|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy siê ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Moja wish lista na ca³y rok- marzec
Hej
Oto rzeczy których najbardziej poszukuje . Rzeczy na czerwono s± poszukiwane najpilniej Jesli macie co¶ co jest na tej li¶cie- zajrzyjcie do mnie , mo¿e co¶ znajdziecie w zamian ![]() Dodatki; 1. Du¿e naszyjniki, kolie 2. Z³oty zegarek 3. Ma³e torebki typu mohito 4. Du¿e torby na uczelnie 5. Dodatki Chanel. micheal kors 6. Okulary typu aviator 7. Okulary zerówki panterka Buty rozm. 39-40; 1. Lordsy 2. £adne balerinki 3. Botki na wiosne 4. Klapki, japonki ze z³otymi blaszkami 5. Sanda³ki ze z³otymi blaszkami 6. Adidasy najlepiej w fajnym, ¿ywym kolorze 7. Bia³e krótkie conversy Ciuszki xs/s; 1. Bluzki baskinki 2. Bluzki mgie³ki d³ugi rekaw 3. Bluzki mgie³ki krótki rekaw lub bez rekawa 4. Fajne koszule krata 5. Seksowne sukienki 6. Kolorowe marynarki 7. Marynarki skórzane rekawy 8. Sweterek z tych ,,puchatych'' 9. Pikowane bluzy 10. Pikowane bluzki 11. Bluzki ze skórzanymi detalami 12. Kolorowe rozkloszowane spódnice 13. Kolorowe dopasowane spódnice 14. Krótkie spodenki jeans 15. Body 16. Stylowa pi¿ama 17. Seksowne komplety na noc 18. Spodnie dresowe 19. Spodnie rurki ( stonowane kolory) 20. Skórzane leginsy/spodnie 21. Spodnie z dziurami 22. Ramoneska Dodatki do domu i elektronika; 1. Posciel na pojedyncze ³ó¿ko 2. E-papieros 3. Ekspres do kawy Edytowane przez sweetkasi Czas edycji: 2015-03-18 o 15:20 |
|
|
|
#2 |
|
:)
|
Dot.: Moja wish lista na ca³y rok- marzec
Czy interesowsly by Cie same atomizery /cartomizery do e papierosow?
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
odp
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam taka zwykla baterie i spinnera. Ale nie wiem czy bym oddala. Atomizerow mam sporoo i czerwone i inne kolorowe i czarne.
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
odp
|
|
|
|
#6 |
|
|
Moze bym oddala ale w watku nic nie widze poxa ta bardzowa sukienka ale na niej praktycznie mi nie zalezy bo nabylam podobna bezowa. Jakbys miala jakies perfumy to mozemy negocjowac.
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
odp
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jasne rozumiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nie tego szukam
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie naszyjniki h&m, zegarki geneva i du¿a czarna torba z æwiekami kupiona w Sinsay'u
Zapraszam
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
odp
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie trzy pary rurek, mgie³ki, du¿a czarna torba
|
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

Oto rzeczy których najbardziej poszukuje . Rzeczy na czerwono s± poszukiwane najpilniej
Jesli macie co¶ co jest na tej li¶cie- zajrzyjcie do mnie , mo¿e co¶ znajdziecie w zamian