Marcowe Mamy 2015 cz. X - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-19, 06:40   #2551
aaakarolina
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. X

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dziewczyny czyli jak się dziecko zapisuje do przychodni to ktoś przyjdzie do domu (w sensie lekarz)? Bo ja mam już te położna co przylazi co tydzień to będzie jeszcze ktoś extra czy nie?

U mnie niestety wizyty lekarza w domu nie ma, ale różnie to bywa...
Stary 2015-03-19, 07:09   #2552
smv
Zakorzenienie

Wszyscy śpią lub karmią heh..
Stary 2015-03-19, 07:20   #2553
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
HEj! Pisze z tel, mam klopot z netem w domu. Nawet nie nadrabiam watku, wszystkim, ktore urodzily serdecxnie gratuluje, za reszte trzymam kciuki.
13.03 w piatek, o 8.13 urodzilam Natalie Wazyla 3250 g i dluga na 51 cm.
Opis dodam za chwilke.
Gratulacje ale mamy juz dzieciaczkow z 13-tego
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:22   #2554
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki Dziś na 11:00 idę na ktg i badanie i strasznie się boję, choć w sumie nie wiem czego. Ciekawa jestem, czy moja ginka faktycznie mi jakoś pomoże rozpocząć ten poród. Z drugiej strony jak sobie pomyślę o masażu szyjki to mi słabo. Ale wczoraj poczytałam na necie, że ten masaż jaki miałam przy porodzie to co innego, niż taki przed. No zobaczymy. Trzymajcie kciuki

Ciekawe jak ojustyna
Lillka gratuluję. Poród faktycznie marzenie

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:26   #2555
smv
Zakorzenienie

Ojustyna pewnie już ma maluszka przy sobie 👪👪👪
Stary 2015-03-19, 07:29   #2556
87marta78
Zadomowienie

Kurcze, właśnie sie zwazylam i spadlo mi dopiero 7,5kg :/ a z tych fajniejszych wiadomosci'- Oliwia ma dzis tydzień Jestem w niej zakochana Tz tak samo, malutka juz go sobie owinela wokół palca dziadkowie zwariowali na jej punkcie a moj Tz jak mala nie mogla zrobic kupy, tak sie przejął, ze mówi do mnie- "Nigdy nie martwił sie jeszcze tak bardzo o to, ze ktos nie moze zrobić kupy"
Stary 2015-03-19, 07:41   #2557
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojustyna pewnie już ma maluszka przy sobie 👪👪👪
jeszcze nie urodziła pisze na fb więc możecie sobie spojrzeć

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Kurcze, właśnie sie zwazylam i spadlo mi dopiero 7,5kg :/ a z tych fajniejszych wiadomosci'- Oliwia ma dzis tydzień Jestem w niej zakochana Tz tak samo, malutka juz go sobie owinela wokół palca dziadkowie zwariowali na jej punkcie a moj Tz jak mala nie mogla zrobic kupy, tak sie przejął, ze mówi do mnie- "Nigdy nie martwił sie jeszcze tak bardzo o to, ze ktos nie moze zrobić kupy"
to nie jest tylko 7,5 kg! zobaczysz waga będzie leciała z dnia na dzień

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 07:51   #2558
mama_kasia88
Raczkowanie

Crystal- mówisz przyszła środa? Hm dobra niech będzie w sumie termin idealny więc wróżka tam mocno czaruj
Lillkaa- gratulacje i kokejny maluszek z 13 w piatek Szczęściarze! Jejku i jak czytam opis porodu to nie wierzę! Kobieto dobrze ze po dordze nie urodizłaś i chyba jesteś meeega wytrzymała na ból, heh wcale się nie dziwię że byłaś „na językach” całego szpitala
SMV- faktycznie co nocke masz takie sny ? Jejku mi się tam bardzooo żadko coś śni Swoja droga, zawsze spałąm jak zabita, a teraz na nowo siku co 1,5-2h, do tego boli te pieprzone agrdło i czasem temperaturka podskoczy,\

I faktycznie teraz głównie tematy kupek, karmienia i itp Jejku chce się poudzielać. Córa wypad z brzucha!

Paplinka83- spokojnie nei denerwuj się Fajnie że lekarka chce wspomóc poród! Kciuki za ktg- aby skurcze były ogrooomne
87marta78- żartujesz? Uważasz zę 7,5 kg w tydzień to mało kobieto suepr tempo !! Będzie coraz mniej Heh widze żę ksieżniczka w rodzinie będzie jak nic

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:00   #2559
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
HEj! Pisze z tel, mam klopot z netem w domu. Nawet nie nadrabiam watku, wszystkim, ktore urodzily serdecxnie gratuluje, za reszte trzymam kciuki.
Opis dodam za chwilke.
Gratulacje
Cytat:
No to opisuje.
O 2.30 w mocy obudzil mnie skurcz. Myslalam, ze to przepowiadacze, bo jak dotad mialam ich niewiele i lekkie albo moze nie czulam. Probowalam zasnac. Ale sie nie dalo. To zaczelam je liczyc i byly tak co 10 min mniej wiecej. To mysle poobserwuje.Rano mialam mie wizyte na ktg u lekarki. Skurcze byly reguralne, zaczely byc co 8 min to obudzilam tz i mowie dzwon, ze nie bedziesz w pracy i pojedzmy sprawdzic, bo cos zaczyna sie dziac. On od razu wstal i sie ubiera i zbiera, ja mowie na spokojnie. Wstalam, umylam sie, ubralam, mowie torbe dopakuj i wezmiemy na wszelki wypadek. Widzial, ze mnie bola skurcze tak, ze musze sie skupic na oddechu i przeczekac je. Ale pomiedzy moglam robic wszystko normalnie. Tz pytal czy wolac taxi, my may do szpitala jakies 15 min piechota, 20 min wolnym tempem. I mowie,ze pojdziemy, bo tylko na skurcz musze przystanac, a tak to luz. W razie bedziemy lapac po drodze. Wzial tore i w droge.

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Cd. (z tel sie zle pisze).
Gdzies 6.50 bylismy w szpitalu i tam na spokojmie mowie, ze sie cos zaczyna dziac. Polozna powiedziala,ze zrobimy ktg. Ubralam ten pas, a ona zebym sie jeszcze rozebrala to zbada i zobaczymy jak to wyglada. Nawet nie wlaczyla maszyny tylko od razu mowi, ze szybko idziemy na sale porodowa, bo tu juz dobre 9 cm i rodze. To ze wszystkimi tobolami idziemy. I o 8.13 mala juz byla na swiecie. Akcja niecale 1,5 godz. Znieczulenia oczywiscie nie bylo, bo za pozno jak ja przyszlam z 9 cm. I to na wlasnych nogach W szpitalu wszyscy sie nie mogli nadziwic, polozne przy porodzie pytaly czy cwicse joge, bo jesgem zrelaksowana wrecz i usmiechnieta, a inne sie dra i placza przy 3 cm. Bolalo konkretnie przy partych dopiero, mialam wrazenie, ze mocniej nie moge juz przec, a one kazaly. Ale udalo sie. Kilka szwow mam, ale bardzo szybka akxja byla i rozciagalo sie wszystko szybko i to dlatego.
W szpitalu opieka dobra, warunki super, wszystko bylo, jedzenie przynoszili
Oficjalnie wręczam Ci nagrodę "najlepszy poród marcowych mam"
Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
hej u nas dalej walka o kupy
nigdy bym nie sadziła, ze popadnę w paranoję na temat dziecięcej KUPKI. a tak sie dzieje.
jak widzę, jak malutka się pręży, ciśnie, aż sina i nic....., podkurczam jej nóżki, masażyki, ciepłe pieluszki.
no nic... trza sie udac jednak do apteki bo wspomagacze....
wczoraj od 18 do 23 .... nie spała. płacz.....
raz ja raz mąż ja husiał, tulił, całował by czuła się bepieczna w tym bólu!!!
i wreszcie padła biedna... obudziła sie dopiero po 3 w nocy!

ja dzisiaj, jade do lekarza ze sobą. bo leki na ciśnienie mi się kończą. ciekawe co dr powie na wypis i na moje pomiary ciśnienia przed i po 3razy dziennie jak tabletkę jem. bo popwiem Wam, że ciśnienie mam już super po tabletach 120/80 z lekkimi odchyłami. ale jest ok. po tych dawkach leku. ale wczoraj juz zapomniałam wziaść i wieczorm zmierzyłam to miałam juz 140/90.
czyli co mam brac juz je cały czas....

Nowo upieczonym mamusiom Gratuluję

Przeterminowanym, życzę rozkręcenia akcji !!!

no u mnie położna też co tydzień jest. niech przyjeżdża, chociaż wiem ile Zosia waży

u Nas też szpital zgłosił. ale wcześniej pytał sie, gdzie bede zapisywać dziecko do przychodni i czy juz wybrałam lekarza pediatrę dla córki.
i w niedziele jak wyszłam to juz w pon dzwoniłą połozna
a wczoraj miałam wizytę domowa Pani doktor Zosi.
osłuchała ją, zajrzała w gardło i poszła hehe.
i nawet juz dostałam skierowanie na szczepienie 13.04.

Fajna mam przychodnie dla córki zaskakują mnie

super ze garderoba Zosi się powiększy
a co do porząkdów, to mam podobnie. ciagle chodze ze szmatką... a w zlewie ani jedna łyzeczka nie moze leżeć. chodze i codziennie wc sprzątam, odkurzam
porobiło Nam sie cos
i nie ma czasu na odpoczynek....

no no no

Nam położne mówiły, ze absolutnie! bo można sobie narobic. krwotok itp!!!
nie ma moczenia się prysznic i tyle

uciekam buziaki
A spróbuj nalać naprawdę cieplej wody do wanienki, ale bardzo dużo. I zanurzyć mała po samą szyję i trochę pomoczyc. najlepiej w takiej pozycji jak w tummy tub (zobacz google albo youtube). Jeżeli będzie Ci wygodniej to zrób to w misce lub dużym garnku (bardziej przypomina tummy tub) to rada mojej położnej. Moja mama coś podobnego stosowala 25 lat temu

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:01   #2560
maniamaniusia1987
Przyczajenie

Dziewczyny jaki jest najlepszy krem na rozstępy ?
Stary 2015-03-19, 08:04   #2561
nouvelle2
Zakorzenienie

Dzisiaj rano młodej odpadł pępek ale noc była mocno taka se mała często się wybudzala i niespokojnie spala. ale to się w ciągu dnia z nią przespie i będzie dobrze. Wolę żeby ładnie spała w dzień, bo wtedy mogę dużo zrobić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 08:11   #2562
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Dziś na 11:00 idę na ktg i badanie i strasznie się boję, choć w sumie nie wiem czego. Ciekawa jestem, czy moja ginka faktycznie mi jakoś pomoże rozpocząć ten poród. Z drugiej strony jak sobie pomyślę o masażu szyjki to mi słabo. Ale wczoraj poczytałam na necie, że ten masaż jaki miałam przy porodzie to co innego, niż taki przed. No zobaczymy. Trzymajcie kciuki

Ciekawe jak ojustyna
Oby pomogła w miarę bezboleśnie i szybko coś ruszyło.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Lillka gratulacje. Poród marzenie.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:12   #2563
smv
Zakorzenienie

Rzadko kiedy mi się coś nie śni moje sny są kosmiczne nawet TŻ się śmieje skąd ja biorę takie sny haha. Najśmieszniejsze jest to ze często te sny dzieją się naprawdę w późniejszym życiu. Czasami nawet wstaje w nocy i coś robię ale ja o tym nie Wiem... Lunatyczka chyba jestem heh
Stary 2015-03-19, 08:13   #2564
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Dzisiaj rano młodej odpadł pępek ale noc była mocno taka se mała często się wybudzala i niespokojnie spala. ale to się w ciągu dnia z nią przespie i będzie dobrze. Wolę żeby ładnie spała w dzień, bo wtedy mogę dużo zrobić
Szybko odpadł, nam dzisiaj w nocy, czyli w 16 dobie.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:17   #2565
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maniamaniusia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki jest najlepszy krem na rozstępy ?
Niestety jak juz masz rozstępy to kremem się ich nie zlikwiduje :-( tylko zapobiegawczo można działać, a i tu nie do końca będą efekty, bo to chyba w genach idzie

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

W właśnie, odnośnie rozstępów. W ciąży nie nabawilam się żadnego i chciałabym żeby ten stan się utrzymał smarujecie czymś biust? Bo wydaje mi sie, że ta skóra cały czas tam 'pracuje', jak piersi wypełniają się mlekiem

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Szybko odpadł, nam dzisiaj w nocy, czyli w 16 dobie.
U nas tak szybko odpadł, bo te naświetlania go wysuszyly. W sumie dopiero szósta doba jest

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 08:26   #2566
Hottie07
Zakorzenienie

Hej kochane, u mnie nocka nie najgorsza a teraz mala zasnela wiec korzystam i lezakuje w lozku

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Hehe ja dzisiaj też pierwsza kąpiel, było cudownie

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

To super, że mała tak ładnie przybrała! I brawo za karmienie bez nakładek

Co do łez to skoro lecą to jak kanaliki zatkane? Nie rozumiem...
bo u noworodka lzy powinny spkywac do kanalika a nie na zewnatrz - jak placze ma byc sucho.

Ja przetarlam i jest oki

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Rozkręci się w końcu na dobre rzytul:

Ty to korzystak póki możesz jeszcze te słodkości czekoladowe jeść : brzydal:

Oficjalnie dołączam dzisiaj do grona mamuś zombie Jagódka budziła mi się co godzina. Mam nadzieję, że w dzień nadrobię.

My dzisiaj już same, TŻ wrócił do pracy...

No i w nocy odpadł kikutek z pępuszka. Ale się go naszukaliśmy z mężem. Znaleźliśmy go pod kaftanikiem na plecach

Jakieś wieści od ojustyna?
mam nadzieje, ze bedzie oki bo nie chcialabym dokarmiac zeby bie wolala butelki

A zapomnialam wczoraj napisac, ze po pierwsze wczoraj skonczylismy dwa tygodnie
I odpadl nam kikut
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-03-19, 08:31   #2567
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
Hej kochane, u mnie nocka nie najgorsza a teraz mala zasnela wiec korzystam i lezakuje w lozku

bo u noworodka lzy powinny spkywac do kanalika a nie na zewnatrz - jak placze ma byc sucho.

Ja przetarlam i jest oki

mam nadzieje, ze bedzie oki bo nie chcialabym dokarmiac zeby bie wolala butelki

A zapomnialam wczoraj napisac, ze po pierwsze wczoraj skonczylismy dwa tygodnie
I odpadl nam kikut

No to u nas tych łez nie ma cały czas, wczoraj sie 2 razy pojawiły,dzisiaj znowu płacz na sucho wiec mam nadzieje, że będzie ok

Brawo za pępek! Ale ten czas leci...
Stary 2015-03-19, 08:32   #2568
smv
Zakorzenienie

A ja się pół życia zastanawiałam czemu jak maluszki płaczą to nie ma łez... Nie wiedziałam
Stary 2015-03-19, 08:37   #2569
Magnifica
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
My nadal w dwupaku. I to się raczej nie zapowiada na szybką zmianę stanu. Muszę dziś dopakować kosmetyczkę do szpitala i poukładać wszystkie wyniki chronologicznie
A teraz kawa i ptyś

Cytat:
No to opisuje.
O 2.30 w mocy obudzil mnie skurcz. Myslalam, ze to przepowiadacze, bo jak dotad mialam ich niewiele i lekkie albo moze nie czulam. Probowalam zasnac. Ale sie nie dalo. To zaczelam je liczyc i byly tak co 10 min mniej wiecej. To mysle poobserwuje.Rano mialam mie wizyte na ktg u lekarki. Skurcze byly reguralne, zaczely byc co 8 min to obudzilam tz i mowie dzwon, ze nie bedziesz w pracy i pojedzmy sprawdzic, bo cos zaczyna sie dziac. On od razu wstal i sie ubiera i zbiera, ja mowie na spokojnie. Wstalam, umylam sie, ubralam, mowie torbe dopakuj i wezmiemy na wszelki wypadek. Widzial, ze mnie bola skurcze tak, ze musze sie skupic na oddechu i przeczekac je. Ale pomiedzy moglam robic wszystko normalnie. Tz pytal czy wolac taxi, my may do szpitala jakies 15 min piechota, 20 min wolnym tempem. I mowie,ze pojdziemy, bo tylko na skurcz musze przystanac, a tak to luz. W razie bedziemy lapac po drodze. Wzial tore i w droge.

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ----------

Gdzies 6.50 bylismy w szpitalu i tam na spokojmie mowie, ze sie cos zaczyna dziac. Polozna powiedziala,ze zrobimy ktg. Ubralam ten pas, a ona zebym sie jeszcze rozebrala to zbada i zobaczymy jak to wyglada. Nawet nie wlaczyla maszyny tylko od razu mowi, ze szybko idziemy na sale porodowa, bo tu juz dobre 9 cm i rodze. To ze wszystkimi tobolami idziemy. I o 8.13 mala juz byla na swiecie. Akcja niecale 1,5 godz. Znieczulenia oczywiscie nie bylo, bo za pozno jak ja przyszlam z 9 cm. I to na wlasnych nogach W szpitalu wszyscy sie nie mogli nadziwic, polozne przy porodzie pytaly czy cwicse joge, bo jesgem zrelaksowana wrecz i usmiechnieta, a inne sie dra i placza przy 3 cm. Bolalo konkretnie przy partych dopiero, mialam wrazenie, ze mocniej nie moge juz przec, a one kazaly. Ale udalo sie. Kilka szwow mam, ale bardzo szybka akxja byla i rozciagalo sie wszystko szybko i to dlatego.
Ale szybko poszło Tylko pozazdrościć takiego porodu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 08:37   #2570
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

Wyspalam sie synek od rana przynosi mi ksiazki do czytania wiec jeszcze gnije w lozku

Gratuluje nowym mamusiom

Papalinka za wizytę!

