|
|
#182 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Dobranoc
|
|
|
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
większa didka pojechała na zawody pływackie... ![]() Cytat:
my mieliśmy rutigrip fuaśnie, Parabel ![]() didka ma okresowe krwotoki z nosa i znowu ją dopadło. wczoraj 3 razy i pewnie dziś też będzie. został jej niewielki katar i trochę blada jest. je normalnie, nie majstruje przy nosie, bierze od 3 dni preparat z rutyną. kiedyś oglądał ją pediatra (ciśnienie, badania krwi) i larygolog w tym kierunku i nic nie stwierdzili. laryngolog dał tylko krople z wodą morską do nosa. przechodzi samo, ale wraca co jakiś czas i kilka razy dziennie dopada. zbadać jej coś, włączyć do diety więcej żelaza, omegi, witamin czy czegoś? ![]() Cytat:
![]() ja bym poprosiła o kciuki, ale chyba takiej intencji jeszcze bar nie widział ![]() a podkład, który odkryłam to Zima z nowej linii Lirene dla samego odcienia warto, jest prawie tak biały jak missha, ale bez trupiej poświaty. genialnie stapia się z cerą. jak się sprawdzi to chyba nabędę też Wiosnę z żółtymi tonami Stazja, promocja na dzika na truskawie ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- pierdzionek
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-20 o 06:50 |
||
|
|
|
#184 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Okazało się, że to zapalenie trzustki, dostaje antybiotyk i kroplówki bo nie chce jeść ale już chodzi z ogonem do góry więc powinno być dobrze. Ju, jestem strasznie ciekawa końcowej wersji Poison. |
||
|
|
|
#185 | |||
|
Panaroja
|
snad kawusi i ziewania
Cytat:
2. ![]() 3.to drugie Cytat:
2.o , trza oblukać ![]() 3.ja nie wię , co to za szał z tymi dzikami za mej młodości czasów to były najpopularniejsze wszędzie dostępne szczotki , sama taką przez wiele lat miałam za grosze i szału wcale nie rozbiły Cytat:
Redzia ,zwierzę niewinne w nałóg wciągnęłaś ![]() ![]() Dzień dzisiejszy rozpoczęłam jakże szczęśliwie od wdepnięcia w kocią koophę co była się komuś zgubiła niedaleko koovethy , rozdeptania jej po kuchni , potem poszukiwania źródła smrodu , który nota bene wyczuł małż nie ja , mycia podłogi a potem szorowania kapcia i ponownego mycia podłogi będę mieć dziś szczęście
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie, mam już tyle jasnych podkładów w zapasie (ze 4 ), że najpierw muszę te zużyć, zanim coś nowego kupię
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad tsh 5,8 strasznie mi podskoczyło
![]() kurna jak nie urok to sraczka [QUOTE=gryx82;50719782]A co się dzieje? Na szczęście syn zorientował się, że kilkukrotny brak odpowiedzi na stacjonarny niekoniecznie oznacza długi spacer (tydzień wcześniej wymieniali jej drzwi - zamknięte od wewnątrz na dwa zamki, więc sami wiecie...). A na wołanie zza drzwi odpowiadała, że jest u sąsiadki, ech ![]() Właśnie zaaplikowałem psika na zgięciołokcie, więc ustosunkuję się do Twoich obserwacji za czas jakiś ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- /QUOTE] 1 Oj nieciekawa sytuacja... U mojej Babci złamanie kompresyjne kręgosłupa ... I jak się położyła 2 lata temu tak leży... Z mini przerwami kiedy stanie przy łóżku ... Potem stwierdza że musi odpocząć i leży ....A teraz ma infekcję i boję się że skończy się zapaleniem płuc... 2 Iiiii jak ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Dla mnie świeża jest herba fresca .... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna się zaćmienie słońca
![]() Szkoda, że nie przywiozłam od taty szybki od maski spawalniczej
|
#189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
|
#190 | |||
|
Zakorzenienie
|
czy tylko ja jestem tak niedospana ostatnio?
![]() Cytat:
w przyszłym tygodniu może załatwimy skier do innego laryngologa zdrowia dla babci Cytat:
![]() ale warto przetestować i polować na promo, bo normalnie 25 za niego wołają ![]() ja musiałam coś nabyć, bo wszystko co mi zostało, to za ciemne albo szkodzi. obłaziłam wszystkie drogerie i nic mi nie pasowało. miałam zamawiać annabelle albo burżuja 123, no ale spontanicznie trafił się lirene Cytat:
jak się bedzie powtarzać przez weekend, to skonsultujemy się z innym 2. koniecznie 3. pewnie włosomaniaczki biznes napędziły ![]() 4. puść totolotka
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 3 Dzięki 4 Jak wszystko dobrze pójdzie to dziś będziemy miały anabel
