|
|
#1051 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nooo jest troche kasy ale czego sie nie robi dla dzidzi TZ mnie pociesza ze przynajmniej wiemy ze cos jest nie tak i nie dzialamy juz na slepo i z czystym sumieniem bedziemy mogli przystapic do staran jak juz sie wylecze...
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że niektórzy lekarze zalecają własnie witaminy już przed ciążą, takie które mają też w składzie jod i wit. D no i oczywiście kwas foliowy A czy warto myślę, że jeśli dieta nie jest uboga, nie żyje się w stresie i zażywa się systematycznie dużo ruchu na świeżym powietrzu, to suplementacja jest zbędna. No i pamiętać trzeba, że często lekarze są sponsorowani przez firmy farmaceutyczne i dlatego polecają jakieś witaminy |
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robusta piękna beta, może na bliźniaki? Milka fajnie że znalazłaś taką cenę. A różnica między aptekami jest kolosalna Wiecie co? podziwiam mojego męża za to jak dzielnie znosił wczoraj mój PMS (naprawdę dałam czadu..) Mam TŻta na medal |
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jeszcze muszę swojego uczyć, co wolno, a czego absolutnie nie powinno sie robić i mówić w te dni
|
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nikomu nie życzę, zawsze mam w domu zapas nolicinuRobusta nawet cię dobrze nie poznałyśmy a ty nam zaraz uciekniesz do listopadówek
|
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Say
powodzenia!!Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Robusta ładna beta, gratuluję
![]() Cytat:
Właśnie dlatego się zastanawiałam czy warto, bo pomyślałam tak jak Ty, że może po prostu wcisnął mi ten suplement pod wpływem firm farmaceutycznych.
|
|
|
#1058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witaj! piękny! !!! gratulacje! ! Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miał facet przygotowanie do huśtawki hormonów ciążowych teraz potrafię być wesoła, by za chwilę się na coś wkurzyć, a za 5 min. rozpłakaćCytat:
Cytat:
Poleceam Pregna Plus - koleżanka farmaceuta porownała składy witamin tych z DHA i te mają bardzo dobry skład, oprócz jodu, wit. D3, kwasu foliowego, mają dużo żelaza, a wiadomo w ciąży, to jest bardzo ważne |
|||
|
|
|
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też witam nową staraczke
Odrazu Ci powiem Say Hello, że ja nie wiedziałam przed zajsciem w ciążę że mam podwyższone tsh a mimo to nam się udało w 4 c.s Jutro zaczynam 9 tydz i biorę euthyrox 75, do tego witaminy do 12tyg ciąży femibion natal 1, one mają jod, kw foliowy, wit D i inne witaminy.Dziś mam wolne i taki piękny dzień sie szykuje Kalinko trzymam gorąco kciuki
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Smuga ale pędzisz, już 9tc
A ja od dzisiaj 14tc ) i II trymestr zaczynam Moje wcięcie w tali znikło, ooo |
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))ażżż mam ochotę na wiosenne porządki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1063 |
|
Rozeznanie
|
hey dziewczyny
)widze ze wątek nam rozkwita ja dzisiaj bylam oddac drugi raz krew na badanie bety ![]() Robusta-wlasnie mi to przeszlo przez mysl ze moze bliźniaki ? ![]() zastanawiam sie cyz po poprzednich przejsciach przejechac sie do gina po Duphaston na podtrzymanie (poprzednia ciaza w 6tyg uległa poronieniu).
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
Robusta gratulacje! Czekam na owu, ale w pt Tż ma zabieg embolizacji żylaków na jądrach. Nie wiem czy to nie pokrzyżuje nam planów i kolejny cykl będzie zmarnowany
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
alloffkowa- dzwonilam, sama zapytalam o dupka i powiedzial ze moge po recepte przyjsc
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś już kolejną osobą, która mi coś takiego mówi gratulacj e Cytat:
akurat żelazo mam ponad normę, a jeszcze wyższe mogłoby zaszkodzić płodowi (tak jest napisane na ulotce Mamadha)
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
witam się przy
Nie robiłam dziś testu: rano niewielkie plamienie, spadek temperatury o kolejny 0,1 stopnia, nie nastawiam się, czekam na @. Dziś mam wolne, spałam do 7 yeah Umyłam okna a teraz panowie składaja mi nowe meble w salonie
|
|
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też popijam kawkę, umyłam dziś balkon po zimie, pogoda taka cudna że chyba przyniosę z piwnicy fotele i już rozłożę na balkonie
![]() Ja czekam na niedzielę, zrobię wtedy test, chyba że szybsza będzie @. Ale jeśli nie przyjdzie to poświęcę się i wstanę o 6 rano żeby zrobić po tż na 7 idzie do pracy,a nie chciałabym żeby cokolwiek go ominęło
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Moja kawa została dzisiaj odrzucona
Basen zaliczony budyń ciążowy mnie dopadł i zgubiłam czapkę, a z domu zapomniałam majtki na zmianę :/
|
|
|
|
|
#1072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
ja już od 6 na nogach bo się mojemu dzidziolowi zachciało przytulić do mamusi listę z wyliczanką wrzucę później bo piszę z telefonu. A powiedzcie może któraś wie o co chodzi -powinnam dostać @ wczoraj. Podobno przed @ temperatura spada tak? A U mnie dwa dni temu był niewielki spadek a wczoraj I dzisiaj temperatura wzrosła I nie wiem wtf?---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
alloffkowa takie poświęcenie tż powinien docenić ja pamiętam że jak zrobiłam pierwszy test na którym sama nie byłam pewna czy widać drugą kreskę czy nie to budzilam męża A on wtedy stwierdził że nic nie widać. Dopiero jak wstał i spojrzał dokładnie to się dopatrzył to są momenty w których fajnie być razem
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz... (Julian Tuwim) Moje serca dwa: J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g) I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g) Edytowane przez cienwiatru Czas edycji: 2015-03-18 o 13:28 |
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po pracy, również z kawką
![]() U mnie dalej cisza, ale czuję w kościach,że @ nadchodzi. Czas najwyższy, bo takie czekanie i złudna nadzieja jest najgorsza.. Strasznie mi się nie chce sprzątać i gotować dziś, może któraś podrzuci obiadek?
|
|
|
|
|
#1074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
mam nadzieję że i dla ciebie nasz wątek okaże się płodny😎
|
|
|
#1075 |
|
Winter is coming
|
u mnie dzisiaj to na obiad:
http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_...j/przepis.html bardzo dobre! Btw jak robiłam 1 raz, to nie powiedziałam chłopu, że tam jest kasza, bo by fujał i nie zjadł, a tak to zjadł, powiedział, że dobre, tylko że trzeba następnym razem lepiej rozgnieść mięso, bo grudki były ![]() merry mi się i bez ciąży zdarzało zapomnieć. Mój ojciec kiedyś ręcznika nie wziął i wycierał się papierowymi w kiblu na basenie ania mała oby małpa nie przyszła
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo smacznie wyglądają te burgery
Ale dziś pójdę na łatwiznę i "ugotuje" (czytaj wyjmę z zamrażarki ) pierogi od teściowej![]() To zapraszam do siebie cienwiatru- znajdzie się coś do wysprzatania Chociaż w tej kwestii chyba pozwole sie dziś wykazać mężowi![]() Oby nie przyszła Velika, ale jak ma przyleźć, to niech się pospieszy bo takie czekanie tylko mnie dołuje i dodatkowo nakręca... |
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
CienWiatru a działaliście cos w tym cyklu? Jedno-dwudniowy spadek temp oznacza zazwyczaj zagnieżdżenie jesli pózniej temp znow idzie w gore a @ nie ma. Ale mogłaś tez sie więcej ruszyć dzis czy zgrzać w nocy i juz bedzie różnica
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
W zasadzie to działań było wyjątkowo mało a najpóźniej to jakieś dwa dni przed dniami plodnymi...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

jaki nam się pozytywny wątek zrobił 
miło cię widzieć 

a kapsułki wystarczą tylko na miesiąc.... zastanawiam się, czy warto? Czy nie lepiej brać po prostu kwas foliowy i inne suplementy oddzielnie?
. Nikomu nie życzę, zawsze mam w domu zapas nolicinu
powodzenia!!

Nie robiłam dziś testu: rano niewielkie plamienie, spadek temperatury o kolejny 0,1 stopnia, nie nastawiam się, czekam na @. Dziś mam wolne, spałam do 7 yeah
listę z wyliczanką wrzucę później bo piszę z telefonu. A powiedzcie może któraś wie o co chodzi -powinnam dostać @ wczoraj. Podobno przed @ temperatura spada tak? A U mnie dwa dni temu był niewielki spadek a wczoraj I dzisiaj temperatura wzrosła I nie wiem wtf?
to są momenty w których fajnie być razem