|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Podrzuć kilka linków
Chyba że dziewczyny chcą oglądać ![]() Jutro mój Tata ma imieniny , co kupić? Jest super facetem , typ majsterkowicza, sylwetka szczupła , nosi koszulki kultu, sportowe buty ze względu na amortyzację zniszczonego kolana.... Kilka lat temu dostał krzesiwo i od tamtej p[ory nie udało mi się pobić tego prezentu . Nie wiem może jakąś płytę...
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio na imieniny harmonijkę ustną, bo kiedyś wspominał, że za dziecka grał. Radochy co niemiara
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i co gra na na tej harmonijce? Ja też mam Ale jakoś nie mogę zabrać się do nauki
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
próba nr 2
![]() działa? dobry baru działa ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
hmmm, nie wiem, w Hurghadzie byłam, ale na dalekiej prowincji i do centrum pojechaliśmy tylko raz, ogólnie syf, "ulice" rozkopane, ale knajpek i innych atrakcji sporo w Marsie jeszcze nie byłam Was to fogle w Sharm najbardziej widziałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-03-16 o 18:28 |
|
|
|
|
#4955 | |
|
BAN stały
|
Wkleję parę starych i parę nowych, rozrzut cenowo-designerski spooory
![]() Cytat:
![]() Też gdzieś mam zabunkrowaną, nawet dwie chyba (dziadek mnie grać "uczył", prehistoria...) ![]() Co ma nie działać, skoro działa, Pani Kierowniczko?!
|
|
|
|
|
#4956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nawet nie umiem zebrać żeby codziennie przykryć łóżko kapą, a co dopiero jakieś bardziej rozwinięte ścielenie ![]() fajne Cytat:
i dostał wino wypasione, takie jakie chciał do kolekcji, więc problem miałam z głowy tym razem ![]() Cytat:
![]() ze względów ekonomicznych padło na Hurghadę jednak Sharmu nawet nie rozważałam bo latają tam w środy, a do środy bym się na bank nie spakowała (nawet pranie by mi nie zdążyło wyschnąć ), a następna środa już na późno, bo na przyszły weekend muszę być z powrotem w Pl No więc tutaj będziemy stacjonować: http://www.itaka.pl/wczasy/egipt/hur...0f9ab&adults=2 |
|||
|
|
|
#4957 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kombinuję jakby Ci się wcisnąć do walizki. Ostatnio rozmawiałam z Hiszpanem na imprezie, i już się widziałam jak pakuję się na jego chaę (choć sam mieszka w Polsce, no ale rodzina nie) no i pech chciał że kolo z Madrytu Oni gardzą Barceloną No już byłam w ogródku normalnie już witałam się z gąską. ![]() Cytat:
Matko i córko, toż ja też zrozumiałam, że chcesz takie jak Polly zalinczyła? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie teraz, ale za każdym razem Będzie Ci pasować do salonu. ![]() Ale pojemnik an pościel dobra rzecz, Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-16 o 19:38 |
||||||
|
|
|
#4958 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. a co z pościelą? Nie chowasz? |
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
goowno prawda
![]() nic nie działa tzn. i tak już jest dużo lepiej , bo nie miałam neta, a i komp dedł mi na amen obecnie mam wizaz tylko w chromie(a bardzo nie lubię) zaś w explorerze mogę wysmażyć posta o długości ogona komety, a wizaż mi mówi, że wypowiedź jest zbyt lakoniczna Cytat:
fajny hotel, myślę, że będziecie zadowoleni oj poszalałabym na zjeżdżalniach ![]() ale cenę chyba macie lepszą? bo ta z oferty to tak trochę mało atrakcyjnie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-03-16 o 20:02 |
|
|
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że mi się uda przemilczeć
![]() Otóż nie a wyjmuję narzutę. Dlatego mam kilka metrów szaf na tzw WSZYSTKO. BTW ja znów na wygnaniu - w domu kafelkarz. Aż się boję dzwonić, nie chcę sobie psuć humoru na noc. Chociaż w sumie dziś mnie wszystko dobiło i znów marazm
|
|
|
|
#4962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo i po co, ewent czasem zamykam sypialnię i wsio 2.
|
|
|
#4963 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie tak patrze i pogięło tę cenę chyba za 1650/os kupiliśmymoże przez to ze wrzuciłam tutaj i na jeszcze jeden wątek i ludzie zaczęli klikać i ześwirowało ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4964 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
do łykania w płynie to nie wiem co by jeszcze , bo zwykle wszystkie witaminy w tabsach , chyba że kokarboksylazę z wit.B w zastrzykach ![]() niech mnie ktoś kopnie żebym się czymś pożytecznym zajęła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak zwykle kumulacja I mam poczucie bycia samej ze wszystkim, ale co poradzę, taki lajf.
|
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
posiedź z nami
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No ale czym na przykład? Jak bardzo wielki pożytek z tego będzie, bo może nie ma sensu ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Kiedy wychodzi nowy odcinek Suits? Czy to już koniec na 16stym sezonu 4? Jesli tak, to odpalam dziś na zresetowanie się The Killing. Idąc tropem Ewusi |
|
|
|
|
#4968 | |||
|
BAN stały
|
Aha!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Ja swojej kanapy też nie ścielę, nie czuję takiego wewnętrznego imperatywu
|
|||
|
|
|
#4969 |
|
Nindżopesz
|
A ja się zastanawiałam kto kupuje te niepraktyczne łóżka bez schowka na pościel, czy ludzie takie bogate, że mają na to osobny kufer, czy co
U mnie jak coś takiego leży to mam zaraz nerwa, że bałagan.
|
|
|
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- niekomfortowo to eufemizm ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#4971 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
przypadkiem wrzuciłam dziś w sklepie do koszyka semolinę, do czego to zużyć
tylko nie każcie mi zagniatać makaronu
|
|
#4973 | ||
|
Zakorzenienie
|
I tak właśnie mam - ogólnie szatę, ale przeświecają rudawe błyski, a gdzieniegdzie nawet takie wpadające w chłodny brąz - jest super - jak czarna kawa albo ciemna czekolada. W. mówi, że się mi wlos błyszczy, jak u Pepy
![]() Cytat:
Pierwszy - ten taki obrączkowy i przedostatni, że szmaragdem mi się podoba Cytat:
![]() Zdaje się - poproszę o kciuki - że znaleźliśmy transport, gdzie cena jest za kg, wymiary nie grają roli - i wychodzi mniej niż 300zł w jedną stronę. Jutro będę omawiać szczegóły - magiczne kule też się przydadzą ![]() Nic z tego - zrób coś przyjemnego - typu kąpiel pachnąca w pianie, warunek - bez wyrzutów sumienia Semolina? Może rozrób z wodą, ulep rzeźbę i wypiecz ją w piekarniku? Ad butów - muszą być skórzane i uniwersalne, żeby w upał ew. też dawały radę.
|
|
#4974 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Początkowo nie lubiłem tej piosenki, a teraz przepadłem |
|
|
|
|
#4975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na pewno na plusie? ![]() Czeci w pierwszym rzędzie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Otóż to ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4976 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Na poważnie, to u mnie/ u nas już przesądzone Cytat:
|
||||
|
|
|
#4977 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno (no chyba, że się termometr zepsuł) Cytat:
|
||||
|
|
|
#4978 |
|
Nindżopesz
|
Też wybieram czeci pierdzionek z pierwszego rzędu ale to trochę na zasadzie "najmniej mi się nie podoba"
Bez diamentów byłyby fajnieeejsze.
|
|
|
|
#4979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4980 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nawet mi sie podoba choc jest "niepomojemu" niemoge sie doczekac relacji i rób duzo zdjec najblizszego "dookoła"a co bedziecie tam robic? bedziecie cos zwiedzac? a moja rodzinka to jest szalona, did nie pyta co bedziemy tam robic tylko co bedziemy jesc ,i strasznie sie ucieszyla na allinc , moze myslala ze pulpety z pudliszek bedziemy brac ![]() Cytat:
i zadna sila by mnie nie zmusiłą do scielenia łózka gdybym miala sypialnie Cytat:
niestety tylko makaron mi sie nasunał, wiec do dzieła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Ale jakoś nie mogę zabrać się do nauki 

i do centrum pojechaliśmy tylko raz, ogólnie syf, "ulice" rozkopane, ale knajpek i innych atrakcji sporo 
Oni gardzą Barceloną 
Matko i córko, toż ja też zrozumiałam, że chcesz takie jak Polly zalinczyła?

do łykania w płynie to nie wiem co by jeszcze , bo zwykle wszystkie witaminy w tabsach , chyba że kokarboksylazę z wit.B w zastrzykach