|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Wtajemniczenie
|
Na ofe konkurs VisaCare i VisaPure.
I dla mamusiek http://humana.babyonline.pl/quiz.html
every moment is good to change everything.. Gram, bo lubię https://www.instagram.com/req29/ requiem29 Edytowane przez requiem29 Czas edycji: 2015-03-18 o 19:30 |
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacjeteż założyłam fikcyjne konto na fb, także jakby co proszę o priv ![]() a powiedzcie mi jak potwierdzić konto?? na @ dostałam maila, żeby potwierdzić ale nie ma odnośnika, tylko fota, a linka brać i nie mogę w to kliknąć |
|
|
|
|
#4386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Gratuluje butterfly sodastream i innym ich dzisiejszych wygranych . Mi udało się na Nivea
|
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Miałam dziś 4 połączenia ze sławetnego numeru na 503 ... ... z 4 różnymi końcówkami.... na Fb polajkowałam stronę gdzie osoby mające z tym styczność dzielą się takimi numerami, i dlatego zapaliłą mi się lampka ostrzegawcza- żeby po prostu nie odbierać; niby prawo po naszej stronie, ale lepiej być ostrożnym
![]() IPL nie dla mnie ze StCom zniknęła mi kompania owsianek Cytat:
coś mi mówi że dyskusja warta kubełka popcornu ![]() Kevschaa - gratuluję pracy I ja poproszę do linka do grupy na fb, ale zakładanie takiej grupy ma swoje dobre i złe strony, jak wszystko ![]() Cytat:
Edytowane przez lillianne_91 Czas edycji: 2015-03-18 o 20:21 |
||
|
|
|
#4388 | ||
|
PółCegły
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja się do Nivea nie załapałam za późno się zdecydowałam wziąć udział ![]() Mi też ale znikały wcześniej kremy a przyjmowali także jeszcze jest nadzieja za to pojawiła mi się jakaś kampania ośrodka nad bałtykiem MAGRA
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
Genialny ośrodek, pracowałam tam w wieku 19 lat w sezonie a później na służbowe szkolenia tam jeździłam.
|
#4390 | |
|
PółCegły
|
Cytat:
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
I mają wyjątkowe podejście do klientów. Nie było takiego roku, żebym nie dostała na którekolwiek święta pocztówki z życzeniami albo chociaż maila. Jeśli zaproponują jakiś wyjazd to polecam brać udział.
|
#4392 |
|
Konto usunięte
|
Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy
Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych
|
|
|
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
![]() : roza:![]() kla ski:![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5071237 6]Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy
Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych[/QUOTE]Moze też fejk albo kolekcjonuje znajomych jeśli konkursowicz |
|
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5071237 6]Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy
Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych[/QUOTE]Uważaj, mi tak raz zgłosili że jestem "fikcyjnym" i fb chciał zablokować. Podane były foyki "moich" znajomych i musiałam dopasować imiona do tego bo inaczej mnie nie logowało. Trafiłam i git A później sami zapraszali---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Nastolatki kolekcjonują. Tak jak cudzoziemcy. Kiedyś byłam na wolontariacie na mistrzostwa z łucznictwa i w kontroli antydopingowej. Spotkałam masę ludzi z różnych krajów i nie dało się ich zapamiętać. Za to później było tyle zaproszeń na fb że szok Ale doświadczenie świetne takie mistrzostwa, patrząc ze strony nie uczestnika a osoby pracującej tam
|
|
|
|
#4396 |
|
Zadomowienie
|
http://www.lorealparis.pl/skin-perfe...ow-probke.aspx
Próbki, próbeczki... |
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna z ostatnich wygranych przed posuchą;/
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
W Soda Stream mam nagrodę pocieszenia.
Jakoś mnie ona nie cieszy za specjalnie
|
|
|
|
#4399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to nie zależy od konkursów chyba tak do końca, bo, gdy nie brałam w nich jeszcze udziału, nie miałam praktycznie styczności, to pamiętam, że jakiś natrętny babol też do mnie dzwonił z tą samą naciąganą ofertą. A to było z 4 lata do tyłu?
|
|
#4400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4401 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze, do mnie dzisiaj 2 razy jakiś numer dzwonil, ale na 514...
Raz po poludniu, drugi raz po 20. Jeżeli to ci naciągacze to
|
|
|
|
#4402 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybaczcie ten post pod postem ale mam takie pytanie odnośnie Ambasady: raportów wypełniacie dokładnie tyle ile rozdałyście próbek ( np dla Knorr 18 ) czy macie inny system? Ja np dałam znajomej parze 2 próbki, a ich wrażenia opisałam w 1 raporcie, i nie wiem czy to dobrze...
|
#4403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;50709699]Super! Gratulacje ! [/QUOTE]asystentka w firmie matryc poligraficznych "Moja" firma robi matryce ,które później odciskają wzory na np.czekoladach lindt, liptonie czy ogólnie uniliverze Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny A chłopak jak się dowiedział to spytał "ale chyba nie przestaniesz wygrywać w konkursach? "Cytat:
I nie robię cytatów tak jakby chcieli tylko ogólnie opisuję rozmowę. Żeby podawać dokładne cytaty to chyba bym musiała z dyktafonem chodzić :p Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2015-03-18 o 22:08 |
||||
|
|
|
#4404 | |||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Monkakon;50707513]ja mam to samo i ten film zaznaczyłam że nie bardzo mnie zainteresował a tu psikus
W takim razie proszę zainteresowane dziewczyny o wiadomość priv z linkiem do kont fb, stworzę grupę i dodam dziewczyny. Trzeba to będzie ogarnąć organizacyjnie pewnie i z czasem nabierzemy ładu i składu, ale jestem dobrej myśli [/QUOTE]Przypominajcie się z tym fb. Może i ja się zbiorę do tego konta ![]() Cytat:
I widzę, że stanowisko dobre. Tylko się cieszyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na wakacjach i chcę jeszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Co powiecie na takie wyzwanie? ![]() https://www.facebook.com/chodakowska...type=1&theater
|
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
co do tych ofert majtek,golarek itp, dzwoniła dziś do mnie dziewczyna (wg głosu może 15lat) i mówi, że brałam udział w konkursie na stronie internetowej no to pytam na jakiej stronie.Ona na to, że nie wie( mogliby ich lepiej szkolić,ostatnio pan podał adres ale miał pecha bo miałam włączony komputer i sprawdziłam) , proszę żeby sprawdziła, ona na to, że nie może, no to powiedziałam, żeby zadzwoniła jak się dowie, a żadnych majtek i golarek nie chcę i jeśli chodzi o to to mają usunąć moje dane z bazy bo po następnym telefonie zgłaszam na policję (nawet nie wiem czy jest jakaś postawa żeby to zrobić). Po tym co musiałam odkręcać przez nich dla babci mojej znajomej nie silę się na uprzejmości.Kobieta ponad 80 lat dostała komórkę od wnuczka i ucieszona perspektywą darmowej golarki dla równie wiekowego męża zgodziła się na wszystko.Dzięki bogu udało się to dość szybko odkręcić (po 3 miesiącach) bo wydatek 60 zł miesięcznie dla dwójki emerytów z niewielką emeryturą to dużo.
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że znają imię i nazwisko a nawet adres, zaczynam bać się konkursów...może dlatego ostatnio tak ało wygrywam, wszędzie widzę coś podejrzanego... |
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy, że raz gdzieś nie popatrzyłyście dobrze i adres z nr tel wpadł do bazy danych, a potem one są sprzedawane różnym firmom.
|
|
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;50709943]Nie pamiętam, czy ktoś już to wrzucał. Tchibo organizuje konkurs, codziennie ekspres do wygrania. Wystarczy zarejestrować się na stronce i wpisać nr paragonu potwierdzającego zakup dowolnej kawy tchibo
![]() http://kawatchibo.pl/[/QUOTE] Dzięki za informację o konkursie, nie wiedziałam o nim jeszcze, i dobrze, że jeszcze nie zdążyłam wyrzucić śmieci bo miałam wczorajszy paragon z zakupioną kawą, także już dokonałam pierwszego zgłoszenia
|
|
|
|
#4409 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie tych telefonów sprzedających. Do męża od kilku dni dzwoni początek 331... ....myslicie ze to tez może być jskaś majtkowa akcja. Jak dziś w końcu odebrał to leci jakaś melodia. Dalej nie wiem bo zabluzgal i się rozlaczył
o co może chodzić. ??
|
|
#4410 |
|
PółCegły
|
Uważajcie na te numery do mojej mamy też "to to" dzwoniło wpisałam w wyszukiwarkę a tu się okazało, że jakaś głośna afera z tym jest, że to jakieś numery z zagranicy m.in kongo, dzwonią i czekają aż oddzwonisz - dzielą się zyskiem z operatorem :/
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

gratulacje
. Mi udało się na Nivea
ze StCom zniknęła mi kompania owsianek 

kla ski:
Raz po poludniu, drugi raz po 20. Jeżeli to ci naciągacze to 
o co może chodzić. ??