![]() |
#1231 | |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() fajnie sie masz z ta Bulgaria...mnie wczasy czekaja dopiero za jakies dwa tygodnie ![]() a co do pytania, to ja z PL przywoze stosunkowo niewiele. Ostatnio kosmetyki Biodermy, Vichy i Rilastil - ogolnie chyba tylko takie ktore mozna kupic w aptece. No i krem do rak, zwykly, polski, glicerynowy ![]() Jezeli chodzi o reszte - to kolorowka w zupelnosci zadowala mnie tutejsza, bo akurat w tym wzgledzie jestem minimalistka ![]() ![]() balsamy i oliwki do ciala, zele pod prysznic, plyny do kapieli , kosmetyki do wlosow tez kupuje tutaj bo tutaj mam swoich faworytow w kazdej dziedzinie ![]() cialo - Palmers zele pod prysznic- body shop, sanctuary, botanics wlosy- kerastase i trevor sorbie plyn do kapieli - TYLKO I WYLACZNIE ROZANY Z TESCO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do rzeczy jednak - godnego zastępcy Berryfun nr 6 nie znalazłam na brytyjskim rynku, całą resztę mogę z łatwością kupować tam, na miejscu, zamiast obkupywać się w Polszy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Rozeznanie
|
Pozdrawiam już z Anglii
![]() Mam prośbę,dopiero poznaję tutajesze kosmetyki i potrzebuję waszej porady. Kupiłam do włosów suchych i zniszczonych szampon i odżywkę tresemme ale potrzebuję jeszcze dobrą odżywkę nie do spłukiwania dla bardzo suchych włosów. Proszę o radę bo nie wiem co wybrać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez splukiwania polecama Pantene. U mnie sie sprawdzal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Ja polecam serum zero frizz e schwarzkopfa,używam go na końcówki i po prostowaniu.Jest superowskie. Wogóle jest dużo tutaj tego typu olejków a u nas w Polse zawsze miałam z tym problem. A kosmetyki do włosów Aussie warte są uwagi??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zadomowienie
|
A.S., kosmetyki Aussie są bombowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Rozeznanie
|
![]()
Olaola
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1238 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny, piszę do Was pierwszy raz z uroczego Hemel Hempstead.
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
BAN stały
|
ooooo ale sie nas namnozylo
![]() ![]() jezeli moge cos polecic do przesuszonych wlosow to jest to pomaranczowa seria kosmetykow Kerastase. Odzywiaja, odbudowuja i nawilzaja. Troche wieksza inwestycja ale za radykalna poprawe stanu wlosow sie oplaca ![]() OlaOla jezeli chodzi o ten moj minimalizm to oczywiscie trzeba brac na niego poprawke ![]() ![]() Co do Palmersa to kupilam ostatnio olejek i jest super - polecam!!!!!! i swietnie pachnie, tak samo jak krem do biustu i dekoltu Palmersa..... Kurcze kusisz tym Lush'em....!!!!!!!!! musze cos poczynic w tym kierunku ![]() ![]() ![]() edit: oczywiscie nigdy nie wyrzekne sie repairweara Clinique i maseczki 15minute - MUSIALAM TO NAPISAC, BO POCZULAM SIE JAKBYM ZDRADZILA SWOJE IDEALY ZYCIOWE ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lush tez fajny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zaklinam na wszystkie świętości, czekajcie z tym shoppingiem na mnie!!!
![]() ![]() A ja z kolei jestem niezmiernie kuszona tą maseczką Clinique ![]() Z innej beczki: chyba nikt w tym wątku nigdy nie wspominał o suchych szamponach Batiste. Dostępne są w Bootsie za chyba 2 funty, jest to spray na bazie skrobii ryżowej. Cuuudownie przedłuża świeżość włosów! Na dodatek ja kupiłam wersję "Tropical", która pachnie kokosem ![]() ![]() Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2007-08-20 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Rozeznanie
|
a ja nie z Anglii pisze ale z Irlandii, jak zwykle...
ajajaj znowu tyle nazw padlo i zachwytow ze nie wiem od czego zaczac robic liste MUST HAVE.... dziewczyny, przez was bede miala karte kredytowa zadluzona.... ![]() a szczerze mowiac juz sie sklaniam do Lusha przez was...ach!
#1244 |
BAN stały
|
ja tak tylko na minutke...pozniej rozpisze sie wiecej
![]() Aaliyah jak tylko tu wejdziesz NAPISZ CZY JUZ PRZETESTOWALAS ten nowy puder mineralny Lily-cos tam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Rozeznanie
|
![]()
AniaWila
![]() ![]() Z Palmersa mam balsam ujędrniający i kremik do rąk, jestem zadowlona z nich. Ten olejek to pewnie na podobnej zasadzie co oliwki do ciała nivea itp.... Do ciała mam ochote jeszcze na ujędrniające balsamiki loreala, klasyka ale dobra. ![]() Olaola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten puderek z loreal'a jest godny uwagi? Patrzyłam na niego ostatnio ale mam jeszcze jakieś z Polski więc odłożyłam na półkę ![]() Jejku dopiero teraz widze jaką jestem maniaczką kosmetyczną ha ha ha ![]() ![]() ![]() Wow mój 500 post !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Wtajemniczenie
|
jednak musze przeprosic amseczke clinique'a za powatpiewanie w jej wlasciwosci
![]() troche grubsza warstwa i wiecej cierpliwosci przy scieraniu i voila! oto nowa ja ![]() kupilam tez bananowe maselko z body shopu. mialam ichniejszy bananowy balsam, ktory oprocz zapachu nic nie robil, ale co tam! moze maselko ma lepsze wlasciwosci. poza tym mazidel do ciala nigdy dosc. macie cos sprawdzonego przeciw zmarszczkom mimicznym pod oczy? trzeba dzialac poki czas! |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Konto usunięte
|
A ja z Palmersa nie jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |
BAN stały
|
Cytat:
A.S - jezeli chodzi o Kerastase to proponuje tylko jako kuracje uderzeniowa. Bo, owszem kosmetyki dobre, ale znam rownie dobre i za nizsza cene. Mimo to kerastase ma kilka produktow ktorymi warto podreperowac, odbudowac, nawilzyc..itp.. swoje wloski. I naprawde najlepiej sprawuje sie seria pomaranczowa ( szczegolnie polecam olejek do koncowek) . Z serii z vita-cimentem ( zielona) polecam tylko zestaw pieciu tubeczek kuracji odbudowujacej i regenerujacej. Swietnie odzywia i ''odnawia'' wlosy. Wlasnie sobie dzisiaj kupilam taki zestawik i bede ''uzdrawiac wlosy po lecie'' i regenerowac przed wylotem w cieple kraje ![]() Jak juz sobie zrobisz taka kuracje np: przez dwa miesiace to mozesz zejsc na nizsze cenowo produkty. Ja w tej chwili chwale sobie Trevora Sorbie. A tak w ogole to mam pytanie - mozecie polecic jakis fajny, nie za ostry peeling do twarzy ???? i pytanie nr2 - zawsze przed zakupem peelingu zastanawiam sie czy warto kupowac ten drozszy, bo przeciez i tak po chwili go zmywam. Wiec zawsze mam dylemat . Jakie jest Wasze zdanie??? btw: szkoda, ze J.Malki nie robi peelingu do twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zadomowienie
|
Aniu, jeśli chodzi o peeling to mam z Bootsa serii Botanics i jest świetny. Nie za ostry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pewnie Aaliyah cos wymysli, tylko gdzie sie ona podziala?????????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w temacie kosmetykow - podklad LilyLilo jest bardzo fajny. ![]() Edit: Ale ze mnie gapa... Sanctuary Aniu! Radiant Skin Exfoliator jest super. Ale Warming Microdembrasion Polish to REWELKA! ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2007-08-21 o 20:19 Powód: Dopisek do Ani... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Zadomowienie
|
A ten peeling Sanctuary to jakieś super-hiper jest?
![]() ![]() A tak z innej beczki, to muszę się wyzłościć ![]() ![]() ![]() Uff przepraszam, ale musiałam się gdzieś wygadać, a tutaj znawczynie tematu w pewnym sensie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Raczkowanie
|
Olaola nie stresuj sie (latwo powiedziec
![]() ![]() Najbardziej wkurza mnie to, ze ludzie w ogloszeniach wypisuja niesamowite bzdury w opisie mieszkania/pokoju, zamieszczaja jakies podrasowane Photoshopem zdjecia, ja jade kawal drogi tylko po to, zeby sie przekonac, ze mieszkanie jest nad sklepem (co jak dla mnie je dyskwalifikuje, a wlasciciel twierdzil, ze NIE JEST), dwuosobowy pokoj to taki, ze jakbym tam wstawila duze lozko, to juz nie ma miejsca na nic innego, itd itp. Powodzenia, napewno cos w koncu znajdziecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Zadomowienie
|
Oj kasiulinska, dzięki, trochę mi lepiej się zrobiło! Po prostu zwłaszcza szukanie nie na miejscu, a stąd, z Polski, bo tu jeszcze przez kilka dni będę siedzieć, strasznie mnie męczy - przebijam się przez setki ogłoszeń na Gumtree.com itd i nic z tego nie wynika! Błe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1258 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Pytanie do Ani głównie: nie plączą Ci się włosy po Kerastase? Używałam kiedyś ich produktów i byłam w sumie zadowolona, ale wszystkie te szampony strrrasznie splątywały mi włosy, nawet jeśli nie brałam naraz zbyt dużo szamponu. Tak mi przyszło do głowy, żeby się zapytać, z ciekawości czy to moje kołtunki są takie dziwaczne, czy nie tylko ![]() A inne pytanie do kogokolwiek, kto zechce na nie odpowiedzieć ![]() ![]() Maseczka Clinique jest już na mojej liście must have! Wy kusicielki! ![]() ... tylko co tu tak cichutko? Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2007-08-23 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.