Mamusie wrześniowe 2015 cz. IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-24, 10:39   #91
erza_
Raczkowanie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 cz. IV

Witam się po dłuższej przerwie w nowym wątku i 17 tygodniu ;-)
W miarę regularnie starałam się Was podczytywać ale pisać nie było kiedy bo ciągle kursuję między Sosnowcem a Jaworznem ;-)

Witam nową mamusię
erza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 10:40   #92
Sandrusia91
Zadomowienie

Zrobiłam sobie koktajl truskawkowy i czuje się taka pełna ☺ masakra .

JULEK 16.08.2015
http://s10.suwaczek.com/201508161756.png
Sandrusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 10:40   #93
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez didi9 Pokaż wiadomość
Na swędzące sutki super jest maść z czystą lanoliną np. ziaja lanomaść jakieś 10 zł w aptece. Też miałam wiór-masakra...

aakzzii
Ta oliwka z nivea baby tez na pierwszym miejscu ma parafine, dobrze że chociaż olej z migdałów jest Nie zapychają cię takie sztuczne oliwki? ja bym była cała wykroszczona po tym pewnie

nie mam krust po nich
wgl nie mam żadnych wyprysków na szczęście.

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 10:41   #94
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiulaaa91 Pokaż wiadomość
aaaMarta ładny brzusio

wczoraj wypiłam dwie te mięty i dalej się źle czułam.. zjadłam śniadanie i zobaczymy dzisiaj.
mam dentystę na 13 potem sobie podjadę do ccc reklamować buty.

mam do WAS pytanie. Ja cały czas noszę stringi.. nie potrafię się przestawić na normalniejsze majciory można w ciąży?
Nie przesadzaj tak z tą miętą, to są jednak ziółka i nie są wskazane w nadmiarze
Ja ogólnie uważam, że stringi to najmniej zdrowa bielizna i nie lubię w niej chodzić, ciągle się czuję jak w niewygodnych gatkach włażących "między pierdy"
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Marta- ja mam tubę i smaruje od 2 mc. Ale tylko strategiczne rejony. Biust, pupę i brzuch. Resztę masłem oliwkowym. Co z tego jak znalazłam dzis na biuście rozstępy

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ooo a już chciałam testować palmersa. Widać za słaby dla Ciebie, ale tak to jest z kosmetykami, że trzeba indywidualnie dopasować.
Ja kiedyś miałam kosmetyk antycellulitowy z tołpy i na mnie dobrze działał, ale nie korzystałam z serii dla mam i ciekawa jej jestem. Mam całe 5 miesięcy na testy

A korzystałyście z dziecięcych kosmetyków Bübchen czy jakoś tak? Takie niebieskie opakowanie.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 10:43   #95
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

patrzcie co ja mam

wszyscy mi mówią ze będę miała ogromny brzuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16 tydzień .jpg (97,4 KB, 71 załadowań)

wymianki
Stary 2015-03-24, 10:47   #96
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
patrzcie co ja mam

Śliczny 😍

Ale to nie powiedziane że bedziesz miała duży. Ja w 1 ciąży tez mialam na poczatku taki a potem przystopowal troche i nie był aż taki duży ☺😊

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-03-24, 10:51   #97
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

mi ten brzuch rośnie niewyobrażalnie szybko wstaje rano iu sama nie mogę się sobie nadziwić co ja mam !

wymianki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-24, 10:52   #98
Panna Izabela
Zakorzenienie

Ja tam już bym chciała duży brzuch. Teraz to ani się w kolejkę wepchnąć, ani nic...

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-03-24, 10:53   #99
Sandrusia91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja tam już bym chciała duży brzuch. Teraz to ani się w kolejkę wepchnąć, ani nic...

Uważaj na to co mówisz 😃 hihihi bo jeszcze będziesz narzekać potem ze masz juz dość takiego dużego 😃😝

JULEK 16.08.2015
Stary 2015-03-24, 10:53   #100
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio w pasażu na dziale ciążowym i powiem Ci, ze jestem mega zawiedziona. Kilka rzeczy na krzyż. Spodnie tylko z nogawką skinny, pare bluzek. Chyba muszę znalezc inny sklep dla siebie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aaaa dobrze wiedzieć. Ja zaryzykuję i kupię sobie jakieś na necie za psie pieniądze.
Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w hm -20% na dziecięcy dział od czwartku ale nie umiem wstawić fotki z kuponem[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------
Ooo dobrze wiedzieć. Na maila przychodzi zniżka?

