Październikowe mamy 2015 część I - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-19, 07:44   #3781
Em_jK
Rozeznanie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Oliath,

Jaki śliczny bąbelek i super, ze zdrowiutki
Gratuluję!

Frik,

Współczuję przeżyć
Twój maluszek tez śliczny

Amelie,

Ja też na genetycznym będę w 13t 4d i tez liczę na chociaż jakąś wzmiankę co do płci. Ale zobaczymy
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:47   #3782
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Ale macie fajne zdjęcia Ja mam ostatnie z 10.03, ale widac na nim jedna wielka plame. A na samym usg bylo wszystko widac ! Nawet paluszki u raczek. A zdjecie dostalam koszmarne :P
Na nfz mam wizyte w poniedzialek. Ale on nie daje fotek. A nastepna prywatna mam po swietach. I ten juz mi zlecil serie badan.
Ten z nfz dal mi tylko mocz i krew. Postanowilam sobie, ze jak znowu wizyta potrwa minute, nic sie nie dowiem, to rezygnuje i bede chodzic tylko prywatnie.
A zapytaj czy Ci nie da zdjęcia. Przeciez może to zrobić skoro ja dostałam jak byłam na nfz.

A gdzie EMI? Halo odezwij się kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Martwię się strasznie o Gosię, bo ostatni raz chyba 2 marca się odezwała. Czyżby nie wygrała z krwiakiem Oby było wszystko dobrze. Gosiu odezwij się jak będziesz mogła

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość
Frik,

Współczuję przeżyć
Twój maluszek tez śliczny
Ja w ogóle jak zobaczyłam tego małego szkraba Frik w 4 D to się wzruszyłam. Przecudny:l ove:
Stary 2015-03-19, 07:52   #3783
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zaliczka Pokaż wiadomość
Agatka, cena za ten metraż w porównaniu z Krakowem i tak nie taka zła... ale my nawet nie chcemy w mieście, chcemy powietrza, przestrzeni i domu próbujemy jakąś działkę poza miastem znaleźć a później budowa nas będzie czekać. Niektórym się udaje i rodzice pomagają, u nas nie ma na to szans. Ja się w najbliższych dwóch miesiącach muszę przeprowadzić, bo do tej pory tylko pokój wynajmuję - TŻ sporo w UK póki co, a nie chciałam obcym kasy w kieszenie ładować, wolałam odkładać na swoje. Teraz jakąś kawalerkę byśmy wzięli. Ciasno będzie, ale też nie chcemy przepłacać, żeby jak najszybciej z tym domem ruszyć.

A jak już to mieszkanie, to też bym brała na 2. Parter rzeczywiście bardziej ryzykowny, widać czasami jak mają ludzie te żaluzje antywłamaniowe pomontowane i cały dzień ciemnica w domu, jak tu chociaż jakiegoś kwiatka postawić. No i ciepłe powietrze ma tą tendencję, że do góry idzie, więc na 2 piętrze można trochę od sąsiadów z dołu korzystać I jeszcze tak pomyślałam, chociaż może w nowym budownictwie to nie tak, ale może na parterze drzwi od klatki słychać co rusz?

Oliath, gratulacje! Śliczne zdjęcia
Tez chcielismy dom ale nas poprostu nie stac u nas za wynajem kawalerka czy mieszkanie 2 pokoje plci sie tyle samo ok 1000 + oplaty. Mamy zdolnosc kredytowa na 300tys a domy duzo wiecej a aby odlozyc reszte to by mi zajelo kilka lat kilkanascie nawet na wsi ja nie chce domu bo dzieci by mialy daleko do szkoly , na basen ,na rozne zajecia nawet do znajomych jak beda starsze, u mnie bardzo kiepska komunikacja autobusowa wiec bym musiala dzieci wszedzie wozic przemyslelismy wszystko plusy i minusy i wyszlo nam mieszkanie a na starosc maly dom
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:52   #3784
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
A zapytaj czy Ci nie da zdjęcia. Przeciez może to zrobić skoro ja dostałam jak byłam na nfz.

Martwię się strasznie o Gosię, bo ostatni raz chyba 2 marca się odezwała. Czyżby nie wygrała z krwiakiem Oby było wszystko dobrze. Gosiu odezwij się jak będziesz mogła

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Ja w ogóle jak zobaczyłam tego małego szkraba Frik w 4 D to się wzruszyłam. Przecudny:l ove:
W szpitalu mi powiedzieli ze na nfz nie dają.
A tego lekarza nie zapytam, bo On dziwny jest.
Stary 2015-03-19, 07:52   #3785
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:

Tez sie martwie o Gosiaczka i jeszcze o Aiszę, cos dawno dziewczyny ucichly
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:52   #3786
Em_jK
Rozeznanie

Amberella,

Mimo, że nie miałyśmy okazji się poznać to przytulam Cie mocno i doskonale wiem co czujesz
Ja juz tez zawsze będę styczniową i listopadową Aniołkową mamą. I nic tego nie zmieni.

A ja już wczoraj nie pisałam bo sił mi brakło. Ale byłam u endo zmienił mi dawki leków. Teraz będę brała naprzemiennie 75 i 100mg Euthyroxu i kontrola za miesiąc.

Jutro mam wizytę u lekarski co pracuje w naszym szpitalu. Wiem na pewno, że nie będę miała usg bo oni dają skierowanie i dopiero karzą się zapisać ale zależy mi by też do niej chodzić bo kolejny poród chce mieć przez CC, a ciężkie to byłoby do wykonania bez lekarza w szpitalu. Tym sposobem będę ciążę prowadzić pewnie u dwóch ginow. Ale jeszcze zobaczę jak to będzie po jutrzejszej wizycie. Mam na 19:20.
05.04.2013 - Gucia
Stary 2015-03-19, 07:53   #3787
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ja mam genetyczne 13.04 bede w 14t0d w pierwszej ciazy plec poznalam w 16 tygodniu
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 07:59   #3788
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Ja mam genetyczne 13.04 bede w 14t0d w pierwszej ciazy plec poznalam w 16 tygodniu
Ja dzis zaczynam 13 tydzień i żaden z lekarzy jeszcze mi nic nie mówił o genetycznym. Ciekawe co mi w pn powie
Stary 2015-03-19, 08:10   #3789
Malpka
Zakorzenienie

hej
ja dzis kolejny dzien z dziecmi w domu, zaraz musze z Julką na badania krwi pójść ale nadrabiam troszkę od tyłu ile zdążę, po stronie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Ja przechodze na ogol dobrze (zero syfow, przetluszczania, sennosci) gdyby nie te mdlosci Normalnie umieram...
oj mi tez mdłosci najbardziej dokuczają

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
AMELIE

Ja już po genetycznym

Termin mi się przesunął na 25 września, bo maleństwo duże - 5,84 cm!!!!

USG cudne, wszystko w najdrobniejszych szczegółach, ma prześliczny profil

Ryzyko chorób znikome, nawet po wkalkulowaniu wieku mojego :P

Ciśnienie mam jak dwudziestka, waga 50,7 kg, brzuszek jak w piątym miesiącu

EDIT: NT 1,1

Moje skarbuszki :
ale cudne maleńśtwo super ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
Wow jakie cudowności Super, że wszystko ok!

Wrzucę też swoje, bo wrzuciłam na klub a tu zapomniałam. Z 10 tyg, 2 dni 3,1 cm.

Boze dziewczyny, ja dziś mam naprawdę zero mózgu, nie miałam portfela w torebce i myślałam, że mi ukradli. Co to była za akcja. Ze sklepu do domu, przeszukać, juz miałam dzwonić do banków i blokować karty. A tam jeszcze sporo gotówki, dowód, prawo jazdy. Portfel leżał w domu pod kocem a co sie najadłam nerwów..

głupiaaaaa
Super maleństwo no z portfelem to wierzę że musiałaś się najeść strachu

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dawno nie zaglądałam do Was, więc mam sporo nadrabiania. Widzę zdjęcia Waszych okruszków .
Napiszę w skrócie, że jestem już po łyżeczkowaniu macicy, zgodnie z prognozami - serduszko przestało bić. Zabieg miałam 12 marca. Zniosłam go dobrze fizycznie. Psychicznie właściwie też nie najgorzej. Staram się nie rozpamiętywać i nie rozklejać. Jak nachodzą mnie smutne myśli przytulam synka, albo szukam sobie jakiegoś zajęcia. Unikam internetu, bo ciągnie mnie do czytania stron o poronieniach, a to mi dobrze nie robi. Jestem na L4, więc mam sporo czasu dla dziecka i domu i tak jest dobrze. Za trzy miesiące możemy znów rozpocząć starania. Jest we mnie wiele obaw o to czy dam radę psychicznie w kolejnej ciąży. Czy w ogóle próbować. Rozmawiamy z mężem o przyszłości i skłaniamy się ku opcji, że co ma być to będzie.

Miło mi, że o mnie pamiętacie, Amelie04, dzięki za priva . Jak odczytałam wiadomość to aż się uśmiechnęłam, że ktoś o mnie myśli.
Jutro ponadrabiam wątek. Pewnie nie będę się zbyt wiele udzielać, ale całym sercem jestem z Wami. Aż do października, a pewnie i dłużej . Mimo, że mój termin porodu nigdy się nie zrealizuje, czuję się mamą październikową. Moja fasolka była chwilkę ze mną.
witaj trzymaj się dzielnie, dobrze ze masz synka którego mozesz wyprzytulac w smutnych chwilach trzymam kciuki za następny raz

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Em_jK Pokaż wiadomość

A ja już wczoraj nie pisałam bo sił mi brakło. Ale byłam u endo zmienił mi dawki leków. Teraz będę brała naprzemiennie 75 i 100mg Euthyroxu i kontrola za miesiąc.

.
ja sie musiałam umówić do Endokrynologa bo mi wyszło strasznie niskie tsh
Najlepsze jest to ze poszłam ze skierowaniem od ginki do rejestracji szuka pani tam terminu i mi mówi ze 15 lipca mówię no dobrze ale patrzy na skierowanie i pyta czy ja w ciąży? a to jak tak to poszuka wcześniej no i mam na 1 kwietnia tego samego dnia mam też genetyczne mieć
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:18   #3790
mala29lll
Zakorzenienie

Przyjaciółce na genetycznym w 12 tyg powiedzieli, że chłopak, ale czy się sprawdzi to zobaczymy 2 kwietnia na 2 genetycznym

Dorriska to dziwne, że nic o genetycznym CI nie mówili. A na NFZ tez tu chyba dziewczyny dostawały fotki

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

MAłpka, bo jak powiesz, że w ciąży to szybciej wciskają

KAuapouszko powodzenia na wizycie. Daj znać jak tam dzidziuś i ta paskuda krwiak, który mam nadzieję się wchłania
Kto ma jeszcze dzisiaj wizytę?

Frik a Ty w ogóle jakie masz zalecenia co do krwiaka? MAsz leżeć czy co?
Stary 2015-03-19, 08:19   #3791
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny co juz macie dzieci jakie Wasze maleństwo miało tętno serduszka? powyżej czy poniżej 140 i jaka płeć się okazała?? SPrawdzam jak te mity ludowe się mają do rzeczywistości[:
u mnie było na odwrót przy Julce wychodziło że chłopak czy Karolu że dziewczynka ;P

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość

Dziewczyny które miały planowane cesarskie cięcie - skąd miałyście skierowanie ? Od gina? Prywatnego itd?
ja miałąm po prostu skierowanie do szpitala od mojego lekarza na nfz . Po prostu lekarz z którym byłam umówiona na cc wyszedł do mnie na Izbę przyjęć jak przyjechałam

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam. Teściowa wchodzi do mnie do pokoju i opowiada jak to nasza sąsiadka spytała ja właśnie czy przypadkiem nam się rodzina nie powiększa, bo ile to można w domu siedzieć. To na pewno nie zwolnienie na przeziębienie, bo tyle to się nie choruje na przeziębienie :P Normalnie detektywa mam na przeciwko
ach ci wścibscy sąsiedzi
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:20   #3792
Amelie04
Zakorzenienie

Amberella - dzielna kobitka z Ciebie mam nadzieje, ze uda sie za pierwszym razem

Mala- juz mi sie tak nie chce latac po lekarzach. Przeszlabym sie do tego konowala co mi zagrozona ciaze stwierdzil, ciekawe co by teraz powiedzial? Przy okazji moze by mi luteine przepisal,ale nie chce przyznawac sie, ze prowadze ciaze u innego gina,bo mnie wygoni. A jak zalozy mi karte ciazy to bede miala dwie...
Cytat:

tez wstawilam wam w 4d
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:22   #3793
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Przyjaciółce na genetycznym w 12 tyg powiedzieli, że chłopak, ale czy się sprawdzi to zobaczymy 2 kwietnia na 2 genetycznym

Dorriska to dziwne, że nic o genetycznym CI nie mówili. A na NFZ tez tu chyba dziewczyny dostawały fotki

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

MAłpka, bo jak powiesz, że w ciąży to szybciej wciskają

KAuapouszko powodzenia na wizycie. Daj znać jak tam dzidziuś i ta paskuda krwiak, który mam nadzieję się wchłania
Kto ma jeszcze dzisiaj wizytę?

Frik a Ty w ogóle jakie masz zalecenia co do krwiaka? MAsz leżeć czy co?
Ja myślę że Śląsk się innymi prawami rządzi
No właśnie tak czytam ze każda ma genetyczne a ja nic !
Stary 2015-03-19, 08:32   #3794
Oliath
Zakorzenienie

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE MIŁE SŁOWA I GRATULACJE !!!

Dzień dobry tak w ogóle

Na dziś mam w planach pranie wszystkich zimowych kurtek i - - zrobić budyniowca z galaretką i sosem czeko

Cytat:

Wrzucę też swoje, bo wrzuciłam na klub a tu zapomniałam. Z 10 tyg, 2 dni 3,1 cm.
OMG jakie cudeńko
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
A tak się bałaś. Super! Dzidzia piękna! Uwielbiam te zdjęcia z pierwszego genetycznego! Widać idealnie! Ciekawe czy będzie następna dziewczynka.
Mój gin czasem chłopaka wypatrzy około 12 tygodnia i się sprawdza, siurka wcześniej można potwierdzić jako siurka ale u mnie podejrzewa (na podstawie intuicji, hahahah) córeczkę, więc zapowiedział, że do połówkowego nie będzie wyrokował
Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
chyba teraz sie doda.
Tak sie boje teraz o niego, zaczynam się przywiązywać coraz bardziej niech te czarne myśli uciekną precz!!!

na pierwszym zdjeciu pod spodem jakas krecha jest
Mała zinterpretuj?
weźcie mnie walnijcie
Walę Cię serdecznie i mocno cudny maluszynek i wszystko jest ok, babo!!!
Cytat:
Cześć dziewczyny. Dawno nie zaglądałam do Was, więc mam sporo nadrabiania. Widzę zdjęcia Waszych okruszków .
Napiszę w skrócie, że jestem już po łyżeczkowaniu macicy, zgodnie z prognozami - serduszko przestało bić. Zabieg miałam 12 marca. Zniosłam go dobrze fizycznie. Psychicznie właściwie też nie najgorzej. Staram się nie rozpamiętywać i nie rozklejać. Jak nachodzą mnie smutne myśli przytulam synka, albo szukam sobie jakiegoś zajęcia. Unikam internetu, bo ciągnie mnie do czytania stron o poronieniach, a to mi dobrze nie robi. Jestem na L4, więc mam sporo czasu dla dziecka i domu i tak jest dobrze. Za trzy miesiące możemy znów rozpocząć starania. Jest we mnie wiele obaw o to czy dam radę psychicznie w kolejnej ciąży. Czy w ogóle próbować. Rozmawiamy z mężem o przyszłości i skłaniamy się ku opcji, że co ma być to będzie.

Miło mi, że o mnie pamiętacie, Amelie04, dzięki za priva . Jak odczytałam wiadomość to aż się uśmiechnęłam, że ktoś o mnie myśli.
Jutro ponadrabiam wątek. Pewnie nie będę się zbyt wiele udzielać, ale całym sercem jestem z Wami. Aż do października, a pewnie i dłużej . Mimo, że mój termin porodu nigdy się nie zrealizuje, czuję się mamą październikową. Moja fasolka była chwilkę ze mną.
Ja Ciebie zapamiętałam najlepiej na początku i mocno się modliłam za Was i szukałam posta później - jesteś super dzielna i silna ijeśli za 3 miesiące możesz się starać, to walcz i się staraj i nie bój się na zapas, kochana !
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Ooooo, to późno dość, a nie jest tak że genetyczne trzeba koniecznie do połowy 13tc zrobić, żeby było najbardziej miarodajne?...

Miłego dzionka Wam życzę :papa:
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 08:34   #3795
Em_jK
Rozeznanie

Doorisska,

Ja z.kujawsko-pomorskiego i fotek na NFZ tez nie dostaje. Lekarz nie daje i tyle. Wszystko idzie do dokumentacji.
05.04.2013 - Gucia
Stary 2015-03-19, 08:44   #3796
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Gratuluję maluchów współczuję straty i trzymam kciuki za powodzenie następnym razem

I witam się, dzieńdoberek

Czy Wy też tak macie, że objawy ciążowe Was denerwują, ale ich brak denerwuje jeszcze bardziej?
5 dni do prenatalnych, jajo wielkanocne zniosę z nerwów
Stary 2015-03-19, 08:46   #3797
Oliath
Zakorzenienie

hah, tu moje córy wszystkie i jak tu nie chcieć kolejnej dziewczynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8819x.jpg (110,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8560.jpg (126,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN9863.jpg (124,9 KB, 42 załadowań)
Kubulek
Stary 2015-03-19, 08:47   #3798
Em_jK
Rozeznanie

Oliath,

Piękności
Ja tez chce mieć druga córeczkę rosi:
05.04.2013 - Gucia
Stary 2015-03-19, 08:48   #3799
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Gratuluję maluchów współczuję straty i trzymam kciuki za powodzenie następnym razem

I witam się, dzieńdoberek

Czy Wy też tak macie, że objawy ciążowe Was denerwują, ale ich brak denerwuje jeszcze bardziej?
5 dni do prenatalnych, jajo wielkanocne zniosę z nerwów
Ja tak nie mam, brak objawów mnie nie niepokoi dość miałam objawów w poprzedniej ciąży, hahahah spokojnie Elve, 5 dni zleci zanim się obejrzysz, a jajo zawsze się przyda :P
Kubulek
Stary 2015-03-19, 08:49   #3800
Doorisska
Rozeznanie

A ja liczę na synka. Juz nawet mam kilka rzeczy niby uniwersalnych, ale jednak bardziej na chłopca
Stary 2015-03-19, 08:52   #3801
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja tak nie mam, brak objawów mnie nie niepokoi dość miałam objawów w poprzedniej ciąży, hahahah spokojnie Elve, 5 dni zleci zanim się obejrzysz, a jajo zawsze się przyda :P
Ja bym chciała już coś czuć, wiedzieć że już się coś we mnie dzieje, mieć jakiś kontakt, świadomość że żyje. A tu nic. Najchętniej bym chodziła na usg ze dwa razy w tygodniu :P
Stary 2015-03-19, 08:54   #3802
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Amberella - dzielna kobitka z Ciebie mam nadzieje, ze uda sie za pierwszym razem

Mala- juz mi sie tak nie chce latac po lekarzach. Przeszlabym sie do tego konowala co mi zagrozona ciaze stwierdzil, ciekawe co by teraz powiedzial? Przy okazji moze by mi luteine przepisal,ale nie chce przyznawac sie, ze prowadze ciaze u innego gina,bo mnie wygoni. A jak zalozy mi karte ciazy to bede miala dwie...

tez wstawilam wam w 4d
No widziałam też Twojego słodziaka w 4 D
Jezeli chodzi o lekarzy to jakbym najpierw poszła do dr K który stwierdził krwiaka a później do dr T i mi powiedział, że nic się ie dzieje to też bym mogła powiedziec że dr K to konował. Może ten pierwszy lekarz dobrze zauważył?? Nie chcę Cię straszyć, ale faktycznie może idź jeszcze do tamtego lekarza o którym piszesz konował. Mam nadzieję, ze nie okaże się, że to ten u którego byłaś teraz to konował. Ja już jestem wyczulona na tych lekarzy po mojej historii ostatniej
Stary 2015-03-19, 08:58   #3803
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
No tak.
Ciekawe kiedy poczuje ruchy.
Uwaga dziewczyny: dopadły mnie wzdęcia. Nie wiem czy maluch mi daje czadu po jelitach czy co, nigdy tak nie miałam.
Czyżby uroki drugiego trymestru?
wiecie co ja nie wiem ale czasami jak leze i jeest cichutko to czuje laskotanie w brzuchu nie wiem tylko czy to w jelitach czy moze naprawde dzidzia skacze

Cytat:
EDIT: NT 1,1

Moje skarbuszki :
Cytat:

Cytat:
Mała zinterpretuj?
weźcie mnie walnijcie
pieknosci gratulacje klask i:

Cytat:

trzym sie kochana ludzie po kilku poronieniach dalej sie staraja i to czesto nawet o pierwsze dizecko na pewno bedzie wsyztko dobrze nastepnym razem

Cytat:
hah, tu moje córy wszystkie i jak tu nie chcieć kolejnej dziewczynki
piekne masz te cory i wszystkie takie loczki sliczne maja
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:01   #3804
vikicullen
Zadomowienie

Mala ja mam dzis wizytę na 10.15

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:02   #3805
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja bym chciała już coś czuć, wiedzieć że już się coś we mnie dzieje, mieć jakiś kontakt, świadomość że żyje. A tu nic. Najchętniej bym chodziła na usg ze dwa razy w tygodniu :P
Tylko ze 2 razy? Ja to bym chciała mieć w domu USG i co chwilę się gapić na pierdołkę małą
Stary 2015-03-19, 09:04   #3806
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tylko ze 2 razy? Ja to bym chciała mieć w domu USG i co chwilę się gapić na pierdołkę małą
pocieszyłaś mnie
Stary 2015-03-19, 09:06   #3807
mala29lll
Zakorzenienie

Oliath ale włosiska mają piękne Twoje córki. Po kim te włoski?.Ja mam takie piórka więc zazdraszczam A mąż to pewnie by synka chciał co? Mój tata miał biedny 4 baby w domu, bo my 3 córki

Viki to daj znać po wizycie i fotkę wstaw Powdzenia
Stary 2015-03-19, 09:18   #3808
Amelie04
Zakorzenienie

Oliath piekne cory! Rzeczywiscie wlosy maja piekne takie latynoskie, hehe

Mala no wlasnie moze sie przejde do tego wczesniejszego tylko nie moge sie dodzwonic do rejestracji :/
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 09:36   #3809
Kuapouszka
Zadomowienie

Zaraz jadę do lekarza boże ale się boje

Wejdę w końcu w sobotę na kompie na forum to w końcu wrzucę zdjęcia o wasze zobaczę; )
Stary 2015-03-19, 09:51   #3810
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
Zaraz jadę do lekarza boże ale się boje

Wejdę w końcu w sobotę na kompie na forum to w końcu wrzucę zdjęcia o wasze zobaczę; )
Daj znać jak najszybciej po wizycie.JA tez się tu martwię o CIebie Wiem co czujesz. Tak samo się bałam, ale się okazało, ze się goi. Mam nadzieję, że u Ciebie tez duuuuży postęp. Trzymam kciuki

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości