Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-19, 23:53   #4501
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 część 40- nasz sezon!

Grania fajne to masz. A ja byłam szczęśliwa wczoraj mnie tak w gorach twarz wywialo, zamarzlo, ze dzis mi sie pojawiły zas plamy i podrażnienia. Myślałam ze mnie moze Clinique podrażnil podkład ,no ale niemożliwe, bo mam podrażnienia na czole, bokach twarzy i brwiach i mnie szczypie ... bede beax to ohydne wapno i zero cukru. Moze sie poprawi.
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 23:54   #4502
zmotywowanaja
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2015-03-19, 23:56   #4503
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
Nigdy nie miałam piankowej sukienki. Jak to się nosi? Wygodne? Nie poci się skóra pod tym? Ola, chyba Ty pisałaś, że masz taką...
Wiesz co, o ile spódnica mi nie przeszkadza wgl, tak góra trochę tak, po całym dniu czułam się w niej źle, ale moja sukienka miała rękawy 3/4 ta ich nie ma, więc komfort noszenia będzie pewnie lepszy

Pytania na protokole standardowe tutaj jest cały protokół: http://1lo.zory.pl/zadania/pliki/458...rzedslubny.pdf

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 23:58   #4504
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
mega wygodna, mój salon za 180 taką mi uszyje
Śliczna.
Stary 2015-03-19, 23:58   #4505
MagicGirls
Zakorzenienie

Viva doczytałam wierzę w Franie, dacie radę! Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Cytat:
Nigdy nie miałam piankowej sukienki. Jak to się nosi? Wygodne? Nie poci się skóra pod tym? Ola, chyba Ty pisałaś, że masz taką...
Nie wiem jak się nosi, ale jest dość gruba.Myślę że będzie mi za gorąco w niej a i materiał nie jest przyjazny po nie przespanej nocy.No i jest za mała.Ale fakt jest bardzo ładna.
Stary 2015-03-20, 00:12   #4506
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Ja takiej do płatności internetowych nie mam, mam zwykłą 'cash pay" taką do wybierania pieniążków z bankomatu, no i do płacenia w sklepach i taką zapłaciłam.

Chyba, że ja nie ogarniam że piszemy o takiej samej karcie
A może to ja nie ogarniam Tż płacił

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Więc co?
Ja dziś też od rana ryczę, moja kotka ma białaczkę Także wiem doskonale co czujesz...

Lulona, hej
Trudno mi się postawić w Twojej sytuacji, ale chyba bym olała takiego kretyna i starała się, aby nie wyprowadził mnie już z równowagi, choć domyślam się, że pewnie łatwo mówić...
Trzymam kciuki za kotkę my przygarnęliśmy takiego kotka dla Babci Tżta i tez sie okazało, ze ma białeczkę, ale jest pełny zycia, energiczny i wiecznie głodny lekarz powiedział, ze moze dożyć wieeeelu lat, więc trzeba mieć nadzieje

Moja Pysia co dwa dni musi jeść sterydy i osłonowe tabletki, ale ma się dobrze, tak bardzo ją kocham

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
viva biedna kicia((((((((

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

dobra! napisalam do 3 fotobudek
Na ile brac? 2 czy 3h?
Brałabym na 3

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
Co sadzicie o tej sukience nadaje sie na wesele ? http://allegro.pl/new-sukienka-tuba-...182847359.html
Mnie się nie podoba tzn sama kiecka fajna, ale na co dzień ew.jakies wyjscie na miasto, ale na wesele

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
31zł prawie całą z bawełny!!!

troche wyglada na ten materiał "dresowy" taka na poprawiny bardziej niz wesele wg mnie

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

http://www.paperconcept.pl/bazy-do-a...pbooking-.html myslicie ze jak kupie takie 2-3 i przewiąże wstązkami a nie tym kółkiem to bedzie ok księga? czy kiepsko...
Mnie by się podobało

Cytat:
Napisane przez bb_fusion Pokaż wiadomość
Dobry wieczór! Pysia na obu zdjęciach wyglądasz pięknie
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
pewnie, ze warto! trzymam kciuki za Franie

wgl moja mama prawie zabila wzrokiem moja ciotke klotke. bo uslyszala bedac u babci ile rodzice wydali na leczenie Skya i stwierdzila, ze opetani jestesmy tyle na psa wydawac a i tak bedzie trzeba go.pewnie uspic!!! nie znosze tej wiedzmy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ubiłabym
My od maja do września wydaliśmy ponad 1000zł na moją Pysią a mogliśmy wydac dwa razy tyle gdybyśmy sie zdecydowali na tomografię główki ale niezdecydowaliśmy się bo to i tak nie zmienilo by nic w leczeniu, a naraziło by tylko moją księżniczkę na wielkie stresy i na dodatek narkoza to zawsze duże ryzyko
Z kolei Kicia mojej mamy miala piasek z nerek usuwany ale ja jestem zdania, ze jak ma sie zwierzątko to jest się za niego odpowiedzialńym, tak jak za dziecko. Predzej bym sobie od ust odjęła nic odmówiła zwierzęciu

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;50729415]Ej, a może do tej mojej sukni takie?
kolczyki TE lub TE

naszyjnik TEN

a bransoletka TA

Ale to chyba już za dużo dobrego z bransoletką? [/QUOTE]

Mnie sie podobają kolczyki i bransoletka, ale juz bez naszyjnika. Poszukaj sobie takiej biżu gdzieś indziej bo w Novia Bianca mają zawyżone ceny kilkadziesiat razy nie wiem czy widzialas, ja dziś dostalam kolczyki z alli i zapłaciłam za nie 2,5$ a IDENTYCZNY w NB są za 169zł no chyba, ze cena dla Ciebie nie gra roli ja np w zyciu nie zapłaciłabym za komplet sztucznej biżuterii prawie 500zł

Cytat:
No dobra, wymiękam mając nadzieję, że jeszcze pamiętacie kolczyki Pysi i to, że zamówiłam takie samie doradźcie, która bransoleta do nich
pierwsza
druga
trzecia
czwarta
piąta
szósta
siódma

Dodam, że nie przekopałam jeszcze wszystkich stron
Podoba mi sie ta i ta

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 00:30   #4507
Cherry_Muffin
nibyżona

pysia znam to. my traktujemy psy jak rodzine. poprzedna psina miala chore serce - niebo i ziemia byla poruszona, specjalne leki z Niemiec sprowadzane... udalo sie wywalczyc pol roku i bylo warto. pies to odpowiedzialnosc. pewnie, ze bywa ze nie mozna zrobic wiecej i tez trzeba dac odejsc, ale nie rozumiem podejscia jak zwierze sie zestarzeje czy zachoruje, ze sie je od razu oddaje czy usypia, o gorszych rzeczach nie wspominajac.
mnie okropnie boli, ze przez kogos bez rozumu i serca moj pies cierpi i mozliwe ze zabiera nam lata, ktore jeszcze by sie cieszyl w zdrowiu...
i pewnie sie go nie zlapie...

a znow mam gorszy wieczor, musze dostosowac sie do braku Tzta
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 00:54   #4508
bb_fusion
Przyczajenie

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze zwierzątka Ja też nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy dziwią się "jak można tyle wydać na leczenie zwierzaka". Jedyne zwierzątko jakie miałam to szczurek, też wydałam sporo pieniędzy na weterynarza i leki, po jakimś czasie wet przyjmował go za darmo, bo stwierdził że to jego najmniejszy pacjent Niektórzy pukali się w czoło, co lepsze, ludzie w poczekalni u weta patrzyli na mnie dziwnie. No tak, bo przyjść z psem/kotem jest ok, a szczur niech zdycha Dla mnie to też był kochany zwierzak. I tak, można się przywiązać nawet do szczura

Może którejś z Was się spodobają się te balerinki: http://www.stradivarius.com/pl/pl/bu...52&colorId=001

Edytowane przez bb_fusion
Czas edycji: 2015-03-20 o 01:01
bb_fusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 01:41   #4509
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
A ja nie wiem
On nie pracuje jako kierowca tira tylko ma takie hobby, że gra w gry typu: kierowca tira albo farmer taki mam z nim los
Najlepsza gra! truck simulator
Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
pewnie, ze warto! trzymam kciuki za Franie

wgl moja mama prawie zabila wzrokiem moja ciotke klotke. bo uslyszala bedac u babci ile rodzice wydali na leczenie Skya i stwierdzila, ze opetani jestesmy tyle na psa wydawac a i tak bedzie trzeba go.pewnie uspic!!! nie znosze tej wiedzmy.

