Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-22, 19:21   #1801
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml następny 05 katalog szukałam w sumie na niej ale nic nie mogłam znaleźć tak konkretnie takiej zakładki... więc znalazłam go po wpisaniu w google ale odnalazło na stronce oriflame
Wystarczy na końcu linka zmienić 4 na 5

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 20:55   #1802
olasia99
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to olasia99

Była któraś z Was albo ktoś z Waszych bliskich potrącona kiedyś przez samochód?

Na moim zielonym świetle, na pasach potrącił mnie samochód, przejechał mi po stopie, miałam złamaną 5 kość podstawy śródstopia i skręconą kostkę, 5 tygodni w gipsie, teraz mam rehabiltiację, ale noga wygląda jak wielka bułka, bo kostki nawet nie da sie wyczuć Boli mnie bardzo, nie mogę uprawiać żadnych sportów na razie, a biegać lubiłam, dodatkowo sporo stresu, wypadek odbył się w trakcie mojej sesji, więc trochę ją zawaliłam...
Zgodziłam się na mediację. Facet ogólnie potrzebuje prawa jazdy do wykonywania swojej pracy, nie może być karany, dlatego idę mu bardzo na rękę. Ja problemy z nogą będą miała pewnie do końca zycia, a on w sumie wyjdzie ze sprawy bez szwanku.

I chciałabym się spytać, ile powinnam zaśpiewać gościowi podczas mediacji? Kompletnie nie wiem, a internety nic nie mówią na to. Może miałyście podobną sytuację? Jak dużo czasu ma koleś, żeby mi zapłacić?
Stary 2015-03-22, 21:04   #1803
trocka8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olasia99 Pokaż wiadomość

Na moim zielonym świetle, na pasach potrącił mnie samochód, przejechał mi po stopie, miałam złamaną 5 kość podstawy śródstopia i skręconą kostkę, 5 tygodni w gipsie, teraz mam rehabiltiację, ale noga wygląda jak wielka bułka, bo kostki nawet nie da sie wyczuć Boli mnie bardzo, nie mogę uprawiać żadnych sportów na razie, a biegać lubiłam, dodatkowo sporo stresu, wypadek odbył się w trakcie mojej sesji, więc trochę ją zawaliłam...
Zgodziłam się na mediację. Facet ogólnie potrzebuje prawa jazdy do wykonywania swojej pracy, nie może być karany, dlatego idę mu bardzo na rękę. Ja problemy z nogą będą miała pewnie do końca zycia, a on w sumie wyjdzie ze sprawy bez szwanku.

I chciałabym się spytać, ile powinnam zaśpiewać gościowi podczas mediacji? Kompletnie nie wiem, a internety nic nie mówią na to. Może miałyście podobną sytuację? Jak dużo czasu ma koleś, żeby mi zapłacić?
ale on był pijany czy coś? bo tak za zwykłe potrącenie to nikomu prawa jazdy nie zabierają.
była na miejscu policja/karetka?
pewnie tego odszkodowania nie będzie płacił on sam, tylko pójdzie z jego OC - rozmawialiście o tym? nie wiesz w jakim towarzystwie ma to wykupione?

jesteś pewna, że chcesz sama to załatwiać? może pomóż sobie takimi "wyłudzaczami odszkodowań"? oddajesz im jakiś procent tego co dostaniesz, ale wieść gminna niesie, że wyciągają więcej niż się da samemu.
trocka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 21:10   #1804
pitu pitu
Rozeznanie

ja bym poszła do firmy zajmującej się odszkodowaniami z wypadków, podpowiedzą co i jak robić za niewielki procent, moja siostra zbiła sobie kolano będąc w samochodzie który tylko wjechał w inny bo nie wyhamował, żadnych większych uszkodzeń itp. a wywalczyli dla niej ok. 7 tysi
Stary 2015-03-22, 21:11   #1805
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość
ale on był pijany czy coś? bo tak za zwykłe potrącenie to nikomu prawa jazdy nie zabierają.
pewnie tego odszkodowania nie będzie płacił on sam, tylko pójdzie z jego OC - rozmawialiście o tym? nie wiesz w jakim towarzystwie ma to wykupione?

jesteś pewna, że chcesz sama to załatwiać? może pomóż sobie takimi "wyłudzaczami odszkodowań"? oddajesz im jakiś procent tego co dostaniesz, ale wieść gminna niesie, że wyciągają więcej niż się da samemu.
Co do drugiego akapitu to się zgadzam, potrafią sporo wyciągnąć
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 21:14   #1806
almondfairy
seriously? no.

Cytat:

za potrącenie pieszego na pasach jest bardzo duże odszkodowanie z oc (znajomy znajomego potrącił, nic człowiekowi się nie stało, a dostał 10k odszkodowania...)

Cytat:
Napisane przez trocka8 Pokaż wiadomość

jeżeli wezwie się policję to można mieć naprawdę duże problemy za potrącenie pieszego na pasach (wyżej pisałam o znajomym znajomego, któremu prawo jazdy zatrzymali, nie wiem, czy ostatecznie zabrali, bo nie śledziłam, ale sprawę w sądzie miał)

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 21:14   #1807
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Miała któraś wątpliwą przyjemność użycia gazu pieprzowego?

Zaczepiali mnie dzisiaj dwaj frajerzy, luby się trochę przejął i padł pomysł gazu pieprzowego. Czy to faktycznie coś daje? I czy da radę użyć to w nerwach?
Tak, użyłam. Wracałam sama z imprezy w czasach studenckich i szedł za mną jakiś gość dłuższy czas. Miałam już wtedy cały czas rękę w kieszeni na gazie. Po ok 10 min podbiegł, szarpnął za ramię, a ja mu wtedy dałam po oczach. Oczywiście ręce mi się trzęsły bo od jakiegoś czasu byłam świadoma, że zaatakuje, ale mentalnie się nastawiłam na obronę. Przewrócił się coś krzycząc, a ja uciekłam. Nieco mnie tylko też piekły oczy ponieważ wiał wiatr i trochę odbiło się pewnie od jego twarzy ale już nie było czasu ustawiać się według kierunku wiania wiatru Warto pamiętać jednak o tym wietrze bo samemu można jeszcze bardziej sobie zaszkodzić.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-22, 21:19   #1808
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Kala713 Pokaż wiadomość
Hmm,dla siebie w celach odchudzających
W pracy pije zieloną to pomyślałam ,że w domu na zmianę piłabym czerwoną.
Tyle, zeby uzyskac efekt odchudzajacy trzeba pic okolo 5 kubkow dziennie. Za duzo zachodu.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 21:25   #1809
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:

Co do zasady, mediacja jest dla osoby poszkodowanej, czyli w głównej mierze to Ty masz być zadowolona. To ma być rozwiązanie dostosowane do Twoich potrzeb. Z koleji mediacja dla osoby, która kogoś skrzywdziła ma dać szansę na odkupienie win i powrót do społeczeństwa.

Także pamiętaj, to jest w głównej mierze dla Ciebie. Ma Ci to ułatwić pójście dalej. Nie chce tu rzucać gotowymi rozwiązaniami czy kwotami, bo to musicie sobie wypracować sami z pomocą mediatora. Też się nie chce wcinać w wizję mediatora.

Pamiętaj, że podczas mediacji masz prawo do konsultacji ze swoim prawnikiem.
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 21:39   #1810
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bernikula Pokaż wiadomość
Ja kupiłam kiedyś w Biedronce, ale stwierdzam, że nie jest najlepszej jakości. Chyba lepiej zainwestować w jakąś firmową. Ta mi przywiera.
O, tak, ta z Biedronki była koszmarna. Najgorsze było to, że boli (zewnętrzne)mod razu były brudne, nie do umycia. A potem warstwa wierzchnia zaczęła odpadać.

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakiś babciny sposób na kurzajke na palcu u nogi? Tylko zadne zioła bo nie mam gdzie zebrać
Nie to, że jestem chamska, ale poszukaj wątku na wizażu, bo tam jest dużo pomysłów, na każdego działa coś innego. Polecam Verrumal, sok z cytryny i ocet jest skuteczny, ale upierdliwy (przy czym ja sobie mocno poprzylam stopę).

Cytat:

Zaczepiali mnie dzisiaj dwaj frajerzy, luby się trochę przejął i padł pomysł gazu pieprzowego. Czy to faktycznie coś daje? I czy da radę użyć to w nerwach?
Jeśli chcesz kupić, to kup taki, który leci w strumieniu. Jeśli kupisz taką mgiełkę, może polecieć na ciebie (np. przy wietrze). Warunek jest taki, że musisz się oswoić z nim, żeby wiedzieć, gdzie przycisnąć i mieć pod ręką, a nie szukać w torebce.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:04   #1811
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
Wystarczy na końcu linka zmienić 4 na 5
No próbowałam tak zrobić ale mi nie pykło
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-22, 22:07   #1812
201605300922
Konto usunięte

Cytat:

Ja na pierwszym roku mieszkałam w bloku dość daleko od uczelni i przystanku, zawsze nosiłam gaz w ręce, wsunięty w rękaw. To moje opakowanie ma takie zabezpieczenie, że można wsunąć palec tylko z jednej strony i nie ma szans, że sama sobie psiknę. Tylko takie noszenie ma moim zdaniem sens, co z tego, że ktoś będzie miał go w torebce czy kieszeni, jak nie zdąży wyjąć. Raz niewiele brakowało, a bym użyła, dwóch kolesi szło dość blisko za mną na ciemnej uliczce, jak ja przyspieszałam, to oni też itd. No to ja palec na gaz, trochę zwolniłam, bo wolałam, żeby - jeśli już - to atak miał być na środku ulicy, a nie w bramie kamienicy, w której mieszkałam. Na szczęście wyszedł jakiś starszy facet z psem i ich chyba spłoszył. Bardzo nieprzyjemne uczucie, ale z gazem mimo wszystko czułam się pewniej. Ważne, żeby raz na jakiś czas nim psiknąć i sprawdzić, czy działa. Ja miałam taki w czymś jakby żelu? Z napisem policyjny gaz pieprzowy. Nie w mgiełce, także leciało nawet pod wiatr, TŻ sprawdzał . Był tak przejęty okolicą mojego mieszkania, że nawet - dla dobra nauki - sobie rozpylił to cholerstwo w pokoju i dwa dni płakał później.
Jedynie co, to radzę się nie chwalić koleżankom, że się coś takiego ma - na mnie patrzyły jak na wariatkę i psycholkę, bo ,,one to by się bały, że krzywdę zrobią, że wzrok straci" Jednej przeszło zdziwienie, jak jej na tym samym osiedlu koleś wyrwał z ręki telefon.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:11   #1813
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tak, użyłam. Wracałam sama z imprezy w czasach studenckich i szedł za mną jakiś gość dłuższy czas. Miałam już wtedy cały czas rękę w kieszeni na gazie. Po ok 10 min podbiegł, szarpnął za ramię, a ja mu wtedy dałam po oczach. Oczywiście ręce mi się trzęsły bo od jakiegoś czasu byłam świadoma, że zaatakuje, ale mentalnie się nastawiłam na obronę. Przewrócił się coś krzycząc, a ja uciekłam. Nieco mnie tylko też piekły oczy ponieważ wiał wiatr i trochę odbiło się pewnie od jego twarzy ale już nie było czasu ustawiać się według kierunku wiania wiatru Warto pamiętać jednak o tym wietrze bo samemu można jeszcze bardziej sobie zaszkodzić.
Dzięki wielkie dziewczyny :kwiatek:. Jak już to kupię ten żelowy, podobno nim nie zrobię sobie sama krzywdy. Do noszenia w kieszeni, albo z brzegu w torebce (dla mnie to jeden ruch, nie muszę wymacywać w niej). Wątpię, żebym musiała go użyć, ale lepiej żeby był, niż jakby miało go zabraknąć. Tym bardziej, że koszt to ok 20zł.
Czas zamówić sprzęt

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
O, tak, ta z Biedronki była koszmarna. Najgorsze było to, że boli (zewnętrzne)mod razu były brudne, nie do umycia. A potem warstwa wierzchnia zaczęła odpadać.

Nie to, że jestem chamska, ale poszukaj wątku na wizażu, bo tam jest dużo pomysłów, na każdego działa coś innego. Polecam Verrumal, sok z cytryny i ocet jest skuteczny, ale upierdliwy (przy czym ja sobie mocno poprzylam stopę).

Jeśli chcesz kupić, to kup taki, który leci w strumieniu. Jeśli kupisz taką mgiełkę, może polecieć na ciebie (np. przy wietrze). Warunek jest taki, że musisz się oswoić z nim, żeby wiedzieć, gdzie przycisnąć i mieć pod ręką, a nie szukać w torebce.

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Ja na pierwszym roku mieszkałam w bloku dość daleko od uczelni i przystanku, zawsze nosiłam gaz w ręce, wsunięty w rękaw. To moje opakowanie ma takie zabezpieczenie, że można wsunąć palec tylko z jednej strony i nie ma szans, że sama sobie psiknę. Tylko takie noszenie ma moim zdaniem sens, co z tego, że ktoś będzie miał go w torebce czy kieszeni, jak nie zdąży wyjąć. Raz niewiele brakowało, a bym użyła, dwóch kolesi szło dość blisko za mną na ciemnej uliczce, jak ja przyspieszałam, to oni też itd. No to ja palec na gaz, trochę zwolniłam, bo wolałam, żeby - jeśli już - to atak miał być na środku ulicy, a nie w bramie kamienicy, w której mieszkałam. Na szczęście wyszedł jakiś starszy facet z psem i ich chyba spłoszył. Bardzo nieprzyjemne uczucie, ale z gazem mimo wszystko czułam się pewniej. Ważne, żeby raz na jakiś czas nim psiknąć i sprawdzić, czy działa. Ja miałam taki w czymś jakby żelu? Z napisem policyjny gaz pieprzowy. Nie w mgiełce, także leciało nawet pod wiatr, TŻ sprawdzał . Był tak przejęty okolicą mojego mieszkania, że nawet - dla dobra nauki - sobie rozpylił to cholerstwo w pokoju i dwa dni płakał później.
Jedynie co, to radzę się nie chwalić koleżankom, że się coś takiego ma - na mnie patrzyły jak na wariatkę i psycholkę, bo ,,one to by się bały, że krzywdę zrobią, że wzrok straci" Jednej przeszło zdziwienie, jak jej na tym samym osiedlu koleś wyrwał z ręki telefon.
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:18   #1814
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
wiem ze jest tancerka i moze uczyc tylko... bezsensu ze ja wzieli jako tancerke skoro odpadła jako''gwiazda'' brakuje tu logiki - tak osobiscie uważam
Nie odpadła jako gwiazda, tylko jako tancerka.

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:27   #1815
mycha9393
Zakorzenienie

REKLAMACJA U DENTYSTY
Sytuacja taka, że w czwartek miałam czyszczone kanały, włożony antybiotyk i zalepione tymczasową plombą. W piątek wypadło mi pół tej plomby, jednak przykrywała kanały. Gabinet już był niestety nieczynny.
Do dzisiaj wykruszyło się jeszcze trochę, musiało się rozszczelnić, bo ból się zwiększył i pojawił posmak identyczny jak podczas wylatywania tego całego syfu z kanałów.
Myślicie, że da się to reklamować jakoś? Nigdy nie byłam z reklamacją u stomatologa, ostatnie na co mam ochotę to płacić kolejne 150zł za czyszczenie kanału pod mikroskopem i antybiotyk.
Dodam tylko, że tymczasowa plomba wyleciała podczas jedzenia.... łososia..
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś..

Edytowane przez mycha9393
Czas edycji: 2015-03-22 o 22:35
mycha9393 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:35   #1816
201708160922
Konto usunięte

Skąd obsługa meczu wie, którzy to kibice przeciwnej drużyny? Nie wiem, czy dobrze to wytłumaczę. Chodzi o to, że na meczu są różne sektory i kibice gości siedzą oddzielnie. Wiadomo, że np. kibice Lechii mają kartę kibica, ale przecież można kupić bilet bez tej karty. Przychodzi się i mówi, że chce się bilet w sektorze gości? Pewnie mega durne pytanie, ale nie mam go komu zadać.
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:39   #1817
201605300922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
REKLAMACJA U DENTYSTY
Sytuacja taka, że w czwartek miałam czyszczone kanały, włożony antybiotyk i zalepione tymczasową plombą. W piątek wypadło mi pół tej plomby, jednak przykrywała kanały. Gabinet już był niestety nieczynny.
Do dzisiaj wykruszyło się jeszcze trochę, musiało się rozszczelnić, bo ból się zwiększył i pojawił posmak identyczny jak podczas wylatywania tego całego syfu z kanałów.
Myślicie, że da się to reklamować jakoś? Nigdy nie byłam z reklamacją u stomatologa, ostatnie na co mam ochotę to płacić kolejne 150zł za czyszczenie kanału pod mikroskopem i antybiotyk.
Nie no, nie musisz reklamować, po prostu idziesz drugi raz, mówisz, że coś musiało pójść nie tak i chcesz, żeby to naprawił. Zapłaciłaś przecież za wyleczenie zęba, także dopóki wyleczony nie jest, to złotówki nawet nie powinnaś dopłacać.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:47   #1818
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Nie odpadła jako gwiazda, tylko jako tancerka.
aha odpadla jako tancerka i teraz jest tez w roli tancerki( jak Maserak) ? dobre ale to tylko moja opinia

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:52   #1819
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:
REKLAMACJA U DENTYSTY
Btw ta tymczasowa plomba (fleczer) wcale nie musi być idealnie szczelna. To co czujesz to zapewne smak i zapach włożonego lekarstwa.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 22:57   #1820
Angel_00
Zakorzenienie

Cytat:
aha odpadla jako tancerka i teraz jest tez w roli tancerki( jak Maserak) ? dobre ale to tylko moja opinia
No skoro Maserak jest w kilku edycjach to czemu ona nie może?

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 23:05   #1821
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Agnieszka Kaczorowska brala udział w tancu z gwiazdami w 2014 roku i odpadła- dlaczego znow bierze udział? myslalam ze zawsze biora tam kogos RAZ a nie kolejny... jak to producenci tlumaczyli?
Od 5 września do 17 października 2014 brała udział jako trenerka w drugiej emitowanej przez telewizję Polsat edycji programu Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami. Jej parterem tanecznym był Rafał Maślak, z którym zajęła ostatecznie 6. miejsce. W trzeciej edycji została trenerem Krzysztofa Wieszczka.

Druga edycja
miejsce 6
nr pary 8
tancerz Rafał Maślak
mistrz tańca [ czyli trener ] Agnieszka Kaczorowska

Trzecia edycja
nr pary 7
tancerz Krzysztof Wieszczek

Tadam

Edytowane przez Kamilaa21
Czas edycji: 2015-03-22 o 23:07
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 23:13   #1822
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Cytat:

I chciałabym się spytać, ile powinnam zaśpiewać gościowi podczas mediacji? : Kompletnie nie wiem, a internety nic nie mówią na to. Może miałyście podobną sytuację? Jak dużo czasu ma koleś, żeby mi zapłacić?
Polecam udać się do adwokata i zin na mediację. Bylas w trakcie sesji wiec jak DB zakrecisz to szarpniesz jeszcze kasę z odszkodowania na uczelni. Ja tak zrobilam bo e wniosku napidalam ze w drodze do uczelni. Ja bym nie opuściła. Typ powinien zapłacić .zro skrupułów. Wjechał na czerwonym czyli powinien ponieść konsekwencje. Dzi ty i tylko albo aż stopa a za jakiś czas czyjeś życie. Nauczka powinna być zwłaszcza ze typ popełnił błąd jako kierowca

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 23:22   #1823
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Nie no, nie musisz reklamować, po prostu idziesz drugi raz, mówisz, że coś musiało pójść nie tak i chcesz, żeby to naprawił. Zapłaciłaś przecież za wyleczenie zęba, także dopóki wyleczony nie jest, to złotówki nawet nie powinnaś dopłacać.
dzięki, myślałam że oszalałam

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Btw ta tymczasowa plomba (fleczer) wcale nie musi być idealnie szczelna. To co czujesz to zapewne smak i zapach włożonego lekarstwa.
to jaki jest sens zakladania czegoś takiego? skoro tam sobie spokojnie mogą migrować bakterie.
Niespokoi mnie to, zę miało przedtawać boleć a jest gorzej.
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2015-03-22, 23:40   #1824
summerisgone
Zakorzenienie

Cytat:

to jaki jest sens zakladania czegoś takiego? skoro tam sobie spokojnie mogą migrować bakterie.
To ma trzymać na miejscu watkę nasączoną lekarstwem
Przejdź się do stomatologa to ci załata, mówię tylko że nie masz się czym za bardzo martwić.
Możliwe, że boli bo ząb się zatruwa.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-22, 23:48   #1825
Quadesha
Zakorzenienie

Cytat:

No niestety to często tak działa. Zamiast lepiej jest gorzej bo musi się zatruć. Dlatego po jednym razie, zostanę dalej fanką leczenia pod mikroskopem, na jednej wizycie :p
Quadesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 01:23   #1826
Brook
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Od 5 września do 17 października 2014 brała udział jako trenerka w drugiej emitowanej przez telewizję Polsat edycji programu Dancing with the Stars. Taniec z gwiazdami. Jej parterem tanecznym był Rafał Maślak, z którym zajęła ostatecznie 6. miejsce. W trzeciej edycji została trenerem Krzysztofa Wieszczka.

Druga edycja
miejsce 6
nr pary 8
tancerz Rafał Maślak

Trzecia edycja
nr pary 7
tancerz Krzysztof Wieszczek

Tadam
dzieki za dokladne wyjasnienie- czyli w obu przypadkach byla jako mistrz tanca czyli trener, a ja sadzilam ze w tej edycji co tanczyla z Maślakiem to byla jako gwiazda, a Maślak jako mistrz tanca- dlatego nie rozumialam czego w 3 powraca i na jakich zasadach znow tanczy- dlatego chcialam na wizazu dopytac

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 05:27   #1827
Kala713
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Tyle, zeby uzyskac efekt odchudzajacy trzeba pic okolo 5 kubkow dziennie. Za duzo zachodu.
e tam 5 to nie tak dużo,mogę pić
Chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna
Kala713 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 06:27   #1828
No air
Zakorzenienie

1. W ogóle nie oglądam filmików na youtubie i w związku z tym nie umiem go przeszukiwać. A szukam jakiejś prostej instrukcji dla manualnie niezdolnych jak upinać półdługie włosy... Albo jakieś blogi z wyraźnymi zdjęciami? Może znacie i polecicie coś?

2. Wysokie majtki wyszczuplające/modelujące... Jak to cholerstwo nosić?? Mam takie, które kończą mi się kilka cm przed biustonoszem, ciasne jak jasny pierun czyli rozmiar chyba mój... ale non stop zwijają mi się w dół, musiałabym chyba ciągle stać, nie schylać się, nie siadać itp... Jak żyć?

MOJA WYMIANKA!
No air jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 07:46   #1829
mycha9393
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
To ma trzymać na miejscu watkę nasączoną lekarstwem
Przejdź się do stomatologa to ci załata, mówię tylko że nie masz się czym za bardzo martwić.
Możliwe, że boli bo ząb się zatruwa.
Cytat:
Napisane przez Quadesha Pokaż wiadomość
No niestety to często tak działa. Zamiast lepiej jest gorzej bo musi się zatruć. Dlatego po jednym razie, zostanę dalej fanką leczenia pod mikroskopem, na jednej wizycie :p
on zatruty był 5 lat temu. Okazało się, że miałam źle wypełnione kanały i pojawił się ból dlatego czyszczono je pod mikroskopem i potraktowane antybiotykiem.
Zaraz tam sobie przedzwonię, niech to obejrzy specjalista.
kociara
kosmetyko&świecoholiczka

insta

Stary 2015-03-23, 08:14   #1830
86lola
Rotmistrz

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Skąd obsługa meczu wie, którzy to kibice przeciwnej drużyny? Nie wiem, czy dobrze to wytłumaczę. Chodzi o to, że na meczu są różne sektory i kibice gości siedzą oddzielnie. Wiadomo, że np. kibice Lechii mają kartę kibica, ale przecież można kupić bilet bez tej karty. Przychodzi się i mówi, że chce się bilet w sektorze gości? Pewnie mega durne pytanie, ale nie mam go komu zadać.
Zapewne musisz sie wylegitymowac,aby cie wpuszczono na sektor gosci.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości