|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50660240] Urodzinowe mani:[/QUOTE] Mrrrrrrr Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Podoba się , wesolutkie, świąteczne Cytat:
za to kryje jedna warstwa i to wcale nie gruba, no i trwałość świetna Masz rację ale z moimi zdolnościami to z paseczków pasochy by wyszły Cytat:
![]() O masz jak ona się tam znalazła?? Dużo winka było w klubie ?? Najważniejsze, że się znalazła ![]() Cytat:
Viv ucięło mi Cię mani świetneeee ![]() U mnie na monitorze sporo zieleni widzę a właściwie takiej mocno zażółconej limonki a jak się długo przyglądać to żółtka z kropelką limonki
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1293 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
hiehiehie zaskakuję dzięki
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej
Przyszłam ponadrabiać, ale skończyło się napadem śmiechu po ujrzeniu gifa od Miał Cytat:
|
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawka.. jednak trochę mi zafarbowało CS, ale to taka bardziej różowawa poświata. A na białej gumce normalnie wzorek nawet widać jaki był No i to po fiolecie, różu na razie nie ruszałam ![]() UMARŁAM!!! heheheh najlepsza mowa motywacyjno kusicielska Pamiętaj o mnie Kochana i pisz sms/dzwoń jakby co ![]() Cytat:
![]() Noooo to jest mi super miło, że tak sądzisz. Chyba wstawię w takim razie i na bloga. Tylko notkę sklecę
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2015-03-16 o 21:11 |
||
|
|
|
#1296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Uch, przeleciałam Was szybko, ale nie mam sił cytować. Jutro się kopsnę do Rossmana po te nowe neonki
|
|||
|
|
|
#1297 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50637060]Mani mam.Ciężko było go obfocić przez tą pogodę :/[/QUOTE]
pięknie to Smoke&Ashes? Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale całość komponuje się genialnie świetnie Cytat:
teraz pragnę go jeszcze bardziej! [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50660240] Urodzinowe mani:[/QUOTE] piękne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
część dalsza jutro, bo nie mam siły :<
|
|
|
#1298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po różu ![]() W życiu nie zapomnę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1299 |
|
leśny stwór
|
|
|
|
|
#1300 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hmm..podoba mi się,aczkolwiek jak dla mnie za dużo brokatu Cytat:
![]() Ja kupiłam w...Lidlu Dziękuje ![]() Cytat:
Super że szminka się znalazła ![]() Dziękuje tak,to S&A ![]()
|
|||
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nadal nie mam czasu
.O pazurki dbam ile sie da, smaruje kremami i odzywka, sa w coraz lepszym stanie. Poza tym kolowrot. Do przeprowadzki 6 tygodni, plus ogarnianie gospodarstwa, pranie, gotowanie, zakupy, sprzatanie i zmienianie pieluszek. Marysia jestem . Zeby znalezc chwile swietego spokoju, usiasc z kawa, Enrique Iglesiasem i buteleczka lakieru na taki luksus ostatnio mnie nie stac |
|
|
|
#1302 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fantastyczne
Nie mam już komplementów na Twoje kwiatowe, "ciapane" mani Cytat:
Mi te do frencza zawsze kojarzyły się z takimi prawie prostymi, to znaczy były zaokrąglone, ale na paznokciach nigdy nie było tego widać A Twoje mają ładną linię uśmiechu ![]() Cytat:
![]() Na razie raczej tylko powzdycham (ale stronę przejrzę )Nono, dokładnie, on stał z neonami Ale jak byłam w Rossie to oczywiście się nie zorientowałam, dopiero po powrocie do domu ![]() Cytat:
Cytat:
Ale już ogarnięte.Kamelełon jak nic Ale masz rację, on wcale nie jest jednoznaczny i praktycznie wszystko zależy od oświetlenia. Teraz na przykład, kiedy jest fajne naturalne światło jest żółty-żółty i nie jakoś nadzwyczajnie neonowy, bardziej neonowy zaczyna się robić, kiedy jest ciemniej (zachmurzenie albo popołudnie) i wtedy wychodzi z niego trochę więcej limonki ![]() ![]() A wiesz, że Minti jest w Lbn? Ale działają tylko via net i nie można odebrać osobiście :x
|
|
#1303 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Zawsze możesz dla bezpieczeństwa zamówić na odbiór własny- wtedy nie zapłacisz. Albo zadzwonić i zapytać czy mają ano Już się pogodziłam nawet ze stratą. Prawie ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() No nie mamy pojęcia! Szok. "W" nie, ale przed pójściem troszku Tam sama woda. Byłam pewna, ze ją posiałam zaraz po powrocie z toalety i małej poprawce ust, chowałam do torebki i myślałam, ze nie trafiłam do niej... A ona ziuch i teleportem do kosza na pranie i przespała ze 2 tygodnie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50684363] Świetne mani Super że szminka się znalazła ![]() [/QUOTE] Dzięki Niom. Bardzo się cieszę Cytat:
Wiem, ze nudna (monotonna) jestem z tym, ale bardzo sie dobrze czuję w takich klimatach |
|||
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, wrzucam mani i lecę nadrabiać, bo chyba mam co
![]() termiczny cudak od PP na drugim zdjęciu jego wygląd na ciepło ![]() ![]()
|
|
|
|
#1305 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Szkoda, bo w butelce fajny
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-03-17 o 08:16 |
|
|
|
|
#1306 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50636684]Oj nie mój kolor
![]() [/QUOTE] spoczko Cytat:
![]() oj tak, ogólnie malowanie rewelacja! jak po maśle żelek, ale nie wodnisty i nie ma mowy o jakiś smugach czy cuś. Jedynie kwestia warstw - tolerancji na lekko widoczny wolny brzeg ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50637060]Mani mam.Ciężko było go obfocić przez tą pogodę :/ [/QUOTE] no faktycznie zdjęcie nie najlepsze, ale wiem co to i wiem, że śliczny jest Cytat:
![]() no zobaczymy, może jakoś przezyją ![]() a rozumiem, może jeszcze kiedyś ![]() piątka! Cytat:
![]() haha fajny scenariusz ![]() a mani superanckie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#1307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładne, ale nie kuszą jakoś bardzo. Wzięłam zielony, w butelce fajny, ale z tego co próbowałam na wzorniku wychodzi ciut cieplejszy... nie wiem czy mnie na paznokciach zachwyci. Żółty mi się wydał za słaby, różowy za zwykły.. pomarańczowy fajny, ale kolor chyba podobny do tego piaskowego i nie wzięłam.Ogólnie Aga dobrze widziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojej jak mnie to urzekło ![]() Cytat:
![]() no ogólnie czasem wzorniki są kompletnie od czapy np z Catrice |
||||
|
|
|
#1308 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50660240] Urodzinowe mani: [/QUOTE] ślicznie ![]() Chu, Miał, spóźnione najlepsze życzenia! Cytat:
Cytat:
ale coś nie gra w 100%, nie wiem czy jakoś nie za ciemno całość wyszła, ale może to zdjęcia tylko. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() o fajnie, że się znalazła! ![]() Cytat:
ale na żywo są bardziej widoczne pod względem koloru, fiolet jest ciemniejszy, bardziej jak w butelce właśnie. Aparat go trochę zjadł, choć na pierwszym zdjęciu wyszedł realniej niż na drugim. Ale spoczko, rozumiem ![]() Ja bym na paznokciach takiego efektu jak w butelce nie chciała - w butelce cały brokat osadza się na ściankach, dla mnie na paznokciach to byłoby za dużo
|
|||||||||
|
|
|
#1309 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Niom baaardzo ![]() Domyśliłam się, ze to kwestia żelkowości. Fajnie, ze bardziej widoczne niż na foto. O efekt z butelki raczej chodziło mi nie tyle o ilość drobin, co ich widoczność. Bo faktycznie jest ich tam duuuużo. Trzeba też wziąć pod uwagę fakt, że nie jestem obiektywna, bo nie przepadam za tego rodzaju lakierami.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-03-17 o 09:19 |
|
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz tam zaszłam po południu to pani no cholera jasna w końcu ktoś od rana przyszedł. No i byłam tam z 5 razy i nigdy nikogo nie spotkałam a lakiery stoją wszystkie przy szklanych drzwiach w słoneczku więc wolałam już dać te 7 zł ![]() Cytat:
Ten top to już chyba ma ostatnia nadzieja
|
||
|
|
|
#1311 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się pochwalę swoimi i nie chodzi mi o kolor lakieru (bo ten najzwyklejszy na świcie), ale o długość. Przysięgam, że nigdy wcześniej nie udało mi się wyhodować tak długich paznokci. Nigdy przenigdy, więc te obecne dają mi mnóstwo szczęścia
"Niedługo kupię dużo książek i będę je czytać. Wieczorami pójdę sobie do kina, a nocami będę słuchał deszczu spadającego na miasto. I tak będzie aż do wiosny. I aż do wiosny nie będę do nikogo mówił o miłości." Marek Hłasko
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie śliczne, ale tamte dwa mnie jakoś bardziej za serducho chwytały ![]() a to tak, widoczne bardziej trochę są na paznokciach. No jakoś w tych lakierach się tak przyklejają do butli ![]() hehe a ja też, tylko w drugą stronę tak czy siak, musiałam się odnieść do tego co napisałaś, bo zdjęcia nie są idealnie takie jak bym chciała :/ ale już nie miałam okazji zrobić lepszych, zresztą nie wiem czy i tak byłabym w stanie, trudny do focenia.
|
|
|
|
|
#1313 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Obiecuję poprawę ![]() hehe i tu Twój perfekcjonizm wychodzi. Ja bym się szybciej poddała, i pokazała ot takie zdjęcia. Ty się nie poddajesz łatwo, dlatego z taką przyjemnością ogląda się Twoje prace
|
|
|
|
|
#1314 |
|
Przyczajenie
|
Post testowy.
Edytowane przez draszka Czas edycji: 2015-03-17 o 10:44 Powód: Błąd stylistyczny |
|
|
|
#1315 | |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;50684363]No to biegusiem do Rossmanna
![]() Hmm..podoba mi się,aczkolwiek jak dla mnie za dużo brokatu [/QUOTE] ![]() ale tu jest mało brokatu! dzięki ![]() Cytat:
baaardzo dziękuję, miło mi |
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Mogli zrobić to z każdym i nawet bym się nie przejęła... Ale moja porcelana?
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale urwa, jakoś mi się nie dziwi znowu wydawać tyle kasy. Jakbym wiedziała, to bym wcale nie fatygowała Pilarka tylko kupiła w necie. Niech się bujają:/
|
|
#1319 |
|
Oby do wiosny
|
Nową wersję możesz sprzedać...
|
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossie, mam biały mat jako bazę i róż, choć szłam z mocnym postanowieniem kupienia pomarańczy
Widziałam też żółtka, moim zdaniem jest ekstra Pewnie innym razem go dokupię.I powiem Wam, że z białym podbiciem wcale nie są takie zwykłe Zielony razi w oczy - bardziej po jednej warstwie, mniej po dwóch. Różowy razi też, całkiem mocno ![]() Idę ogarniać pazury i malować. A tak na marginesie to nie wiem co się z moim Rossmannem stało, ale kupiłam te trzy lakiery i żaden z nich nie miał uwalonej szyjki, więc mogę mieć nieśmiałą nadzieję, że otworzyłam je pierwsza
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

). No, to która zgadnie jaki kolor ostatnio najbardziej lubię? 

za to kryje jedna warstwa i to wcale nie gruba, no i trwałość świetna
). Odkręcił się w pralce... Upaprał min. najnowszą koszulkę Szczęścia, jego spodnie czy mój ukochany żakiet (jemu oberwało sie najmocniej, i poszedł do śmieci).
tak dumam nad ta przesyłka a strona ze mną nie współpracuje

(ale stronę przejrzę 
Albo tym, którzy robili wzornik się kolekcje pomieszały