|
|
#1651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1652 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dawniej mozna bylo zrobic sos normalnie, teraz dodaje proszek z torebki "do smaku" - a zeby to smak mialo...Cytat:
i tak go kupimy to postanowione, tylko kwestia kiedy i czy dam rade bez niego zyc te kilka miesiecy ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Raczkowanie
|
To mnie uspokoiłyście. Ale wiecie jak to głupio się robi jak znajomi pytają "a gdzie Ty masz ten brzuch?" albo mojej mamy pytają czy ja naprawdę jestem w ciąży....
|
|
|
|
#1654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Niestety wizyta u gina jeszcze daleko, bo dopiero za miesiąc. Myślałam o tym żeby przejść się do rodzinnego żeby rzucił na to okiem. A co do brzucha ja też mam mały, jak byłam w szpitalu nikt mi nie wierzył, że byłam wtedy w 24 tyg. Kobiety na sali myślały, że jestem gdzieś na początku ciąży. A teraz niedawno jak byłam na wizycie u gina to okazało się, że dzidziuś jest już tak duży i wg usg ciąża jest aż o 2 tyg starsza. Dlatego wg om jestem w 26 tyg, a wg usg już w 28. A brzuch taki mały, że szok. |
|
|
|
|
#1655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Kindo,a Ty nie mieszkasz w Warszawie?przepraszam jesli pomylilam... w Wawie ma niedlugo powstac gimnazjum... w Lublinie jak kiedys szukalam to nic nie bylo,ale slyszalam,ze sa gimmazja z klasami Montessori wiec moze nie bedzie tak zle. A jak nie to mi sie zywiecczyzna podoba,a tam chyba jest w Koszarawie gimnazjum,w ogole caly kompleks montessori |
|
|
|
|
#1656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Tak w Warszawie! To ciekawe z tym gimnazjum... Zobaczmy! |
|
|
|
|
#1657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przechodzi dopiero po nocy, jak się wyśpię...
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
Kindo, w Warszawie to Ci moge kilka placowek polecic,ktore znam od innych rodzicow...i nauczycieli.
|
|
|
|
#1659 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogole to dzis mam jakis zjazd... Czuje sie zupelnie bez energii i od wstania chce mi sie spac... Pojechalam na te moja terapie reki, potem na zakupy i zupelnie nie wiedzialam co mam kupic... I chcialam potem kupic dobrego niefaszerowanego kurczaka i przy sklepie nie bylo gdzie zaparkowac... Musialam spory kawalek sie przejsc, a potem sie okazalo, ze nie ma kurczaka
![]() Czuje sie jakby cisnienie wynosilo zero... ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- To chetnie! |
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Kindo,to potem na priv albo na fb Ci podesle namiary,bo teraz nie mam dostepu do komputera
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zadomowienie
|
Nie dam rady Was nadrobić
. Prawie cały dzień poza domem. Pogoda niby sliczna a ziiiiiimno okrutnie. Czy Was tez tak strasznie suszy w ciąży? Okropne ilości wody pochłaniam. I to gazowanej, o inna mi nie smakuje.Cytat:
|
|
#1662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale korzystam z przywileju leniuchowania, póki jeszcze mogę
|
|
|
#1663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jednak nie mam przekonania do maluszka w spacerówce. |
|
|
|
|
#1665 |
|
Zadomowienie
|
Ja również pochłaniam ogromne ilości płynów
|
#1666 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze mowili, mowia i mowic beda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I fasoli Ja niestety kalafiora i brokula nie moge - niedoczynnosc Cytat:
No mi najbardziej przeszkadzaloby to, ze dziecka nie widze, ze jedzie tylem do mnie. Ehh... chyba bede musiala wytrzymac do zimy z bebetto
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2015-03-23 o 17:33 |
|||||
|
|
|
#1667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A mozna w ten wozek wpiąć fotelik?
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Przyczajenie
|
Ale ta część ma tempo! Miałam gości w weekend i dopiero Was nadrobiłam...
Trzymam kciuki za Wasze wizyty w tym tygodniu i niecierpliwie czekam na nasze połówkowe w czwartek - już niedługo ![]() Byłam ostatnio z TŻ w sklepie dzieciowym i kupiliśmy kilka drobiazgów - aspirator, szczoteczkę i grzebyk i takie tam. TŻ chciał wybrać coś sam dla córuni, więc mamy jeszcze komplet kaczuszek do kąpieli Zobaczcie, co dziś wyczarowałam Dla brata na urodzinki Mam nadzieję, że wskoczy mi załącznik, bo pierwszy raz dodaję
|
|
|
|
#1669 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie się nie znam ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
No to po szpitalu,wyjatkowo szybko poszlo,w 2 godziny mnie wypuscili-musze zapisac w kalendarzu
![]() Mlody robil smieszne buzki i byl bardzo aktywny-co sama czuje po nocach szczegolnie(ciekawe czy to znaczy ze nie bedzie sypial potem w nocy? ) wazy juz 660gram,jest w terminie(24tydz 2dzien).Uspokoilo mnie to troche,bo w zeszlym roku moj synek urodzil sie w 26tyg i wazyl 460gram.przestal rosnac ok 21tyg.wiec juz wlasciwie przeszlam ten najbardziej stresujacy czas.za tydz bede w pl i badania oraz moj gin.zeby z nim wszystko sprawdzic,ufam mu,fachowiec,specjalista, wykryl problem w zeszlym roku gdzie nikt nic nie widzial..wiec troche i tak sie stresuje-czy aby czegos znowu nie znajdzie..a z drugiej strony,zrelaksowac sie bede mogla po wizycie u niego jak wszystko bedzie ok.. Kropek przykro mi z powodu zeba mialam ten problem,strasznie irytujacy bol,usuwany mialam zab chirurgicznie,ale poza ciaza wiec o tyle ze zrobili raz i po bolu..mam nadzieje ze uda ci sie kogos znalezc kto ci go wyrwie jak trzeba i bez komplikacji dla maluszka..trzymam kciuki..
Edytowane przez maga9 Czas edycji: 2015-03-23 o 18:50 |
|
|
|
#1672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygooglowałam sobie grafikę to są takie plastry tak? jak to działa? faktycznie pomaga? i gdzie można takie cos kupić, w aptece? ![]() Cytat:
daaaj troszke ![]() Cytat:
super, że wszystko jest dobrze lekarz w pl na pewno też tylko Cię uspokoi że wszystko jest ok ![]() dziewczyny wróciłam ze spaceru i z moimi plecami jest jeszcze gorzej niz było ledwo co wróciłam do domu, tak mnie kłuło w kręgosłupie i promieniowało do nogi boszzz... nie chce wiedzieć, vo będzie pod koniec ciaży z moimi plecami
|
|
|
#1673 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to się jescze boje, że przy porodzie pojawią sie bóle krzyzowe albo cos... kichaaa...
|
|
|
#1675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie daj Boże jaki poleżę sobie na plecach jak TV oglądam i później chcę wstać ![]() Kurde w lecie to ja chyba taczki sobie kupie, albo będę się turlać
Edytowane przez PalinKa_88 Czas edycji: 2015-03-23 o 19:12 |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Palinka tez najpierw na boczek a dopiero wstaje
Przyszla mi sukienka zalamana jestem jest okropnaaaaa, na zdjeciu taka cudna a w rzeczywistosci bleeeeeee
|
|
#1677 |
|
Rozeznanie
|
Tez sie tego obawiam.. bo podczas okresu czesto mnie krzyz napierdzielal:/
|
|
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Da się ją zwrócić ?
|
#1679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się na bok PRZEWALAM, ostękam się przy tym i w ogóle masakra Aż tak źle z tą sukienką??Może jakaś krawcowa ją uratuje?? Pokaż się w niej to ocenimy
|
|
|
#1680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Obawiam się, że jak powiem Tż, że potrzebujemy dwa wózki naraz to może zejść na zawał np.
Eee, do Bumbleride chyba nie, nie wiem, bo ja nie planuje wpinać w ogóle ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

dawniej mozna bylo zrobic sos normalnie, teraz dodaje proszek z torebki "do smaku" - a zeby to smak mialo...
i tak go kupimy to postanowione, tylko kwestia kiedy i czy dam rade bez niego zyc te kilka miesiecy 

trzymam i powodzenia! 

bede trzymac kciuki

Aż tak źle z tą sukienką??