|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016
Cytat:
Cytat:
![]() Się ciesz. Mój dopiero koło 22 wróci, dobrze, że się wczoraj trochę widzieliśmy bo tak cały tydzień kończył tak późno
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016
mój dzisiaj do 21.30 pracuje
|
#3603 |
|
Zaszynszylowana
|
Mój do 21.45 na uczelni siedzi
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
mój w pracy do 15
![]() ale widzimy się jutro ja nie mam sił po rwaniu zęba
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Nareszcie mam chwilkę, żeby pooglądać wszystkie Wasze wizytówki.
Widzę, że jeszcze nie mamy żadnych zimowych PM z początku roku.. nysiak1910, Cudowne otoczenie sali weselnej, będziecie je jakoś wykorzystywać? Podoba mi się też bardzo koncept sukienki i bukietu, no i peonie jedne z moich ulubionych kwiatów. Macie też wdzięczne kolory przewodnie. grejpfrutowa01, wow! Wesele na 270 osób, szacun! Bardzo ładny dworek, będziecie mieć stoły podłużne? Podoba mi się też prezentacja jedzonka, bardzo lubię takie przystawki na jeden gryz. Fajny fotograf, ciepłe kolory na zdjęciach. Piosenki obie zacne, choć moje serce jest bliżej Michaela. Fajny pomysł na kwiaty(konwalie!), Melissy Monikaaa_19, jak czerowono! Ale to też wdzięczny, wyrazisty kolor do dekoracji. Następny majowy ślub, super, to piękna pora roku na śluby(wbrew temu co sądzą głupie przesądy). Piękna suknia! Fajny fotograf, klasyczny ale ładne zdjęcia robi. lolusl, och jak eterycznie! Śliczna sala i bardzo pasująca do klimatu, świetne i bardzo ciekawe połączenie kolorów. Fajny pierwszy taniec. Suknia piękna, ona będzie miała taki kolor jak na zdjęciu? I znowu piwonie tym razem z bezem, super połączenie. No wszystko mi się podoba, dekoracja(ten bukiet w słoiku, cudo!), zaproszenia, tort. ![]() agnieszka_2612, fiolecik! Bardzo lubię ten kolor, ładnie współgra z dekoracjami. Fajna, klasyczna sala weselna, jakie będziecie mieć stoliki? Niesamowita cena! Ładna sukienka i ten tren! Wgl cały tył super z tym rozcięciem na plecach. Piękne kwiaty i bukiet. O i tort babeczkowy widzę, super. Bardzo ładne obrączki też. No i ten cadillac - cudeńko. fioleciasto, bardzo delikatnie, like! I widzę, że mamy to samo zdjęcie w inspiracjach, też bardzo lubię drewniane drogowskazy. 21 to chyba Wasza ulubiona liczba. Ach, piękna, drewniana, klimatyczna sala i te tereny - bajka. Pistacja z różem świetnie wyglądają. Świetne suknie i bukiecik. Bardzo fajne zaproszenia, no i foto super - takie jasne i radosne są te zdjęcia, plus ładne detale. pannamima, jej jak słodziutko! Fajna, przestronna sala. Foto mi się nie udało wygooglować, ale sukienki super! Najbardziej mi się podoba ta ostatnia z załaczników. Piękne kwiaty, kolory i bukiety i znowu moje ukochane peonie. I zaproszenie też bardzo ładne, lubię kokardy a i grafika bardzo pasuje do wszystkiego. smerfetk_a, przy takim nicku wybór koloru przewodniego jest oczywisty. :P Śliczny niebieski i ten garbus, ach marzenie! Fajna sala i foto. Bardzo ładne sukienki, podoba mi się chyba bardziej pierwsza ale pewna nie jestem. Niebieskie hortensje, następne ciekawe i piękne kwiaty. Bardzo mi się podobają pomysły na bukiety, tort i dodatki, wszystko macie już przemyślane. I widzę, że będziecie mieć fotobudkę, super! No i jak wspomniałam na początku ten błękitny garbus jest śliczny. Wykorzystacie go jako element sesji?Stella275, o słoneczniki! Ich żółty wibrujący kolor jest świetny na letnie śluby. Zespół nie w moim stylu, ale grają bardzo fajnie, a oprawa muzyczna ceremonii śliczna. To jest zespół, tak? Macie już wybrane co będą grać? Bardzo ładne sukienki, najbardziej podoba mi się pierwsza. Swoją drogą fajnie, że jest coraz większa różnorodność w sukniach ślubnych, to kolejna wizytówka, w której widzę inne sukienki. ![]() No i tak jak pisałam, słoneczniki - na pewno będą świetnie wyglądać w dekoracjach. Podobają mi się też propozycje fryzur, masz tak długie włosy? Tylko pozazdrościć. ![]() candy111, och i mamy czerwony znów. Nic dziwnego, to bardzo wdzięczny, mocny kolor. Tak coś widzę, że czerwony i odcienie fioletu będą najbardziej pożądanymi kolorami w przyszłym roku. Widzę, że szykuję się klasyczny, piękny ślub. Fajna sukienka, bardzo mi się podobają takie a'la wiązane ramiączka u góry. No i ten czerwony cadillac - miodzio! klakla91, jak tu kolorowo! Super połączenia barw, co wcale nie jest łatwe przy tylu mocnych kolorach. Fajny fotograf i też w mocnych barwach zdjęcia. Myslovitz - piękna piosenka, a macie pomysł jak do niej zatańczycie? Obie koncepcje sukni bardzo mi się podobają, choć chyba trochę bardziej ta ostatnia zabudowana. Gipsówka jest świetna do dekoracji, jest niedroga a można z niej wyczarować cuda. Aż sobie musiałam wygooglować ten czosnek ogrodowy ale wygląda genialnie! Podoba mi się też ta fryzurka z warkoczem. DontSaySorry, romantycznie... Fajna sala, piękne dekoracje masz w inspiracjach, strasznie mi się podobają takie pudrowe bukiety ze świecami i płatkami róż. Myślę, że do dobry pomysł żeby dodać mięty do różu, to zestawienie kolorów wygląda świetnie, choć jeśli chcesz osiągnąć delikatny klimat to sam pudrowy róż z bielą też się doskonale sprawdzą. O i widzę "goły tort" też się nad takim zastanawiamy, są pyszne i fajnie wyglądają z owocami. Wszystkie suknie śliczne, moja faworytka to 3, to wycięcie i ta koronka - super. Ładne zaproszenia, garnitur pana młodego - klasyka, a klasyka zawsze się obroni. Sophie24, o rustykalnie, moje klimaty! Zresztą otoczenie sali bardzo ładne i zielone więc nic dziwnego, że takie akcenty w stylizacji są. Bardzo fajna sala, przestronna, dużo można w niej zrobić, no i rzeczywiście diamentowa. Suknie wszystkie śliczne i ta delikatna ombre(swoją drogą jaki to model) i te z dramatycznym dołem(miałam taki falbanowy dół na pierwszym ślubie), świetne. Fajne połączenie kolorów no i ta lawenda - mniam! Zresztą wszystkie florystyczne dekoracje mi się podobają, tak samo jak pomysł z planem gości na szybie. Iskra14, mamy tę samą datę! Piękna sala i cały kompleks i sala weselna - cudo! Bardzo oryginalna. Fajny zespół, a tak w ogóle to skądś ich kojarzę i to pozytywnie, ale nie mogę sobie przypomnieć skąd. Bardzo fajna florystka, widzę na stronie, że tworzy cuda! Energetyczny, nowoczesny i oryginalny zestaw kolorów, super. Galerie znam, robili tort dla mojej koleżanki, to jest chyba jedna z lepszych cukierni z jakich jadłam słodycze w życiu, no i poza tym potrafią stworzyć wizualne arcydzieła. Muscle car - nice! white_bear, pierwsza księżniczkowa sukienka w wizytówkach - super! Szkoda, że nie dodałaś zdjęcia, za to fryzurka, którą dodałaś bardzo ładna. Będziesz mieć kwiaty we włosach? No i pudrowy róż do księżniczkowej sukienki będzie super pasował. Zresztą jak pisałam wyżej do takich romantycznych klimatów pasuje świetnie. zambeza, monochromatyczny fiolet - super! O cywilny w ogrodzie! Jakimś konkretnym czy swoim? Masz jakieś pomysły na dekoracje i wgl przeprowadzenie wszystkiego? Fajna sala no i znowu piękne tereny zielono wokół. Ciekawy klimat zdjęć fotografa, taki bardzo radosny. No i walc z Nocy i dni - piękna klasyka. Ładna suknia i śliczne fryzurki z tym warkoczem, bardzo podoba mi się też tort i bukiecik. CrayOn, ach jaka piękna suknia! Ten rozłożysty dół i to wykończenie na górze - świetna. Fajna, klasyczna sala w ładnym otoczeniu, będziecie jakoś to wejście wykorzystywać? Anemony, śliczne, ciekawe kwiaty, super bukiet. Czy dekoracje będą black and white? Super paznokcie, zabawny akcent. Romantyczna i klimatyczna piosenka na pierwszy taniec, co będziecie do niej tańczyć? Arya90, o ja! Jakie ciekawe i ładne kolory mnie witają. I następny plenerowy cywilny, zdradzisz coś więcej nt. organizacji i wizualizacji tego cywilnego? O proszę i wesele też plenerowe, opowiesz coś więcej? Piękne tereny wokół hotelu, czy będziecie mieć w namiocie wesele, bo tam widziałam na zdjęciach? Mięta i róż ślicznie ze sobą wyglądają ale o tym już mówiłam. Znowu nie umiem wygooglować fotografa. Obie sukienki bardzo ładne ale do mnie przemawia bardziej ta krótka taka zawadiacka jest. Oprócz tego bardzo mi się podoba bukiecik, co to jest to fioletowe w nim? Ładne buty, świetny kolor i bardzo ładne wszystkie elementy papierowe. kashia001, wooo, kolorowo, pomarańczowo, energetycznie. Odważny kolor przewodni, ale tak jak pisałam bardzo wibrujący. Fajny fotograf, mocne, kolorowe zdjęcia robi - lubię taki styl. Czy wiecie już jaki walc wiedeński będziecie tańczyć(w sensie do jakiej piosenki)? Bukiet broszkowy! Bardzo mi się takie podobają, oba załączone śliczne. sunny0, pastelowo, nastrojowo. Ładna sala i już wiem skąd taki wybór pasteli(które są super btw), sukienki śliczne, lekkie princeski są bardzo ładne. Bardziej chyba mi się podoba druga z tą nierówną spódnicą. Mięta i złoto, świetne kolory przewodnie. Z tablicy inspiracji wszystko śliczne i tort i dekoracje(te buteleczki!) i słomki i dekoracje papierowe(będziecie takie wykonywać?) no i koperty z tym złotym wnętrzem - super. Bardzo fajny też bukiet i pomysły na makijaże. sylwia9d, wesele na 150 osób, nieźle. A jakie macie kolory przewodnie? Śliczna ta princeska z kokardą! Ta druga też świetna choć do końca nie można ocenić bo jest w podnoszeniu, za to widać, że się super zachowuje w ruchu. Ładny, klasyczny czerwony bukiet i bardzo fajne fryzurki. O i macie drink bar, super. Wiecie już jakimi kolorowymi drinkami będzie raczyć gości?lenka990, bardzo fajny fotograf, robi bardzo ładne zdjęcia detali. Fajni kamerzyści, ładny teledysk, spoko sala, jakie dekoracje planujecie? Wszystkie sukienki śliczne, najbardziej mi się podoba ostatnia z tą delikatną koronką na dole. Super pomysł na fryzurę z tym warkoczem i ładny bukiet. Widzę torcik babeczkowy, tym razem z tradycyjnymi babeczkami - świetny. Rozumiem, że nie macie kolorów przewodnich jeszcze wybranych, czy, że macie ich aż 12? Ładniutkie obrączki, lubię połączenie różnych kolorów złota. ![]() asdii, o jakie obszerne zestawienie, super lubię dużo oglądać. Chór gospel - wow! Radosna oprawa muzyczna ślubu - like! Bardzo ładna sala bankietowa i cały ośrodek, macie wesele i poprawiny tak(choć ostatnio pisałaś, ze to się zmienia? sorry jeśli pomyliłam nicki czasem ciężko za Wami nadążyć. ). Świetny fotograf - piękne, wyraziste zdjęcia, bardzo takie lubię. Ciekawy rozrzut między kolorami przewodnimi, pomarańcz z fuksją bardzo letnie, mocne kolory a szary z zielonym bardziej spokojny, romantyczny. Oba połączenia są super jednak. Gerbery - jak słodko! Wooo ile sukni, najbardziej mi się podobają dwie pierwsze, mają ciekawe i ładne góry a chyba tak najbardziej najbardziej to druga. Świetna biżu i pomysł na kok, piszesz, że bez welonu ale czy z jakąś ozdobą tak jak w załącznikach? O pudełeczkowe zaproszenia, super. Będziecie sami robić, bo chyba lubisz takie domowe robótki? O Disneyu na pierwszy taniec już pisałam, bardzo klimatyczny pomysł. Sorbik, widzę czerwień i elementy vintage, jest dobrze. Bardzo fajna sala i super oddzielona przestrzeń do tańczenia i ta jadalna. Klasyka piosenek miłosnych na pierwszy taniec - uroczo. Podoba mi się pierwszy bukiecik i pomysły na winietki, te serduszka to podziękowania dla gości? Co będzie w środku? Z sukienek najbardziej mi się podoba ta ostatnia lekko vintage - śliczna jest. Lilly Greace, świetliście tutaj, ładnie. Jednak strona z salą weselną się nie otwiera a google wypluwa głupoty. Złoty jako kolor przewodni jest bardzo wdzięczny, może być szlachetny albo uroczysty ale też wybuchowy jak szampan czy fajerwerki, super. Druga suknia cudna! To zdobienie górne i prosty dół z lekkim wcięciem, wow. Śliczny bukiet i fryzury z warkoczem super. No i fotograf fajny, bije od tych zdjęć pozytywna energia. Fragaria_, o kwiatowo i romantycznie. Ładna sala, świetne te duże okna. Fajny kamerzysta i fotograf, takie romantyczne zdjęcia. Śliczne sukienki, chcesz rybkę czy ksieżniczkę? Najbardziej mi się chyba ta pierwsza rybka podoba. No i piękne kwiaty i kolory, zwłaszcza ten trzeci bukiet przykuł moją uwagę, bardzo ładne fryzury też i ciekawy dobór piosenki na pierwszy taniec, taka nieoczywista ale to klasyka polskiej piosenki i rzeczywiście fajnie pasuje. iixi, widzę, że jakaś bardzo popularna data, ciekawe dlaczego tyle jest PMek na ten dzień? Cywilny macie w USC? Ładna sala, czy ja jej już nie widziałam wcześniej? Widocznie musi być więcej PMek z tego regionu. Ach, śliczne zdjęcia robi fotograf, będziecie mieć od niego też film? Z sukni najbardziej podoba mi się pierwsza, ta ostatnia jest super dramatyczna i też bardzo ciekawa. Kolory chcecie połączyć czy albo bordo albo zielony? Fajne pomysły na save the date i ładne autko. Bardzo fajny tort, lubię takie proste z kwiatami(bardziej skomplikowane też w sumie lubię ). Madzialena7 , śliczny kościół i bardzo ładna sala, będziecie mieć jedynkę czy dwójkę? Poprawiny w domu brzmią fajnie, co planujecie? Ładne sukienki, tiulowe doły są super. Najbardziej mi się pierwsza podoba. Będziesz mieć taki zwisający bukiecik? Piękne róże. Co do kolorów to tak jak pisałam ja bym połączyła błękit z czerwienią ale osobno to też świetne kolory są. Bardzo ładne pomysły na fryzurę i makijaż, po raz kolejny zazdroszczę, że nie mam takich długich włosów. No i nalepki na buty super akcent! delicja123, jak kolorowo! Like. Bardzo ładna i ciekawa sala, super też ten balkonik, można go fajnie wykorzystać. Fiolet i róż z bielą bardzo ładnie ze sobą wyglądają, tak dziewczęco i romantycznie. Ach, piosenka z Króla lwa i Robbie też miałabym problem żeby zdecydować obie są piękne. To Twoje foto z przymiarki - świetnie Ci pasuje ta suknia i jest śliczna. Bardzo ładne bukiety chociaż serce bardziej skrada mi pierwszy no i makijaż i fryzura też super i bardzo pasują do sukienki. Cuddly, fuksja! Piękny kolor. Hortensje są świetne i można z nich różne ciekawe dekoracje zrobić, podobają mi się też te świeczki pływające, zwłaszcza z tym lustrem świetnie wyglądają. No i drewniane literki uwielbiam. Piękna suknia! A na cywilny też ją założysz, czy jakąś inną? Świetny, delikatny bukiecik. Ładne zaproszenia, będą mieć taką wstążkę? No i kolejny drink bar, ja jestem bardzo za kolorowym alkoholem na weselu, choć czasem może to mieć zgubne skutki. ![]() kognisia, ach jak uroczo. Fajna sala i poprawiny w ogrodzie, super! Co planujecie? Niezły fotograf, ładne reportaże robi. Obie sukienki prześliczne, bardziej mi się podoba z tą zabudowaną górą. Świetne kolory przewodnie i wszystkie pomysły na materiały papierowe. Tż będzie mieć szary garnitur z różowym krawatem? Odważnie ale ślicznie. Piękny broszkowy bukiet i ten różowy tort ombre cudo! A makaroniki jako podziękowania czy część słodkiego bufetu? zxcvbnmasd, zielono mi... Bardzo ładne zdjęcia robi Wasz fotograf, reportaże takie radosne. Obie sukienki śliczne choć tak różne, bardziej ciekawa ta z zabudowaną górą ale ta druga też super. Biel z zieloną, świeże ładne połączenie, ładne bukiety, będziesz mieć taki bukiecik na wstążce? Świetna fryzura, lubię taki artystyczny nieład na głowie.
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
morsmordre, ach znowu rustic, super!
Motyw przewodni boho/leśnie kwiaty - ja już jestem "kupiona". Bardzo ładny dworek i tak pasuje do motywu przewodniego. Wszystkie trzy sukienki piękne, mam problem z wyborem faworytki ale chyba 3, choć 2 też super. Ten pierwszy bukiet cudo! Ten drugi też śliczny, taki inny. Super fotografowie(zdjęcie w deszczu wymiata). Śliczne buciki(uwielbiam ten model) i dekoracje w słoikach no i poligrafia skradła mi serce. ![]() wildDaisy, bardzo pozytywna ta Twoja wizytówka. Niestety nie ma linków do usługodawców. Ładne kolory przewodnie, a może połączenie granatu z bordo? Ślub już będzie zahaczał o jesień to pasowałoby. Ładna dekoracja sali(lub sala jeśli to jest jej zdjęcie), super są te kwiaty i wysokie świeczki. Tort mocno czekoladowy - mniam! Piękny bukiecik, no i znowu dużo różnych fajnych alkoholi do picia - again mniam! ![]() Devileek, piękne otoczenie sali, chcecie wykorzystać jakoś tę altankę? I jedno i drugie połączenie kolorystyczne jest super, też miałabym problem z wyborem. Śliczne sukienki 1 i 3 z akcentem na jedynkę, ma piękny dół. Bukiety z goździków są niesamowicie urocze i w fiolecie i w różu. Będziesz miała druhny? Super pomysły na dekoracje, tort i zaproszenia z tablicy inspiracji. izk_a, o jesienny ślub. Bardzo ładny ośrodek i fajna sala. Ach i znowu monochromatyczna paleta fioletu, super! To są piękne kolory no i pasują do jesienni. Oba bukiety piękne, choć chyba bardziej mi się podoba ten łączony. Śliczna sukienka, w stylu glamour, świetna! Super fryzura, będziesz miała welon czy jakąś ozdobę? A to ostatnie zdjęcie to jest skrzyneczka na koperty czy może koszyk do dekoracji?Widzę, że mamy grudniową PM ale bez wizytówki, szkoda, zimowe śluby to wyzwanie ale są równie piękne co te w cieplejszych miesiącach. Zaczynamy PMki tegoroczne. PMki z poprzednich lat nadrobię już w relacjach bo widzę, że są linki. Cherry_Muffin, ach szmaragdy, piękny odcień jako kolor przewodni. Widzę, że ślub tuż tuż! Świetna pani fotograf. Już wspominałam, że kolory przewodnie cudowne, tak samo jak kwiaty. Mam nadzieje, że udało się już suknie ślubną dobrać? Bardzo ładne zaproszenia i kolczyki a te pingwinki przesłodkie( i pani pingwinkowa ma zieloną kokardkę!), to figurka na tort? Super fryzurki.O druga PM 2015 nie ma wizytówki, to w takim razie przeskakujemy trochę w czasie do 2017. ![]() aardbei77, czerwono - truskawkowo. Klimat lata, super. Sukienki śliczny, moje faworytki to 1 i 2. No i mocny czerwony bukiet świetny i pasuje do sukienek.Uff... Nadrobiłam Was. Teraz już wszystko w miarę wiem, mam nadzieje, że mi się nicki nie pokręcą. Chciałabym zaznaczyć, że moje opinie są zupełnie subiektywne i nie należy się nimi przejmować. Jednak skoro już oglądałam to uważam, że należy skomentować, za wszelkie błędy przepraszam, ale pisałam na bieżąco jak oglądałam. No i miałam dużo więcej emotków ale kazali mi skasować.
The game is... something All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start? Edytowane przez Valmai Czas edycji: 2015-03-20 o 14:11 |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze, że mój Tż ma pracę od 8 do 16. Ja w wakacje pracowałam w różnych godzinach i zdarzało mi się mieć do 22 (koło 23 w domu) i to jest masakra...
a właśnie jeśli chodzi o wizytówki: przyjmiecie mnie do swojego kalendarza?
Edytowane przez aguleekk Czas edycji: 2015-03-20 o 14:14 |
|
|
|
#3608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ogólnie dziś wieczorem wybieram się do teściów , jedzonko zawieść piesełkowi ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
Kolor przewodni trochę jest podyktowany stylem sali, więc myślę o połączeniu bordowego z ecru. Fryzury takie bo mam długie włosy, a nie po to zapuszczałam, żeby je związać na ślubie. Jeśli chodzi o drink bar to mamy taką ofertę premium: > > Pakiet podstawowy ( podstawowe alkohole potrzebne do przygotowywania drinków, podstawowe owoce do dekoracji, lód , soki napoje oraz gazowane mixy do drinków ) > > Pakiet premium ( pierwszy pakiet + duży wybór różnorodnych wyselekcjonowanych oraz wysokiej jakości wódek smakowych i likierów , różnorodne tropikalne owoce do fantazyjnych dekoracji , powiększony zapas syropów Monin, lód,) Myślę, że będzie masa wyboru + oczywiście jako atrakcja pokaz barmański
|
|
|
#3609 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Cytat:
[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;50736155]W czasach, gdy istniało grono.net to kosztowały 3-6 tysięcy. Wtedy też podczytywałam fora ślubne Nooo... coraz bardziej mi się podoba, bo to znaczy, że za 2-2,5 można będzie dostać Bardzo dobra wiadomość ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Podziwiam Cytuję tylko o sobie, żeby nie robić postu na kilometr![]() Dziękuję za pozytywne odebranie moich pomysłów Na chwile obecną mamy wesele z poprawinami, ale wszystko się może zmienić Co do kolorów wizja mi się zmienia co chwilę, w zależności od tego, jakie dodatki zobaczę We włosy chciałabym kwiaty - jak będą gerbery to na pewno A co do zaproszeń - już mam inną wizję Chciałam robić te w pudełku(na początku robić, potem kupić, bo za dużo roboty), ale jakoś nie pasują mi one do reszty. Jestem na etapie projektowania ślubnej papeterii - obecnie takich okrągłych "logo"
|
|||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Idę ćwiczyć
Wpadnę dopiero pewnie jak wrócę od teściów, także miłego spamowania dziewczynki
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę jestem pod wrażeniem![]() Co do piosenki, jeszcze nie wiemy co dokładnie, może pojawią się elementy rumby. Nie martwię się tym, bo moja koleżanka prowadzi kurs tańca i ma nam wymyślić jakiś fajny, prosty i nie wydumany układ ![]() Niestety, wizytówka na pierwszej stronie jest nie do końca aktualna. Nowa, jeszcze niepodlinkowana jest tutaj, ale dalej jest kolorowo
13.12.2008 10.05.2014 18.06.2016 Edytowane przez klakla91 Czas edycji: 2015-03-20 o 14:32 |
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Valmai szacun, ze chciało Ci się pisać o każdej wizytówce
![]() Jeżeli chodzi o mnie to sukienki to tylko inspiracje, które zmieniają się z dnia na dzień, bo aktualnie chciałabym rybkę, albo empire z długim rękawem koronkowym. Wszystko zweryfikują przymiarki, tak jak już tu niedawno wspominałam A pewna jest tylko sala, foto i zespół No i piwonie. Jeszcze nie zmieniłam zdania co do bukietu
|
|
|
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już Ładna, ale nie do końca w moim typie Ale tył ma ciekawyValmai - przez Ciebie zmusiłam się w końcu do uaktualizowania zdjęć w wizytówce
Edytowane przez asdii Czas edycji: 2015-03-20 o 14:43 |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i jak dla mnie ładna suknia |
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() im więcej ludzi chwali ten drugi bukiet tym bardziej zaczyna mi się podobać i wygrywać z goździkami.. Nad ozdobą do włosów nie myślałam jeszcze, ale zawsze chciałam mieć welon a ostatni załącznik to wiklinowy kosz na koperty później posłuży jako koszyk na ślubne pamiątki i inne pierdołki ślubne
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Valmai ale się rozpisałaś z tymi wizytówkami!
Fajnie ![]() Mi się właśnie ogromnie podoba to że nasza sala jest taka drewniana, klimatyczna z cudownym ogrodem botanicznym dookoła. Prowadzi do niej w ogóle taka wąska niewybrukowana ścieżka więc drewniany drogowskaz chcę mieć koniecznie i już mówiłam tżtowi że będzie mi deski zbijać.
|
#3620 |
|
Konto usunięte
|
Ładniej by yło,gdyby było inne przejście między górą a spódnicą.
Valmai wow za dużo do cytowania, więc będzie bez co do kwiatów to chcę klasyczny bukiet (w wizytówce bardziej mi chodzilo o kolory i rodzaje kwiatów) z wstążką w miejscu gdzie mam trzymać.
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
zxcvbnmasd , własnie gdyby ta góra była jeszcze trochę dłuższa też, bo mam wrażenie, że ma spódnicę pod biustem prawie. Ale przez tą PM zachciało mi się mieć długi koronkowy rękaw w sukni. A bukiet też piękny
Edytowane przez pannamima Czas edycji: 2015-03-20 o 15:05 |
|
|
|
#3624 | ||
|
PeEma
|
Witaj! Powiedz coś więcej!
Ja sałatka z feta i nuggetsami Cytat:
Cytat:
nie mamy jakichś super wielkich planów. Zaprosimy najbliższych, żeby zjeść to co zostało z wesela i jeszcze się pobawić Różowy krawat to podstawa a co do szarego garnituru, to jeszcze go urabiam, bo on jednak woli czarny :pMakaroniki jako słodki bufet
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam zaproszenie na rozmowę znowu. Może uda się znaleźć tą pracę
|
#3626 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
![]() Fotografa szukaliśmy długo, bo obydwoje działamy trochę w branży foto( ja pozuje, TŻ cyka) więc widzimy buble techniczne, które innym nie przeszkadzają. A kamerzysta też zrobiła na na dobrze wrażenie biorąc pod uwagę, że był dość tani ( 1500zł od przygotowań do 1.00, w cenie 3 x DVD, 1 x blu ray, 1 x pen drive). Sala - otoczenie sali piękne. Dekoracje mega bo właścicielka jest dekoratorką z doświadczeniem Sala oferuje palte 12 kolorów do wyboru, także będziemy się jeszcze zastanawiać jaki kolor przewodni wybrać. Na pewno nie fiolet bo na tej sali odcień jest mdły i nie biało-czarne zestawienie. Jedyne co jest nieładne na sali to podloga, bo jest kamień położony.Suknia, chcę właśnie połaczenie koronki z czymś lekkim na dole. Na pewno nie gorsety bo ze względu na spory biust musiałabym co chwile pewnie sobie podciągać, więc wolę coś co by się na ramionach trzymało. Fryzura- ja mam baardzo długie włosy w związku z tym wolałabym mieć je upięte aby nie przeszkadzały i nie grzały dodatkowo Tort - jesteśmy bardzo za babeczkami. Ale raczej zdecydujemy się na takie z nadzieniem i ozdobą na górze niż całe w masie marcepanowej Obrączki - ja się jeszcze zastanawiam czy kamyczki do swojej dołaczyć ale na pewno będą z łączonych kolorów złota.
|
|
#3627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ się musiałaś napracować. Szacun!Dzięki ![]() Stoły będą podłużne, zawsze marzyłam o okrągłych, ale tyle osób się przy okrągłych na tej sali nie zmiesci- no chyba że spora częsć się wykruszy, zostanie ze 180 osób- to wtedy tak, bedą okragłe. ![]() Kwiaty- co chwilę mi się coś zmienia, a ponieważ moje ukochane konwalie mogą nie być dostępne 1 maja, to zastanawiam się poważnie nad tymi tulipanami. Cytat:
Zobaczę w domu, ale wieczorem, bo lecę do szpitala do Małej edit: aaaaa dziewczyny, mam pewnien pomysł- Moze każdej nowej PM-ce każemy czytać nasze wizytowki ?? I komentować, jak Valmai??
Edytowane przez grejpfrutowa01 Czas edycji: 2015-03-20 o 15:09 |
||
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Na pewno się uda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

i wszystkiego najlepszego z okazji imienin 

Ładne kolory przewodnie, a może połączenie granatu z bordo? Ślub już będzie zahaczał o jesień to pasowałoby. 

Jakieś inspiracje? Co wam się marzy? Może odgapię
ja ten tren chcę usunąć podczas poprawek