Wpadki i inne przypadki (część II) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-16, 21:29   #991
velika
Winter is coming

Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)

te laski spokojnie mi tu
oo zaczyna mnie pobolewać prawy jajnik, owu się zbliża

velika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:31   #992
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
te laski spokojnie mi tu
oo zaczyna mnie pobolewać prawy jajnik, owu się zbliża
mnie też pobolewa, z tym że lewy i raczej nie na owu. działajcie
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:33   #993
rudaska
Zakorzenienie

Velika mistrz Ale musicie przyznać że u nas to spinek nie było za wiele
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:38   #994
MilkaJestem
Zakorzenienie

ja tez nie raz zazywalam ibuprom przed zaraz po owu, bez przesady, rozumiem ze nie mozna zazywac takich rzeczy po terminie@, w 5 6 tyg, ale zaraz po owulacji, przed @, gdzie nawet do zagniezdzenia prawdopodobnie nie doszlo to nie ma co tez przesadzac...

znalazlam na DOZ . pl za 182zl, jutro przejde sie do tej apteki i zapytam po ile maja na miejscu dostinex

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
zobaczysz jak to zleci. Za parę dni wiosna, to teraz już z górki
Rudasko no wlasnie dlatego musze ostro sie brac za treningi bo juz wlasnie ZA PARE DNI WIOSNA dajcie mi motywacje dziewczyny

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:41   #995
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Rudasko no wlasnie dlatego musze ostro sie brac za treningi bo juz wlasnie ZA PARE DNI WIOSNA dajcie mi motywacje dziewczyny
no własnie a ja nie dość że dzis opuściłam trening i tylko w domu poćwiczyłam, to jeszcze te babeczki cholerne hańba mi
Stary 2015-03-16, 21:42   #996
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie raz zazywalam ibuprom przed zaraz po owu, bez przesady, rozumiem ze nie mozna zazywac takich rzeczy po terminie@, w 5 6 tyg, ale zaraz po owulacji, przed @, gdzie nawet do zagniezdzenia prawdopodobnie nie doszlo to nie ma co tez przesadzac...

znalazlam na DOZ . pl za 182zl, jutro przejde sie do tej apteki i zapytam po ile maja na miejscu dostinex

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

daje Ci kopa a Ty daj mi. bo też mi się motywacja przyda
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-16, 21:50   #997
Gosiurek
Wtajemniczenie

Jak to mówią, są takie dni że K.. MAĆ to za mało..
Temperatura spada, podbrzusze boli jak cholera, już się ze dwa razy popłakałam
Chyba powinnam poszukać jakiegoś wątku dla bezpłodnych
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 21:59   #998
MilkaJestem
Zakorzenienie

Rudaska nie przejmuj sie..ja dzis smazylam kotlety, co prawda zamiast bulki tartej panierowalam w otrebach owsianych ale oleju ile wchlonely to wiesz... lepiej nie myslec

Aloffkowa na rozruch, ja tez poprosze

Gosiurek ani mi sie waż tu takie głupoty opowiadac

BBG: R1 Week 2

MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 22:29   #999
kallina_2014
Wtajemniczenie

Gosiurek, przestań gadać głupoty, na pewno się uda. Zresztą póki co wszystkie jedziemy na jednym wózku i jak tylko będziemy w miarę z dystansem podchodzić do sprawy to niedługo uda się każdej z nas !!!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Velika, do roboty
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 06:28   #1000
rudaska
Zakorzenienie

hej hej
Gosiurek nie ma sensu się martwić. Ja też nie doczekam pewnie jutrzejszego testowania bo temperatura mi spada, brzuch boli i tylko czekam na @. Nie zaskoczyło tym razem - trudno. Luz dziewczyno
Stary 2015-03-17, 06:43   #1001
alloffkowa
Zakorzenienie

Gosiurek, spokojnie. Napewno każdej z nas się uda troszkę cierpliwości
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-17, 08:12   #1002
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
dlatego pytam bo słychać jak firmy kombinują ...

temperature mierze od 2 lat wiec nie musisz mi tlumaczyć ;]

no pewnie, łykam se codziennie dla jaj. Owulacje mialam tydzień temu wiec potencjalna dzidzia prawdopodobnie się nie zagniezdziła. Nie będę Ci się tłumaczyć bo nie mam w zwyczaju tłumaczyć się osobą które nie potrafią czytać ze zrozumieniem
Jak dla mnie to co napisałaś jest bardzo zrozumiałe a to, że mierzysz od 2 lat nie musi o niczym świadczyć, skoro sugerujesz się temperaturą mierzoną 5 razy dziennie I swoje zdanie podtrzymuję.

Velika, takie mam po prostu zdanie Nie mam zamiaru się wykłócać, po prostu dla mnie takie podejście osoby starającej się jest nie do przyjęcia. Czy zapłodnienie/implantacja/czy cokolwiek innego było można sobie gdybać, do puki się nie ma pewności.

Gosiurek, nie martw się u mnie też był spadek tempki ale to na prawdę nie musi o niczym świadczyć. Nie jest nigdzie napisane, że masz mieć to 37 i kropka. A jeśli twoja tempka przed owu była niska to tym bardziej. Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Velika mistrz Ale musicie przyznać że u nas to spinek nie było za wiele
Nie rozumie, czemu wyrażenie ewentualnie inne zdania bądź krytyki to zaraz musi być spina :/ Nie przesadzajmy. Każdy ma do tego prawo. Ja się nie muszę z nią zgadzać, ona ze mną. No ale w tym wątku to najwyżej się można pokłócić o to, czemu zaszła ona a nie ktoś inny ale to by było głupie

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2015-03-17 o 08:25
bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 08:26   #1003
rudaska
Zakorzenienie

Bianeczkaa mi chodziło o szybkość reakcji, tylko tyle. I ten młotek... bardziej mnie to rozbawiło
Stary 2015-03-17, 08:30   #1004
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Hej

Kobitki każda ma tam swoje rozumowanie. Jedna po owu bedzie piła wino i przed okresem tez. Bedzie miała duzo szczescia i dzidzia się zagniezdzi a inna bedzie dmuchać i chuchac i nic z tego nie bedzie. Nie mniej jednak ja jestem z tych uwazajacych Nawet jak czekałam na @ to jak wiedziałam, że mama jest chora to nie pojechałam bo a nóż się bałam, że sie udało i złapie grypsko od niej. I tak mialam dobre przeczucie

Co do mojej rozterki, postanowilam że jak tylko gin wpisze mi 12 tydz to ide na L4 Nie chce sobie potem pluc w twarz tym bardziej, że praca u mnie jest ciągle na nogach, 3x w tyg sa dostawy itd.

Tesciowa zrobiła mi prezent przed urodzinowy i umyje mi okna co bym rąk nie podnosila i na parapecie nie stała w przeciagu

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 08:34   #1005
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Hej

Kobitki każda ma tam swoje rozumowanie. Jedna po owu bedzie piła wino i przed okresem tez. Bedzie miała duzo szczescia i dzidzia się zagniezdzi a inna bedzie dmuchać i chuchac i nic z tego nie bedzie. Nie mniej jednak ja jestem z tych uwazajacych Nawet jak czekałam na @ to jak wiedziałam, że mama jest chora to nie pojechałam bo a nóż się bałam, że sie udało i złapie grypsko od niej. I tak mialam dobre przeczucie

Co do mojej rozterki, postanowilam że jak tylko gin wpisze mi 12 tydz to ide na L4 Nie chce sobie potem pluc w twarz tym bardziej, że praca u mnie jest ciągle na nogach, 3x w tyg sa dostawy itd.

Tesciowa zrobiła mi prezent przed urodzinowy i umyje mi okna co bym rąk nie podnosila i na parapecie nie stała w przeciagu
dobra decyzja z tym L4. Fajną masz teściową, moja też by mi pewnie umyła, ale co z tego jak ja bym musiała i tak to zrobić potem po swojemu głupia jestem wiem
Stary 2015-03-17, 08:50   #1006
velika
Winter is coming

będziemy działać, będziemy Co prawda owu teoretycznie miała wypadać na męża wyjazd szkoleniowy, ale na szczęście jedzie tylko na 2 dni i wraca prędzej, więc może coś się uda
a ja jestem gruba i nie wiem czemu :/ nie opycham się jakoś bardzo, dużo jeżdżę na rowerze, chodzę na basen, a waga albo stoi albo idzie ciut w górę nie wiem wtf i olewam, będę robić swoje i najwyżej będę tłusta, ale wysportowana
A dla reszty bat
srebrna smugo dobra decyzja
Gosiurek
co do kłótni to ja z tych niekłótliwych. Ale nikomu nie zabraniam. Tylko potem się robi kiepska atmosfera na wątku i aż się czytać nie chce.

Stary 2015-03-17, 08:58   #1007
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Hej

No mnie właśnie o to chodziło Ja np przez pół roku chyba z 2 razy piłam alko i to tylko gdy wiedziałam, że albo jeszcze nie było owu albo już nic nie wyszło i to też dawki minimalne, bo się bałam, że mi to zaszkodzi np na owulację
Oj, żeby mnie tak ktoś okna umył a już wprost krzyczą bo na zimę ich nie myłam. Z L4 dobra decyzja

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
będziemy działać, będziemy Co prawda owu teoretycznie miała wypadać na męża wyjazd szkoleniowy, ale na szczęście jedzie tylko na 2 dni i wraca prędzej, więc może coś się uda
a ja jestem gruba i nie wiem czemu :/ nie opycham się jakoś bardzo, dużo jeżdżę na rowerze, chodzę na basen, a waga albo stoi albo idzie ciut w górę nie wiem wtf i olewam, będę robić swoje i najwyżej będę tłusta, ale wysportowana
A dla reszty bat
Gosiurek
co do kłótni to ja z tych niekłótliwych. Ale nikomu nie zabraniam. Tylko potem się robi kiepska atmosfera na wątku i aż się czytać nie chce.
A to zależy już od kłucących, bo ja potrafię sobie po męsku powiedzieć co mnie boli i przejść do porządku dziennego, ale nie odpowiadam za tych, co się będą pienić i rozpamiętywać do końca dni Szczególnie, ze mięso nie lata
Zjadłam śniadanie i czekam czy będzie sensacja, bo ostatnie 2 dni to dosłownie z dupy

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 09:11   #1008
monic167
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
monic
spokojnie już niedługo się dowiesz

ja mialam dzis pierwsza wizyte u gin TZ byl ze mna nawet mamy pierwszy wydruk USG i widac cialko jutro mam isc na bete

moje mdlosci okazly sie paskudna jelitowka: wymioty, biegunka i bol zoladka, mam pic smecte, elektrolity i jesc wegiel. Dostalam l4 z kodem B czyli w pracy beda wiedziec coz chcialam troche dluzej to utrzymac w tajemnicy ale nie da rady ...
oj Robusta, wspolczuje tej jelitówki ciesze sie ze jest ciałko żółte, kiedy lekarz mowil ze masz przyjsc sprawdzic czy jest serduszko ?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
A czego mam sie bac? Nie ja jedna w ciaze zaszlam... Mam nadzieje ze menagerka nic nie wymysli
Robusta a masz umowe na czas okreslony ? przepraszam ale nie pamietam

ja dzisiaj o 7 jak skowronek polecialam do laboratorium po bete a tu niespodzianka- AWARIA SYSTEMU- i moje wyniki niewydrukowanem, zaklęte w komputerze jaka jestem złaa!! mają dzwonic z informacja

Edytowane przez monic167
Czas edycji: 2015-03-17 o 09:17
monic167 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 09:27   #1009
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Rudaska nie przejmuj sie..ja dzis smazylam kotlety, co prawda zamiast bulki tartej panierowalam w otrebach owsianych ale oleju ile wchlonely to wiesz... lepiej nie myslec

Aloffkowa na rozruch, ja tez poprosze

Gosiurek ani mi sie waż tu takie głupoty opowiadac

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to co napisałaś jest bardzo zrozumiałe a to, że mierzysz od 2 lat nie musi o niczym świadczyć, skoro sugerujesz się temperaturą mierzoną 5 razy dziennie I swoje zdanie podtrzymuję.

Velika, takie mam po prostu zdanie Nie mam zamiaru się wykłócać, po prostu dla mnie takie podejście osoby starającej się jest nie do przyjęcia. Czy zapłodnienie/implantacja/czy cokolwiek innego było można sobie gdybać, do puki się nie ma pewności.

Gosiurek, nie martw się u mnie też był spadek tempki ale to na prawdę nie musi o niczym świadczyć. Nie jest nigdzie napisane, że masz mieć to 37 i kropka. A jeśli twoja tempka przed owu była niska to tym bardziej. Trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Nie rozumie, czemu wyrażenie ewentualnie inne zdania bądź krytyki to zaraz musi być spina :/ Nie przesadzajmy. Każdy ma do tego prawo. Ja się nie muszę z nią zgadzać, ona ze mną. No ale w tym wątku to najwyżej się można pokłócić o to, czemu zaszła ona a nie ktoś inny ale to by było głupie
Gdybyś czytała uważnie byś zauważyła że dnia poprzedniego na noc brałam tabletki na zbicie gorączki więc moja temperatura mierzona o 5 rano (bo tak mierze codziennie) nie będzie miarodajna.
Jasne że każdy można mieć swoje zdanie, ale można je wyrazić w co najmniej grzeczniejszy sposób niż Twój. Jesteśmy na forum- szanujmy siebie nawzajem. I może czasem warto czasem dopytać niż interpretować po swojemu. Ja nie pije alkoholu praktycznie w ogóle, więc z tym nie mam problemu. Aspirynę wzięłam raz, zresztą jakiekolwiek tabletki biorę też bardzo rzadko, więc zgodnie z opinią lekarzy jednorazowe nieświadome zażycie nie jest w stanie zaszkodzić. Nie upijam się do nieprzytomności, czy nie biorę notorycznie tabletek, ot tak. A gdybym chciała się napić alkoholu napewno bym zrobiła sobie test, tak jak Velika.
Tyle ode mnie i jak dla mnie temat zakończony

Czuje dziś taką cudowną wiosnę !!! Pogoda u mnie przepiękna aż żałuję że na 13 idę do roboty

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
oj Robusta, wspolczuje tej jelitówki ciesze sie ze jest ciałko żółte, kiedy lekarz mowil ze masz przyjsc sprawdzic czy jest serduszko ?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

ja dzisiaj o 7 jak skowronek polecialam do laboratorium po bete a tu niespodzianka- AWARIA SYSTEMU- i moje wyniki niewydrukowanem, zaklęte w komputerze jaka jestem złaa!! mają dzwonic z informacja
Ja pomyliłam Robuste ze Srebrna Smuga, przepraszam

Szkoda że awaria systemu, jak tylko coś będziesz wiedziała daj znać!!!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-17, 10:24   #1010
monic167
Rozeznanie

Mam info- BHCG z dnia 16.03 596,50
kurcze nie wiem co mam myslec, tak się boję
jutro ide na drugie pobranie .... wynik w czwartek

zadzwonie po poludniu do mojego gina, moze sie z nim jednak spotkam i zapisze mi duphaston i sprawdzi gdzie sie fasol ulokował?

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

tak sobie teraz sprawdzam normy- w zasadzie wychodzi mi ze to 4 /5 tydzien wiec wynik jest obiecujący.
dziewczyny trzymajcie kciuki !!
Stary 2015-03-17, 10:27   #1011
velika
Winter is coming

wynik piękny spokojnie monic, idź do lekarza, on ci poradzi, co robić
Trzymam kciuki

Stary 2015-03-17, 10:30   #1012
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

zadzwonie po poludniu do mojego gina, moze sie z nim jednak spotkam i zapisze mi duphaston i sprawdzi gdzie sie fasol ulokował?

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

tak sobie teraz sprawdzam normy- w zasadzie wychodzi mi ze to 4 /5 tydzien wiec wynik jest obiecujący.
Nie bój się, na pewno wszystko będzie dobrze !!! trzymam kciuki!!!
Oliwka 21.07.2016
Stary 2015-03-17, 10:32   #1013
cienwiatru
Wtajemniczenie

Wyliczanka na dziś:

ania_mała - 16.03.

rudaska - 18.03. -
1 dzień

jasiulek - 19.03. - 2 dni

allofkowa - 22.03. - 5 dni

kallina_2014 - 31.03. - 14 dni

velika - 05.04. - 18 dni

MilkaJestem - 09.04. - 22 dni

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 11:10   #1014
rudaska
Zakorzenienie

monic
Stary 2015-03-17, 11:56   #1015
Robusta
Wtajemniczenie

witam w ten piękny dzień szkoda, że spędzam go w łóżku...
jelitówka trochę przeszła boli mnie jeszcze trochę brzuch ...
byłam dziś na becie ciekawa jestem czy ta jelitówka będzie miała na to wpływ? Przed ty dużo wypiłam i zjadłam lekkie śniadanko ? Wyniki dziś ok 21 w systemie wiec będę sprawdzać

Jeżeli chodzi o bicie serduszka to gin powiedziała, że na początku kwietnia ale generalnie nie spodobała mi się, na wstępie zaznaczyła "czy zdaje sobie Pani sprawe że do 12 tyg jest najwięcej poronień ?" . Poszłam do niej z przypadku w środę idę do gin który poprowadzi mi ciążę...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 12:16   #1016
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
A dla reszty bat
Gosiurek
eeej to tak jak u mnie! Cwicze, jem w miare a waga idzie w ogore, o co kurna kaman? Spedzilam caly tydzien na nartach, wiec ruch jak nic, ja sie waze w domu a tam 2 kg na plus! Nic nie czaje
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 12:24   #1017
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
eeej to tak jak u mnie! Cwicze, jem w miare a waga idzie w ogore, o co kurna kaman? Spedzilam caly tydzien na nartach, wiec ruch jak nic, ja sie waze w domu a tam 2 kg na plus! Nic nie czaje
gdyby mi jeszcze wymiary spadały, tak jak się odchudzałam to ślubu to spoko. Ale nie spadają :/ Zaraz dojadę do 60 kilo na wadze jak tak dalej pójdzie

Stary 2015-03-17, 12:58   #1018
monic167
Rozeznanie

Cytat:
witam w ten piękny dzień szkoda, że spędzam go w łóżku...
jelitówka trochę przeszła boli mnie jeszcze trochę brzuch ...
byłam dziś na becie ciekawa jestem czy ta jelitówka będzie miała na to wpływ? Przed ty dużo wypiłam i zjadłam lekkie śniadanko ? Wyniki dziś ok 21 w systemie wiec będę sprawdzać

Jeżeli chodzi o bicie serduszka to gin powiedziała, że na początku kwietnia ale generalnie nie spodobała mi się, na wstępie zaznaczyła "czy zdaje sobie Pani sprawe że do 12 tyg jest najwięcej poronień ?" . Poszłam do niej z przypadku w środę idę do gin który poprowadzi mi ciążę...
Robusta- ja z wlasnego doswiadczenia moge powiedziec- ze lekarze zupelnie czesto lekceważą takie slowa, nie czuja empatii.
jak wyladowalam w szpitalu z poronieniem to czulam sie jakby mi ktos siekiere za kazwym razem w plecy wbijał.. moze to kwestia tego ze ludzie sa przyzwyczajeni i tez znieczuleni. moze chcca uswiadamiac kobiety ze tak naprawde ciaza tto nie taka prosta sprawa,ze trzeba sie liczyc z najgorszym. wiem co czulas slyszac takie slowa, nie mysl o niczym złym , wszystko i tak bedzie tak jak nam to zapisane

ochłonęłam po informacji o wyniku (uff!) chyba zaczynam wierzyc ze jest dobrze ! dzisiaj jade do gina po recepte na duphaston
Stary 2015-03-17, 13:27   #1019
Gosiurek
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny. Już mi przeszło, tym bardziej że dziś kolejny skok tempki, z 36,5 na 36,86 (mój wykres przypomina zyg zag)
Bianeczka - miałaś więcej niż jeden dzień spadku temperatury? Ja z zimnocieplnych jestem, 37st zaliczyłam dotychczas cały jeden raz

Monic będzie dobrze
Robusta kuruj się, jelitówka nie wpłynie na betę. Trzymam kciuki
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 14:04   #1020
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
gdyby mi jeszcze wymiary spadały, tak jak się odchudzałam to ślubu to spoko. Ale nie spadają :/ Zaraz dojadę do 60 kilo na wadze jak tak dalej pójdzie
ale skad to sie bierze? nigdy w zyciu czegos takiego nie mialam!

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:

tak strasznie sie ciesze!!!!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości