Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016 cz.26 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-20, 15:14   #3631
klakla91
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
aaaaa dziewczyny, mam pewnien pomysł- Moze każdej nowej PM-ce każemy czytać nasze wizytowki ?? I komentować, jak Valmai?? Taki mały teścik na dzień dobry
Coś czuję, że wtedy nasze grono się nie powiększy
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
A jeszcze nie dostałaś odpowiedzi z tej ostatniej rozmowy?
Trzymam kciuki jak coś
Nie, do niedzieli mam zostać poinformowana. A tą mam w poniedziałek Tylko nie wiem jak się przygotować. Pani mi podała adres, nazwy firmy już nie, w ogłoszeniu też jej nie ma. Ja nie dopytałam. A pod adresem jest kilka firm

34/2021

Edytowane przez klakla91
Czas edycji: 2015-03-20 o 15:37
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:20   #3632
izk_a
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 2016

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość

Nie, do niedzieli mam zostać poinformowana. A tą mam w poniedziałek
trzymam kciuki!
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:28   #3633
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Valmai Pokaż wiadomość
smerfetk_a, przy takim nicku wybór koloru przewodniego jest oczywisty. :P Śliczny niebieski i ten garbus, ach marzenie! Fajna sala i foto. Bardzo ładne sukienki, podoba mi się chyba bardziej pierwsza ale pewna nie jestem. Niebieskie hortensje, następne ciekawe i piękne kwiaty. Bardzo mi się podobają pomysły na bukiety, tort i dodatki, wszystko macie już przemyślane. I widzę, że będziecie mieć fotobudkę, super! No i jak wspomniałam na początku ten błękitny garbus jest śliczny. Wykorzystacie go jako element sesji?
Dzięki
Garbusa najpierw trzeba znaleźć, chyba będzie trzeba uderzać do osoby prywatnej (jeden taki niebieski VW jeździ po moim mieście), tylko nie wiem jak się do niej dostać. A do sesji raczej nie wykorzystamy, sesja będzie w inny dzień, poza tym nie lubię zdjęć przy samodzie

Cytat:
Podoba się wam TA PM?
Fryzura zbyt hmm ulizana? Nie lubię takich sklejonych kosmyków. Sukienka fajna, makijaż trochę za ciemny Ale dziewczyna ładna

Lecę do izk_a na wściekłe psy, miłego popołudnia

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:36   #3634
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Coś czuję, że wtedy nasze grono się nie powiększy

Nie, do niedzieli mam zostać poinformowana. A tą mam w poniedziałek
Pomyślą że my szurnięte

Chociaż jednej się CHCIAŁO COŚ poczytać dobrze że jestem tu dłuuuugo, przynajmniej jestem na bieżąco

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:37   #3635
CrayOn
Wife!

Cytat:
Podoba się wam TA PM?
urocza

Valmai że chciało Ci się tyyyyyyyyyle pisać
Dziękuję za miłe słowa i jeśli chodzi o sale to nie mam pojęcia, czy wykorzystamy wejście jakoś - wyjdzie w praniu, ale pewnie tak dodatki biało czarne mi się marzą, ale co z tego będzie, tego nie wie nikt... Anemony ponoć nietrwałe są niestety pierwszy taniec będzie spontaniczny więc pewnie wtulę się w już mojego MĘŻA i będziemy się bujać

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:38   #3636
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Podziwiam, że chciało Ci się wszystko przeglądać i skomentowaćNaprawdę jestem pod wrażeniem

Co do piosenki, jeszcze nie wiemy co dokładnie, może pojawią się elementy rumby. Nie martwię się tym, bo moja koleżanka prowadzi kurs tańca i ma nam wymyślić jakiś fajny, prosty i nie wydumany układ
Niestety, wizytówka na pierwszej stronie jest nie do końca aktualna. Nowa, jeszcze niepodlinkowana jest tutaj, ale dalej jest kolorowo
Spoko, robiłam na raty w kilka dni ale bardzo fajnie ogląda się takie plany więc to przyjemność była. No i też się kilkoma rzeczami sama zainspirowałam.
No właśnie ta piosenka jest świetna ale ciężka do tańca moim zdaniem ale jak macie kogoś kto Wam ułoży układ to super.
Już nowa jest podlinkowana, ale wydaje mi się, że w starej nie było tortu(świetny! i taki radosny) i woalki - są piękne i do pokazanej sukni będzie tak bardzo pasować. No i bańki mydlane - przesłodko, a kiedy będą puszczane?

Cytat:
Valmai szacun, ze chciało Ci się pisać o każdej wizytówce

Jeżeli chodzi o mnie to sukienki to tylko inspiracje, które zmieniają się z dnia na dzień, bo aktualnie chciałabym rybkę, albo empire z długim rękawem koronkowym. Wszystko zweryfikują przymiarki, tak jak już tu niedawno wspominałam A pewna jest tylko sala, foto i zespół No i piwonie. Jeszcze nie zmieniłam zdania co do bukietu
No tak, bez przymiarek to ciężko coś przewidywać, nie mogę się doczekać aż wszystkie wyruszymy do salonów i będziemy mogły komentować te piękne suknie. Ale wszystkie Twoje inspiracje są świetnie.

Cytat:
Podoba się wam TA PM?
Radosna, śliczny bukiet, fajna fryzurka, nie podoba mi się, że koronka nie ma podszewki na górze. A dlaczego pytasz? To ktoś znajomy?

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
podziwiam za wytrwałość w czytaniu i komentowaniu

im więcej ludzi chwali ten drugi bukiet tym bardziej zaczyna mi się podobać i wygrywać z goździkami.. Nad ozdobą do włosów nie myślałam jeszcze, ale zawsze chciałam mieć welon a ostatni załącznik to wiklinowy kosz na koperty później posłuży jako koszyk na ślubne pamiątki i inne pierdołki ślubne
Super! Koszyk wspomnień - piękna rzecz. Jakby nie było ślub to jedyna okazja żeby welon założyć, więc warto się nad tym zastanowić.

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Valmai ale się rozpisałaś z tymi wizytówkami! Fajnie

Mi się właśnie ogromnie podoba to że nasza sala jest taka drewniana, klimatyczna z cudownym ogrodem botanicznym dookoła. Prowadzi do niej w ogóle taka wąska niewybrukowana ścieżka więc drewniany drogowskaz chcę mieć koniecznie i już mówiłam tżtowi że będzie mi deski zbijać.
Super! Brzmi pięknie. Ja też mojemu Tżtowi każę zbijać dużo desek, ciekawe jak sobie poradzi...

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;50738017]Ładniej by yło,gdyby było inne przejście między górą a spódnicą.

Valmai wow za dużo do cytowania, więc będzie bez co do kwiatów to chcę klasyczny bukiet (w wizytówce bardziej mi chodzilo o kolory i rodzaje kwiatów) z wstążką w miejscu gdzie mam trzymać.[/QUOTE]

Bukiet z wstążką - uwielbiam, uważam, że to świetne wykończenie bukietu.

Cytat:
Napisane przez kognisia Pokaż wiadomość

Ja sałatka z feta i nuggetsami

No, że Ci się chciało! Podziwiam nie mamy jakichś super wielkich planów. Zaprosimy najbliższych, żeby zjeść to co zostało z wesela i jeszcze się pobawić

Różowy krawat to podstawa a co do szarego garnituru, to jeszcze go urabiam, bo on jednak woli czarny :

Makaroniki jako słodki bufet
Mniam - sałatka z fetą, a nuggetsy domowe? No i super, poprawiny powinny być na luzie. Na pewno przekonasz Tżta do garnituru, faceci to się zawsze na początku upierają a potem przyznają nam racje.

Cytat:
dostałam zaproszenie na rozmowę znowu. Może uda się znaleźć tą pracę
Wow, to lecisz jak burza. Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
OMG Podziwiam, że chciało Ci się skomentować każdą wizytówkę

Fotografa szukaliśmy długo, bo obydwoje działamy trochę w branży foto( ja pozuje, TŻ cyka) więc widzimy buble techniczne, które innym nie przeszkadzają. A kamerzysta też zrobiła na na dobrze wrażenie biorąc pod uwagę, że był dość tani ( 1500zł od przygotowań do 1.00, w cenie 3 x DVD, 1 x blu ray, 1 x pen drive).

Sala - otoczenie sali piękne. Dekoracje mega bo właścicielka jest dekoratorką z doświadczeniem Sala oferuje palte 12 kolorów do wyboru, także będziemy się jeszcze zastanawiać jaki kolor przewodni wybrać. Na pewno nie fiolet bo na tej sali odcień jest mdły i nie biało-czarne zestawienie. Jedyne co jest nieładne na sali to podloga, bo jest kamień położony.

Suknia, chcę właśnie połaczenie koronki z czymś lekkim na dole. Na pewno nie gorsety bo ze względu na spory biust musiałabym co chwile pewnie sobie podciągać, więc wolę coś co by się na ramionach trzymało.

Fryzura- ja mam baardzo długie włosy w związku z tym wolałabym mieć je upięte aby nie przeszkadzały i nie grzały dodatkowo

Tort - jesteśmy bardzo za babeczkami. Ale raczej zdecydujemy się na takie z nadzieniem i ozdobą na górze niż całe w masie marcepanowej

Obrączki - ja się jeszcze zastanawiam czy kamyczki do swojej dołaczyć ale na pewno będą z łączonych kolorów złota.
O super! Podziwiam ludzi, którzy potrafią tworzyć fajne zdjęcie. O to super, że możecie wybrać, a macie już jakiegoś faworyta w kwestii koloru? Też uważam, że suknia z gorsetem musi być bardzo dobrze dopasowana i nie do każdego typu figury pasuje. Kamyczki w obrączce są fajne, ja w swojej mam.

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Valmai ależ się musiałaś napracować. Szacun!
Dzięki
Stoły będą podłużne, zawsze marzyłam o okrągłych, ale tyle osób się przy okrągłych na tej sali nie zmiesci- no chyba że spora częsć się wykruszy, zostanie ze 180 osób- to wtedy tak, bedą okragłe.
Kwiaty- co chwilę mi się coś zmienia, a ponieważ moje ukochane konwalie mogą nie być dostępne 1 maja, to zastanawiam się poważnie nad tymi tulipanami.

edit:
aaaaa dziewczyny, mam pewnien pomysł- Moze każdej nowej PM-ce każemy czytać nasze wizytowki ?? I komentować, jak Valmai?? Taki mały teścik na dzień dobry
Na podłużnych stołach też można cuda dekoracyjne wyczarować. Tulipany super, są śliczne i dobrze wychodzą kosztowo więc można mieć ich duuuużo.

Ja jestem za takim pomysłem, wtedy się wszystkie lepiej poznamy.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Valmai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:39   #3637
deksterowa
Zakorzenienie

Wroce do domu to zrobie wizytowke nowa z nowym terminem

Wzięliśmy ślub 26-09-2015

Lipcowa mama 2016
deksterowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 15:41   #3638
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Dzięki
Garbusa najpierw trzeba znaleźć, chyba będzie trzeba uderzać do osoby prywatnej (jeden taki niebieski VW jeździ po moim mieście), tylko nie wiem jak się do niej dostać. A do sesji raczej nie wykorzystamy, sesja będzie w inny dzień, poza tym nie lubię zdjęć przy samodzie

Zapisz rejestracje i może przez jakiś wydział drogowy znajdź właściciela. Tylko przygotuj się, że pewnie będą na Ciebie jak na wariatkę patrzeć, ale ja bym tak zrobiła właśnie.

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
urocza

Valmai że chciało Ci się tyyyyyyyyyle pisać
Dziękuję za miłe słowa i jeśli chodzi o sale to nie mam pojęcia, czy wykorzystamy wejście jakoś - wyjdzie w praniu, ale pewnie tak dodatki biało czarne mi się marzą, ale co z tego będzie, tego nie wie nikt... Anemony ponoć nietrwałe są niestety pierwszy taniec będzie spontaniczny więc pewnie wtulę się w już mojego MĘŻA i będziemy się bujać
Na pewno będzie można te anemony jakoś zabezpieczyć. Wtulenie się w męża i bujanie to zawsze dobry pomysł.

All of time and space; everywhere and anywhere; every star that ever was. Where do you want to start?
Stary 2015-03-20, 15:42   #3639
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Wroce do domu to zrobie wizytowke nowa z nowym terminem
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę

Stary 2015-03-20, 15:46   #3640
kognisia
PeEma

Cytat:
Mniam - sałatka z fetą, a nuggetsy domowe? No i super, poprawiny powinny być na luzie. Na pewno przekonasz Tżta do garnituru, faceci to się zawsze na początku upierają a potem przyznają nam racje.
Wiadomo, że domowe

No, ja myślę, że go jakoś przekonam
Stary 2015-03-20, 15:50   #3641
Valmai
Rozeznanie

Ja powoli uciekam szykować się na imprezkę i jeszcze po drodze muszę ciasto upiec, więc pewnie zobaczymy się po weekendzie no chyba, że wykłady będą bardzo nudne.

Stary 2015-03-20, 15:51   #3642
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, robiłam na raty w kilka dni ale bardzo fajnie ogląda się takie plany więc to przyjemność była. No i też się kilkoma rzeczami sama zainspirowałam.
No właśnie ta piosenka jest świetna ale ciężka do tańca moim zdaniem ale jak macie kogoś kto Wam ułoży układ to super.
Już nowa jest podlinkowana, ale wydaje mi się, że w starej nie było tortu(świetny! i taki radosny) i woalki - są piękne i do pokazanej sukni będzie tak bardzo pasować. No i bańki mydlane - przesłodko, a kiedy będą puszczane?
Z tortu chcemy taki kształt, ale raczej zamienimy kolory (zielona wstążka i różowe kwiaty), jeśli będzie taka możliwość. A bańki chyba po wyjściu z kościoła (oprócz grosików). Żeby było coś takiego

Wczoraj wysłałam z 10 cv, dostałam dwie odpowiedzi

34/2021
Stary 2015-03-20, 16:06   #3643
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 20...

ja w domu po pracy, oczywiscie skusilam sie przez asdii wczoraj i poszlam kupic glue gun i wstazki

teraz kawa

W sklepie jak byłam na zakupach widziałam takie literki z tektury, jak cos mozna sobie udekorować jak sie chce
Załącznik 5942285

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2015-03-20 o 16:07
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 16:06   #3644
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Z tortu chcemy taki kształt, ale raczej zamienimy kolory (zielona wstążka i różowe kwiaty), jeśli będzie taka możliwość. A bańki chyba po wyjściu z kościoła (oprócz grosików). Żeby było coś takiego

Wow, to ale masz ofert pracy... chciałabym tyle wysyłać... niestety jak wyślę 1 na tydzień to jest szał a tak to sama robota dla facetów :/

Stary 2015-03-20, 16:09   #3645
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Wow, to ale masz ofert pracy... chciałabym tyle wysyłać... niestety jak wyślę 1 na tydzień to jest szał a tak to sama robota dla facetów :/
Hmm, tylko weź pod uwagę, że nie wysyłam w zawodzie, bo w zawodzie to są z 3 na tydzień i to jeszcze jako projektant/ asystent projektanta, w większości z uprawnieniami. Wysyłam gdzie się da, jeśli tylko mnie ogłoszenie zainteresuje. A to jednak Kraków, to i ogłoszeń jest dużo

34/2021
Stary 2015-03-20, 16:09   #3646
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, tylko weź pod uwagę, że nie wysyłam w zawodzie, bo w zawodzie to są z 3 na tydzień i to jeszcze jako projektant/ asystent projektanta, w większości z uprawnieniami. Wysyłam gdzie się da, jeśli tylko mnie ogłoszenie zainteresuje. A to jednak Kraków, to i ogłoszeń jest dużo
Uwierz mi, że ja też tak robię... nie szukam tylko w zawodzie bo bym się zaszukała, szczególnie bez wyższego

Stary 2015-03-20, 16:17   #3647
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Koń, matko mam nadzieję, że kiedyś się spełni i będziemy sobie rekraacyjnie jeździć

walc no cóż, na pierwszy taniec planuje

Grecja- może w tym roku
Grecja - może w tym roku

Koń będzie musiał poczekac parę(naście) lat ale mam nadzieje że się spełni

Cytat:
Się ciesz. Mój dopiero koło 22 wróci, dobrze, że się wczoraj trochę widzieliśmy bo tak cały tydzień kończył tak późno
Taaa, się nacieszyłam. Przyszedł, zjadł, poleżał 10min i poszedł Taki z niego pożytek!

A do nas przyleciał bociek Widać, wiosna

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

W końcu znalazłam jakąś fotkę z otoczeniem naszej sali, ale to i tak nie to co chciałam
http://upload.wikimedia.org/wikipedi....07.2012_p.jpg
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 16:17   #3648
morsmordre
sajkolidżist

Valmai, ja również dziękuje za miłe słowa od zawsze miałam wizję takiego rustykalnego wesela, a jako, ze jestem zafascynowana stylem boho i hippie bardzo chcę to wszystko połączyć i stworzyć taki polno-kwiatowy delikatny i niewydumany styl na szczęście znaleźliśmy super dekoratorkę, która razem ze mną jara się moimi pomysłami bardzo chce też wianek i chciałabym przemycić to i ówdzie motyw piór mam nadzieję, że to wszystko razem ładnie zagra cieszę się, że podobają Ci się sukienki, mam nadzieję, że będą mi pasować kiecki w tym stylu, bo moja wizja jest bardzo rusałkowa no i koniecznie chcemy przemycić dużo świec, bo kochamy ich światło a i nie mam piosenki na pierwszy taniec w wizytówce, a chyba będzie to Aerosmith z naszą piosenką, która towarzyszy nam we wszystkich ważnych momentach mówię o Don't wanna miss a thing

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 16:17   #3649
asdii
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 20..

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50738987]ja w domu po pracy, oczywiscie skusilam sie przez asdii wczoraj i poszlam kupic glue gun i wstazki

teraz kawa

W sklepie jak byłam na zakupach widziałam takie literki z tektury, jak cos mozna sobie udekorować jak sie chce
Załącznik 5942285[/QUOTE]

Co złego to nie ja!

A literki fajne, już mam na nie milion pomysłów

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 16:23   #3650
Konto usunięte

Dot.: Wiosna w powietrzu, słońce na niebie, w przyszłym roku poślubię ciebie! PM 20..

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Co złego to nie ja!

A literki fajne, już mam na nie milion pomysłów
ja tez
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 16:28   #3651
Valmai
Rozeznanie

Cytat:

Super, wyjdą piękne zdjęcia na wyjście z kościoła.

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50738987]

Załącznik 5942285[/QUOTE]

Ale super literki, gdzie można takie dostać?

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A do nas przyleciał bociek Widać, wiosna

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

W końcu znalazłam jakąś fotkę z otoczeniem naszej sali, ale to i tak nie to co chciałam
http://upload.wikimedia.org/wikipedi....07.2012_p.jpg
Ach, zazdroszczę boćka. A okolica piękna, to jest rzeka?

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Valmai, ja również dziękuje za miłe słowa od zawsze miałam wizję takiego rustykalnego wesela, a jako, ze jestem zafascynowana stylem boho i hippie bardzo chcę to wszystko połączyć i stworzyć taki polno-kwiatowy delikatny i niewydumany styl na szczęście znaleźliśmy super dekoratorkę, która razem ze mną jara się moimi pomysłami bardzo chce też wianek i chciałabym przemycić to i ówdzie motyw piór mam nadzieję, że to wszystko razem ładnie zagra cieszę się, że podobają Ci się sukienki, mam nadzieję, że będą mi pasować kiecki w tym stylu, bo moja wizja jest bardzo rusałkowa no i koniecznie chcemy przemycić dużo świec, bo kochamy ich światło a i nie mam piosenki na pierwszy taniec w wizytówce, a chyba będzie to Aerosmith z naszą piosenką, która towarzyszy nam we wszystkich ważnych momentach mówię o Don't wanna miss a thing
Bardzo do mnie taka wizja i styl przemawia, bo chciałabym zrobić coś podobnego tylko na mniejszą skalę, więc będę śledzić Twoje przygotowania bacznie się przyglądając. A piosenka super, też ją bardzo lubię.

Stary 2015-03-20, 16:37   #3652
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ach, zazdroszczę boćka. A okolica piękna, to jest rzeka?
Tak, Bug

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Dobra aktualizowałam wizytówkę

Zachciało mi się na rower, chyba pójdę zobaczę w jakim jest stanie
Stary 2015-03-20, 16:44   #3653
Konto usunięte

Cytat:

.
u nas tutaj
http://www.hobbycraft.co.uk/hobbies/...rs-and-numbers

sa jeszcze drewniane widze

http://www.hobbycraft.co.uk/craft-es...ing-and-shapes

Stary 2015-03-20, 16:49   #3654
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Uwierz mi, że ja też tak robię... nie szukam tylko w zawodzie bo bym się zaszukała, szczególnie bez wyższego
A to faktycznie nieciekawie.. Ale tez miasto mniejsze, to i z pracą gorzej.. Może coś się trafi jednak, w końcu doświadczenie masz

34/2021
Stary 2015-03-20, 16:57   #3655
201711281122
Konto usunięte

Hej
My w tym roku, we wrześniu, będziemy świętować 3. rocznicę. Strasznie mało w porównaniu do niektórych z Was.

Podczas zaćmienia byłam na niemieckim. Oglądaliśmy wszyscy Lubię takie zjawiska, ogólnie astronomia mnie zawsze bardzo interesowała.

Ja nie lubię kawy. Za to herbata - moja miłość

Może jestem dziwna, ale... nie popijam wódki.

My ciasta mamy w cenie za osobę, do tego są jeszcze paczki na odchodne. Więc super, prezent dla gości z głowy.

Valmai aleś zaszalała Muszę w końcu zaktualizować swoją wizytówkę!
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 17:10   #3656
taedio
MerDer 4ever

Ja musze zrobić swoją wizytówkę
Stary 2015-03-20, 17:35   #3657
fioleciasto
Zakorzenienie

Napisałam 2 strony magisterki i byłam w sklepie więc plan na dziś zrealizowany

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-20, 17:52   #3658
201604261006
Konto usunięte

Cisza tu

Byłam na rowerze, przejechałam ponad 7km jak na pierwszy raz - spoko
Był ze mną Aleksy, ile łabędzi, żurawi i innych

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja musze zrobić swoją wizytówkę
Koniecznie
Stary 2015-03-20, 17:56   #3659
Valmai
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Napisałam 2 strony magisterki i byłam w sklepie więc plan na dziś zrealizowany
Super! To idzie Ci całkiem sprawnie ta magisterka. A jaki masz temat?

Cytat:
A to faktycznie nieciekawie.. Ale tez miasto mniejsze, to i z pracą gorzej.. Może coś się trafi jednak, w końcu doświadczenie masz
Czy mówiłam już, że bardzo nie lubię szukać pracy? Podziwam Was dziewczyny, że tak aktywnie jej szukacie.

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;50739473]u nas tutaj
http://www.hobbycraft.co.uk/hobbies/...rs-and-numbers

sa jeszcze drewniane widze

http://www.hobbycraft.co.uk/craft-es...ing-and-shapes

[/QUOTE]

Świetne! Ale tak jak myślałam za granicą, tam jest pełno takich sklepów u nas dopiero ten rynek się rozwija, choć i tak jest duuużo lepiej niż kilka lat temu.

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Tak, Bug
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Dobra aktualizowałam wizytówkę

Zachciało mi się na rower, chyba pójdę zobaczę w jakim jest stanie
Super, obiecuje wszystko przeczytać po weekendzie. Pytałaś się co studiuje - PR i marketing medialny sobie studiuje.

Tobie się zachciało na rower a mnie się zachciało nowego roweru, choć poprzedni jest jeszcze super. :P Ale popatrzcie na te - klik, wzdycham do nich. :P

Mnie się też udało nawet całkiem szybko zebrać i nawet posprzątałam trochę mieszkanie. Dodatkowo moje sprzątanie zaawocowało pomysłem na imprezę dla dziewczyn, które chce poprosić na druhny. Zrobię piknik - tea party. Będzie nawiązywać do motywu i będzie bardziej dziewczęce, a poza tym każda okazja jest dobra żeby zrobić babskie spotkanie. :P

Stary 2015-03-20, 17:57   #3660
Fragaria_
Wtajemniczenie

Cytat:
Fragaria_, o kwiatowo i romantycznie. Ładna sala, świetne te duże okna. Fajny kamerzysta i fotograf, takie romantyczne zdjęcia. Śliczne sukienki, chcesz rybkę czy ksieżniczkę? Najbardziej mi się chyba ta pierwsza rybka podoba. No i piękne kwiaty i kolory, zwłaszcza ten trzeci bukiet przykuł moją uwagę, bardzo ładne fryzury też i ciekawy dobór piosenki na pierwszy taniec, taka nieoczywista ale to klasyka polskiej piosenki i rzeczywiście fajnie pasuje.
Jestem pod ogromnym wrażeniem, że chciało Ci się przeglądnąć i napisać parę słów o każdej wizytówce
Dziękuję za miłe słowa
Jeżeli chodzi o sukienkę to jeszcze nie mam sprecyzowanego typu jaki bym chciała, podobają mi się zarówno rybki jak i księżniczki Na razie zapisuję sobie te, które mnie w jakiś sposób zachwyciły a przymiarki dopiero zweryfikują w czym mi dobrze
Piosenkę zaproponował Tż, bo bardzo mu się podoba, mi w sumie też, więc myślę, że już zostanie

Cytat:
Literki widziałam niedawno w Empiku

Cytat:
dostałam zaproszenie na rozmowę znowu. Może uda się znaleźć tą pracę
Trzymam kciuki
Fragaria_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości