę wejdzie więcej niż w pochwę. Kiedyś gadałam o tym z przyjacielem (on jest bi). No i w pupę najważniejsze jest dobre nawilżenie.
Stary 2015-05-01, 14:57   #174
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Akurat w pupę wejdzie więcej niż w pochwę. Kiedyś gadałam o tym z przyjacielem (on jest bi). No i w pupę najważniejsze jest dobre nawilżenie.
Może on za młode i niedoświadczone wybierał. Takie często są tak ciasne, że problem jest z wsunięciem palca. A co dopiero penisa.
Te dojrzalsze na palca reagują pomrukiem zadowolenia.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-01, 15:11   #175
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Może on za młode i niedoświadczone wybierał. Takie często są tak ciasne, że problem jest z wsunięciem palca. A co dopiero penisa.
Te dojrzalsze na palca reagują pomrukiem zadowolenia.
Młoda może być doświadczona, a stara nie no i mięśnie odbytu wracają do normy po pewnym czasie i należy rozciągac od nowa. Ale - jak napisałam - nawilżenie.
Stary 2015-05-07, 14:03   #176
araneae12
BAN stały

kaguya a co z penisem 14cm? bo pisalas ze penis 15 jest juz ok a czy 14 to za malo czy masz do tego taki sam stosunek jak do 15?
araneae12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 17:10   #177
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez araneae12 Pokaż wiadomość
kaguya a co z penisem 14cm? bo pisalas ze penis 15 jest juz ok a czy 14 to za malo czy masz do tego taki sam stosunek jak do 15?
A co cię to obchodzi? Ja jakaś wyrocznia penisów jestem czy co? ujdzie
Stary 2015-05-07, 18:24   #178
arci57159
Przyczajenie

hej, co powiecie na skręcającego w lewo, miałyście jakieś doświadczenia, co pomyślałyście gdy takiego zobaczyłyście :P
arci57159 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 18:37   #179
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

hej. jak nie ustępuje mi pierwszeństwa to trąbię, ale nie wiem co ruch drogowy ma do penisów.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-07, 18:52   #180
arci57159
Przyczajenie

jedyny ruch o jaki mi chodzi to penisem :P lewoskrętnym, na porno czasami widać takie
arci57159 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości