|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Cieliste czółenka z 5cm obcasem
niestety zdjęcia nie mam ale wrzucę jak tylko je dostane A i mają taki paseczek asekuracyjny dookoła kostki który można odczepić od bucików jak coś gdybym chciała biegać po polu albo skakać na parkiecie
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50690712] No nie mogęęęę... Na paypalu żeby przelać hajs muszę mieć konto na nazwisko zgodne z danymi z paypala. A nazwisko w banku zmieniłam... co życzy sobie paypal? Skan dowodu i akt slubu.... A mam to gdzieś Założę nowego paypala.... [/QUOTE]Widzisz jak dbają o Twoje konto ![]() Jestem głodna, a zaczynam jeść i już nie jestem
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50690712]O dziękuję Ci!
Tylko z ebaya mnie nie dotrą chyba.... a jak przyjdzie nie taki kolor albo cuś, to jestem w tyłeczku, a tak w PL zawszę mogę odesłać i powiedzieć "Pani, bez sensu ten kolor, nie chcę już" ![]() Widziałam po 3,50, czyli wyjdzie 35 zł za 100yd, więc te 10 zeta z hakiem przeżyję ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- No nie mogęęęę... Na paypalu żeby przelać hajs muszę mieć konto na nazwisko zgodne z danymi z paypala. A nazwisko w banku zmieniłam... co życzy sobie paypal? Skan dowodu i akt slubu.... A mam to gdzieś Założę nowego paypala.... [/QUOTE]To jednak nie potrzebujesz za duzo? mi jeden tiul z All starczał na puchaty jeden pompon , wiec jeden z ebaya na 10 mniej wiecej .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3454 |
|
Wtajemniczenie
|
O jakich pomponach mowicie ?
|
#3455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Potrzebuję dużo, bo niby mam panią dekoratorkę, ale pompony cisnę sama
|
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
to ktora mądra mi powie czy taka da sie zrobic... bo za 150 to tak ciezko
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Nowości z funciaka :P az sie zastanawiam czy tej z przybliżenia nie wziac...
ImageUploadedByWizaz Forum1426603075.647139.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1426603108.338042.jpg
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
cześć jeju coś zaniedbuje w tym wątku forum nie wiem co się dzieję.
Wczoraj do północy byąłm u brata ciotecznego pomóc mu posprzątać po remoncie i z jego siostrą (moja świadkową) no i było juz tak późno że przyszła do mnie na noc i nie dawno pojechała ![]() pogadałysmy o sukienkach fryzurach bukietach itp ![]() znalazłam fryz jaki bym chciała ![]() ale Wam wstawie do oceny bo może jednak brzydki i będzie lipa ![]() a no i makijaz też. tylko na usta chyba się takie czerwone nie zdecyduje drugie foto z tym telefon mi się podoba
Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2015-03-17 o 15:59 |
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Magda :Pza taka cenę to grzech nie brać!! Sama bym taki chciała hehe :P
A wgl Kreciolek, niestety bardzo ciężko spotkac stringipasy a jak juz sa, jak większość bielizny ślubnej, sa koronkowe jednak ![]() A bransoletka baaardzo,fajna ale wtedy na szyje chyba juz nic hm? ![]() Dziewczyny, po łącznie czterech wizytach, 6h(z czego 4h na same opracowywanie kanałów) wreszcie ukończyłam mordęgę z kanałowym leczeniem szósteczki! |
|
|
|
#3461 |
|
Zadomowienie
|
ale miałam farta..byłam dziś w dichamnie i kupilam białe buty w promocji z 79 na 49
2015-03-17 16.04.27.jpg2015-03-17 16.04.42.jpg
|
#3462 | ||
|
Konto usunięte
|
to w Częstochowie takie sławy?
A harfy to nie ma ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
Pewnie bólu zaznałaś dużo? |
||
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
Mam menu
I co tu wybrać![]() 1. Zupa (jedna propozycja do wyboru): - rosół domowy z kaczki z makaronem (tu jest oczywiste że rosołek - krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym - krem z pomidorów ze świeżą bazylią - zupa cebulowa z grzankami i serem 2. Danie główne (trzy propozycje do wyboru): - kotlet schabowy smażony na złoto - polędwiczka wieprzowa grillowana w sosie - udko pieczone lub udko zapiekane bez kości (pasuje to, dla ludzi, którzy kotletów nie jadają i mogą tylko coś drobiowego zjeść) - kotleciki schabowe w sosie czosnkowym - kotlet De Volay (to na pewno, bo wiele osób lubi) - rolada schabowa z farszem - kotlet drobiowy panierowany - roladki drobiowe w sosie ziołowo-koperkowym - schabowe trójkąty faszerowane kolorowymi warzywami - schab faszerowany musztardą i boczkiem - dramstik pieczony - cielęcina w sosie sezamowym - szaszłyki z kolorowym ryżem z warzywami no i jeszcze jakieś jedno mięsko wybrać muszę-może coś faszerowanego ![]() 3. Deser (jeden do wyboru): - szarlotka z pieca z lodami - sernik na zimno- lody truskawkowe z bitą śmietaną i dodatkami w postaci owoców sezonowych - deser wiśniowy z polewą tu się skłaniam ku szarlotce bądź samym lodom (choć chyba szala bardziej na lody przechylona )4. Zimna płyta tu mi się nie chce wymieniać: no ogólnie sałatki, wędliny-jak to na zimnej płycie ![]() 5. I ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - fileciki z kurczaka w cieście z ziemniakami i surówką - karkówka w sosie własnym z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty - szaszłyki z karkówki na czerwonym ryżu z surówką - roladki drobiowe faszerowane zawijane w boczku z dodatkami - kurczak orientalny z ryżem i zestawem surówek tutaj nie mam pojęcia czym trafić w gusta gości ![]() 6. II ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - zupa gulaszowa - gulasz po burgundzku z boczkiem - kwaśnica z żeberkiem - blanszet z indyka z porami w białym sosie i z tartymi kluseczkami j/w 7. III ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - barszczyk z krokietem/kapuśniaczkiem/pasztecikiem/diablotką(TŻ by mi nie darował, jakby nie było jego ulubionego barszczyku na naszym weselu-pije go z daleka ode mnie - staropolski żurek z jajkiem i białą kiełbaską W ogóle dostając menu odkryłam, że u nas jest opcja wiejskiego stołu (kwota ok.1200zł) dobrze wiedzieć bo przecież TŻ się nie dowiedział takich rzeczy jak umowę podpisywał Ech te chłopy
|
#3464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super są! Sama szukam jakiegoś grzebyka, ale ceny są powalające... Miałam jeden wypatrzony na olx, ale już dzisiaj go nie ma :/ Na ebayu są trochę tańsze (dziewczyny już tutaj wrzucały wcześniej widziałam), ale ja niestety nie ogarniam tego :P |
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Schmett, tylko trochę
wszystkie te wizyty miałam bez znieczulenia wiec bylam naprawde dzielnym pacjentem :P powinni mi taka naklejkę dać ![]() Kreciolek :P ja np nie jadam wołowiny, i ja brałam głównie potrawy drobiowo wieprzowe :P wiec może jakies takie kryterium sobie postaw :P |
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj wybór choc rozwazylabym pozycje II bo to wychodzi zupa i zupa...ten blanszet to co to?
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet lepiej, bo nazwa ślub zawsze dodaje zera do ceny![]() Joasia, no jak ta bransoletka, to wtedy szyja goła ![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;50692099] yy ale to jest główna rola jedzenia? [/QUOTE]No tak Jesz po to aby się najeść Ale mi po 1 kęsie się już odechciewaDzisiaj się w końcu zobaczę (i pogadam) z TŻ od soboty
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bym brała karkowke i gulaszowa.
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
noo. tylko kurde nie mam jeszcze długiej grzywki do tych fryzur
![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ooo niebieskim sie nie zaznaczyło. no ale widac które
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Krecior, tu gdzie nie wiesz co brać, wzięłabym karkówkę i gulaszową
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Asia to gratulacje, ze juz po bólu!
a tu pozaznaczam co ja bym wybrała ![]() Mam menu I co tu wybrać![]() 1. Zupa (jedna propozycja do wyboru): - rosół domowy z kaczki z makaronem (tu jest oczywiste że rosołek - krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym - krem z pomidorów ze świeżą bazylią - zupa cebulowa z grzankami i serem 2. Danie główne (trzy propozycje do wyboru): - kotlet schabowy smażony na złoto - polędwiczka wieprzowa grillowana w sosie - udko pieczone lub udko zapiekane bez kości (pasuje to, dla ludzi, którzy kotletów nie jadają i mogą tylko coś drobiowego zjeść) skoro musisz to ok ale wtedy trzecie bym wybrała takie "niestandardowe" i na pewno juz nie drób moje propozycje zaznaczone ponizej - kotleciki schabowe w sosie czosnkowym - kotlet De Volay (to na pewno, bo wiele osób lubi) - rolada schabowa z farszem - kotlet drobiowy panierowany - roladki drobiowe w sosie ziołowo-koperkowym - schabowe trójkąty faszerowane kolorowymi warzywami - schab faszerowany musztardą i boczkiem - dramstik pieczony - cielęcina w sosie sezamowym - szaszłyki z kolorowym ryżem z warzywami no i jeszcze jakieś jedno mięsko wybrać muszę-może coś faszerowanego ![]() 3. Deser (jeden do wyboru): - szarlotka z pieca z lodami - sernik na zimno- lody truskawkowe z bitą śmietaną i dodatkami w postaci owoców sezonowych (ale jak dla mnie truskawkowe nie :P ale to mój osobisty smak ;p - deser wiśniowy z polewą tu się skłaniam ku szarlotce bądź samym lodom (choć chyba szala bardziej na lody przechylona )4. Zimna płyta tu mi się nie chce wymieniać: no ogólnie sałatki, wędliny-jak to na zimnej płycie ![]() 5. I ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - fileciki z kurczaka w cieście z ziemniakami i surówką - karkówka w sosie własnym z kluskami śląskimi i surówką z czerwonej kapusty (mój typ) - szaszłyki z karkówki na czerwonym ryżu z surówką - roladki drobiowe faszerowane zawijane w boczku z dodatkami - kurczak orientalny z ryżem i zestawem surówektyp mojego M. ![]() tutaj nie mam pojęcia czym trafić w gusta gości ![]() 6. II ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - zupa gulaszowa - gulasz po burgundzku z boczkiem - kwaśnica z żeberkiem - blanszet z indyka z porami w białym sosie i z tartymi kluseczkami j/w 7. III ciepłe danie (jedna propozycja do wyboru): - barszczyk z krokietem/kapuśniaczkiem/pasztecikiem/diablotką(TŻ by mi nie darował, jakby nie było jego ulubionego barszczyku na naszym weselu-pije go z daleka ode mnie - staropolski żurek z jajkiem i białą kiełbaską W ogóle dostając menu odkryłam, że u nas jest opcja wiejskiego stołu (kwota ok.1200zł) dobrze wiedzieć bo przecież TŻ się nie dowiedział takich rzeczy jak umowę podpisywał Ech te chłopy Edytowane przez Kimitri Czas edycji: 2015-03-17 o 16:41 |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
sQ blanszet to jakaś cielęcinka-ale dokładnie nie mam pojęcia co to
|
#3473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 2. Na początku byłam skłonna ku udku kurczaka co zaznaczyłaś ale jednak schabowy dużo osób je, do tego de-volai 3. Hmmm szarlotka jako deser? 5. Wydaje mi się najlepszy z wymienionych 6. Nic mi tu nie podpasowało 7. Ja bym wolała żurek (ze względów smakowych i mniej-brudzeniowych ) ale skoro Tż chce |
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
kreciorek, z dań glowbych wybierasz 3. I każdy z gości będzie mogl zjeść 3? Tzn czy każdego rodzaju mięsa będzie 100% porcji?
|
|
|
|
#3475 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Istapp, mi świadkowa dokładnie coś takiego wynajmuje na panieński. Mają 3 lokalizacje w Wawie. Tutaj link.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój TŻ ma lakierki do swojego garnituru smokingowego. W ogóle się dowiedziałam, że mój brat zakłada swój ślubny smoking na nasz ślub. Czyli obaj nasi bracia będą mega odstawieni (brat TŻ chce sobie uszyć jakiś super garniak). Oby nie wyglądali lepiej niż pan młody. Co do czytania, u nas ma wybrać wujek TŻa, czyli ksiądz, który nam udzieli ślubu. Bo nam się nic nie podoba z czytań ślubnych. Cytat:
I tak źle, i tak niedobrze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie, ale osoby zaproszone na ślub będą wiedzieć :P (Nie zapraszam wszystkich swoich znajomych. Nie widzę sensu zapraszania np. znajomych z przedszkola, których nie widziałam na żywo dobre kilka lat.)
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
ja raczej wydarzenia na fb tworzyc nie bedę bo moi znajomi (nie zaproszeni) nie pojada na pewno na sam ślub 200 km w jedną strone :P a M. raczej też nie będzie chciał, wszyscy najblizsi nawet jesli nie będą zapraszani to będą wiedzieć, że ślub jest wteyd i wtedy i jak będą chcieli to przyjdą.
|
|
|
|
#3479 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
wróciłam z pracy.
![]() dzisiaj też nie jestem w formie... |
|
|
|
#3480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Po panieńskim daj znać jak było ![]() I są na Ursynowie! Jak cudownie!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

niestety zdjęcia nie mam ale wrzucę jak tylko je dostane
A i mają taki paseczek asekuracyjny dookoła kostki który można odczepić od bucików jak coś 

Założę nowego paypala.... 

a jak przyjdzie nie taki kolor albo cuś, to jestem w tyłeczku, a tak w PL zawszę mogę odesłać i powiedzieć "Pani, bez sensu ten kolor, nie chcę już"