Ja dzisiaj tez mam swoją, ciekawe co polozna powie mi ciekawego

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:41   #2571
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Opis dodam za chwilke.
Cytat:
No to opisuje.

Gratulacje!! Ja też poproszę o Twój poród

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Ciekawe jak ojustyna
To kciuki, niech masaż szyjki będzie bezbolesny i podziała
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:46   #2572
kasia_adm
Rozeznanie

Wow ptyś zaraz zmykam do cukierni. Ja też chcę !
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:48   #2573
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej witam się bardzo niewyspana.
Niestety zaczęły się u nas kolki, całą noc przepłakałam razem z synkiem, jestem wykończona na dodatek córka też daje mi popalić i mam duży żal do męża bo nocy widząc mnie płaczącą do mnie z teksem wyjechała weź się w garść a nie tu mi ryczysz no masakra myślałam że go rozerwę na strzępy wieczorem czeka nas poważna rozmowa bo nie pozwolę sobie na takie traktowanie. Przed chwilą zadzwoniłam do niego że nie obchodzi mnie ajk to zrobi ale ma mi załatwić te niemieckie kropelki mam nadzieje że pomogą przynajmniej będę wiedziała że próbowałam wszystkiego. Przepraszam ze tylko tak o sobie ale musiałam sie wyżalić.

Lilka- gratuluję
87marta78- mi też po porodzie spuchły nogi ale po tygodniu wszystko wróciło do normy
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-19, 09:01   #2574
smv
Zakorzenienie

Mamuśka podejrzewam ze niejeden TŻ tak by powiedział. Mój pewnie też na mnie ryknie on nie z tych co przyjdą i przytula. Wczoraj przeplakalam pół dnia to tylko słyszałam przestań wyć przestań ryczec bo ktoś przyjdzie i co sobie pomyśli.szkoda gadac;/
Stary 2015-03-19, 09:07   #2575
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Niestety zaczęły się u nas kolki, całą noc przepłakałam razem z synkiem, jestem wykończona na dodatek córka też daje mi popalić i mam duży żal do męża bo nocy widząc mnie płaczącą do mnie z teksem wyjechała weź się w garść a nie tu mi ryczysz no masakra myślałam że go rozerwę na strzępy wieczorem czeka nas poważna rozmowa bo nie pozwolę sobie na takie traktowanie. Przed chwilą zadzwoniłam do niego że nie obchodzi mnie ajk to zrobi ale ma mi załatwić te niemieckie kropelki mam nadzieje że pomogą przynajmniej będę wiedziała że próbowałam wszystkiego. Przepraszam ze tylko tak o sobie ale musiałam sie wyżalić.

Lilka- gratuluję
87marta78- mi też po porodzie spuchły nogi ale po tygodniu wszystko wróciło do normy
Biedny maluszek moze po tych kroplach mu przejdzie
Stary 2015-03-19, 09:25   #2576
ewka5891
Zakorzenienie

Mamuska współczuje ciężkiej nocy, przykro sie patrzy jak dziecko cierpi moj pewnie tez by podobny tekst powiedział

Smv a Ty kochana weź sie w garść abys przypadkiem w jakas depresję przedporodowa nie wpadła moze wyjdz sobie gdzies z kumpelą na jakas kawę czy zakupy, moze to poprawi Ci nastrój.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:26   #2577
papalinka83
Zakorzenienie

Mamuska wypróbuj termofor z pestek wiśni i rurkę windi w razie zaparc

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:29   #2578
marcia45
Zadomowienie

Papalinka mnie masaz szyjki nie bolal. Trzymam kciuki zeby ruszylo

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Mamuska lacze sie w bolu kolkowym. Nas wczoraj uratowala suszarka

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

U nas termofor tylko malo rozdraznia, moze wiec to nie kolka? A jakis te rurki mnie przerazaja

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:33   #2579
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się pół życia zastanawiałam czemu jak maluszki płaczą to nie ma łez... Nie wiedziałam
Wizaz - codziennie nowe wiadomosci

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość

Lilka- gratuluję
Mamuska wspolczuje nocy i Tz
Mam nadzieje, ze uda Ci sie przez dzien zregenerowac...

Stary 2015-03-19, 09:34   #2580
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dziękuję za wsparcie, właśnie przed chwilą kuzyn przywiózł mi te krople zobaczymy czy zadziałają, mam taką nadzieję bo nie mogę patrzeć jak mały cierpi
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości