|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
![]()
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Dostałam jakieś tabletki na uspokojenie bo mi ciśnienie wzrosło z tego wszystkiego, to wszystko jest jak zły sen Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2015-03-18 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy fragment odnośnie konfliktu serologicznego, a niedawno ten temat był tutaj poruszany
https://parenting.pl/portal/28-tydzien-ciazy |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ta stara była straszna. Niespodziewana... Chyba nie zapomnę jej do końca życia. Mielibyśmy Córeczkę, daliśmy jej na imię Maja :-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Konto usunięte
|
Haniula trzymaj się, trzymam kciuki
![]() Ale miałam gównianą noc... |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Haniula trzymam mocno kcuki
![]() Szuu czemu miałaś beznadziejną noc?? Bolało Cię coś?? ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3578 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakbym ja chciała jechać to musiałabym jakimś dostawczym bo nie opłacałoby się po jakieś mniejsze rzeczy ![]() Wiem, że planowali kiedyś budowę niedaleko mojego miasta ale.. od 3 lat cisza ;/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() haniula jak dzisiaj? Daj znać ![]() szuuu znowu miałaś jakieś głupie sny?
![]() |
#3579 |
Zadomowienie
|
Masija a jeśli to nie tajemnica to skąd jesteś?? Bo u mnie też niedaleko mieli budować ikee i właśnie cisza nastała
![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pomysłu na obiad a mam filety z kurczaka ![]() Rzućcie jakimś przepisem ![]()
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
Masija - Lbn?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie
![]() Przeglądam właśnie allegro i szukam jakiejś półki, szafki żeby ustawić obok łóżka. Wpisuję i dopiero teraz się dowiedziałam, że pisze się nakastlik a nie nakastnik, jak zawsze myślałam? ![]() ![]() o ja głupia ![]()
#3583 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem Was czytałam, nadrabiałam i cytowałam i... Zasnęłam. Dziś się budzę i nic nie mam :-( Z tego co pamiętam:
Rożki kupuję dwa, mam przekonanie że się przydadzą, a jak nie to trudno ;-) Szuuu nie wiedziałam, że są ludzie oprócz mojej mamy, którzy nie lubią słodyczy. Też piecze a da nie je. Szok!!! ;-) Haniula mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebiei dziś już wychodzisz, trzymam kciuki. Słodka gratuluję! trzymam kciuki za Was i za Wasze maleństwo!!! ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- ILoNuS chciałam Cie jeszcze pytać gdzie zamówiłaś ten olejek? |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |||
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() ja też ![]() ale mam w szufladzie kinder bueno i chyba zaraz nie wytrzymam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
- ryż z kawałkami kurczaka, warzywami na patelnię w sosie serowym - nugetsy z frytkami i surówką - ryż po chińsku (kurczak+mieszanka warzyw chińska+ curry) - zapiekanka makaronowa z kurczakiem, pieczarkami, kukurydzą i czym jeszcze lubisz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Raczkowanie
|
Ja dla tego w domu nie mam slodyczy zebym za czesto nie jadla. A do sklepu mam okolo 2 km wiec nie chce mi sie chodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
Dziendobry!
Slodka super !!!! Ja dzisiaj na badanie krwi wiec wlasnie sie zwlekam bez kawy i sniadania dramat normalnie. .... |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zadomowienie
|
Mehja jeśli chodzi o piersi z kury to ja polecam zapiekane w cieście francuskim albo nuggetsy z piekarnika moczone w maślance i obtaczane w krakersach
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że nie dojadę. Było mi tak słabo! Oczywiście nikt ciężarnej miejsca w tramwaju nie ustąpi! ![]()
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do niani, to w zyciu bym nie powiedziała, ze "takie nic" może dać rade. wygląda jak zabawka z odpustu ![]() dobrze wiedzieć ![]() słodka, bardzo sie ciesze ![]() Haniula, bedzie dobrze, zobaczysz ![]() uciekam zaraz na szkołe rodzenia a potem jestem umówiona na obiad w naleśnikarni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to znane slowo ale znam regiony gdzie nie wiedza co to tak samo jak flizy ![]() Cytat:
Ja tez nie Libię słodyczy poza okresami kiedy jestem w ciąży... Masakra Ja miałam dwa różki i się przydały ale zimno było ...a w lecie to sama nie wiem Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam z poprzedniego wątku ze dziewczyny piekly piersi z koko z serkiem wiejskim ![]()
![]() |
#3593 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiliśmy łózeczko ![]() i komodę, półki, przescieradełka, wanienkę itd itd ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
Za kazdym razem sprawdzaja tez glukoze a do tego trzeba byc na czczo. ..
Ja tez tego slowa nie znam, co to znaczy? Haniula trzymaj sie cieplo |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja na nfz mam świetną dentystkę- robi znieczulenie bez problemu, leczy bardzo dobrze, przy okazji jeszcze kamień usuwa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||
Zadomowienie
|
Słodkaaa, super że się udało!
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że wszystko ok z Maluchem ![]() Cytat:
![]() Zamawiałam organiczny olej ze słodkich migdałów na ZSK Ale super! Ja już się nie mogę doczekać, jedziemy zamówić wózek, nosidło, łóżeczko, wanienkę, przewijak itp na początku kwietnia ![]() Witam się w 30 (!!!) tygodniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie 3 doby potrzymaja, żeby nfz zwrócil. Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam najpierw jeden rozek, ale mały tak ulewal, że ciągle musiałam zmieniać. Wiec dokupiłam drugi a i tak było malo ![]() Teraz tez mam 2. U dentysty leczyłam zęby i w tej i poprzedniej ciąży. Ba, w tamtej miałam rwane 3 osemki ![]() po prostu nie wolno używać z adrenalina, by nie wywołać porodu. A ja dziś na wizytę, zobaczymy co z ta moja szyjka :/
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |
Zakorzenienie
|
Tylko ja się pytam po co? bo mocz pobierasz z samego rana a na morfologię to śniadanie nie wpłynie chyba, że cukier sprawdzają. Jak musicie być na czczo to nie zazdoszczę
Kika wczoraj pytałaś o kocyki w Ikea to odpowiadam jak najbardziej są na dziale dziecięcym. Dla juniorki nic nie kupiłam ale my się dorobiliśmy dwóch krzeseł i deski do krojenia. Byłam też w Super-Pharm i tam wzięłam Oilatum i chusteczki nawilżane dla małej ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 | |
Zadomowienie
|
Odebrałam paczuszkę od kuriera
![]() 2 ręczniki kąpielowe, zestaw startowy avent (2 małe butelki, 2 duże, szczotka do czyszczenia, smoczek), frida i sól morska, płatki kosmetyczne, termometr do wanienki (słodka żyrafka ![]() ![]() Teraz czekam na drugiego kuriera ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
My na wyjazdy to mamy samochód tż, tam jest 5 drzwi i duży bagażnik ![]() Ja swoje autko muszę wymienić, ale już zamówione u kolegi i czekamy aż znajdzie do sprowadzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wczoraj sprzedałam swoje autko i jesteśmy bezautowi
![]() Tzn wzięłam rodziców auto, oni mają dwa, więcc.. :p do momentu az nie kupimy czegoś nowego to śmigamy tym, no a poza tym, u mnie małe miasto, czasem to się nie opłaca auta ruszać, nasze robiło aż dwa km dziennie ![]() mama ma kombi, ale takie małe kombi, raczej to sportwagon, i łóżeczko wczoraj w ikei był problem włożyć ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-03-19 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.