![]() |
#421 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar LVI
![]() H. mi ostatnio wytknął, że się oglądam za rudowłosymi kobietami ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tak też postąpiłam
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||
To ja :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A w ogole, to dzis jest Dzien Przyjazni Polsko-Wegierskiej i na te okolicznosc poplakalam sie na wegierskim ![]() ![]()
![]() |
#425 | ||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Może lepiej nie brnijmy w to dalej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a widzisz, a ja od zawsze saute - potem sól i masełko ![]() Nawet przedstawiać nie trzeba ![]() ![]() Świetne ujęcie spojrzenia - wyszło tak naturalnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Póki co leci do mnie już Amarige Mariage ![]() Otóż to! Idealnie to ujęłaś ! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do włosów - zazdroszczę jakości włosa, i wyglądania dobrze w takim kolorze, bo ja tak nie mogę ![]() ![]() Też pozostaje mi podziwiać z daleka. Choć przyznam Wam szczerze za jakimi kobietami ja się oglądam - (tzn oglądam się za wieloma różnymi) ale mój włosowy crush to takie jak Twoje czyli mega śliskie, proste lecz w odcieniu kawy lub zimnego brązu. Mrrrrrr. To już mam zazdrość 10/10. Od zawsze marzę o takich. Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Mam ortezę na stanie - dobra rzecz - człowiek nie jest tak ubezwłasnowolniony. Życzę speedy recovery. Czyli pozbawili Cię kości. Ciekawi mnie co to za kontuzja, ja mam od lat wielu niewyjaśnione bóle i amoczynne"blokady" nadgarstka. Opaski uciskowe i ortezy są u mnei zawsze na stanie, ale ortopeda na zdjęciu nic nie zobaczył ![]() 3. Zawsze Cię podziwiałam z dwóch powodów względem węgierskiego - szacun, że się go uczysz, i za to że wytrzymujesz na lekcjach z kamienną twarzą. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-23 o 21:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
1. ![]() To jest jedyny kolor w jakim wyglądam dobrze, jestem skazana na rudości i czerwienie ![]() Wszelkie brązy/kawy/czekolady sprawiają,że wyglądam jak bym poleżala ze trzy dni w grobie, a potem sobie wyszła pospacerować, a znowu blondy jakiekolwiek robią ze mnie świnkę/kosmitkę albo inne dziwne stworzenie. ..także ten, dobrze wcale nie jest ![]() Końce do wyrównania i ścięcia. Za jakimi ja się ogladam to wiadomo..kręcone/falowane ![]() ![]() Kolor obojętny byleby nie były proste ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edit: i się nie doczekałem odpowiedzi, dobranoc ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-24 o 00:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Bralas cos? ![]() Cytat:
A opcisle bokserki nie mogo byc ? Uwazam ze to krzywdzaca moda..to niekomfortowo plywac w takiej ilosci szmaty i latac na upale w takiej ilosci szmaty..i miec oblepione piachem taka ilosc szmaty ![]() To generalnie tak jakby nagle stalo sie jedynie sluszne kapanie w spodnicy do kolan Cytat:
A co do tych szortow to pytanie techniczne mam - one maja w srodku jakies podtrzymanie klejnotow, czy tak luzem wszystko lata ? Czy ew nalezy pod to ubrac bielizne? ![]()
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
![]() Orange mial mega zwieche ![]()
#431 | ||||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klasyczne kąpielówki, jakie jeszcze dziadowie nasi nosili ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie tvn24 podało ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
na fp orange ludzie piszą o tym jak resetowali telefony, wyrzucali przez okno, rzucali o ziemię, ktoś nie mógł zamówić taksówki i musiał nocą na autobus iść, a reszta podejrzewała, że wina putina i wojna się zaczyna
![]() parę godzin awarii i takie dramaty ![]() w sumie mi też się zrobiło dziwnie jak padł mi internet stacjonarny i w telefonie, ale po prostu mój dostawca dzierżawi łącze od nich. na szczęście w rezerwie mam jeszcze aero ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-24 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Nindżopesz
|
Stazja, włosyyy
![]() Ja się oglądam za wszelkimi rudymi albo dłuuugimi blond. A już najgorsza jest dziewczyna w mojej pracy - ma rude (takie pomarańczowawe) proste włosy po pas z grzywką na Arielkę, do tego jest z twarzy podobna do Mai i zawsze jakoś ciekawie rockowo-streetwearowo odziana. |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dzisiejsze ludzie nieprzyzwyczajone som do takich dramatów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
chyba trochę tak
![]() Bardzo rozsądnie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bry ![]() 1 dzień wolnego i już nie mogę dojśc do siebie ![]() ![]() Sobotnia impreza była w dechę, wyskakałam się przy gotykach z koleżankami do 4 rano ![]() Kupiłam sobie porządny depilator - po zmianie z silk epil 1 na siódemkę różnica kolosalna ![]() I czekam na nowy telefon, przerzucam się ze starej wiekowej nokii na szajsunga galaxy ![]() Aa, i po miesiącu ćwiczeń z Ewką nie mam celulitu ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-24 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
niecnotliwa dziewica
|
:love;
![]() ![]() ![]() Ja mam zablokowane połączenia wychodzące w telefonie i po wyjściu z pracy jestem odcięta od świata....
#438 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Nindżopesz
|
W empiku dziś promocja na fantastykę, trzecia książka za 0,02 zł.
Wykorzystałam okazję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: dotarł mój telefon ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-24 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() 1. ![]() ![]() 2. To nie moja wina, to dostawca netowy schrzanil sprawę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() [QUOTE=Margot45;50783850]:love; ![]() ![]() /QUOTE] ![]() Nie...ja od 7 na nogach, teraz dopiero siadlam na chwilę. Czuję każdego gnata i każdą kostkę. I mięśnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Jestem wściekła na mój odrzut od mięsa - zamiast wychodzić mi an zdrowie to mam taki ciąg słodyczowy jak nigdy w życiu a doopha rośnie
![]() ![]() ![]() Podmienili mnie ![]() Ciekawe co to sprawia, jaka substancja? Relacja jakich pierwiastków. Żrę buraki inne żelaza, może to wpływa na metabolizm cukrów? Zauważyłam też, że większość wegetarian, których znam, ma właśnie upodobania do słodkiego jadła. Mało kto preferuje czysto wytrawnie, tak jak ja, kiedy jadałam mięso. No dobra, koniec kminy bo i tak do niczego nie dojdę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja Ci nie pomogę - jestem mięsożercą, a słodkie potrafię w ilościach hurtowych całą dobę przez całe życie zawsze i wszędzie ![]()
![]() |
#446 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie nikt mi nie pomoże ![]() Faktycznie, po tym co piszesz, nie ma relacji. Każdy ma inny profil hormonalny i inne ciągoty ![]() ![]() A! i miałam rzec, że wreszcie zrobiłam dobrą zapiekankę warzywną ![]() Duża ilość czosnku i ziół dalmatyńskich. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Zbuntowana i owszem, ale nie pankówa ![]() ![]() 3. Telkomunikacja, ale to od jakiegos czasu do Orange należy , albo jakąś spólkę maja ![]() 4.Las sadzilam ![]() ![]() Kupił sadzonki, ale nie mógl ekipy zorganizować (ta...takie w pl bezrobocie, lepiej stać pod sklepem i żłopać piwo, bo opieka i tak da, niż zrobić cokolwiek, bo stawki za małe ![]() ![]() A swoją droga to tez się zbulwersowałam bo ma dwie corki i dwóch zięciow, czyli w sumie 4 dorosłe zdrowe osoby. Przyjeżdzają co weekend i siedza u niego na garnuchu z dzieciakami. Ale jak ojcu pomóc, to nagle przez kilka najblizszych tygodni nie dadzą rady bo praca, bo grypa bo hus wie co...a by wystarczyły dwa weekendy poświęcic,zeby ojcu pomóc, rekreacyjnie se polazić po tym polu po kilka godzin, a tak obcym musiał placić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kasza jaglana resetuje, po paru dniach na samej kaszy odechciewa się słodkiego i ciągłego podjadania ![]() co 2 miesiąc robię sobie takie oczyszczenie ![]() Cytat:
![]() 2. już nie wieśniaki, oleje i smutasy? ![]() chwilowo skapitulowałam z obiektywem (nie ma nic godnego uwagi za normalne pieniądze ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.