Cytat:
Dobry .

Ja mam legginsy ciążowe z Allegro i nie prześwitywały. Aczkolwiek po 3 praniach raczej nadają sie na chodzenie po domu ew spacer z psem. No ale kosztowały 13 pln. To czego tu wymagać.

W sieciówkach typu h&m czy C&A kolekcje dla kobiet w ciąży są okropne. Same bezpłciowe wory wiszą. A ceny z kosmosu.

Ja wzięłam o rozmiar większe i gumka jest bardzo luźna w ogóle się rozciągnęły. Nie są takie obcisłe jak w niektórych sieciowkach, bo są w 95% z bawełny tylko trochę mają elastenu.
Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
One są chyba dobre póki brzuszek nie urośnie mam legginsy z ny i narazie jest ok ale już mam odcisk na brzuchu i potem sweeedzi . A tak gdybym naciagala je wysoko to przedzialek by się zrobil )))) z tyłka bym ich nie wyciągnęła hihi
Kolezanka cała ciaze przechodzila w legginsach i to nie ciążowych.

W lato to mam zamiar chodzić w sukienkach będzie chłodno i przewiewne.
Cytat:
Napisane przez elcia88 Pokaż wiadomość
teraz jest moda na owersize albo na zwykłe kroje trapezowe wiec można cos poszukać w zwykłych sklepach bo wydaje mi sie że za samą nazwę "ciażowe" sie dopłaca

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

z rym wietrzeniem to kolejny argument bo w sumie to nawet karza leżec bez majtek i tylko podkłady miedzy nogi wkładac żeby sie szybciej goiło
Tak to prawda.
Teraz dużo bluzek jest w kształcie trapezu. Wraca moda z lat 80 gdzie wszystko było takie trochę workowate.
Stary 2015-03-24, 10:54   #101
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
teraz jest moda na owersize albo na zwykłe kroje trapezowe wiec można cos poszukać w zwykłych sklepach bo wydaje mi sie że za samą nazwę "ciażowe" sie dopłaca

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

z rym wietrzeniem to kolejny argument bo w sumie to nawet karza leżec bez majtek i tylko podkłady miedzy nogi wkładac żeby sie szybciej goiło
Najlepsze po porodzie są takie majtki siateczkowe "poporodowe" jest dobre wietrzenie i podtrzymują podkład. A te podkłady są dostepne w szpitalu zazwyczaj bez ograniczeń!
sukienki takie właśnie trapezowe fajne są w MOHITO Ja kupiłam na wyprzedaży w styczniu Taką bez rękawów akurat będzie na lato i pomieści wielki brzuch.
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-24, 10:56   #102
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sandrusia91 Pokaż wiadomość
Uważaj na to co mówisz 😃 hihihi bo jeszcze będziesz narzekać potem ze masz juz dość takiego dużego 😃😝
Być może, ale póki co podejście mam takie, że nie codziennie się jest w ciąży i ma się taki brzuszek. Trzeba korzystać z tego, co nam daje los. Tak samo chcę podchodzić do nieprzespanych nocy itd, bo potem dzieci coraz gorsze i jak już pyskują to się tęskni za czasami zmiany pieluchy

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-03-24, 10:56   #103
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

No nie wiem czy byś chciała za pewne w sierpniu albo lipcu stwierdzisz że chciałabyś już urodzić żeby pozbyć się "tego wielkiego" brzucha, który we wszystkim przeszkadza.
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 10:57   #104
loudres
Zadomowienie

Cytat:
patrzcie co ja mam

Cudny i wcale nie jest duży jak na 16 tydzień, unię długo nie było nic widać jak później gdzieś w 6 msc się rozrosl to nie mogłam go opanować smarowalam Wtedy bio Oil I Mimo wszystko wyszły rozstępy. . Tak szybko rosłam teraz wolałabym od początku i normalnie rosnąć.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 11:05   #105
oczarowana
Zadomowienie

Ło jeżu dlogi.........pisałam dziś na poprzednim i dopiero pare minut temu odkryłam,że już lecimy z IV częścią. Nie umiem cytować z wątku do wątku,wiec kopiuję całość i tu wklejam:

Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
"Te do czoła dotykane są nic nie warte :/ Najlepsze to są te na podczerwień, takie jak w szpitalach, chociaż ja mierzę zawsze zwykłym rtęciowym, bo jest najdokładniejszy. Do kupienia bez problemu na alledrogo

No znów mnie ból łapie. Weszłam na swoje piętro i normalnie mi aż głowa pulsowała i taki koszmarny ból

Ej no wiecie co mnie wq strasznie? Takie czepialstwo. Moja m. (oczywiście) sama się nie orobi ale jak ktoś coś zrobi to się zawsze musi doczepić. Przywiozłam tort i sernik. Je i mówi że dobre, ale ona nie lubi aromatu ananasowego, to jej mówię jak nie lubisz to po co jesz? Później kiszona kapusta. Sama jak zrobiła to się wszystko zepsuło, a przywiozłam jej pysznej, to nie, dla niej brakuje kminku Kuźwa to sobie dosyp."

Boże bianeczka współczuje,zauważyłam że my dwie mamy takie hardkory familijne non stop-Ty z mama albo z teściową,a ja z teściowa. Tak mniew wq......,że MASAKRA,jessos jaka to nie wdzieczna baba. sama sie domem nie zajmuje a mnie sie czepia o wszystko-jak nie moze czegos znaleść to z ryjem do mnie ze ja ZNOWU jej powyrzucałam ciuchy ( NIGDY tego nie zrobiłam!),albo że w kuchni coś jest nie tak jak powinno,albo że tamto,sramto,owamto.Kutwa ! człowiek tak się meczy by choremu pomoc i to jest taka wdzieczność.Ha! raczej niewdzieczność Chryste ja wolałabym umrzeć gdybym zachorowała na to co ona, niż być taką kulą u nogi w dodatku wredną. A prawda jest taka że my z TŻ jesteśmy jej jedynymi opiekunami i z jej perspektywy-najgorszymi,znecajacymi:c onfused: sie nad nią ludzmi! Nawet swojego syna nie potrafi docenić i być mu wdzięczna za opiekę,za to,że wypruwamy se flaki by nie trafiła do DPSu. Dziewczyny nie każdy chłop jest Makłowiczem albo Okrasą-mój przez krótki okres czasu musiał oswoic sie z kuchnią z przygotowywaniem posiłków z wyczarowywaniem obiadów itp. I idzie mu świetnie.Wiem,że trezba chłopa pochwalić bo rzeczywiście jest za co Wczoraj zachciało się nam pysznej kolacji. Chłopu zrobił aż byłam z niego dumna.Siedzimy przy stole jemy,tesciowa dziobie jak przedszkolak-niejadek obrażony ze mu dali TO do jedzenia a nie wielka porcje czekoladowych lodów. pytam sie: 'pyszne,prawda-to pani syn to zrobił" a ona tekstem:" nooo...dobre,nie wazne kto robił" Myślałam,ze sie rozrycze,tak mi przykro było,jessos.

dirtyblack gratuluje Ci serdecznie podwójnego pakietu
oczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-24, 11:06   #106
czarownica_tea
Zakorzenienie

No mi najszybciej urósł biust stad rozstępy. Trudno teraz to niewiele poradzę.
Właśnie widziałam mamę z trojaczkami. Wózek dla tych dzieci to dzieło inżynierii

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 11:07   #107
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Medlduje się

byłam w rosmanie, wszytskie produkty Hipp są tak mega drogie, 40 zł za takie małe tubeczki :/
wiec wziełam sobie oliwkę Nivea Baby no i jest bardzo fajna i przyjemna.
co do oiwki babydream to też mam
dla mnie ona jest zbyt mało tłusta ale też się nię paciam

a słuchajcie, mnie zaczynają drażnić te nadgarstniki w spodniach, brzuch mnie pod tym swędzi , cieżko mi się w tym siedzi 8 h w pracy non stop, pod koniec to marze by zdjąć te spodnie w piz du
polecam takowe,ja ma od dwóch tygodni i jestem megaaaaaaaaa zadowolona bawełanka a jak wypierzesz to sru na linkę do suszenia i nie trzeba prasować
http://allegro.pl/tregginsy-spodnie-...164330281.html
Stary 2015-03-24, 11:09   #108
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
U mnie tylko na obchod przychodzili i zagladali ale lepiej nie ryzykować wolę. Tak niż później na golasa biegać hihi . Każą bez majtek a ja cały czas byłam w majtkach bo tego podkładu nie mogłam utrzymać a ze dziecko leżało na innym oddziale a ja na innym to kursowalam ciągle. Po drugie to kupujecie te podkłady właśnie same? Kiedyś dawali w szpitalu ale trzeba było się prosić .. wolę mieć swoje? Jesli tak to gdzie można je kupić? W aptece?
Ja wolę mieć wszystko swoje, siateczkowe gatki, podkłady na łóżko i te wielkie podpasiory bo w szpitalu w którym rodzę może być z tym krucho. Najwyżej się nie przydadzą.
Cytat:
Napisane przez deliss Pokaż wiadomość
wow ale prawdziwe gaduły z Was nadrobić te wszystkie tematy to raczej nie ma szans więc ja zacznę od tej części
Jasne Witamy
Cytat:
Marta- ja mam tubę i smaruje od 2 mc. Ale tylko strategiczne rejony. Biust, pupę i brzuch. Resztę masłem oliwkowym. Co z tego jak znalazłam dzis na biuście rozstępy

A ja się pochwaliłam że mi się cellulit zmniejszył, odwołuję to. Moje uda wyglądają koszmarnie...
Cytat:
patrzcie co ja mam

Bardzo ładny brzuszek Niekoniecznie będziesz mieć ogromny, może się zatrzymać na parę ładnych tygodni w pewnym momencie. Ja się boję że jak mnie wybrzuszy nagle to się nie połapię z rozstępami...
Ja w 18 tc mam taki jak na zdjęciu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150324_120722.jpg (88,6 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-03-24 o 11:12
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 11:10   #109
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Nie musimy i nie ma sensu tego robić szczególnie jak pół dyskusji przeniosło się tutaj. Już napisałam na tamtym żeby nie pisać tam to moderatorzy zamkną tamten wątek.

Zakładam nowy wątek wcześniej bo nie jestem przy komputerze 24 godziny na dobę więc wątek jest wtedy, kiedy jesteśmy blisko 5000 postów i akurat jestem na kompie. Nie mogę siedzieć cały czas i pilnować czy już przekroczyłyśmy 5000 postów żeby nerwowo zakładać nowy. Trochę zrozumienia i dobrej woli dziewczyny. Jak ktoś uważa, że zrobi to lepiej to może przejąć ode mnie ten obowiązek. Staram się zawsze zrobić wątek tak późno, jak to możliwe ale nie chcę żeby moderatorzy zamknęli nam "przekroczony" watek.

Wcześniej nie było takich sytuacji, po prostu zakładałam nowy wątek i wszyscy się przenieśli. Czy to aż taka różnica czy mamy 4980 czy 5001 postów w starym wątku?
Ja tam tez nie widzę w czym problem, sama tam jeszcze nnie isałam po wpisie twoim ale przeniosłam się tu. W końcu napisałaś jak BYK, ślepy by zobaczył że jest nowa część i link. Co mogę powiedzieć, po prostu wychodzi jak kto czyta wpisy innych Więc prosze nie róbcie problemów. Jakoś do tej pory było tak samo i nikt nie miał zastrzeżeń. Niektórym to wszystko przeszkadza.

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-24, 11:10   #110
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Ale ogólnie to dziewczyny lecimy z tematem mamy sierpniowe założyły też cz. 4 parę dni temu :P
buhahaha,serio? one lecą dopiero z 4 częścią? to teraz zastanawiam się przy której części my zaczniemy sie rozpakowywać
Stary 2015-03-24, 11:11   #111
kasiulaaa91
Raczkowanie

masz piękny brzuszek!!

Cytat:
patrzcie co ja mam

kasiulaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 11:12   #112
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
buhahaha,serio? one lecą dopiero z 4 częścią? to teraz zastanawiam się przy której części my zaczniemy sie rozpakowywać
Może 9?

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2015-03-24, 11:13   #113
kasiulaaa91
Raczkowanie

też masz piękny brzusio
ja sobie zdjęcie robiłam 15stego marca ale nic widać nie było. dzisiaj zrobię kolejne i sobie porównam

Cytat:

Bardzo ładny brzuszek
kasiulaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-24, 11:14   #114
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Załącznik 5945104

Mój brzucho w 15 tygodniu. Mam wrażenie, że jest mniejszy niż 2 tygodnie temu.

Do dentysty wczoraj nie dojechałam. Zadzwoniłam, że spóźnię się 7, maksymalnie 10 minut (takie były korki, że nic nie pomogło pojechanie wczesniejszym autobusem) i usłyszałam, że niestety w takim razie musimy przełożyć na inny dzień, bo dentysta ma 30 minut na każdego pacjenta i już mi nic nie zdąży zrobić. Wielka szkoda, następny termin dopiero pod koniec kwietnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No rzeczywiscie-takie małe wzdątko Bądź spokojna-jeszce Ci wywali i będzi rósł dosłownie z dnia na dzień jak u mnie
Stary 2015-03-24, 11:15   #115
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
No mi najszybciej urósł biust stad rozstępy. Trudno teraz to niewiele poradzę.
Właśnie widziałam mamę z trojaczkami. Wózek dla tych dzieci to dzieło inżynierii

haha jakie to musi być ogromne
do tramwaju już się raczej z tym nie przeciśniesz przez drzwi

wymianki
Stary 2015-03-24, 11:18   #116
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ło jeżu dlogi.........pisałam dziś na poprzednim i dopiero pare minut temu odkryłam,że już lecimy z IV częścią. Nie umiem cytować z wątku do wątku,wiec kopiuję całość i tu wklejam:

"Te do czoła dotykane są nic nie warte :/ Najlepsze to są te na podczerwień, takie jak w szpitalach, chociaż ja mierzę zawsze zwykłym rtęciowym, bo jest najdokładniejszy. Do kupienia bez problemu na alledrogo

No znów mnie ból łapie. Weszłam na swoje piętro i normalnie mi aż głowa pulsowała i taki koszmarny ból

Ej no wiecie co mnie wq strasznie? Takie czepialstwo. Moja m. (oczywiście) sama się nie orobi ale jak ktoś coś zrobi to się zawsze musi doczepić. Przywiozłam tort i sernik. Je i mówi że dobre, ale ona nie lubi aromatu ananasowego, to jej mówię jak nie lubisz to po co jesz? Później kiszona kapusta. Sama jak zrobiła to się wszystko zepsuło, a przywiozłam jej pysznej, to nie, dla niej brakuje kminku Kuźwa to sobie dosyp."

Boże bianeczka współczuje,zauważyłam że my dwie mamy takie hardkory familijne non stop-Ty z mama albo z teściową,a ja z teściowa. Tak mniew wq......,że MASAKRA,jessos jaka to nie wdzieczna baba. sama sie domem nie zajmuje a mnie sie czepia o wszystko-jak nie moze czegos znaleść to z ryjem do mnie ze ja ZNOWU jej powyrzucałam ciuchy ( NIGDY tego nie zrobiłam!),albo że w kuchni coś jest nie tak jak powinno,albo że tamto,sramto,owamto.Kutwa ! człowiek tak się meczy by choremu pomoc i to jest taka wdzieczność.Ha! raczej niewdzieczność Chryste ja wolałabym umrzeć gdybym zachorowała na to co ona, niż być taką kulą u nogi w dodatku wredną. A prawda jest taka że my z TŻ jesteśmy jej jedynymi opiekunami i z jej perspektywy-najgorszymi,znecajacymi:c onfused: sie nad nią ludzmi! Nawet swojego syna nie potrafi docenić i być mu wdzięczna za opiekę,za to,że wypruwamy se flaki by nie trafiła do DPSu. Dziewczyny nie każdy chłop jest Makłowiczem albo Okrasą-mój przez krótki okres czasu musiał oswoic sie z kuchnią z przygotowywaniem posiłków z wyczarowywaniem obiadów itp. I idzie mu świetnie.Wiem,że trezba chłopa pochwalić bo rzeczywiście jest za co Wczoraj zachciało się nam pysznej kolacji. Chłopu zrobił aż byłam z niego dumna.Siedzimy przy stole jemy,tesciowa dziobie jak przedszkolak-niejadek obrażony ze mu dali TO do jedzenia a nie wielka porcje czekoladowych lodów. pytam sie: 'pyszne,prawda-to pani syn to zrobił" a ona tekstem:" nooo...dobre,nie wazne kto robił" Myślałam,ze sie rozrycze,tak mi przykro było,jessos.

dirtyblack gratuluje Ci serdecznie podwójnego pakietu
No to ci współczuję, bo masz chyba jeszcze gorzej Ja to chyba bym oddała do domu opieki, serio. Pewnie niektórych to oburzy ale ja uważam, że młodzi nie powinni tracić swojej młodości, najwspanialszych chwil, żeby opiekować się ludźmi, którzy nie mają za grosz miłości i wdzięczności. Nie wytrzymałabym psychicznie. Chociaż ja jestem na tyle wredna i bezpośrednia że bym jej powiedziała, ze albo zacznie się zachowywać albo wylot z tego domu a jak nie to mogę jej umilić życie. Ja rozumie, że to są rodzice, że poświęcali dla nas czas w dzieciństwie ale my też mamy komu ten czas poświęcać, helllow! Ja tam nie chce, żeby mną się ktoś tak na starość zajmował.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-03-24, 11:18   #117
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
polecam takowe,ja ma od dwóch tygodni i jestem megaaaaaaaaa zadowolona bawełanka a jak wypierzesz to sru na linkę do suszenia i nie trzeba prasować
http://allegro.pl/tregginsy-spodnie-...164330281.html

okej , widzę jaki wzięłaś sobie kolor ? ja chyba wezmę czarne.

wymianki
Stary 2015-03-24, 11:19   #118
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przeważnie wychodzi ok 10 ciekawe jaki był rekord

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2015-03-24, 11:19   #119
oczarowana
Zadomowienie

Cytat:
teraz jest moda na owersize albo na zwykłe kroje trapezowe wiec można cos poszukać w zwykłych sklepach bo wydaje mi sie że za samą nazwę "ciażowe" sie dopłaca[COLOR="Silver"]

Zgadzam się z Tobą,za samo określenie "ciazowe" się dopłaca szzcególnie w sieciówach. Ja na poczatku ciąży byłam przerazona bo ani w H&M ani w C&A ciuchy ciążowe mi sie nie podobały-są okropne,ale odważyłam sie i na allegro znalazłam kilka rzeczy w normalnych cenach-trzydzieści pare zł/sztukę-do tego bawełenka jak ta lala,może jeszcze coś sobie zamówię,ale reszta to oversizy będą
Ja oglądałam ciuchy znanych marek dla mam to się w łeb pukałam- za jeden ciuch 200zł,300zł,to chore!
Stary 2015-03-24, 11:21   #120
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:

A ja się pochwaliłam że mi się cellulit zmniejszył, odwołuję to. Moje uda wyglądają koszmarnie...

Bardzo ładny brzuszek Niekoniecznie będziesz mieć ogromny, może się zatrzymać na parę ładnych tygodni w pewnym momencie. Ja się boję że jak mnie wybrzuszy nagle to się nie połapię z rozstępami...

co do cellulitu to ja mimo masaży szczotą do masażu, smarowania się sexy mama antycellulit i tak mam celulitis, niestety chyba nie można się go pozbyć.

masz malusi brzuch ja w 18 tyg pewnie się już nie zegne do sznurówek
no ale fakt nie mam rozstępów ani jednego może dlatego ze rosnąć zaczął mi od razu na maksa .

wymianki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości