Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-18, 14:53   #601
_Summer_
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Dziewczyny, przecież butów nigdy za wiele
Nie ma czegoś takiego jak za dużo butów
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 14:55   #602
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
Bez przesady... To jest jakis limit NORMALNYCH ilosci butów sportowych? Nie wiedziałam, że istnieje nieprzekraczalna granica :P
Moim zdaniem każdy kupuje tyle, ile chce. Mi nic do tego.

nie bój się, nie napisałam do niej i nie zakazałam jej kupowania butów na siłownie
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 14:55   #603
Yoooko
Zadomowienie

Obejrzałam jakiś filmik Łobuzów i ta Karolina jest strasznie prymitywna.
"O patrzcie parkomat! Taki sam jak u nas, europejski!" Facepalm. Ona się zachowuje jakby przyleciała z innej planety.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 14:57   #604
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nawet jakbym chodziła 7 dni w tygodniu rano i wieczorem to miałabym pewnie max 3 pary
dziwić się nie ma czemu - nie jej pierwszej i nie ostatniej odbiło na punkcie fitżycia. popłynęła dziewczyna i tyle.
Może i popłynęła, ale przynajmniej potrafi wytrwać w założeniach, a nie tak jak większość na yt ma krótkotrwałe zrywy bo taka moda i trzeba popstrykać sobie zdjęcia na siłowni w oryginalnych ciuchach. Dla mnie to nieistotne ile ona ma par butów.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:00   #605
ilciadzaga
Wtajemniczenie

How to Lighten DARK UnderArms: https://youtu.be/NFvjGWtEDkQ

Jarmaine o wybielaniu pach (i nie tylko) Wybielalyście sobie jakieś miejsca na ciele?
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:00   #606
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
"O patrzcie parkomat! Taki sam jak u nas, europejski!" Facepalm. Ona się zachowuje jakby przyleciała z innej planety.
Przypomniało mi się jak na spotkaniu w Katowicach nie mogła się nadziwić, że dziewczyny z Katowic 'mają taką samą stylówkę' jak w Warszawie No niesamowite... Coś też kiedyś wspominała, że w Polsce nigdzie nie widziała takich fajnie urządzonych kwiaciarni jak w Holandii.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:01   #607
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Może i popłynęła, ale przynajmniej potrafi wytrwać w założeniach, a nie tak jak większość na yt ma krótkotrwałe zrywy bo taka moda i trzeba popstrykać sobie zdjęcia na siłowni w oryginalnych ciuchach. Dla mnie to nieistotne ile ona ma par butów.
a ja chyba zacznę tym żyć od dziś
ja mam wrażenie, że ona nie robi NIC oprócz tego. no ok, jeszcze robi zakupy głębiej nie wchodzę w temat, bo mi sie nie chce
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:01   #608
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przecież butów nigdy za wiele
Nie ma czegoś takiego jak za dużo butów

Dokladnie. Moze byc co najwyzej za mala szafka na buty, ale butow nigdy nie jest za duzo.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:02   #609
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Ironia, sarkazm mowi ci to cos?
Nie widzę tego w Twojej wypowiedzi. Czyli co moga wg Ciebie dawać wege kotom? Co by Cie usatysfakcjonowało? Bo z Twojej wypowiedzi wywnioskowałam, że jak będą karmić warzywami to źle, jak mięsem to też źle bo nie zgadza się to z ideologią wege. Wytłumacz mi, jeśli źle odebrałam Twoje słowa to sorki.
Stary 2015-03-18, 15:09   #610
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
How to Lighten DARK UnderArms: https://youtu.be/NFvjGWtEDkQ

Jarmaine o wybielaniu pach (i nie tylko) Wybielalyście sobie jakieś miejsca na ciele?
Zaraz obejrzę filmik, może dowiem się czegoś nowego - ja bym sobie wybieliła pachy, serio muszę chyba zacząć depilować pachy woskiem, bo mimo że włosy mam ogólnie dość jasne, to po depilacji maszynką zostają te ciemne cebulki i wygląda to ohydnie.
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:12   #611
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
a ja chyba zacznę tym żyć od dziś
ja mam wrażenie, że ona nie robi NIC oprócz tego. no ok, jeszcze robi zakupy głębiej nie wchodzę w temat, bo mi sie nie chce
Doncze chyba jeszcze studiuje dziennie.
Stary 2015-03-18, 15:13   #612
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
no, srom
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:13   #613
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Dziewczyny, byłam dzisiaj w Rossmannie i skuszona, kupiłam zachwalany tutaj rozświetlacz z Wibo Po pierwszym nałożeniu jestem zadowolona, choć efekt jest dość delikatny moim zdaniem. Poniżej załączam porównanie do innych (aż dwóch ) rozświetlaczy, które mam, czyli od lewej Inglot 395, Wibo, Bell Ladycode.
A ja dzisiaj uzyskałam mocną, mokrą taflę. Zależy na co nakładasz zaraz lecę po drugi
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:18   #614
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Zaraz obejrzę filmik, może dowiem się czegoś nowego - ja bym sobie wybieliła pachy, serio muszę chyba zacząć depilować pachy woskiem, bo mimo że włosy mam ogólnie dość jasne, to po depilacji maszynką zostają te ciemne cebulki i wygląda to ohydnie.
ja chodzę na woskowanie od pół roku i już nie wiem jak ja będę żyła w wakacje, spędzę je "w lesie" i nie będzie takich wygód bardzo polecam. Ja chodzę na taki różowy wosk który nakładają szpatułką, fajna sprawa.

widziałyście Autostopem na koniec świata? Ja wolę nazwę W ☠☠☠☠u na krzywy ryj fajne https://www.youtube.com/channel/UCcn...j__3e7JvdNWIpA trailer jest świetny

jutro na praktykach prowadzę lekcję w liceum, ja nie chcę ;(

Edytowane przez kaludia91
Czas edycji: 2015-03-18 o 15:19
kaludia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:20   #615
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
ja chodzę na woskowanie od pół roku i już nie wiem jak ja będę żyła w wakacje, spędzę je "w lesie" i nie będzie takich wygód bardzo polecam. Ja chodzę na taki różowy wosk który nakładają szpatułką, fajna sprawa.

Dobrze pamiętam, że mieszkasz w Olsztynie? Jeżeli tak, to czy mogłabyś mi polecić jakieś miejsce?

Edytowane przez kustraczek
Czas edycji: 2015-03-18 o 15:24
Stary 2015-03-18, 15:23   #616
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jak na spotkaniu w Katowicach nie mogła się nadziwić, że dziewczyny z Katowic 'mają taką samą stylówkę' jak w Warszawie No niesamowite... Coś też kiedyś wspominała, że w Polsce nigdzie nie widziała takich fajnie urządzonych kwiaciarni jak w Holandii.
bożżżż.... jaka ta kobieta jest ograniczona...
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:24   #617
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:

Dobrze pamiętam, że mieszkam w Olsztynie? Jeżeli tak, to czy mogłabyś mi polecić jakieś miejsce?
Ano tak, Ty też z Olsztyna wosknawlos.pl zobacz, i ceny mają fajne, szczególnie w czwartki
Stary 2015-03-18, 15:24   #618
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
To chyba taki sort ludzi, który zachwyca się wszystkim co zagraniczne. Nie cierpię takich ludzi, to druga grupa zaraz po takich, którzy po miesiącu za granicą języka polskiego zapominają. Bardzo dużo podróżuję z racji wykonywanej pracy, byłam i w Stanach i w Japonii, UK i innych krajach Europy. Jest wiele fajnych miejsc, ale serio nasz kraj jest piękny, mamy świetne kosmetyki, pyszne jedzenie i te produkty na tle innych (zagranicznych) są wysokiej jakości. Generalnie bardzo mnie wkurza takie myślenie, że w Polsce to nic nie ma i wszytko jest gorsze. Właśnie przez takich ludzi w naszym kraju żyje się jak żyje. Żaden Anglik jeśli ma do wyboru produkt z UK nie wybierze zagranicznego, tak samo Niemiec itd., sami sobie napędzają swoja gospodarkę. Sorry trochę offtopowo mi się poleciało od tych Łobuzów, ale musiałam wywalić co mi leży na wątrobie

Edytowane przez Yoooko
Czas edycji: 2015-03-18 o 15:26
Stary 2015-03-18, 15:24   #619
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
no bo przeciez ona taka swiatowa kosmetyki z Ameryki, ciuchy z Chin ...
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:29   #620
kustraczek
-ist

Cytat:
Ano tak, Ty też z Olsztyna wosknawlos.pl zobacz, i ceny mają fajne, szczególnie w czwartki

Ooo, przy tym przebrzydłym skrzyżowaniu obok przystanku AK wisi reklama i stojąc w neverending korku zawsze sobie obiecuję, że w końcu się tam wybiorę, teraz to już koniecznie muszę dzięki!
Stary 2015-03-18, 15:33   #621
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
hahahahaha, dobre

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:35   #622
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
Polska cebula...
Stary 2015-03-18, 15:35   #623
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaaak. Slyszalam o tym miejscu same dobre opinie. Szkoda że nie wtedy kiedy mieszkałam w Olsztynie. Miałam wstepne szkolenie z kobieta, która jest wlaśnie z firmy "od różowego wosku" której nazwy w tej chwili nie pamiętam. I ona polecała również wosknawłos z Olsztyna.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:48   #624
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Nie widzę tego w Twojej wypowiedzi. Czyli co moga wg Ciebie dawać wege kotom? Co by Cie usatysfakcjonowało? Bo z Twojej wypowiedzi wywnioskowałam, że jak będą karmić warzywami to źle, jak mięsem to też źle bo nie zgadza się to z ideologią wege. Wytłumacz mi, jeśli źle odebrałam Twoje słowa to sorki.
Pierwsze zdanie z nawroceniem to byla ironia. Mialo to na celu wysmiac wegan oszolomow, ktore chca nawrocic caly swiat na wega, nawet swoje koty i psy.

W kolejnych zdaniach chodzi natomiast o pokazanie hipokryzji wegan. Chodzi o walke wegan z ludzmi ktorzy przyczyniaja sie do krzywdy zwierzat przez to ze sa miesozerni. Nie widza jednak nic zlego w tym ze daja swoim zwierzeta karme z miesem tlumaczac ze kot/pies w odroznieniu od czlowieka tego miesa potrzebuje. Tylko ze dla zwierzecia to chyba nie robi roznicy czy zje go czlowiek czy kot. Zwierze cierpi tak samo. Weganie mowia ze mieso mozna zastapic w 100% innymi produktami. Tylko ze skoro mozna to dlaczego daja zwierzeta miesna karme?

Uwazam ze karmienie psa/kota karmiami bez miesa jest glupie. Chcesz byc wege to badz, ale innych nie zmuszaj. Nie uwazam ze karmienie miesem zwierzat przez wegan jest zle. Po prostu glupie jest mowienie ze "mieso da sie zastapic w 100%. Jestes okrutny" ale nie widza tego ze karmiac psa miesem przyczyniaja sie do tego z czym walcza. Gadaja tez bzdury ze "mieso sie zawsze da zastapic w 100%" a potem ida po karme dla psa z miesem tlumaczac ze pies tego potrzebuje obalajac tym samym teorie ze mieso sie da zawsze zastapic. Jak widac nie zawsze.
Stary 2015-03-18, 15:56   #625
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
A nie myślałaś o laserze? Akurat laserowanie pach (mam na myśli Light Sheer, anie oszukańczą fotodepilację IPL) często można dostać na gruponach różnych. Ogłaszają się porządne gabinety, nie obawiaj się o #utraconezaufanie
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 15:59   #626
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Pierwsze zdanie z nawroceniem to byla ironia. Mialo to na celu wysmiac wegan oszolomow, ktore chca nawrocic caly swiat na wega, nawet swoje koty i psy.

W kolejnych zdaniach chodzi natomiast o pokazanie hipokryzji wegan. Chodzi o walke wegan z ludzmi ktorzy przyczyniaja sie do krzywdy zwierzat przez to ze sa miesozerni. Nie widza jednak nic zlego w tym ze daja swoim zwierzeta karme z miesem tlumaczac ze kot/pies w odroznieniu od czlowieka tego miesa potrzebuje. Tylko ze dla zwierzecia to chyba nie robi roznicy czy zje go czlowiek czy kot. Zwierze cierpi tak samo. Weganie mowia ze mieso mozna zastapic w 100% innymi produktami. Tylko ze skoro mozna to dlaczego daja zwierzeta miesna karme?

Uwazam ze karmienie psa/kota karmiami bez miesa jest glupie. Chcesz byc wege to badz, ale innych nie zmuszaj. Nie uwazam ze karmienie miesem zwierzat przez wegan jest zle. Po prostu glupie jest mowienie ze "mieso da sie zastapic w 100%. Jestes okrutny" ale nie widza tego ze karmiac psa miesem przyczyniaja sie do tego z czym walcza. Gadaja tez bzdury ze "mieso sie zawsze da zastapic w 100%" a potem ida po karme dla psa z miesem tlumaczac ze pies tego potrzebuje obalajac tym samym teorie ze mieso sie da zawsze zastapic. Jak widac nie zawsze.
Czyli "ironii, sarkazmu" nie było...
Dziwnie piszesz, ile masz lat?

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-03-18 o 16:27
Stary 2015-03-18, 16:00   #627
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
A nie myślałaś o laserze? Akurat laserowanie pach (mam na myśli Light Sheer, anie oszukańczą fotodepilację IPL) często można dostać na gruponach różnych. Ogłaszają się porządne gabinety, nie obawiaj się o #utraconezaufanie

Ja się takich grouponów boję, prędzej pełną kwotę wydam i pewnie kiedyś to zrobię, na razie zawsze mam jakieś ważniejsze wydatki, na przykład nowe pady do playstation
Stary 2015-03-18, 16:00   #628
badgirly
Raczkowanie

Cytat:
Taaaak. Slyszalam o tym miejscu same dobre opinie. Szkoda że nie wtedy kiedy mieszkałam w Olsztynie. Miałam wstepne szkolenie z kobieta, która jest wlaśnie z firmy "od różowego wosku" której nazwy w tej chwili nie pamiętam. I ona polecała również wosknawłos z Olsztyna.

Z tego co paniętam Katiuszka miała chyba z nimi współpracę ( albo po prostu nakręciła o nich, nie wiem). Moja kuzynka, która mieszka w Olsztynie po tym filmie poszła tam i była zachwycona i usługą i obsługą. Podobne kobietki miłe i dość intymnie ja nie byłam bo jestem w Olsztynie zazwyczaj kilka dni ale może kiedyś

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 16:02   #629
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Czyli "ironii, sarkazmu" nie było...
Dziwnie piszesz, ile masz lat?

A ty ile masz?
Stary 2015-03-18, 16:09   #630
badgirly
Raczkowanie

https://m.youtube.com/watch?v=o0f8u3E-axw

Oleska i aparatka. Nie wiem czy ta seria powstała z braku laku, ale piąty odcinek o aparacie ortodontycznym? Mi wystarczyłby jeden film - po zdjęciu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości