Tarnowskie Panny Młode cz. VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-15, 22:42   #871
kreciorek85
Zakorzenienie

Dot.: Tarnowskie Panny Młode cz. VI

Megi stres przedślubny? Już?? To co my (czerwcówki, lipcówki i wcześniejsze PM) mamy powiedzieć
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

Edytowane przez kreciorek85
Czas edycji: 2015-03-15 o 22:44
kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 06:32   #872
zuzka171015
Raczkowanie

Ja tez juz mam stresik ;-D

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Suknie piekne;-) wlasnie takie typy mi się podobają ja bede miec 3822 ale jeszcze nie zamówiłam;-)
zuzka171015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 06:54   #873
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Nie pamiętam czy ane3kaa czy mala_czarna miały ciasta od p. Ciurej? ewentualnie może któraś z pozostałych dziewczyn wie i będzie w stanie mi odpowiedzieć na to pytanie. Czy do paczek z ciastem dla gości p. Ciurej sama kupuje jakieś pojemniki/ pudełka czy to nasza kwestia i musimy jej dowieźć?

Ja dawałam swoje ale podobno ona daje swoje takie przeźroczyste jak coś
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 09:56   #874
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Ja dawałam swoje ale podobno ona daje swoje takie przeźroczyste jak coś

Dzieki za info . Pewnie do niej przedzwonię jeszcze . Na chwile obecna sama nie wiem czy chce plastikowe czy tekturowe, ale ogolnie chciałam gładkie, bo sama chce zrobic naklejki z tekstem, zeby pasowały do calosci papeterii, ktora juz zrobiłam .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-03-16, 10:16   #875
DulceAmargo
Przyczajenie

Witam jestem tu nowa i w sumie dopiero zaczynam wchodzić w temat wesela więc będę miała do Was parę pytań Czy któraś z Was wie coś może na temat Agawy w Tuchowie? Sala wygląda ładnie ale wszyscy wiemy że wygląd to nie wszystko Wiecie może coś więcej na ten temat? Z góry dziękuję za odpowiedź
DulceAmargo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 11:44   #876
paaaatkaaaa
Przyczajenie

hej Jestem na etapie planowania wesela(dopiero początki) i poszukiwania sali weselnej. Odwiedziliśmy już Otfinów, Brzozowy Dworek w Woli Rzędzińskiej, Jodłowy Dwór i Chotową. Najbardziej urzekła mnie sala Wehikuł Czasu właśnie w Chotowej. W związku z tym mam pytanie: Czy jest tutaj jakaś osoba, która miała tam swoje wesele? bądź była chociażby tam jako gość u kogoś z rodziny/znajomych? Chciałabym dowiedzieć jak to wygląda z punktu widzenia takiej osoby bo wiadomo, że oferta ofertą, ale czasami w teorii wszystko ładnie wygląda, a w praktyce różnie bywa. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje
paaaatkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 15:14   #877
magda_mjt
Zakorzenienie

DulceAmargo, paaaatkaaaa ja niestety nic nie pomogę. Niestety nie byłam w żadnym z tych lokali ani nie słyszałam opinii od znajomych. Ale, na plus, że nic złego o tych lokalach też nie słyszałam .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-16, 15:49   #878
kongos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DulceAmargo Pokaż wiadomość
Witam jestem tu nowa i w sumie dopiero zaczynam wchodzić w temat wesela więc będę miała do Was parę pytań Czy któraś z Was wie coś może na temat Agawy w Tuchowie? Sala wygląda ładnie ale wszyscy wiemy że wygląd to nie wszystko Wiecie może coś więcej na ten temat? Z góry dziękuję za odpowiedź
Znajoma miala wesele mowila ze wszystko bylo ok. Ciocia czesto robi tam imprezy rodzinne jedzenie smaczne tylko chyba ciast jest malo, ale (przynajmniej u mnie w rodzinie tak jest) ze na imprezach rodzinnych ciasto idzie jak woda, a na weselach nie ma sie apetytu na ciasta. Sama bralam pod uwage ten lokal

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

A i podest dla muzyki jest baaaardzo maly, na szczescie planuja go przerobic

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Na kiedy planujecie slub?

Edytowane przez kongos
Czas edycji: 2015-03-16 o 15:49
kongos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 16:30   #879
patkaaa777
Przyczajenie

Cytat:
Hej ;-)
Ja mam zarezerwowany ten lokal na wesele;-) miałam tam również studniówkę jedzenie w porządku, cena w porównaniu do lokali w pobliżu przystępna;-) w czerwcu mam tam wesele kuzynki także będę na bieżąco :-P
patkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-16, 19:31   #880
DulceAmargo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patkaaa777 Pokaż wiadomość
Hej ;-)
Ja mam zarezerwowany ten lokal na wesele;-) miałam tam również studniówkę jedzenie w porządku, cena w porównaniu do lokali w pobliżu przystępna;-) w czerwcu mam tam wesele kuzynki także będę na bieżąco :-P
Cytat:
Napisane przez kongos Pokaż wiadomość
Znajoma miala wesele mowila ze wszystko bylo ok. Ciocia czesto robi tam imprezy rodzinne jedzenie smaczne tylko chyba ciast jest malo, ale (przynajmniej u mnie w rodzinie tak jest) ze na imprezach rodzinnych ciasto idzie jak woda, a na weselach nie ma sie apetytu na ciasta. Sama bralam pod uwage ten lokal

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

A i podest dla muzyki jest baaaardzo maly, na szczescie planuja go przerobic

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Na kiedy planujecie slub?
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi Jeśli jedzenie dobre to już połowa sukcesu
Faktycznie ten podest jest maluśki i jakoś się nam nie widzi że tam się zmieści 6 osobowa orkiestra no ale obsługa zapewnia że się mieści
Ślub planujemy na wrzesień przyszłego roku no ale ciągle mamy problem z sala. Rozważamy jeszcze Kardamon no ale troszkę nas Pani zdenerwowała swoim stosunkiem do klienta a raczej jego brakiem, na propozycje menu czekamy już parę dni i zero odzewu. Może Wy macie menu w swoim posiadaniu bo widziałam że parę z Was tam organizuje wesele
Stary 2015-03-16, 19:40   #881
kongos
Raczkowanie

No miesci sie tyle ze polowa poza podestem z tego co widzialam na weselu znajomej. Sam perkusista zajmie polowe miejmy nadzieje ze po zmianie bedzie wiecej miejsca
kongos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 06:45   #882
myszata6
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi Jeśli jedzenie dobre to już połowa sukcesu
Faktycznie ten podest jest maluśki i jakoś się nam nie widzi że tam się zmieści 6 osobowa orkiestra no ale obsługa zapewnia że się mieści
Ślub planujemy na wrzesień przyszłego roku no ale ciągle mamy problem z sala. Rozważamy jeszcze Kardamon no ale troszkę nas Pani zdenerwowała swoim stosunkiem do klienta a raczej jego brakiem, na propozycje menu czekamy już parę dni i zero odzewu. Może Wy macie menu w swoim posiadaniu bo widziałam że parę z Was tam organizuje wesele
hej ja właśnie tam organizuję wesele, zarezerwowałam salę. Też miałam problem z menu, dzwoniłam, prosiłam, Pani mówiła, że wysyłała.. W końcu jak dostałam (na inną pocztę) okazało się, że załącznik zajmuje 30MB, więc wierzę, że próbowała - np gmail takich załączników nie przyjmuje
ale wracając - mam menu, napisz pw to Ci udostępnię
myszata6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 11:17   #883
DulceAmargo
Przyczajenie

Myszata6 dzięki ale też właśnie się doczekałam i dostałam manu
Stary 2015-03-17, 12:55   #884
Kit_y
Przyczajenie

Czesc Dziewczyny, ja tez jestem nowa i dlatego mam az 3 pytania
czy wiecie cos jak jest na weselu w Bistuszowej? jakie jedzenie i czy nie jest tam za mało miejsca jak nie ma pogody?
Czy byla ktoras z Was na weselu w Dworku Prezydenckim w Zgłobicach?Jesli tak, to jak tam jest?
I ostatnie: macie jakies opinie o zespole Pro Koncert? Nadaja sie na wesele czy nie bardzo?
Pomozcie !
Kit_y jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 13:27   #885
myszata6
Raczkowanie

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez Kit_y Pokaż wiadomość
czy wiecie cos jak jest na weselu w Bistuszowej? jakie jedzenie i czy nie jest tam za mało miejsca jak nie ma pogody?
Czy byla ktoras z Was na weselu w Dworku Prezydenckim w Zgłobicach?Jesli tak, to jak tam jest?
I ostatnie: macie jakies opinie o zespole Pro Koncert? Nadaja sie na wesele czy nie bardzo?
Pomozcie !
hej nie pomogę niestety ani z Bistuszową, ani z zespołem, ale o Dworku Prezydenckim nie słyszałam zbyt pochlebnej opinii. Tylko, że to nie było wesele, tylko inna impreza, więc i menu było inne, i na stołach było ubogo. Dlatego podkreślam, co z weselem - nie wiem choć mnie odstraszyły same ceny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 14:01   #886
kreciorek85
Zakorzenienie

Cytat:
Czy mogłabym prosić, abyś mi podesłała?? Napiszę w PW adresik
Yves Saint Laurent

Unia Tarnów

Góra 26.08.14
Dół 14.04.15
http://czarnakretka.blogspot.com/

kreciorek85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-17, 14:12   #887
myszata6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kreciorek85 Pokaż wiadomość
Czy mogłabym prosić, abyś mi podesłała?? Napiszę w PW adresik
jasne, czekam
Stary 2015-03-17, 14:48   #888
Ammia
Zadomowienie

Cytat:
Pomozcie !
O Bistuszowej wiem tyle że zdarzyło się tam zbiorowe zatrucie na weselu, poza tym koleżanka tam miała i wiem że szału nie było, ale to było jakieś 3 lata temu więc mogło się coś zmienic.
Stary 2015-03-17, 17:20   #889
polivy
Raczkowanie

Cytat:
Pomozcie !
Niestety z lokalem nie pomogę, ale jeśli chodzi o zespół to zależy czego szukasz i jaka muzyka Cię interesuje na weselu ja z TŻ szukałam zespołu który dużo sobą reprezentuje, poprzeczkę mieliśmy postawioną bardzo wysoko, biorąc pod uwagę, że wesele jest taką imprezą, gdzie bawią się różni ludzie, zależało nam na różnorodności a TŻ przy rozmowie z menagerem zespołu usłyszał, że grają wyłącznie muzykę artystów których szanują, cokolwiek to znaczy brzmienie mają świetne ale ja się zraziłam brakiem elastyczności.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-17, 23:16   #890
paullaaa_92
Raczkowanie

Ja byłam w Bistuszowej w czerwcu zeszłego roku i bylo naprawdę bardzo fajnie. Jedzenie dobre. Nie wiem jak jest kiedy pada bo znajomym trafiła się świetna pogoda. Sporo osób siedziało na zewnątrz i spacerowało.
paullaaa_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 06:41   #891
bauli
Przyczajenie

Hej dziewczyny moje wesele już w czerwcu i wymyśliłam sobie ostatnio, żeby może wynająć na ślub skrzypaczkę. Znacie może kogoś i możecie polecić? Kontaktowałam się z p. A. Guśtak, ale niestety ma już zajętą moją datę.
bauli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-18, 11:04   #892
DulceAmargo
Przyczajenie

Dziewczyny czy któraś zamawiała placki od Piotra Rydza? Jeśli tak to proszę o opinie, najbardziej mnie interesuje ilość placków czy jest ich stosunkowo dużo czy mało
Stary 2015-03-18, 11:07   #893
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bauli Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny moje wesele już w czerwcu i wymyśliłam sobie ostatnio, żeby może wynająć na ślub skrzypaczkę. Znacie może kogoś i możecie polecić? Kontaktowałam się z p. A. Guśtak, ale niestety ma już zajętą moją datę.
Mi się bardzo podobało ja gra dziewczyna z mielca. Nie pamiętam dokładnie, ale stronka miała w sobie i mielec i skrzypce, powinnaś łatwo znaleźć . Mój termin miała zajęty, więc mam właśnie Agnieszkę Guśtak .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 15:22   #894
Deven
Przyczajenie

hej dziewczyny czy buszując po tarnowiskich/brzeskich salonach tudzież krakowskich nie spotkałyście się może z sukienką tego typu:

http://weselnybox.pl/files/2013-09-25/52433d6f7fbb3.jpg

chodzi mi konkretnie o taki fason zwiewną, bez gorsetu z rozcięciem
z góry dziekuję za pomoc
pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ania-suknia.jpg (18,6 KB, 37 załadowań)
Deven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-20, 10:21   #895
sylwiaaa_a
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Deven Pokaż wiadomość
hej dziewczyny czy buszując po tarnowiskich/brzeskich salonach tudzież krakowskich nie spotkałyście się może z sukienką tego typu:

z góry dziekuję za pomoc
pozdrawiam
Z mojej strony mogę Ci powiedzieć, że również zwróciłam na to zdjęcie uwagę w internecie i patrzyłam za tego typu sukienkami w Krakowie na ul. Długiej ( a jest tam chyba z 20 salonów) i nic podobnego nie widziałam, więc postanowiłam napisać, jakby Ci przeszło przez myśl tam szukać
Stary 2015-03-20, 10:32   #896
__efka__
Raczkowanie

A ja mam pytanko odnośnie alkoholi, czy ktoś z Was kupował może już takie płyny w Brzesku w Alti. Obiło mi się o uszy że jeśli Pana Tadzia ktoś chce kupować to tylko tam i ciekawi mnie czy cena jest faktycznie tak konkurencyjna
__efka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-20, 12:19   #897
Saaheli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Deven Pokaż wiadomość

z góry dziekuję za pomoc
pozdrawiam
swego czasu też szukałam takich sukienek, jedyne jakie mi wpadły w oko z Polskich marek, to Adria, ale niestety koło Warszawy, http://www.suknie-adria.waw.pl/index.php
w Krk też nic takiego nie widziałam choć może w Madonnie zaproponowaliby Ci coś w miarę podobnego?
Saaheli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-21, 13:33   #898
b_ella
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez patkaaa777 Pokaż wiadomość
Podpisalismy umowę ;-) zdjecia bardzo ładne, cena konkurencyjna super bo zdjęcia wywołuje sam, nawet pokazał nam na jakich papierach fotograficznych wywołuje zdjecia;-) jestem bardzo zadowolona
Też spotkałam się z Panem Marcinem i umówiliśmy się z nim ze do tygodnia czasu się odezwiemy ... niestety utrudniony jest z nim kontakt... nie odbiera telefonu i jego strona internetowa jak i mail nie "działają"... Czy miałaś już wcześniej z nim kontakt? To sprawdzona/polecana osoba?
b_ella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-21, 14:25   #899
dominikab1990
Raczkowanie

hej. Czy któraś z Was słyszła coś na temat kupowaniu sukien ślubnych na portalu http://www.dressbing.net/?
dominikab1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-22, 08:50   #900
patkaaa777
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez b_ella Pokaż wiadomość
Też spotkałam się z Panem Marcinem i umówiliśmy się z nim ze do tygodnia czasu się odezwiemy ... niestety utrudniony jest z nim kontakt... nie odbiera telefonu i jego strona internetowa jak i mail nie "działają"... Czy miałaś już wcześniej z nim kontakt? To sprawdzona/polecana osoba?
kiedy się z nim kontaktowalam odebral od razu. Jednak powiedział że jest za granicą i poprosil o napisanie maila. Na maila odpisal wieczorem tego samego dnia;-)
patkaaa777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości