|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Bo tak chciałam
![]() Nawet chuopin mięsożerca zjadł dwie porcje przyznając, że nigdy nie przypuszczał, że zje ze smakiem brokuły i marchewkę. Było pełno pora, pietruszki zielonej, trochę papryki i pomidory. Ale jeśli lubisz smaki wędzonek do brokułów pasują bardzo, można dodać wsad mięsny jak kto woli |
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
A, pamiętam co miałam napisać.
Od wczoraj jest w biedrze - 20% na puszki rybne. Nie wiem, czy te z portugalskiego tygodnia też wchodza, ale jutro idę zobaczyć
|
|
|
|
#453 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() dziwi mnie w sumie ta islamistyczna moda dla facetow...laski w staniorach i majtach a faceci zakutani po kotki niemal... Cytat:
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, to dalimyci wytyczne odnośnie trendów ![]() i ten trend na szorty już trochę trwa, bo jak byliśmy w bułgarii to w całym wielkim aqua parku w jajogniotach widziałam tylko dwóch facetów, P. i grubego ruska dobry baru chadzam se na rehabilitację i bolą mnie plecy i kupiłam se torepkę
|
|
|
#455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także niczego nie boostuję, żadnych dopalaczy. Muszę mieć balans.2. Mnie to nic nie daje. Ad jedzenie - bardzo podoba mis ię ten blog żarciebezspinki Cytat:
![]() Ja się tym nie interesuję, bo mnie rybcia co faceci noszą i jak się czują ![]() Też mi się wydaje, że pływanie w szortach to jak pływanie w kiecce, czyli masakra i bezens. Ale jak mówię, zlewa mnie to ![]() Cytat:
Żeby nie było, to mój też ma, tj. miał bo mu pękły 2. ![]() 3. Pooookaa ![]() ![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-24 o 18:31 |
|||
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1a. 2. mam nadzieję, że przejdzie, bo w sumie nogi przy pierwszych zabiegach też mnie bardziej bolały 3. pod kontem wakacji se zanabyłam białego obaga z czarnymi linami ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- pierwszy kolor na jaki zafarbowałam włosy
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staram się dostarczać w jedzeniu na słodkie też mnie ostatnio znosi bardzo, ale pozwalam sobie tylko na czekolady >60% kakao albo z całymi orzechami... ![]() przy okazji tej tarty go wynalazłam ale też do mnie przemówił na nowy sezon mam już torepke i botko-sandały ![]() tzn będę miała, jak dolecą ![]() jeszcze okular i obiektyw mam na liście ![]() ale z obiektywem mogę do maja poczekać hmm
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-24 o 19:10 |
|
|
|
|
#458 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znad czerniny
Z kolorem włosów jak z kolorem ubrań - trza w gust trafić i w swój typ urody ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co to są smutasy? ![]() To wiele wyjaśnia, przyznaję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tydzień portugalski się przeciągnął nieco! Nic nie jest złego, po prostu są już passe wg trendów modowych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Świetny wybór! ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-24 o 19:13 |
|||||||||
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no te takie płynne zielone, zdrowe..... ![]() to teraz smalec wpiiiii.....?!
|
|
#460 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale omegi a nie smalec ![]() i białko schudza i kiedyś wieśniak był białkiem, ale widzę, że zmienił preferencje....
|
|
#462 |
|
Nindżopesz
|
Noo, i ja próbuję ograniczać węgle typu pieczywo i działa
|
|
|
|
#463 | |
|
BAN stały
|
Ja o tym pamiętam, proszę Pani
Pisałaś na przykładzie swojego ex (?) bodajże - zapamiętałem wędzonego łososia i chleb razowy z oliwą z rana ![]() Cytat:
O białku wiem |
|
|
|
|
#464 | ||
|
Panaroja
|
snad kothy
![]() Cytat:
myśmy materac od nich mieli 11 lat . Polecał piankowy , bo prędko się zużyje i będziecie musieli przyjść po nowy ojjjj Cytat:
![]() ![]() lekomani Stazja - wuosy chcę taką koszulkę https://www.google.pl/search?q=koszu...ml%3B415%3B500 chociaż do robo bym w niej chodzić raczej nie mogła
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poka
![]() Cytat:
2. Nie To było wtedy jedno z dwóch LO w mieście, takie bardzo wyluzowane jak na tamte czasy. ( bszzze, jak to brzmi ). W sumie tam sie liczyło to co we lbie, a nie na lbie , na zewnątrz można bylo mieć co sie chce , oczywiście bez przesady - żadnej golizny, ale reszta dozwolona i nikt nie robil problemow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Świetna Ja tam bym mogla popylać w takiej do roboty ![]()
|
|||
|
|
|
#466 | ||||
|
To ja :)
|
Cytat:
I krzywo się zrosło... I 7 lat nikt nie potrafił określić, co to, bo na rtg i usg nie wychodziło. Blokada za blokadą, aż zaliczyłam zapaść w trakcie wbijania mi igły w zapaloną okostną. I wtedy jeden profesor kazał zrobić rtg pod takim dzikim kątem i wyszło...Powaga na węgierskim??? Nosoty ![]() Cytat:
![]() A ja nawet nie zauważyłam, że coś padło, bo byłam już po wszystkich rozmowach i w zasięgu wifi... Cytat:
![]() Telefon już ustawiony?? Cytat:
Jak wyżej pisałam... ALe 15 lat się zgadza. A kość grochowata.Najpierw się ponad 7 lat męczyłam i w końcu mnie zoperowali, miałam częśćiową resekcję tej kości, a teraz całkowitą, bo zaczęła czymś porastać i ścięgno mi niemal zupełnie przepiłowała i uszkodziła nerw. Za to sobie do Poznania pojadę znowu i zrobię nalot na Ves
|
|
#467 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a jak ja byłam w chorwacji 3 lata temu to w szortach był tylko moj szwagier..a reszta nie wiem w czym, bo nie zarejestrowałam red! a Twoj Tz jakie ma kąpielówki!? ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- chce to,natentychmiast ![]() https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...1b&oe=55BDC471 inne tez fajowe..psy bez miensa ,mozg z kwiatkoami
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo fajna Mnie ostatnio wzięlo na kolory. Pokochałam na sobie bordo, fuksję, pomarańcz, żłoty i fiolet ( alt to już trochę lubilam dawniej). A jeszcze kilka miesięcy temu unikalam ![]() Ale w bordo i fuksji wyglądam za☠☠☠iście
|
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nikt na nikogo nie leci Także bierz jeden
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-03-25 o 00:02 |
|
|
|
|
#470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie żółty 2. ja usiłuję oswoić biel ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
1. sopko no wiem, że się nie kłócisz ja też, newer 2. ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- też kcem ![]() i Mursz ![]() cobyś mogła częściej w barze pisać ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też rozważaliśmy dwa, ale facet w sklepie polecił jeden i jesteśmy zadowoleni Cytat:
![]() Red i tak fogle to oczywiście w sklepie se przetestujcie ten wybrany (nawet razem z didką niech poskacze parę razy po nim )Oj Ech nie przelecę Was do końca, jeszcze 3 strony zostały , to jutro-dzisiaj będzie razem z 6 na pewno branoc Flo zanabyłam dziś polecany przez Cię płyn do płukania, ale nie było to łatwe W Lidlu koło mnie wykupili , a w innym już traciłam nadzieję, że jest, ale w końcu go znalazłam Nie mniej jednak kosztem czapki (którą to gdzieś w Lidlu zgubiłam , chyba właśnie gdzieś przy płynie...). A didka dziś na basenie zgubiła/a raczej zostawiła... koło ratunkowe W domu się skapnęliśmy, że nie mamy, ech no dzień zgub normalnie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. najlepszy z możliwych chcę tam wrócić, tzn do tamtych czasów ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
pszepraszam ale zguby mnie rozwaliły a płyn jest ok. taki jak zawsze z niemców przywozimy
|
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sie większość czasu w wodzie siedzi ![]() Cytat:
Branoc po raz 2
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaa wirus wrócił
![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
![]() okular rozumiem, że też do aparatu?
|
|
|
#475 | |||
|
BAN stały
|
Wcale nie lekomani, a farmakologiczni testerzy!
Chociaż powiem Ci szczerze całkiem, żem nieodkryty farmakolog jest - swego czasu prowadziłem badania nad wzmocnieniem efektu terapeutycznego leków psychotropowych i przeciwbólowych za pomocą alkoholu etylowego - wiele z tego nie pamiętam, więc trzeba by powtórzyć próby kliniczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Swojego czasu uważałem tylko białe koszulki na sobie - do teraz nie potrafię uwierzyć, że to ja byłem |
|||
|
|
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż żlta torba by mi sie pzrydała ![]() Ale nie....będę dzielna, na razie ![]() 2. Uwielbiam biel, ale nie moge nosić. W 5 minut sie wymarzę zawsze czymś, jak dziecko całkiem ![]() Cytat:
![]() Ja tam zawsze gubię wszystkie drobiazgi...szczególnie rękawiczki i parasole ![]() Co to za badziajstwo upierdliwe ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Coś w tym stylu, tylko raczej bez sex &drugs 3. ![]() ![]() Dobra, spadam spać. Z tego zmęczenia kompletnie zapomnialam,że mialam nie kupować nic do wlosow, i kliknęlam przed chwilą dwa litrowe Kallosy, Aloe i Omegę ... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-25 o 00:42 |
|||
|
|
|
#477 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie od zawsze brzydzą nadruki typu "krótki wypad do zakładu medycyny sądowej, heheszki takie" ![]() Cytat:
Brokuł jest wyluzowany Cytat:
Coś się dzieje... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Dobranoc |
|||||||
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#479 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do obaga to wąsnie mnie napada tak raz na 2 miesiace na wulkanicznego...
,al e sie zastanawiam czy to sie wogole nadaje do uzytku? jak to sie zamyka? w srodku jest cokolwiek? czy tylko taka forma z silikonu?
|
|
#480 | |
|
BAN stały
|
Pisz priwa Kochanie
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

, to dalimyci wytyczne odnośnie trendów 
Także niczego nie boostuję, żadnych dopalaczy. Muszę mieć balans.

W Lidlu koło mnie wykupili
, a w innym już traciłam nadzieję, że jest, ale w końcu go znalazłam