|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
ja wrocilam padnieta , a jeszcze ide na silownie...
raz dwa trzy, zbieram się w sobie
|
|
|
|
#3842 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie mogę się zebrać w sobie, żeby poćwiczyć ---> ale już schodzę po wodę (ja nie wiem TŻ nie ma i nie ma nic w domu
Bóg jednak na pewno nie jest kobietą...
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam od cioci kilka książek, mam nowe czasopisma, net na razie sprawny, więc mam nadzieję że dam radę
jest dniem straconym!!! Edytowane przez oreganka Czas edycji: 2007-08-22 o 22:05 |
|
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kobitki
od razu pierwsza sprawa : - fotki pazurków nie będzie, siostra TŻ-ta potrzebuje aparatu, więc przepraszam że się nie wywiązałam z obietnicy! ale nie wszystko stracone ![]() - po drugie jestem taaaka wściekła, że słów mi brak! podczas mojej dwudniowej nieobecności - pracownica dała dostawcy tak "o se"8000,- bo chciał za FV, i nie raczyla mnie o tym fakcie poinformować! CH** mnie strzela! jak mozna tak nieodpowiedzialnie się zachować! zadzwoniłam do niej i dostała z***** bo przeraża mnie taka ułomność! tym bardziej, że jej mowiłam, że zbieramy na czynsz dla SZEFA, a nie dostawcy! ogólnie cisnienie mam 400/600 ! ![]() a ta odpowiedziała "ojjej, przecież nie mówiłaś, że mam nie dawać jarkowi, tylko że dla szefa zbieramy" - czy to aby tego samego nie oznacza ! czy ja juz musze jak dziecku motyką i po łbie ! !! serio roznosi mnie i przenosi, bo jak mi jutro szef zadzwoni i sie zapyta ile mam dla niego, to mnie zastrzeli przez tel! bo oczywiście wina będzie moja! bo jak by mialo być inaczej! dziewczyny ratujcie! bo krew mnie zalewa - dosłownie !
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek wszystkim śpiochom
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Jak tam dzisiaj Oreganko?lepiej dzisiaj? ale widzę, że dziś spać też nie możesz?
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wczoraj pół dnia przespałam więc nic dziwnego że w nocy spać nie mogę. dziś jestem obładowana książkami więc będzie lepiej ![]() ktosiek mi wczoraj o 22 pisał że w chorwacji tak gorąco że nie mogą wytrzymać i idą nad morze
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
Ka.si sytuacja faktycznie nieciekawa
Ale chyba już nic nie można zrobić... Jedyna nadzieja, że dziś ruch będzie duży i nadrobicie... A dziewczyna faktycznie niezbyt rozgarnięta....Oreganko jak już skończysz czytać książeczki to podrzucisz jakiś ciekawy tytuł? (bo ja jeszcze trochę i zapomnę jak się strony przewraca ) I oczywiście dużo zdrówka życzę
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to widać, że ktosiek tęskni i dobrze tak ma być prawda?
|
|
#3850 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
szef zrozumie na pewno Cytat:
![]() KAWA Z RANA JAK śMIETANA, A WIEC CZęSTUJCIE SIE
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeść młodzieży
![]() Ecstasy, kopę lat kafką się mogę poczęstować?
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
no ba!
![]() co tak rzadko zaglądasz tutaj do nas rzęsko? ![]() od dzisiaj nie jem węgli! bo mnie wzdyma oczywiście poza owockami, które wprost uwielbiam no i ryżem, kaszą przed treningiem co by nie paść na pyszczek ![]() to rzeczywiście nie jem ![]()
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Ty do nas też rzadko ja spuchłam cała od alergii, czuję się jak balon
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
własnie zajrzałam i zobaczyłam bulwersujące mnie zdjecia phi!
liczyłam na grubą babe z wielkim zadkiem i oponie na brzuchu a zobavcfzyłam coś zupełnie odwrotnego ehhh ![]() ja tez czuje sie jak balon po wieśniaku i zielonej herbacie bokiem mi juz wychodzi
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-08-23 o 08:51 Powód: literówka |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
oj współczuję tej alergii, ależ to musi być uciążliwe
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
nie no jak balon po wieśniaku?????
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
no chyba był troszke zepsuty
![]() boli mnie brzuch teraz
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
toż mam topik i wielkie gacie ![]() no właśnie, czuję, że mi ta woda oczami wyłazi, plamy mam na szyi m.in. wczoraj mnie fryzjerka pytała czy to malinka właśnie? po wieśniaku? aaaaaaaaaaa! oreganka bieda, to dopiero ma przekichane!
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dzieuchy!
jestem w pracy od 9! na razie sama do 11. później pani nierozgarnięta przycodzi. ale fuuuzzzaaaa już mi lepiej, przespałam się i wyspałam, zjadłam pyszne śniadanie i nikt i nic nie jest mi w stanie zepsuć dnia. mowa o wieśniakach to ja ostatnio też kupiłam w sklepie z wieczkiem wypukniętym zjadłam go a poźniej miałam biegunke ![]() teraz na śniadanie to grahamka z twarogiem, albo jajecznica z 3 białek i 2 zółtek- zobaczymy jak długo
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kobietki.
Urodziny przetrwałam, babcia szalała, ale jakoś dałam radę. O grzechach nie mówię nawet. Ale takie pyszności.... Znów sobie na 3 tyg bez ww pójdę, a co.
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
ka.si na zdjecia czekamy cierpliwie
a tej sytuacji wspolczuje po stokroć... jak mozna dac komus kase od tak, nie uzgadniajac z nikim ![]() Ty sie tylko biedactwo nastresujesz Cytat:
![]() ojjjj biedactwo... ostatecznie Kasia mowilam Ci juz ze Cie kocham nad zycie? ![]() Cytat:
![]() malinka mowisz? a moze to byla malinka, hę? ![]() ja juz wiesniaka nie jem prawie. przerzucilam sie na twarog ![]() edit: aneczko hej ![]() a co! a pewnie ze idz!
|
||
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem głodna
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj biedactwo
mojego szefa tez nie ma, wiec tym bardziej moge wyjsc ![]() i zaraz to zrobie
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
upaaaał
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam, ha!
![]() ale upał na zewnątrz leje się ze mnie strasznie, nawet gacie mam mokre chcem do domciu pod prysznic!
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
straszliwy upał.... wyszłam do sklepu i myslalam ze sie przewroce jak wracalam tak mi sie w glowie krecilo... Cytat:
dobra klimatyzacja-otwarty balkon i okno
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
na weekend pewnie pogoda sie zepsuje...
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znając życie pewnie tak
|
|
#3870 |
|
Wtajemniczenie
|
mój szef jest oddalony o 150km, więc tym bardziej moge sobie wyjść. hihihihihi .... zjadłam na 1sze śniadanie grahamkę ze śmietnakowym serkiem topionym, na drugie śniadanie jogurt "cztery pory roku" - o smku jabłecznika z bakaliami, do tego pół grahamki z twarogiem ....a przed chwilą tak mnie poogoniło, że była gibka ewakuacja ze sklepu
aaa teraz jak lekko - motylem jestem
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Bóg jednak na pewno nie jest kobietą...

oczywiście poza owockami, które wprost uwielbiam no i ryżem, kaszą przed treningiem co by nie paść na pyszczek 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

leje się ze mnie strasznie, nawet gacie mam mokre