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ stres ale lada dzień się wszystko wyjaśni
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-20 o 11:15 |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#195 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Zawsze to fajniej zgarnąć kilkaset euro, niz kilkaset zł jak ktos się zakocha ![]() 2. Ja już też się wyleczylam, przynajmniej w większości przypadkow..a juz na pewno wyleczylam się z zakupow ciuchów na All...po seri szmat do nie wiem czego, wolę pomacać i przymierzyć ...a wogle to ostatnio kupuję u kumpeli w sklepie. Zmienila ciut asortyment, i w większości wstrzeliwuje się w mój gust, więc na spokojnie. Biorę, mierzę, mślę, dostaję znizki poznajomościowe Czasem sama mnie namawia na coś co wydaje mi się kompletnie nie dla mnie, a się okazuje że super....![]() 3. Tlo jest za☠☠☠iaszcze Cytat:
![]() Jeszcze możesz testnąć inne z tej seri co pokrzywa, też są fajne. I Familijny w bialej i niebieskiej butli. Cytat:
![]() 2. Daj znać, czy nie zapycha i wogle jak sę sprawuje jak już porządnie potestujesz ![]() 3. Jednak chyba wolę Biedronkowe ![]() W środę robię znowu rundkę po okolicznych, może cos dorzucą. Także Flo, nie trać nadziei ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie to wygląda ![]() Zaraz idę jeszcze raz się pogapić
|
||||||
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam do warsztatu obok pracy i mieli maskę spawalniczą i obejrzałam
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe, ile kochanek mój eks wyrwał
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie tyle ile miał szybek do masek
![]() mógł zrobić spory zapas z tej okazji
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#202 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Jestem przerażony kalorycznością produktów spożywczych (100g śledzia w oleju i z cebulką ponad 300kcal!) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#203 | |
|
Panaroja
|
wygórowany optymizm
Cytat:
2.się dołączam ![]() 3. ale chyba nie ma kumulacji ad sinupret zaćmienia - u mnie jakiś czas było ciemniej , ale mam okna od północy to żem duuuużo mogła zobaczyć a pamiętam zaćmienie sprzed kilkunastu lat 0 to chyba był 1999 rok albo 2000 - było częściowe , zrobiło się ciemniej i chłodniej bo to było lato , i na szosę w lesie ( bo żem była wtedy na wyjeździe) wylazła ogroooomna ropucha akurat na samo zaćmienie , zapewne znak od szatana alboco
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam tamto zaćmienie dzisiejsze zaćmienie też mogę odbierać jako znak. Pozytywny, mrok nadciąga - to jest mój dzień, mam dzisiaj wyzwanie i wyjdę z niego zwycięsko kciuki się przydadzą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-20 o 14:53 |
|
|
|
|
#205 |
|
Piers do przodu
|
|
#206 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuu ale to też brzmi niewesoło. Co to oznacza u kota? Powiedział wet z czego się to bierze?Jak już samopoczucie lepsze to git, ale czemu koty na to chorują? 2. Ja też Cytat:
![]() Cytat:
2. Zachciało mi się pachnieć bardziej hmmm kobieco.
|
|||
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
helou baru śpieszę z info, iż we lidlu dajo mój ulubiony płyn do płukania ver nel 2l za dychu, piszo, że oryginalny z niemców, no zobaczymy. Polecam różany (a wiecie, że róży nie uważam ), cała chałupa pachnie
|
|
|
#209 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
) więc do mnie ta informacja nie dotarła. Chyba innych chorób nie stwierdził.2. przeczekaj
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprobujz migdalowym, albo z oliwą z oliwek? Czy jaki w kuchni posiadasz? Albo wyryp porządnie i daj im odpocząć trochę....tylko coś lekkiego... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Zawsze brałem w sezonie jesień-wiosna jakieś suple z rutyną, cynkiem i wit. C, a teraz odpuściłem na początku roku jakoś i mam za swoje 

Redzia ,zwierzę niewinne w nałóg wciągnęłaś 

Na szczęście syn zorientował się, że kilkukrotny brak odpowiedzi na stacjonarny niekoniecznie oznacza długi spacer (tydzień wcześniej wymieniali jej drzwi - zamknięte od wewnątrz na dwa zamki, więc sami wiecie...). A na wołanie zza drzwi odpowiadała, że jest u sąsiadki, ech 

Zachciało mi się pachnieć bardziej hmmm kobieco.