Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-25, 15:54   #4321
masija
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
f
też mam kreskę

ostatnio jakiś artykuł czytałam, gdzie babka była wdzięczna lekarzowi, że to zrobił, bo już sama nie dawała rady i u niej też sie dobrze skończyło ale wolałabym żeby obyło sie bez takich atrakcji...
Oooby
Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

Oooo teraz dopiero?
Ja mam swoją już długo, najpierw była do pępka a teraz jest już przez cały brzuch i jest coraz ciemniejsza
Nooo, dopiero teraz. Jakoś tż zauważył bo ja tam nawet nie zwracałam uwagi. A jest jaśniutka

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 16:00   #4322
rybkaa90
Zakorzenienie

Dziewczyny, tylko weźcie pod uwagę że ta torba jest raczej cienka. W sumie jestem zadowolona, myślę czy nie wziąć tej mniejszej. Szkoda, że inne kolory nie są przecenione.

Co myślicie o materacach z Ikei? My będziemy kupować tam łóżko, ale nie wiem co z materacem.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Ja nie mam kreski, a i dobrze.

Boję się właśnie nie tyle samego bólu przy porodzie, co właśnie takich historii jak piszecie. Wiadomo, że poród to raczej nie jest czas na przemyślenia tylko się działa. Mam nadzieję, że nasze porody będą z tych lajtowych! Jeśli jakikolwiek poród można nazwać lajtowym.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 16:12   #4323
k a j a
Zakorzenienie

Rybka mówisz o materacach dla dzieci?

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 16:12   #4324
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Gratulacje zdrowej dzidzi i długiej szyjki

Masz dobrze z tym tz
Trzymamy, za Ciebie i Tine ))
Polędwiczki.... umm

Ładne

Hihihi

Wróciłam właśnie ze spotkania ze znajomymi z pracy. W jednym pubie mają ciekawy pomysł na przyciągnięcie klientów. We wtorki każdy koktail kosztuje tyle, ile oczek wyrzucisz na kostce. Normalnie są od 5 euro, nawet bezalkoholowe. I dzięki mojemu anty szczęściu w rzucaniu kostką wypiłam trzy koktajle za 5e teraz mały w brzuchu szaleje

A ja jutro mam dentystę boję się czyszczenia.
Dziękuję
To Ci się trafiło

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny Melduję się po wczorajszej wizycie
Dziewczyna została - 1,20 kg prawdziwego Szczęścia ruchliwa w brzuszku Pani doktor mówiła, że raczej nie powinnam urodzić się jakaś wyjątkowo duża Mi kazała zacząć naprawdę pilnować się z wagą bo od początku ciąży przytyłam 13kg i stwierdziła, że naprawdę to wystarczy - od dzisiaj zamiast białej bułeczki na śnadanko to biały serek No i szyjka zaczeła mi się nie fajnie skracać co mnie troszkę martwi, stwierdziła, że na obecny etapie ciąży jest na granicy, dostałam 2 razy dziennie luteine dopochwowo

Kochane gratuluję dobrych wiadomości po wizytach
Trzymam kciuki za kolejne

Kaja dopisz mi proszę kolejną wizytę 30.04 - dziekuje

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Dominicia super, że z małą wszystko ok A szyjką się nie martw-leż dużo i oszczędzaj się Teraz już będzie tylko z górki

Kurcze, ja już przytyłam 14 i jestem delikatnie załamana.
Chociaż wszyscy mi mówią, że nie widać tego po mnie, bo poważnie-co mi wywaliło to brzuch i biust.
No ale to już tyle kg.. Nie wiem dalej czemu tak tyję. I to już nawet nie chodzi mi o kg do zrzucenia po ciąży tylko czy to będzie w jakimś stopniu niebezpieczne za bardzo dla małej i dla mnie

A jaki miałam sen:/
Śniło mi się, że miałam karmić małą 1 raz.
Patrzę mleko samo leci no to ok. Mała chce ciągnąć ale nie ma mleka. Przystawiam do drugiej piersi, też nie ma.
Odstawiłam małą, patrzę na biust a tam sama fontanna leci na wszystkie strony jak z węża..
No to dawaj małą. Mała zaczyna ciągnąć a tu 0 mleka.. i tak w koło..
W końcu zaczęłam sama wyciskać to mleko a tu naglę patrzę, że mi brodawka cała czarna się zrobiła i odpadła.. i zostałam z całym białym cycem...

I ja w ryk bo jak ja będę karmiła jak nie mam sutka...

Obudziłam się taka spanikowana, że aż tż mnie musiał uspokajać....
Co za sen...

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
dziendobry!

melduje sie po wizycie, wszystko ok. szyjka pozamykana, maly glowa do dolu (i twarza do swiata, pewnie chce patrzec przez moj pepek ), serducho mu bije.
dostalam clotrimazol na infekcje i tabletki doustne dla tzta. no i zelazo jednak tez.

moj tez nie. i malego tez nie wazy.

ja mam 8 kg na plusie na razie. tzn mialam tydzien temu, moze teraz juz 9

moja praca jest taka jak twoja, tez chce pracowac jak najdluzej. tyle ze u mnie jest 8 godzin. 9-13, 16-20 .

ma racje pani doktor, chociaz to nie jest latwe... ja staram sie pilnowac, ale na pewno pozwalam sobie na wiecej niz przed ciaza.

kaja mozesz mi wpisac nastepna wizyte 28.04.

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Zamówiłam sobie torbę na klamoty do szpitala:

http://www.decathlon.pl/torba-55-l-d...d_8206365.html

Jak za taką śmieszną cenę jest ok. Trochę miękka, ale zajmuje bardzo mało miejsca jak jest złożona - to jest dla mnie bardzo ważne. Jest ogromna, ale (chyba...) wszystko się zmieści.
Dumam czy nie zamówić jeszcze tej mniejszej 35l.
Fajna.
Ja muszę dokupić jakąś mniejszą.

Cytat:
Rozumiem. Mam nadzieję, że żadnej z nas to nie spotka..

Btw. pojawiła mi się kreska na brzuchu
A ja jeszcze nie mam.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

zdebrałam wyniki krwi i znów mi hemoglobina spadła. mam 9,8 a już od 3 tygodni ponad, jem żelazo i zamiast rosnąć, sporo poleciała w dół
kurde, nie wiem już co mam robić.....
a wizyta dopiero we wtorek
A bierzesz do tego żelaza wit.C? W pierwszej ciąży jak brałam żelazo to lekarz kazał brać wit.C, bo dzięki niej żelazo lepiej się przyswaja.

Byliśmy dzisiaj zapisać Wiki do ortopedy. Poszliśmy spacerkiem i łącznie zrobiliśmy 6km. Tak było ciepło, że w połowie drogi to już szliśmy bez kurtek. W drodze powrotnej poszliśmy na lody włoskie

Coś kombinują z wyglądem wizażu, bo co chwile mi się zmienia

Masija u mnie młody też ma czasem, że praktycznie cały dzień nie czuje ruchów, a kilka dni później zaczyna swoje akrobacje.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 16:18   #4325
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Rybka mówisz o materacach dla dzieci?
Tak.
Miałam kiedyś dla dorosłych i z tego co pamiętam, nie miałam żadnych zastrzeżeń.

06.09.2014
Stary 2015-03-25, 16:22   #4326
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.
Miałam kiedyś dla dorosłych i z tego co pamiętam, nie miałam żadnych zastrzeżeń.
Nie wiem jak te niemowlęce.. Ja mam dla blanki te trochę większe i dla siebie i jestem bardzo zadowolona

Lena
Stary 2015-03-25, 16:23   #4327
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
też idę dzisaj na czyszczenie
I jak było? Moje dziąsła teraz bardzo krwawią, aż babka była zdziwiona a ja nie mogłam już znieść smaku krwi. Ważne, że już po

Cytat:
Ja też mam przeokropne okna
Tż ma rację z oknami Ja nie mam najmniejszego zamiaru ich myć, bez przesady, kończymy siódmy miesiąc ciąży, dla mnie mycie okien teraz to już jest trochę nieodpowiedzialne.
Mi brat umył okna. szkoda, że już pojechał

Cytat:
dziendobry!

melduje sie po wizycie, wszystko ok. szyjka pozamykana, maly glowa do dolu (i twarza do swiata, pewnie chce patrzec przez moj pepek ), serducho mu bije.
dostalam clotrimazol na infekcje i tabletki doustne dla tzta. no i zelazo jednak tez.

moj tez nie. i malego tez nie wazy.

ja mam 8 kg na plusie na razie. tzn mialam tydzien temu, moze teraz juz 9
Super
Ja jednak idę w pt po zwolnienie. Niby miałam pracować 4h a ciągle musiałam zostać dłużej. W piątek byłam 6h, a akurat źle się czułam... i dlatego musiałam zostać, że jedna laska powiedziała, że nie przyjdzie godzinę wcześniej do pracy, bo nie będzie robić nadgodzin przez nią ja musiałam. Wkurzyłam się i jak gin powiedziała znowu, że powinnam isc na zwolnienie, to się zgodziłam. A że mam teraz urlop z zeszłego roku, który i tak mogę wybrać do końca marca, to w pt mi to L4 wpisze
Cytat:
Listopadowe sa juz dawno. Teraz czas na grudniowe

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

nasza Slodkaaa jest listopadowa. A grudniowe obstawiam, ze do tygodnia beda
Wow
Cytat:

Ja się tak urodziłam. I gdyby nie to to bym się nie urodziła żywa, to była ostatnia szansa. widać czasami to pomaga.
Stary 2015-03-25, 16:31   #4328
mehja
Zakorzenienie

Myślę, że lekarz zadecyduje o wypychaniu dziecka jak już na prawdę będzie to konieczne więc chyba lepiej się wtedy zgodzić niż ryzykować życie dziecka

Ja się nastawiam na szybki i łatwy poród
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 16:32   #4329
k a j a
Zakorzenienie

Obzarlam się brokulem

Lena
Stary 2015-03-25, 16:59   #4330
TinaNeko
Raczkowanie

A ja dopiero wrocilam od gina. Ktg wyszlo dobrze wiec moge siedziec w domu a nie w szpitalu.
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 17:05   #4331
pszczoua
Zakorzenienie

Marei właśnie miałam to pisać. Czasem trzeba wybrać mniejsze zło... To są bardzo trudne decyzje które często ratują życie dziecku...
Stary 2015-03-25, 17:18   #4332
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
I jak było? Moje dziąsła teraz bardzo krwawią, aż babka była zdziwiona a ja nie mogłam już znieść smaku krwi. Ważne, że już po

.

bardzo miło
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 17:35   #4333
poldzik
Zadomowienie

tez sobie zrobie brokuly dzisiaj wieczorem mniam

ja dotarlam do pracy godzine pozniej bo bylam u ostepaty sie ponastawiac teraz to bym mogla spac a nie w biurze siedziec... ale posiedze sobie relaksujaco, herbatke sobie popije, poczytam rzeczy w internecie...

wlasnie sie dowiedzialam, ze moja bliska kumpela (zona mojego szefa a on bym moim swiadkiem na slubie ) jest w ciazy! dzisiaj rano robila bete i wyszla pozytywna! to dopiero 5 tydzien takze wczesnie ale mam nadzieje, ze wszystko jej dobrze pojdzie, bardzo chciala dziecka...
ah juz mysle jak bedzie super, bedziemy mialy dzieci prawie w tym samym wieku, tylko 6-7 miesiecy roznicy
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 17:37   #4334
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

a coo tylko u ciebie coś waga nie rośnie

no na razie rośnie powoli, ale widać po mnie, że doszło te 5 kg a jestem pewna, że przybędzie jeszcze więcej, w szybszym tempie

Cytat:

ooo dokładnie tak jak ja! też mam 5 kilo na plusie....coraz szybciej mi ta waga rośnie..... i widze że dużo poszło w uda

a ja mam też łydki większe

Cytat:

mam ochote coś ze sobą zrobić, ta pogoda mnie motywuje
taka konkretna wiosenna metamorfoza.....tylko nie mam za bardzo pomysłu....
myślałam żeby obciąc włosy całkiem na krótko ale to chyba zrobie jak już urodze i bede znów chudą lafiryndą
a na początek może pomaluje paznokcie

Cytat:
Ja też sobie pozwalam na więcej. Ale nie tyję przez to przez co tyłam przed ciążą - codzienne romantyczne wieczory z Tż: butelka wina, bagietka z oliwą, sery, winogrona. I tak 5 dni w tygodniu...
Ja też przytyłam przez mojego Tż on mi zawsze kupuje coś słodkiego, do tego piliśmy sobie winko, piwko i tak mi przyszło kilka kg przed ciążą, a jemu nic

Cytat:
cos ale ty masz dwupaka to mozesz troche wiecej, nie?

a w ogole to od paru dni odkrylam jednak, co to jest zgaga nigdy w zyciu nie mialam, ale wszystko wskazuje na to, ze to denerwujace uczucie ktore mam co popoludnie okolo 17-18 to wlasnie zgaga. bue.
a ja mam codziennie, po każdym jedzeniu

Cytat:

ooooo ja mam taką wyraźną kreskę od cycków do pępka, a od pępka w dół jest taka jasna - czasami ją widzę, czasami nie..

i pojawił mi się pierwszy rozstęp na brzuchu a nie liczę ile jest tych na boczkach, udach i piersiach - od samiuteńkiego początku ciąży, czyli wtedy kiedy chudłam przez wymioty a nie tyłam..

Ja właśnie wróciłam do domku, byłam z moją mamą na obiadku w restauracji i jestem obżarta i szczęśliwa
Ale mam ogromne kompleksy, mam takie dni, że nie mogę na siebie spojrzeć w lustrze!

I mam pytanko: Czy te przewijaki nakładane na łóżeczko mają jakieś konkretne wymiary? Bo mam łóżeczko 140x70 i nie wiem czy ten przewijak zwykły będzie dobry
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 17:59   #4335
kika1989wroc
Rozeznanie

A ja mam prośbę gdyby któraś przeglądając internet na trafiła na taką hustawkę:http://allegro.pl/fisher-price-husta...172441406.html nową lub używaną w dobrym stanie to dajcie proszę znać
Stary 2015-03-25, 18:30   #4336
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

I mam pytanko: Czy te przewijaki nakładane na łóżeczko mają jakieś konkretne wymiary? Bo mam łóżeczko 140x70 i nie wiem czy ten przewijak zwykły będzie dobry
one chyba wszystkie są 50x70 . ja taki zamówiłam i chyba tylko takie widziałam.
nie wiem czy produkują większe na te niestandardowe łóżeczka, musiałabyś poszukać

kika
, śliczna ta huśtawka, ale cena..... łomatko

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2015-03-25 o 18:31
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 18:30   #4337
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, tylko weźcie pod uwagę że ta torba jest raczej cienka. W sumie jestem zadowolona, myślę czy nie wziąć tej mniejszej. Szkoda, że inne kolory nie są przecenione.

Co myślicie o materacach z Ikei? My będziemy kupować tam łóżko, ale nie wiem co z materacem.

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Ja nie mam kreski, a i dobrze.

Boję się właśnie nie tyle samego bólu przy porodzie, co właśnie takich historii jak piszecie. Wiadomo, że poród to raczej nie jest czas na przemyślenia tylko się działa. Mam nadzieję, że nasze porody będą z tych lajtowych! Jeśli jakikolwiek poród można nazwać lajtowym.
Oo tak, będą szybkie, bezbolesne, a dzidzie dostaną max w skali apgar
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Myślę, że lekarz zadecyduje o wypychaniu dziecka jak już na prawdę będzie to konieczne więc chyba lepiej się wtedy zgodzić niż ryzykować życie dziecka

Ja się nastawiam na szybki i łatwy poród
Ważne, żeby mieć lekarza, który wzbudza nasze zaufanie.
Cytat:
Napisane przez TinaNeko Pokaż wiadomość
A ja dopiero wrocilam od gina. Ktg wyszlo dobrze wiec moge siedziec w domu a nie w szpitalu.
Super
Cytat:
bardzo miło

Cytat:
tez sobie zrobie brokuly dzisiaj wieczorem mniam

ja dotarlam do pracy godzine pozniej bo bylam u ostepaty sie ponastawiac teraz to bym mogla spac a nie w biurze siedziec... ale posiedze sobie relaksujaco, herbatke sobie popije, poczytam rzeczy w internecie...

wlasnie sie dowiedzialam, ze moja bliska kumpela (zona mojego szefa a on bym moim swiadkiem na slubie ) jest w ciazy! dzisiaj rano robila bete i wyszla pozytywna! to dopiero 5 tydzien takze wczesnie ale mam nadzieje, ze wszystko jej dobrze pojdzie, bardzo chciala dziecka...
ah juz mysle jak bedzie super, bedziemy mialy dzieci prawie w tym samym wieku, tylko 6-7 miesiecy roznicy
To trzymamy kciuki za żonę szefa i jej bejbika

Cytat:
no na razie rośnie powoli, ale widać po mnie, że doszło te 5 kg a jestem pewna, że przybędzie jeszcze więcej, w szybszym tempie

Ja też przytyłam przez mojego Tż on mi zawsze kupuje coś słodkiego, do tego piliśmy sobie winko, piwko i tak mi przyszło kilka kg przed ciążą, a jemu nic

a ja mam codziennie, po każdym jedzeniu

ooooo ja mam taką wyraźną kreskę od cycków do pępka, a od pępka w dół jest taka jasna - czasami ją widzę, czasami nie..

i pojawił mi się pierwszy rozstęp na brzuchu a nie liczę ile jest tych na boczkach, udach i piersiach - od samiuteńkiego początku ciąży, czyli wtedy kiedy chudłam przez wymioty a nie tyłam..

Ja właśnie wróciłam do domku, byłam z moją mamą na obiadku w restauracji i jestem obżarta i szczęśliwa
Ale mam ogromne kompleksy, mam takie dni, że nie mogę na siebie spojrzeć w lustrze!

Kejti powinno być napisane na jakie wymiary pasują, ale większość które widziałam pasuje na 60x120 oraz 70x140. Jak nie to dopytaj.

Też mi zgaga wróciła

U nas tz też ciągle czipsy, orzeszki, piwko, cola, fanta... z początku nie mogłam się oprzeć czipsom, nigdy ich nie kupowałam. Później się uodporniłam. Ciekawy team był z nas, ja miałam fazę na bio, wege i zdrowe żarcie, a tz wszystko co niezdrowe doszliśmy jednak do porozumienia. Gotujemy w miarę normalnie, a jak robię coś typowo dietetycznego to tz idzie na kebaba. jak z kolei tz gotuje to swoje tłuste żarcie, ja jem w Kantynie w pracy.
Stary 2015-03-25, 18:52   #4338
gabisun
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny! Ja powoli wracam do żywych po chorobie. Melduję tylko, że u mnie wszystko ok, podczytuję, ale natchnienia brak
Jak się wykaraskam z tego to będę częściej

Zdrówka dla was

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 18:58   #4339
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
one chyba wszystkie są 50x70 . ja taki zamówiłam i chyba tylko takie widziałam.
nie wiem czy produkują większe na te niestandardowe łóżeczka, musiałabyś poszukać

kika
, śliczna ta huśtawka, ale cena..... łomatko
Znalazłam już większe, ale są też droższe

Cytat:
Oo tak, będą szybkie, bezbolesne, a dzidzie dostaną max w skali apgar

Ważne, żeby mieć lekarza, który wzbudza nasze zaufanie.

Super

Kejti powinno być napisane na jakie wymiary pasują, ale większość które widziałam pasuje na 60x120 oraz 70x140. Jak nie to dopytaj.

Też mi zgaga wróciła

U nas tz też ciągle czipsy, orzeszki, piwko, cola, fanta... z początku nie mogłam się oprzeć czipsom, nigdy ich nie kupowałam. Później się uodporniłam. Ciekawy team był z nas, ja miałam fazę na bio, wege i zdrowe żarcie, a tz wszystko co niezdrowe doszliśmy jednak do porozumienia. Gotujemy w miarę normalnie, a jak robię coś typowo dietetycznego to tz idzie na kebaba. jak z kolei tz gotuje to swoje tłuste żarcie, ja jem w Kantynie w pracy.
O jezuuuuu, zjadłabym czipsy i orzeszki teraz. Narobiłaś mi ochoty
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 19:07   #4340
201710041131
Konto usunięte

co tu sie od******dala ?? co to za dziwny wizaz...

nie zrobił mi usg dziad... ale nie wzial ani zlotowki

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-03-25 o 20:04
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 19:11   #4341
rybkaa90
Zakorzenienie

Co myślicie o tym leżaczku?
http://merlin.pl/Bright-Starts-Wesol....html#fullinfo

Dobra cena?

06.09.2014
Stary 2015-03-25, 19:26   #4342
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Ja powoli wracam do żywych po chorobie. Melduję tylko, że u mnie wszystko ok, podczytuję, ale natchnienia brak

Zdrówka dla was

Cytat:

dzienx

Cytat:

O jezuuuuu, zjadłabym czipsy i orzeszki teraz. Narobiłaś mi ochoty
ue ja w ogole takich rzeczy nie jadam bo po prostu nie lubie, wole slodkie albo konkretnie ostre.
nerkowce niesolone mniam... (kupilam tydzien temu w lidlu trzy paczki te duze 200g czy 250... i juz sie skonczyly )
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 19:33   #4343
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Zdrówka dla was
Zdrówka!

Cytat:
ue ja w ogole takich rzeczy nie jadam bo po prostu nie lubie, wole slodkie albo konkretnie ostre.
nerkowce niesolone mniam... (kupilam tydzien temu w lidlu trzy paczki te duze 200g czy 250... i juz sie skonczyly )
Też wolę naturalne, jemynrazem z kotem no, kot jeszcze podjada te z pieprzem.

Tak w ogóle witam się w 30 tygodniu. według bbf jeszcze 77dni do porodu. Zaczynam się bać, że się nie wyrobię.

Aaa wczoraj byłam u żony kierownika i narzekałam trochę na moją gin. Dzisiaj kierownik dzwoni, że mnie poleciła u swojego gina, do którego trudno się dostać i 14.04 mam u niego wizytę
Stary 2015-03-25, 19:37   #4344
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
A ja mam prośbę gdyby któraś przeglądając internet na trafiła na taką hustawkę:http://allegro.pl/fisher-price-husta...172441406.html nową lub używaną w dobrym stanie to dajcie proszę znać
taką widziałam http://olx.pl/oferta/hustawka-fisher...tml#494e86c800

Cytat:

Zdrówka dla was
i zdrówka dla ciebie

Cytat:

Dobra cena?
b. dobra cena
Stary 2015-03-25, 19:46   #4345
201710041131
Konto usunięte

Gabisun zdrówka!
Stary 2015-03-25, 19:56   #4346
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
co tu sie odpierdala ?? co to za dziwny wizaz...

nie zrobił mi usg dziad... ale nie wzial ani zlotowki
noooo, że cie wizaż nie ocenzurował ?.....jakieś specjalne względy?

no i elegancko, zaoszczędziłaś

Cytat:

Dobra cena?
fajny i taniutki jakbym nie dostała tego InGeniuty to za czymś takim chyba bym sie rozejrzała

małpy, przez was chce mi sie czipsów...i nerkowców, w sumie lody też bym zeżarła...nawet mam w lodówce, ale jakoś sie taka nabita czuje jakbym miała zaraz pęknąć. czuje sie jakbym miała piłke do kosza w brzuchu :/

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2015-03-25 o 19:57
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-25, 20:01   #4347
kika1989wroc
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
taką widziałam http://olx.pl/oferta/hustawka-fisher...tml#494e86c800

i zdrówka dla ciebie

b. dobra cena
Niestety różowe są często ale synkowi tego nie zrobię
Właśnie zrobiłam zamówienie w gemini ponad 300 złotych wydane a prawie nic nie zamówione ... a wydałam na to bony swiateczne z pracy tyle dobrze ze nie z domowego budżetu
Stary 2015-03-25, 20:03   #4348
201710041131
Konto usunięte

Industria faktycznie, nie wyczachowało Idę ocenzurować bo bana dostanę
Stary 2015-03-25, 20:04   #4349
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Niestety różowe są często ale synkowi tego nie zrobię
hihi racja
Stary 2015-03-25, 20:05   #4350
201710041131
Konto usunięte

ale serio nie ogarniam tego nowego wyglądu wizażu, czeeeemu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości