|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5067326]"mała.." - Mała to jest Twoja pała. Ja jestem niska
A mi się to bardziej podoba : Małolata! - jak ci mało lata to sobie rozhuśtaj ![]() Częsty brak reakcji doprowadza do frustracji..
|
#1862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
||
|
|
|
#1863 |
|
Konto usunięte
|
dobre teksty, zeby kogos na podrywie styrac xD
|
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
*Uśmiechnij się zawsze zdążysz mieć ponurą minkę
![]() *a gdy nadejdą deszczowe dni, nauczę sie przechodzić miedzy kroplami.. *pokoloruj świat krwistą zielenią ![]() *zawieszona wyżej niż most, rekami obejmując niebo... ![]() *Łyżka składa się z trzymaka prostego i komory zupnej *burak : kartofel w ataku apopleksji
|
#1865 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5067460]dobre teksty, zeby kogos na podrywie styrac xD[/quote]
haha zgadzam się macie więcej ?!
|
|
|
|
#1866 |
|
Konto usunięte
|
taa pozytywnie
)
|
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś znałam dużo takich tekstów ale wszystko już pozapominałam
wszystko w internecie jest a ja podłapałam pare z opisów na gg pare z kafeteriWystarczy wejść na jakąś stronę z opisai na gg i w wulgarne no i już
|
#1868 |
|
Konto usunięte
|
no w sumioe tak.
ale one w sumie wulgarne ale fajne
|
|
|
|
#1869 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Konto usunięte
|
ja tez.
|
|
|
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
SZczescie jest tak delikatne,ze wystarczy chwila zwatpienia i juz jest sie nieszczesliwym.
Ten,kto uwaza sie za nieszczesliwego gdyby tylko uwierzyl,moglby byc najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie. Czesto tak daleko szukamy szczescia,ze nie czujemy jego obecnosci w codziennosci. Kazdy dostal dar zycia i to od niego zalezy jak go wykorzysta. |
|
|
|
#1872 |
|
Wtajemniczenie
|
Gdybyś był, a nie bywał Raz na jakiś czas... Byłabym wreszcie "czyjaś"
Podaruj mi coś Czego nie zdobęde sama You can really trust me, you will never cry again (Ty naprawde mozesz mi zaufac, nie bedziesz nigdy juz płakała) Fire of my soul (ogień w mojej duszy) it's time to say i don't want you anymore(juz czas powiedziec nie potrzebuje cie juz więcej) Stoję i ukradkiem śledzę czas... Ja zawsze byłam jakby obok...Ja zawsze biegłam jakby pod prąd...
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
-Złam to serce na pół, przeżuwaj i spluń, niech resztki spłucze deszcz.
-Z piersią dumnie wypiętą, lekkim krokiem po szczęście. -Zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd. -Tak ogromnie, bardzo, jeszcze więcej może. -W iskierkach wspomnień grzeję się, w pamięci szukam Cię. -Zaufaj jeśli możesz ufać, pokochaj jeśli tyle siły masz. -Między wersy wkradł się spokój, wyłowiony z łez potoku.
|
#1875 |
|
Raczkowanie
|
Prawda istnieje,wymysla sie tylko klamstwo.
...i przychodzi w zyciu taki czas,kiedy wszystko sie konczy,by zaczac sie od nowa... Pieniadze szczescia nie daja-dopiero zakupy:P |
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
* Powinnam dostać Nobla za to, że tak długo wytrzymuję z tym światem...
* Nie daj mi powodu, a ja Cię nie zawiodę. * Prócz Ciebie - nie ma mnie dla nikogo.
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Kredka, którą rysuję uśmiech na twarzy powoli się kończy.
Ja wezmę klej i posklejam serce. Ty weź kredkę i dorysuj mi uśmiech. Macie może jeszcze inne opisy w tym stylu ^^ ?
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy posiada kolorowe kredki szkicujące....uśmiech wybranki..
Ja do ręki wezmę różową kredkę i naprawię to co zniszczył los.. zapomnianą kredką szczęścia malowane marzenia.. W moim pokoju spływają farby..W moich oczach nie widzę barw. W twoim przekonaniach dewaluujesz uczucia..W twoich źrenicach nic nie jestem wart. ktoś niebo farbuje sokiem z borówek... czarną kredką obrysowuję to co chciałbyś przemilczeć.. ...Usta które nie służą do mówienia, ciała które pragną w extazie utonienia! Świat oczami dziecka to kałuże marzeń, i lot motyli pozwalający zbierać gwiazdy.. sterują tobą jak malarz kredką..jak tą kredkę mogą cię złamać..
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wyjątkowo mój komp. działa szybciej niż mój mózg i stabilniej niż mój żołądek...
fajne.... Kradnę
|
|
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
"...Miłość jest jak fala, czasem się zbliża, częściej oddala..."
" Mój uśmiech umarł, a teraz w mym sercu odbywa się jego cichy pogrzeb..." " Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" "Wszystkiemu mogę się oprzeć, z wyjątkiem pokusy" |
|
|
|
#1881 |
|
Raczkowanie
|
`Kiedy spotyka go serce i brzuszek płonie`
Za górami za lasami żył se Giertych z mundurkami ![]() Kocham moje Adidasy- tylko one chcą ze mną chodzić ![]() Smutne: CZARNY ANIOŁ-tylko on jest ze mną mimo mej ciągłej samotności chłod ,cisza i mgła a tam siedze ja.... "Boże pomóż mi złamać strach,złamać wstyd..Jutro odważe się" Zgubiłeś kredki?? nie martw się, pożyczę Ci...mam czarną i białą...=( Weż nóż do ręki i zabij mnie z zimną krwią patrząc w moje oczy;( kiedyś latałam, teraz chodzę - bo skrzydla wyrwał mi czas.. Czuje sie jak mucha ktorej ciekawe zycia dziecko wyrwalo skrzydla Anioły są czasem takie samotne ![]() Optymistyczne: "...w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja.." Roztańcze w sobie świat, na przekór łzom, umiem jeszcze iść pod prąd. Jesli nie spelnia sie moje sny, usmiechne sie chocby przez lzy.. Biec w deszczu, by dostać nic za wszystko... Inne: "Co nas nie zabije,to nas wzmocni"Mariusz Wlazły `Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach` `..bo to Polska wygrała tego seta no i trzeba będzie powycierać boisko` |
|
|
|
#1882 |
|
Raczkowanie
|
"(...)
Jesteś - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne. Uśmiechnięci, współobjęci spróbujemy szukać zgody, choć różnimy się od siebie jak dwie krople czystej wody." "Nie ma dwóch podobnych nocy (...) dwóch jednakich spojrzeń w oczy" "You've been so close, but I didn't see You..." odkręciłam gaz... czy zapuka ktoś na czas...? Świat wypadł mi z moich rąk... W poszukiwaniu lepszego jutra... Wielka miłość... nie wybiera... nie pyta wcale czy jej chcemy... Moje życie. Moje decyzje. Moje błędy. I nikomu nic do tego.
|
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5067258]
gdzie rebelious? [/quote]właśnie... brakuje Jej tu... bardzo...
My dr House Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
|
|
|
#1884 |
|
Wtajemniczenie
|
Fantastyczny
|
#1885 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kosiane
Długo mi zajęło czytanie wszystkich postów.A teraz coś ode mnie![]() -Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz,a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie -Możesz marzyć o niebieskich migdałach,ale lepiej nie rzucaj roboty -Przyjaźń jest oddaniem drugiemu siebie bez nadziei wzajemności -W gonitwie za szczęściem,uważaj na falstarty -Świat powstał z chaosu.Ale nie z całego... jeszcze go trochę pozostało -Jeden fałszywy krok,a wlecze się kilometrami -Największa rzecz na świecie,to umieć należeć do siebie -Spróbuj zapalić maleńką świeczkę,zamiast przeklinać ciemność -Człowiek jest żyjącym prochem -Ciesz się drobiazgami,a WIELKIE SZCZĘŚCIE wejdzie w Twoje życie
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#1886 |
|
Konto usunięte
|
Podaruj mi coś Czego nie zdobęde sama a mozna na angielski?
|
|
|
|
#1887 |
|
Rozeznanie
|
Mam wielką prośbe nie macie dziewczynki jakiś opisów zwiazanych z chorobą bliskiej osoby... albo z barkiem sił na przytłaczajacą rzeczywistosć...
![]() Przydałyby sie takze jakies które mówiłyby o tym ze wiem i dziekuje osobą które sa ze mna w tych chwilach i znosza moje humory mimo wszystko. Z góry bardzo dziękuje
|
#1888 |
|
Konto usunięte
|
Prawdziwego przyjaciela poznajemy w sytuacji niepewnej.
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W. Szymborska ... piękny wiersz ![]() _ _ _ _ _ _ ** bo to tylko te wszystkie marzenia niespełnione... ** Tysiące myśli na sekunde lecz wszystki zakazane... ** Ukrywam swoje uczucia w sobie i nigdy o nich nie powiem.. ** Gdzieś ponad nami a zarazem blisko prawda jest...
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Konto usunięte
|
1. Zawsze chciałam mieć swój kąt
Taki w którym mogłabym zwolnić bieg kiedy chce teraz mam swój własny dom i choć z tobą mieszkam w nim zmieniać dziś nie chce nic ref. Możesz zostać ile chcesz obmyśliłam dla nas dobry plan razem zestarzejmy się wciąz tak mało jest dobranych par nie ma sensu szukać już z nikim wcześniej nam nie było tak szanse mógł nam dać sam Bóg ostatni raz 2. Czas uciekał a ja z nim od przeszłości i od win kary smak dobrze znam nie sądziłam że mój świat może zmienić się aż tak dzisiaj wiem to był znak ref. Możesz zostać ile chcesz obmyśliłam dla nas dobry plan razem zestarzejmy się wciąz tak mało jest dobranych par nie ma sensu szukać już z nikim wcześniej nam nie było tak szanse mógł nam dać sam Bóg ostatni raz x2 dobra piosenka ładne opisymozna miec z niej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

gdzie rebelious? 

moje wypocinki