|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!
Lipstick .zauważyłam ze Twój Tż często się obraża i nie odzywa , ale i tak wróci wszystko do normy
|
|
|
|
#4322 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak ma się to Wam udac do obiadu ![]() Nie za szybko spadło? z 7 w połtora miesiąca do takiej wysokości? Cytat:
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
Pysia, to i ja skorzystam.
Do ślubu 1,5 miesiąca.... iiii - garnitur, koszula, mucha dla Tżta (ma juz spinki, skarpetki, majtki, buty) - to już wiecie, nie będę komentować - zamówic obraczki- już nosimy. My to do czyszczenia musimy oddać ![]() - majtki i rajstopy dla mnie (stanik będe miala dobierany razem z suknią w salonie) Nie mam - pojechanie na degustacje tortów i wybrańie smaków tortu i ciast - maaaaaamy, tort będzie wiśniowo czekoladowy ![]() - zaliczyc kurs tańca- już za nami - znalezc fryzjerkę i zrobic fryzure próbna zrobione! - zdecydowac sie na ktoras wizazystke - zrobione - pomyslec co z butami - zamówiłam na białych butach, jak nie przyjdą to kupię gino rossi ![]() - zaliczyc ostatnia poradnie - za nami - rozdac zaproszenia za nami ![]() - kupic pare butelek wódki na ew.bramy - zakupione 156 sztuk liczę że starczy - zorganizowac panienski - taaaaaaa -zamowic plan stołow - tego nie mam, sama robię - wnętrza do koszyczków ratunkowych - zamówiłam dzisiaj igły i nitki ![]() - bransoletki dla Mam i cos dla Taty Tżta (jeszcze nie wiemy co) - nie mam nic jeszcze ![]() - bukiet - ogarnięte, chyba.... ![]() - sala - jest - foto - jest - zespół - jest - podróży poślubna.... - kupiłam psa - transport gosci (autokar z kościoła na sale, a pozniej osobowy i busik beda rozwozić gosci)- nie mam...ale będzie -scholai organistę - organista jest... a schola?TŻ mi usunął dane w telefonie, niech się tera męczy... - wybranych świadków - są - umówiona jestem na paznokcie 2 dni przed ślubem - nie mam - nauki, dni skupienia, 1 spotkanie z poradni - jest - date i godzine w kościele- jest - suknia jest - welony - połowa jest - bizuteria - brak - spinki spdo koszuli - brak - buty dla Pana Mlodego- brak - skarpetki i majtki dla Pana Mlodego (fioletowe)- brak - koszyczki ratunkowe brak - naklejki na buty są - pudlo na koperty brak - poduszka na obrączki brak - kokardki na wódkę brak - tabliczki z numerami stołow będą - księga gości brak - wieszaki personalizowane brak Jak widać jestem w lesie!!!
|
|
|
|
#4324 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
to już kolejna część serii. polecam zacząć od początku: "nieszczelna sieć"
jak dziecko. ja czegoś takiego nie znoszę. potrafi sobie takie bzdury dośpiewać do moich słów, ze zastanawiam się nad nagrywaniem naszych rozmów... |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dawno mnie tu nie było... Pysia ale z Ciebie piękna dziewczyna U nas ze sprawami ślubnymi do przodu. Gorzej z "życiowymi" - muszę szukać pracy. Szkoda, że na dwa miesiące przed ślubem. |
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznę )
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wypiszę to co mam
na 4 miesiące i 3 tygodnie przed ślubem mam: - zarezerwowaną salę - zarezerwowany kościół i godzina - zgodę na ślub w innej parafii - zarezerwowanego DJ - zarezerwowany fotograf i video - kupiona suknia (bez przeróbek) - wybrane druhenki i drużby - wybrany welon - kupione dwie pary butów i spinki do nich - wybrane menu ale nie potwierdzone prze sale - przeszliśmy jeden kurs tańca - kupiony grzebyk do welonu - kupiony garnitur, buty, koszulę, skarpety, spinki do mankietów, dwie muchy - kupione kolczyki - kupione ramki z ikea na menu weselne - wybrany bukiet i dekorację kościoła - mam perfumy - umówionego fryzjera - wybrana fryzura na fryzurę ślubną - umówioną makijażystkę - wybrana kosmetyczka do paznokci - kupione naklejki na wódkę - kupiona wódka - kupione cin&cin na alkoholowy stół - mamy zaproszenia, wypisaliśmy je - zarezerwowana podróż poślubna i wpłacona zaliczka - sesja po ślubie w plenerze (wybrane miejsce) - kosz na cukierki nie mamy: - obrączek - pudełko na obrączki - dopasowanej sukni - welonu - florystki - bransoletki do ślubu - bielizny do ślubu - zorganizowanego panieńskiego - nie mam nauk przedmałżeńskich - nie mamy poradni - nie mamy wybranego pierwszego tańca i piosenki - nie mam podwiązki - nie mamy wybranego tortu - kosza na koperty - rozdanych zaproszeń - prezentu dla rodziców - skrzypaczki na ślub - reszty alkoholu do kącika alkoholowego - menu na stoły - winietek - nie mam szminki ![]() - tż nie ma perfum - kupić soczewki Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2015-03-19 o 18:43 |
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja użyje
![]() Do ślubu równo pół roku ![]() - garnitur, koszula, mucha dla Tżta (ma juz spinki, skarpetki, majtki, buty) nic nie mamy....o przepraszam moj K. mowi ze ma koncepcje ![]() - zamówic obraczki obrączki mamy odebrane - majtki i rajstopy dla mnie majtki mam, szukam pończoch - pojechanie na degustacje tortów i wybranie smaków tortu i ciast smak wiemy jaki, trzeba wybrac cukiernie i wygląd - zaliczyc kurs tańca nie chcemy kursu - znalezc fryzjerkę i zrobic fryzure próbna kolo lipca mysle najwczesniej... - zdecydowac sie na ktoras wizazystke mam - pomyslec co z butami buty kupione - zaliczyc ostatnia poradnie nauki i poradnia zrobione - rozdac zaproszenia (juz 15 rozdanych, zostalo ok 30) musze zrobic i rozdac, ale mam liste gosci ![]() - schudnąc nie planuję- kupic pare butelek wódki na ew.bramy kupic wszystko z alkoholu ![]() - zorganizowac panienski na glowie swiadkowej -zamowic plan stołow chcialabym zrobic sama ![]() - wnętrza do koszyczków ratunkowych nie mam ani koszykow ani wnętrza - bransoletki dla Mam i cos dla Taty Tżta prezenty dla rodziców wybrane, ale nie zamówione - zdecydowac czy chce bukiet broszkowy czy jednak ze zwyklych kwiatów zdcydowac jaki bukiet - [COLOR=Red]kupić alkohol i napoje napoje mam z sali - zapytać czy inna para ma ślub tego dnia i co z dekoracjami - wszystko wiem - złożyć zamówienie w kwiaciarni na dekoracje sali, bukiety dla mnie i druhen i dekorację samochodu - w maju mam sie kontaktowac z pania dekoratorką - kupić zapasowe koszule dla pana młodego - w ogole kupic - ustalić szczegóły z zespołem, foto i video - we wrzesniu - wymyślić, gdzie ma być sesja foto po ślubie- nad morzem - kupić bransoletkę dla świadkowej - to i cos dla swiadka -swoja droga:wybrac swiadka - spakować upominki dla druhen przed wieczorem panieńskim - upominki na slubie z panienskiego zdjecie - zamówić wizytę na rzęsy - pójść do okulisty, dobrać i kupić soczewki oba do zrobienia - kolo czerwca lipca Co juz mamy: - sale (wpłacona zaliczka) tak - foto (wpłacona zaliczka) tak - dj (wpłacona zaliczka) zespół - tak - podróży poślubna last do grecji - transport gosci (autokar z kościoła na sale, a pozniej osobowy i busik beda rozwozić gosci) miesiąc przed ślubem zalatwic autokar dla gosci z kosciola na sale i pozniej z sali do miasta - skrzypaczkę i organistę tak - wybranych świadków brak swiadka - umówiona jestem na paznokcie 2 dni przed ślubem w sierpniu - date i godzine w kościele tak -] - suknia tak - welony kupic krotki, dlugi mam - buty tak - bizuteria nie mam bransoletki, nawet nie szukam - naklejki na buty nie potrzebuję - pudelka na bransoletki dla mam nie potrzebuję - podwiązka nie - pudlo na koperty nie bede chyba miala... - poduszka na obrączki 50% - słomki nie chcemy - kokardki na wódkę nie,ale na stoly/talerze - tuby strzelające na glowie potencjalnego swiadka - tabliczki z numerami stołow nie - winietki nie - płatki kwiatków do dekoracji kościoła tak - wazony do dekoracji kościoła nie chcemy - swiece do dekoracji kościoła nie chcemy - organza do dekoracji kościoła tiul musze kupic - białe ramki na tabliczki z nr stołow nie chcemy - księga gości nie - wieszaki personalizowane nie duzo tych "nie" musze cos ogarnac..
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem no jeszcze żyję na ebayu też raz tak płaciłam i doszła przesyłka
|
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zakorzenienie
|
rozumiem, że znów pracaCytat:
Cytat:
i wcale nie za szybko, widocznie dobra dawka
|
||
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabrało mi 4,90 zł za te kolczyki co Pysia wstawiała Jak dotrą to zamówię grzebyk i bransoletkę ![]() W ogóle Pysia ile czekałaś na nie? |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Moze troszkę o mnie.. Slub w czerwcu z Tztem jestesmy ponad 7 lat ja 27 lat, Tz 29 rocznikowo Dzisiaj byliśmy oglądać obraczki, ale ciężki wybór Generalnie podoba nam sie klasyka, gładkie obraczki, bez żadnych wzorków. Raczej zdecydujemy sie na (delikatnie) półokrągłe z żółtego zlota Reszta spraw do załatwienia to chyba najgorsze i najtrudniejsze sprawy tj. Wręczanie reszty zaproszeń (to jest najgorsze, widzieć 'euforię' rodziny ), garnitur itp. (wlasciwie juz upatrzony), buty do sukni.. Zdecydowałam sie na lakierowane w kolorze nude (uznałam, ze biale sa za drogie, jak na buty jednorazowe , a kolorowe wykorzystam na inne okazje), samochód do slubu, dokumenty z USC, ze swojej parafii itp. Bukiet, niebawem musimy ustalić menu weselne i to chyba na tyle.. Reszta załatwiona juz dawno
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
hej Afrodita !
|
|
|
|
#4336 |
|
|
jej nadmiar jak na 1 osobę. atmosfera nawet w miarę jest.
ale dzisiaj moja "ulubiona" koleżanka wyskoczyła do mnie z tekstem: "sprzątasz u mnie czy zostajesz z dziećmi?" yyy zostaję z dziećmi ale zła była
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nie wiem czy wkurzyłam czy bardziej zawiodłam... M oczywiscie poszedł na to piwo... i niby wiem, że nie mam powodu się wkurzac ale jednak jakos tak dziwnie...
i oczywiscie zauwazył, ze co jest nie tak i nie odebral od chlopakow telefonu, wiec juz mu powiedzialam "lepiej idz niz zeby znow bylo ze czegos Ci zabraniam" własciwie mu nie powiedzialam ze mi zle, czy ze nie moze itp ale na pewno to widzial i ogolnie jest mi jakos tak niewyraznie ;/ wracam do prasowania... jak ja tego nienawidze ;/ |
|
|
|
#4338 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Afrodita witamy
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
matko co za ludzie umnie w rodzinie są.
Na jutro byl zaplanowany wyjazd (ja tato mama siostra szwagier) do mojego chrzrstnego ,ogolnie na imprezke popijawe. Mówili że będziemy nocować. no Tż nie moze. bo pracuje do 17. a dziś mi matka mówi że moze lepiej pojechać w sobote bo po nocy wracac to nie i że ja miałabym kierować. oczywiście nikt o zdanie mnie nie pytał postawili mnie przed faktem dokonanym. oczywiscie siostra nie moze kierować bo nie chce(ja zawsze kieruje z takich imprez ) i moje gadanie ze czasami ktoś inny mogłby się poświęcić to nic nie daje bo przecież"moze i tobie kiedyś będzie potrzebna pomoic"taaa tylko to ja najczęściej jestem za niańkę , taryfe , sprzataczke .... i teraz że w takim razie oni nie jadą. |
|
|
|
#4342 |
|
|
gdyby jeszcze poprosiła... ostatnio powiedziała "czy mogłabyś", "poproszę". ale dzisiaj to już myślała, że chyba sprzątaczkę sobie znalazła... a taki ch!
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
witam nową PMkę
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Mi lekarka mówiła, żeby przed badaniem się nie denerwować, bo od stresu TSH gwałtownie rośnie. Oczywiście przez to na maxa się zestresowałam przed badaniem, ale na szczęście wyszło w normie.
|
#4345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hmmmm, Tż mial od początku roku troche problemy zdrowotne i nie dochodziło do normalnych stosunków, radziliśmy sobie w inny sposob , więc no, raczej nie jest to realne
|
|||
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
heloł Afrodita !
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową PM
Idę kończyć ten operat na geodezję.
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faceci mniej emocjonalnie podchodzą do rocznic i tego typu okazji. pysia- pięknaś agnieszka- podzielam zdanie dziewczyn, wydaje mi się, że ten fason źle leży. Może poszukaj jeszcze na olx, albo wprowadź poprawki. |
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to czasami wariuje przez te wahania tsh ;/ a teraz jeszcze krzywa mi ponoć do dupy wyszła, a do endo pójdę dopiero po wypłacie |
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

i mu przechodzi :P (no czasem trwa to trochę dłużej :P), najlepsze jest że potrafi się obrazić za jakąś głupotkę...

czerwiec 2015
zostaję z dziećmi