:/ czytając to az zaciskam zeby z niesmaku do takich ludzi :/. U nas w domu pies tez jest uznawany za członka rodziny. Moj poprzedni owczarek miał jakas genetyczna chorobę, lekarz, albo matoł, okazało sie, ze dawał mu dawki mocnego leku, jak dla KONIA nie dla psa :/. To mu wyniszczylo cały organizm . Nagle tak strasznie oslab, nic nie jadł, ledwo sie ruszał. Rodzice w ciagu kilku dni wydali prawie 2 tysiace, zeby go ratować, ale nic sie juz nie dało zrobic . Chyba z tydzien dzien i noc ryczalam , zreszta na samo wspomnienie o Kubusiu same łzy mi lecą do oczu . Moj najlepszy przyjaciel miał tylko 6 lat . Teraz mamy nowego owczarka, całkiem inny, ale jak pies- uwielbiam go i na nic sie zdało wmawianie sobie, zeby sie do niego nie przywiązywać, po prostu sie nie da . Zwierzaki takie sa....sami z M tez byśmy strasznie chcieli psa , wszystkie sa takie kochane
Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
taaaak

dla świadka chcemy też kupić jakieś fajne spinki, ale TŻ powiedział, że muszą być o wiele mniej fajne niż jego

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Zwierzęta są takie śmieszne
Obrazek one takie sa a z psich sucharkow non stop sie smieje, sa takie życiowe

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-03-20, 05:54   #4510
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dzień dobry w piątek
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 06:10   #4511
aga99792
Zakorzenienie

Witam.
dziś. Tez przed budziki . Się obudziłam. Als wstać już muszę bo szkoła. Nie mam ustswy xD i nie pamiętam jaką musimy mieć xD
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 06:47   #4512
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
No dobra, wymiękam mając nadzieję, że jeszcze pamiętacie kolczyki Pysi i to, że zamówiłam takie samie doradźcie, która bransoleta do nich
pierwsza
druga
trzecia
czwarta
piąta
szósta
siódma

Dodam, że nie przekopałam jeszcze wszystkich stron
ja bym wzięła 6 albo 7

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
odbębniliśmy dzisiaj nauki i poradnię
i przyszły moje kolczyki
ładne, skąd są?

W ogóle to dzień dobry
201711281030 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 07:25   #4513
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Witajcie kochane..wczoraj zniknelam..miałam dola przez te sukienkę...ale mój tż mnie pocieszył...powiedzial że nawet jak będe szla w worku to i tak się cieszy że będe jego żona i że mnie kocha. ale wiecie co kwiatek usune i tyle..nie będe kupowała nowej..i tak nie schudne żadna chyba suknia nie zamaskuje mi brzucha...wiecie co się zdarzyło? Kilka dni demu w tramwaju ktoś chciał mi ustąpic miejca bo myślał że jestem w ciąży!!! masakra ale ważne że mój tż mnie kocha jaką jestem..
Dziewczyny dziękuje za szczere opinie

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
podaj mi swoje wymiary i kiedy masz ślub?
ślub 23 maja...niedługo..wymiary? sama nie wiem...44-46 chyba...
Stary 2015-03-20, 07:32   #4514
Kimitri
Zakorzenienie

Witam się...

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 07:37   #4515
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane..wczoraj zniknelam..miałam dola przez te sukienkę...ale mój tż mnie pocieszył...powiedzial że nawet jak będe szla w worku to i tak się cieszy że będe jego żona i że mnie kocha. ale wiecie co kwiatek usune i tyle..nie będe kupowała nowej..i tak nie schudne żadna chyba suknia nie zamaskuje mi brzucha...wiecie co się zdarzyło? Kilka dni demu w tramwaju ktoś chciał mi ustąpic miejca bo myślał że jestem w ciąży!!! masakra ale ważne że mój tż mnie kocha jaką jestem..
Dziewczyny dziękuje za szczere opinie
To przecież oczywiste! Nam bardziej chodziło o to, żebyś Ty się czuła pięknie i była zadowolona. A pisałaś, że nie jesteś
Stary 2015-03-20, 07:37   #4516
pati0090
Zakorzenienie

Witam

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 07:43   #4517
Justuus
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie w domu też zwierzęta traktuje się jak rodzinę. Mamy dwa psy i dwa koty plus rybki . Rodzice nigdy nie patrzyli na koszty mimo że jakoś dużo kasy nie mieli. Jedna sunia miała już 3 operacje z wycinami guzami co uratowalo jej życie i żyje dalej już kilka lat

Tu też chcę zwierzę. Chciałabym i kota i psa. Ale chyba na razie będzie kot (tż przyswaja to do siebie :p ) a pies jak pojawia się dzieci - jestem z tych ludzi którzy uważają że dzieci powinny wychowywać się w domu z zwierzętami
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 07:55   #4518
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość

wracam do prasowania... jak ja tego nienawidze ;/
Mogę za Ciebie bo ja uwielbiam
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
No właśnie nie do końca dobrze się w niej czuje ..dawałam za nia 500zl plus 50 zl przerobka..mialam bardzo ograniczone srodki i dlatego tak wyszło..szukałam wszedzie ale suknie byly o wiele drozsze..jakoś mam wrażenie że jest z lat 90...co najmniej..eh...szukałam na portalach olx i tak dalej w moim rejonie ale koszty mnie przerastały...z braku laku lepsza taka niz pojsc na galowo co nie?
Przeglądałam nie raz olx i za 500 zł można znaleźć piękną. Wydaje mi się, że powinnaś rozejrzeć się za jakąś inną. Masz dobre wrażenie - widać że to dosyć stary model, ale to nie jest ważne. Ważne jest to że Ty się w niej źle czujesz, a to Ty masz być najbardziej zadowolona ze swojej sukienki/wyglądu. Waga nie jest przeszkodą - widziałam masę PeeMek z rozmiarem większym niż 40 i wyglądały pięknie
Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
O tak! Ta pierwsza była by na Agnieszkę idealna
Cytat:
Napisane przez ania9o Pokaż wiadomość
Agnieszka Duchaa jak Ci wynajdzie sukienkę to klękajcie narody! Wiem co mówię bo mi na cywilny wynalazła i sukienka robiła szau ciau
Mówisz ? To ja poproszę jakieś typy - muszę na komunię znaleźć
Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
A jaki brałaś rozmiar? Taki jaki nosisz ? Faktycznie jest taka długa ? Myślałam o niej na komunie...

Wczoraj miałam awarię w pracy i brak neta Ale dzisiaj już będę z Wami do 14

Wczoraj odebraliśmy obrączki Są piękne ! Ale cena mnie zabiła
Stary 2015-03-20, 07:58   #4519
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dagunia Pokaż wiadomość
Wczoraj odebraliśmy obrączki Są piękne ! Ale cena mnie zabiła
a zdjęcia gdzie?
Stary 2015-03-20, 07:59   #4520
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Ech, ostatnio mi sie psuje wizaz na telefonie. :/ Zawsze otwieralam po prostu w przegladarce i wszystko swietnie dzialalo, a teraz ani emotki nie dzialaja, ani nie moge po ludzku pisac, bo mi sie dziwnie przewija. :/
Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Tu też chcę zwierzę. Chciałabym i kota i psa. Ale chyba na razie będzie kot (tż przyswaja to do siebie :p ) a pies jak pojawia się dzieci - jestem z tych ludzi którzy uważają że dzieci powinny wychowywać się w domu z zwierzętami
To pewnie dlatego, ze sama pochodzisz z domu pelnego zwierzat. Ja bardzo lubie zwierzaki, ale nie wyobrazam sobie ogarniac calej gromady: dziecko + zwierzak. Dla mnie to by byl podwojny problem i balagan.
Stary 2015-03-20, 08:00   #4521
201711281030
Konto usunięte

Ktoś wie co się dzieje z Migotką?
Stary 2015-03-20, 08:02   #4522
aneta_91
Zakorzenienie

Dziękuję za opinie nt. bransoletek
Moim pierwszym typem też była 7, ale jeszcze się zastanowię albo będę szukać dalej.

U mnie też zwierzęta to członkowie rodziny, z Tż bardzo byśmy chcieli psa, ale nie wiem kiedy się na to zdecydujemy.
Stary 2015-03-20, 08:09   #4523
201711281030
Konto usunięte

Cytat:

Moim pierwszym typem też była 7, ale jeszcze się zastanowię albo będę szukać dalej.

U mnie też zwierzęta to członkowie rodziny, z Tż bardzo byśmy chcieli psa, ale nie wiem kiedy się na to zdecydujemy.
ja też bym chciała psa, ale na razie za dużo czasu spędzamy poza domem
Stary 2015-03-20, 08:13   #4524
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
a zdjęcia gdzie?
Będą wieczorkiem Wczoraj włożyłam do szafki i zabrałam się za malowanie bramy i całkiem wypadło mi z głowy Ale mamy dosyć nietypowe
Cytat:

Oj my też chcemy kupić szpica miniaturowego i obciąć go jak w załączniku A na dwór do kojca owczarka niemieckiego długowłosego Teraz mam rottweilera więc ja z tych lubiących duże psy Szpic jako przytulanka do domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo.jpg (22,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2015-03-20, 08:18   #4525
aneta_91
Zakorzenienie

Oj owczarki dużo ruchu potrzebują, ale są piękne i taaaakie mądre Mój sąsiad ma i go uwielbiam.

Mój Tż się na taką miniaturkę nie zgodzi (swego czasu chciałam yorka ), bo jak to on mówi "jak on na spacerze z nim będzie wyglądał, wielki chłop a tu pies jak kot "

My chcielibyśmy albo beagle, albo labradora, albo boksera.

Ja sama mam u rodziców dobermana.
Stary 2015-03-20, 08:21   #4526
201711281030
Konto usunięte

Cytat:
Oj owczarki dużo ruchu potrzebują, ale są piękne i taaaakie mądre Mój sąsiad ma i go uwielbiam.

Mój Tż się na taką miniaturkę nie zgodzi (swego czasu chciałam yorka ), bo jak to on mówi "jak on na spacerze z nim będzie wyglądał, wielki chłop a tu pies jak kot "

My mamy owczarka, teraz to już u rodziców
A kiedyś miałam boksera pręgowanego
Stary 2015-03-20, 08:21   #4527
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, ostatnio mi sie psuje wizaz na telefonie. :/ Zawsze otwieralam po prostu w przegladarce i wszystko swietnie dzialalo, a teraz ani emotki nie dzialaja, ani nie moge po ludzku pisac, bo mi sie dziwnie przewija. :/

To pewnie dlatego, ze sama pochodzisz z domu pelnego zwierzat. Ja bardzo lubie zwierzaki, ale nie wyobrazam sobie ogarniac calej gromady: dziecko + zwierzak. Dla mnie to by byl podwojny problem i balagan.
Pewnie tak Miałam co prawda ok 12 lat jak znaliśmy psa z schroniska ale wcześniej był królik miniaturka (uwielbialam Kinie) Noi i ciocia miała psa od kiedy skonczylam 1.5 roku wiec cały czas te zwierzęta.
Podobno psa dobrze zabrać jak dziecko jest małe aby razem dostały mam nadzieje ze Tż się zgodzi bo on uważa że pies nie jest dla małego dziecka. Tzn w ogóle zwierzęta.

Cytat:
Napisane przez asica_ Pokaż wiadomość
Ktoś wie co się dzieje z Migotką?
Już długo się nie odzywala.
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 08:24   #4528
gr8ania
Zakorzenienie

zapomniałam się pochwalić wczoraj- przyszedł antałek na magiczny napój i prezent dla P. oba się bardzo podobały
(ps nie ma problemu z sikaniem z paskiem, nawet przy gatkach pod spodem )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1426836249858.jpg (61,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2015-03-20, 08:33   #4529
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:

My mieszkamy w okolicy lasów więc będzie miał gdzie biegać Teraz "tylko" nazbierać z 9 tys na psiaki
Stary 2015-03-20, 08:36   #4530
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Wczoraj zdążyłam ogarnąć tą listę od Pysi, załamać się i do domu wchodzi M. To zaczęłam mu czytać i już mega wkurzona byłam, a on, że mamy czas. No się zdenerwowałam na maxa i tłumaczę, że zaraz święta i do tej pory nie zdążymy nic ogarnąć na bank, potem mnie praktycznie w domu nie będzie, potem zaczną się komunie i czerwiec. Zostaną 2 miesiące, a my jesteśmy w czarnej dupie.
A on, że garnitur kupi tydzień przed ślubem, to znów musiałam mu przypomnieć jakie ma problemy z dostaniem spodni i marynarki na siebie, no i żeby wyglądał jak człowiek. A on znów twierdzi, że ma ogrom czasu, to tyyyle.
Myślałam, że wyjdę z siebie

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości