Październikowe mamy 2015 część I - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-26, 08:43   #4651
sabonka123
Rozeznanie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Oczywiście, że można. Dla dzidzi jak najbardziej bo ma dużo kwasów omega 3 i 6 dobre dla rozwijającego się mózgu i narządów. JA się śmieje, ze dlatego takie duże już to moje. Nie powinno się pić tranu, bo ma za dużo wit A i jest z wątroby a tam się gromadzą wszystkie syfy, które ma w sobie rybka ze środowiska i żarełka. A kwasy omega musisz dostarczać, bo sami nie produkujemy. Ja też piłam przed in vitro, bo wierzyłam, że mi pomoże i może pomógł że się udało za 1 razem co nalezy do rzadkości. Piję 2 łyżki dziennie i popijam wodą z cytryną, żeby zneutralizować smak.

Agatko teraz doczytałam, że nie masz skierowania
To lecę dziś do zielarskiego po olej :d niech dzidzi rośnie zdrowo :d właśnie lecę do fryzjera na próbną ślubna z później wizyta u ginekologa. Wreszcie

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 08:48   #4652
vikicullen
Zadomowienie

Przy usg nie trzeba mieć pełnego pęcherza.czytałam ostatnio artykuł o zespole downa i tam bylo napisane, bardzo często przy badaniu wychodzi przeziernosc prawidlowa, kość nosowa też, a dziecko rodzi sie z zespołem downa

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 08:49   #4653
Em_jK
Rozeznanie

Doorisska,

Jak lekarz.mówi, że jest ok to najpewniej tak właśnie jest najważniejsze to wierzyć swojemu lekarzowi

Mala,

Ja to tylko tak napisałam o tym tranie powiem Ci, że ostatnio to te różne opinie lekarzy mnie wkurzają. Taki to zamęt wprowadza No ale jak to się mówi co lekarz to inna szkoła. Grunt to jak pisałam wyżej ufać swojemu.

Malutka dalej okropnie. Temperatura wysoka, paskudny kaszel i dodatkowo boli ja gardło tak mi jej szkoda

Dziękujemy za pamięć

Em,

Mnie kiedyś tak kuchenka kopnęła. Okazało się, że uziemienie było źle podłączone :/

Pomysły pana Dudy dla mnie są idiotyczne wiec nie zawracam sobie nimi głowy. Niech pan sam się zamknie do więzienia bo przecież też chciał mieć dziecko :/
Z tą różnicą, że jemu udało się naturalnie, a zresztą tak naprawdę to kto wie jak mu się udało? Zacofany dziad i tyle.
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa

Edytowane przez Em_jK
Czas edycji: 2015-03-26 o 08:52
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 08:49   #4654
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
Witajcie,
co do prądu to sprawcą był okap. Jak się okazało (okap wrócił od elektryka), był źle fabrycznie podłączony i jak był dobrze włożony to nie kopał, ostatnio wycierałam ściereczką i wyciągnęłam z kontaktu i po prostu włożyłam odwrotnie. Teraz boje się każdego elektrycznego urządzenia, lodówki, zmywarki itp. nie susze już włosów, boje się podłączać ładowarki do laptopa, chociaż wtyczka ma bolec, a te z bolcami są o wiele bezpieczniejsze. Dziewczyny jak wlewacie wodę do żelazka jak prasujecie to ZAWSZE wyciągajcie wtyczkę z kontaktu! I nie rozmawiajcie z podłączoną ładowarką do telefonu... jest to bardzo ryzykowne! Jestem tak naelektryzowana, że wszystko mnie kopie, mam stracha na każdym kroku.

Mała oby tak dalej, ciekawe czy jak też będę miała 2 genetyczne??? hmmm

Słyszałyście, że kandydat na prezydenta p. Duda podpisał dekret, chyba 2 lata temu, że kto skorzystał z in vitro powinien iść do więzienia! Myślałam, że się posikam!!!

Mała w razie czego załatwimy sobie jedną cele!
Ja się zawsze bałam urządzeń elektrycznych. W tamtym roku mnie tak popieścił włącznik do lampki w łazience bo jest pod szafką i mąż źle przykleił, odkleiło się i dotknęłam nie samego pstryczka tylko kabelka i to wilgotnymi rękami. Poczułam jak mi idzie taki prąd aż do stóp brrrrrr.... ale dzida zjechałam, że chciał mnie zabić
JA na tego Dudę patrzeć nie mogę. Jak tak czytałam co on gada o in vitro to widać gołym okiem, że nie ma zielonego pojęcia o programie rządowym i jak to w ogóle wygląda burak jeden. Ciekawe jakby jego żona nie mogła zajść w ciążę. Ma córke i nigdy nas nie zrozumie. Mnie wkurza sam jego lalusiowaty wygląd
Może nas cmoknąć z tym więzieniem, bo miałyśmy IVF z rządowego programu więc niby jak byśmy miały prawo złamać? W razie co to jeszcze Natalitka z nami pójdzie siedzieć hihihi a że z jednego rejonu jesteśmy to posiedzimy razem
Stary 2015-03-26, 08:55   #4655
sabonka123
Rozeznanie

A jeśli chodzi o witaminy To ja biorę tylko zwykły kwas foliowy... i zastanawiam się czy to dobrze? Zapytam dziś lekarza. Ale w sumie mdłości nie mam i jem mnóstwo warzyw i jeszcze więcej owoców i świeżo wyciskane soki dziś zrobię sobie marchewkowo buraczany :p

Tak swoją drogą... wam też już tak poszło w biust? Zaczęłam nosić staniki które miałam za duże a teraz nawet one są za małe wrrr. Muszę kupić nowe ale i tak pewnie szybko je sprzedam bo zaś będą za małe niedługo.

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-03-26, 08:56   #4656
malinowa4
Zakorzenienie

helloł

ja też już w 14 tygodniu . leci nawet

dziewczyny ale miałam chore jazdy w nocy hahah
zostawiłam sobie pokój otwarty, budzę się w nocy a tu kot mi na brzuchu leży, pierwsza myśl - TOKSOPLAZMOZA. bang jak poleciał z łóżka ohoho , dobrze, że koty spadają na 4 łapy dostał przyspieszenia haha , biedny będzie teraz traumę miał teraz przede mną ucieka, nie wie o co chodzi, bo wcześniej często u mnie spał

co do usg to ja genetyczne miałam na takim urządzeniu co nie trzeba było mieć pęcherza pełnego. na dowcipne też zawsze chodziłam z pustym

sabonka mi strasznie w cycki poszło. nowe staniki kupować musiałam
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 08:58   #4657
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Mnie ogólnie rozczulają te wielkie plany kandydatów na prezydenta I tak się zastanawiam kiedy i oni i społeczeństwo wezmą pod uwagę, że to co oni by chcieli, to są zadania dla rządu, premiera, a nie prezydenta

Witam się w kolejnym dniu, po przedwczorajszej wyprawie na prenatalne cały dzień wczoraj byłam nie do życia, brzuch mnie bolał, głowa mnie bolała, niedobrze mi było i właściwie cały dzień albo leżałam, albo spałam.
Czasami zapominam że jestem w ciąży, zwłaszcza że na razie fizycznie nic się we mnie nie zmieniło (no, schudłam ), ale wtedy właśnie mi organizm dobitnie daje do zrozumienia, że coś mnie molestuje od środka i narzuca dość konkretne ograniczenia. W życiu bym nie pomyślała, że mnie podróż samochodem na takim odcinku tak wykończy :/
Stary 2015-03-26, 09:01   #4658
Em_jK
Rozeznanie

Mi na szczęście cycki za wiele nie urosły 😀 i dobrze bo by liter alfabetu n rozmiar brakło 😝
Jedynie zrobiły się napięte mocno.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Elve,

Oj tak w ciąży, a głównie na początku to tak właśnie jest. Potem będzie troszkę lepiej, a potem znów gorzej. A na koniec to już dziecko pewne ograniczenia nalozy

A narazie odpoczywaj ile możesz
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:03   #4659
mala29lll
Zakorzenienie

Malinowa Ty sadystko Już CIę kotek nie lubi. Chyba jakbyś miała złapać Toxo to już byś złapała od niego. Chyba, że gdzies się szlaja i może złapać? Choć to i tak ciężranej nie wolno kuwety czyścić, a tak jak pogłaskasz to raczej nic nie grozi
Stary 2015-03-26, 09:06   #4660
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
helloł

ja też już w 14 tygodniu . leci nawet

dziewczyny ale miałam chore jazdy w nocy hahah
zostawiłam sobie pokój otwarty, budzę się w nocy a tu kot mi na brzuchu leży, pierwsza myśl - TOKSOPLAZMOZA. bang jak poleciał z łóżka ohoho , dobrze, że koty spadają na 4 łapy dostał przyspieszenia haha , biedny będzie teraz traumę miał teraz przede mną ucieka, nie wie o co chodzi, bo wcześniej często u mnie spał

co do usg to ja genetyczne miałam na takim urządzeniu co nie trzeba było mieć pęcherza pełnego. na dowcipne też zawsze chodziłam z pustym

sabonka mi strasznie w cycki poszło. nowe staniki kupować musiałam
No to jutro musze się wybrac do brafitera haha ja sama mam dwa koty i śpią ze mną są zdrowe, ale kuwetą zajmuje się teraz Tż no i juz nie kupuje im surowego mięsa. Poza tym nawet nie miałabym ich gdzie zamknąć bo mieszkam aktualnie w kawalerce.

Dzidziuś 10.10.2015
Stary 2015-03-26, 09:10   #4661
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Malinowa Ty sadystko Już CIę kotek nie lubi. Chyba jakbyś miała złapać Toxo to już byś złapała od niego. Chyba, że gdzies się szlaja i może złapać? Choć to i tak ciężranej nie wolno kuwety czyścić, a tak jak pogłaskasz to raczej nic nie grozi
mała ja mam kota od wielu lat i to takiego co wychodzi, poluje na małe zwierzątka i ptaki itp dlatego dziwiłam się jak mi z krwi wyszło, że nie przechodziłam toxo. ale pytałam się położnej to ona mówiła, że częściej zarażają takie mieszczuchy co zjedzą surowe mięso i do kuwety się załatwiają. a mój wychodzi na pole i z kuwetą nie mam styczności pogłaskać nic się nie stanie, wiem o tym ale tak jakoś mi w nocy odbiło hahaha nie wiem czemu
Stary 2015-03-26, 09:12   #4662
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabonka123 Pokaż wiadomość
No to jutro musze się wybrac do brafitera haha ja sama mam dwa koty i śpią ze mną są zdrowe, ale kuwetą zajmuje się teraz Tż no i juz nie kupuje im surowego mięsa. Poza tym nawet nie miałabym ich gdzie zamknąć bo mieszkam aktualnie w kawalerce.
Ja wczoraj kurtki nie mogłam zapiąć w cyckach. Jak ta kurtka za mała to i wszystkie będą, bo ta rozmiar M czyli wszytski M i S będą za małe i w czym tu chodzić?? Przeciez nie kupię specjalnie. Już się poważnie zastanawiam nad lumpkiem
Staniki to chyba sa takie rosnące razem z mamą?? Coś mi się obiło o uszy albo też sportowy rozciągliwy. JA w takim po domu chodzę. W Lidlu kupiłam M i rośnie razem ze mną
Stary 2015-03-26, 09:18   #4663
Amelie04
Zakorzenienie

hej.
mnie kiedys kopal prąd jak bralam prysznic. nikt mi wierzyc nie chcial,bo bylam dzieckiem. a faktycznie jak sie pozniej okazalo bylo przebicie, byc moze dorosli tego nie czuli a ja tak.
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:20   #4664
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
mała ja mam kota od wielu lat i to takiego co wychodzi, poluje na małe zwierzątka i ptaki itp dlatego dziwiłam się jak mi z krwi wyszło, że nie przechodziłam toxo. ale pytałam się położnej to ona mówiła, że częściej zarażają takie mieszczuchy co zjedzą surowe mięso i do kuwety się załatwiają. a mój wychodzi na pole i z kuwetą nie mam styczności pogłaskać nic się nie stanie, wiem o tym ale tak jakoś mi w nocy odbiło hahaha nie wiem czemu
No tak bo przecież myszki i ptaszki Toxo nie przenoszą. Tylko koty i ludzie są nosicielami tych pasożytów. Jeszcze można złapać od jedzenia surowego mięcha i owoców, warzyw.
Czytałam kiedyś w gazecie naukowej, ze pasożyty toxo mogą takich szkód w mózgu narobić i kierować zachowaniem człowieka. Np z badań wynika, ze większość motocyklistów, którzy zginęli bo szaleli na drodze mięli toxo. Te pasożyty jak się zajmą mózgiem to tak wpływają na neurony, które tez niszczą, że człowiek nie odczuwa strachu i chce ryzykować. Dlatego ponoć amerykańskie wojsko przeprowadza badania, żeby zarażać specjalnie żołnierzy, zeby byli odważniejsi. Świry
Stary 2015-03-26, 09:20   #4665
Malpka
Zakorzenienie

hej wam

kurcze pocytowałam a nie mam żadnego posta zacytowanego

z tego co pamiętam

Mala - super że z maluszkiem wszystko dobrze
Suska- co za palant z tego twojego przełożonego chociaż znam sytuacje że pracodawca zapowiedział że przyjmie jesli podpisze dziewczyna że przez jakiś tam czas nie zajdzie w ciążę, a drugiej inny powiedział że ma kompetencje ale jej nie przyjmie bo jest młoda i na pewno będzie chciała mieć dzieci skoro jeszcze nie ma
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:22   #4666
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj kurtki nie mogłam zapiąć w cyckach. Jak ta kurtka za mała to i wszystkie będą, bo ta rozmiar M czyli wszytski M i S będą za małe i w czym tu chodzić?? Przeciez nie kupię specjalnie. Już się poważnie zastanawiam nad lumpkiem
Staniki to chyba sa takie rosnące razem z mamą?? Coś mi się obiło o uszy albo też sportowy rozciągliwy. JA w takim po domu chodzę. W Lidlu kupiłam M i rośnie razem ze mną
ja z 75D skoczylam juz na 80E...
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:25   #4667
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
No tak bo przecież myszki i ptaszki Toxo nie przenoszą. Tylko koty i ludzie są nosicielami tych pasożytów. Jeszcze można złapać od jedzenia surowego mięcha i owoców, warzyw.
Czytałam kiedyś w gazecie naukowej, ze pasożyty toxo mogą takich szkód w mózgu narobić i kierować zachowaniem człowieka. Np z badań wynika, ze większość motocyklistów, którzy zginęli bo szaleli na drodze mięli toxo. Te pasożyty jak się zajmą mózgiem to tak wpływają na neurony, które tez niszczą, że człowiek nie odczuwa strachu i chce ryzykować. Dlatego ponoć amerykańskie wojsko przeprowadza badania, żeby zarażać specjalnie żołnierzy, zeby byli odważniejsi. Świry
o proszę a podobno toxo jest nieszkodliwe tego nie wiedziałam owoce zawsze dokładnie myję, surowego mięsa nie jem ani nie daję kotu
Stary 2015-03-26, 09:28   #4668
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
ja z 75D skoczylam juz na 80E...
Ja z 70 E/ 75 D wskoczyłam na 75 F. Masakra. Maż się cieszy a ja mu mówię, że z czego się durny cieszy niech na operację cycków zbiera jak mi obwisną po 2 dzieci
Stary 2015-03-26, 09:30   #4669
Malpka
Zakorzenienie

wrrr czemu mi nie chce cytować no zaznaczam biorę odpowiedz a tu nie ma cytatów

Malinowa - u mnie lekarka moja dała mi skierowanie na genetyczne i powiedziała do którego lekarza się zapisac i mam na fundusz normalnie
Stary 2015-03-26, 09:31   #4670
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
o proszę a podobno toxo jest nieszkodliwe tego nie wiedziałam owoce zawsze dokładnie myję, surowego mięsa nie jem ani nie daję kotu
Musi byc szkodliwe skoro tak dokladnie trzeba to badac

Sorry dziewczyny ze ja tak z doskoku ale w ogole nie mam glowy do pisania jakos tak smutno mi ciagle? Ehh te hormony

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:31   #4671
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba w Świat Wiedzy czytałam, bo lubię takie gazetki mądre. Te babskie już mi sie znudziły. Chyba, ze PANI i TWÓJ STYL to tak
O znalazłam podobny artykuł o toxo i wpływie na zachowanie
http://www.newsweek.pl/robaki-w-mozgu,49887,1,1.html
Stary 2015-03-26, 09:32   #4672
malinowa4
Zakorzenienie

malpka- to może też masz jakieś wskazania, tak jak to dziewczyny wcześniej opisywały

paulinka - dla dziecka w brzuchu owszem, że szkodliwe ale mi chodziło o dorosłego
Stary 2015-03-26, 09:44   #4673
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z 70 E/ 75 D wskoczyłam na 75 F. Masakra. Maż się cieszy a ja mu mówię, że z czego się durny cieszy niech na operację cycków zbiera jak mi obwisną po 2 dzieci
O matko to co wy bedziecie mialy po porodzie?? J? Hehehe
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 09:54   #4674
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
O matko to co wy bedziecie mialy po porodzie?? J? Hehehe
Mleczarnie hehhe Choć nie koniecznie. Mi zaczęły puchnąć piersi mocno po tym jak zaczęłam brać progesteron w bardzo dużych dawkach. Jak przestanę to to się może zmienić nieco...mam nadzieję

Kurde znowu mnie zaczyna łeb boleć
Stary 2015-03-26, 09:57   #4675
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Mleczarnie hehhe Choć nie koniecznie. Mi zaczęły puchnąć piersi mocno po tym jak zaczęłam brać progesteron w bardzo dużych dawkach. Jak przestanę to to się może zmienić nieco...mam nadzieję

Kurde znowu mnie zaczyna łeb boleć
eh my możemy sobie rękę podać z tymi bólami głowy
Stary 2015-03-26, 10:04   #4676
Malpka
Zakorzenienie

malinowa - nie wiem nic o wskazaniach chyba że 2 cesarki są wskazaniem ale w 2 ciązy też dostałam od lekarki skierowanie na badania i genetyczne i połówkowe

piszecie o zmianie rozmiaru cycków a mi wogóle jeszcze nie urosły
Stary 2015-03-26, 10:15   #4677
Oliath
Zakorzenienie

Babuchy, MAM NETA!!! Od teraz dopiero!!! szooook cholerna awaria do teraz trwała u nas i w kilku innych strefach jeszcze. Ale ile ja w domu zrobiłam za to

MAŁA strasznie się cieszę, że u Ciebie taki super postęp

Nadrobię resztę później, bo lecę z dziećmi do szkoły, tzn. średnią zaprowadzić
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-26, 10:17   #4678
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
A czy na przez brzuch lepiej pojsc z pelnym pecherzem? Bo ostatnio bylam na dowcipnym, na koniec gin stwierdzil ze moze zobaczymy przez brzuch i nie bylo widac niczego, a odlalam sie wlasnie tuz przed wejsciem

Mi sie niby polepszylo bo nie wymiotowalam 2 dni, ale caly dzien jestem o wlos od tego, szczegolnie jak poloze sie spac takie mdlosci mnie nachodza ze tylko rzucam sie po lozku
Pęcherz chyba nie wpływu na to, jak robi się usg brzucha (do celów diagnostycznych) to raczej z pełnym a tak to nie
No ja tez mam wieczorami wieksze mdłości niż rano!
Stary 2015-03-26, 10:33   #4679
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_b Pokaż wiadomość
Pęcherz chyba nie wpływu na to, jak robi się usg brzucha (do celów diagnostycznych) to raczej z pełnym a tak to nie
No ja tez mam wieczorami wieksze mdłości niż rano!
Gdzieś czytałam, ze dobrze mieć pełen pęcherz do badania przez brzuch i coś w tym może być, bo np jak miałam inseminację i USG macicy wtedy przez brzuch to kazali mieć pełen pęcherz, do transferu zarodka też. Znowu jak podpatrywali dowcipnie ile pęcherzyków jest w jajnikach czy jakie endometrium jest duże w macicy to znowu pęcherz musi być pusty.
Przeczytałam właśnie w tej książce o ciąży, ze do USG przez powłoki brzuszne ma być pełen pęcherz
W ogóle przed transferem musiałam w ciągu godziny wypić 1,5 l wody, a i tak było za mało i musiałam dopić pół litra Myślałam, że się na dr posikam przy transferze już

Malinowa no ja mam od 2 tygodni bóle głowy takie:/ ale nie codziennie. Wczoraj to pewnie przez stres. Mąż mi wieczorem pomasował barki i kark i trochę przeszło i zasnęłam

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ja pier..... jeszcze sąsiad mi puka nad głową młotkiem chyba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa..... zabiję, zamorduję!!! Kurde wiecznie się remontuje
Stary 2015-03-26, 10:37   #4680
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś czytałam, ze dobrze mieć pełen pęcherz do badania przez brzuch i coś w tym może być, bo np jak miałam inseminację i USG macicy wtedy przez brzuch to kazali mieć pełen pęcherz, do transferu zarodka też. Znowu jak podpatrywali dowcipnie ile pęcherzyków jest w jajnikach czy jakie endometrium jest duże w macicy to znowu pęcherz musi być pusty.
Przeczytałam właśnie w tej książce o ciąży, ze do USG przez powłoki brzuszne ma być pełen pęcherz
W ogóle przed transferem musiałam w ciągu godziny wypić 1,5 l wody, a i tak było za mało i musiałam dopić pół litra Myślałam, że się na dr posikam przy transferze już

Malinowa no ja mam od 2 tygodni bóle głowy takie:/ ale nie codziennie. Wczoraj to pewnie przez stres. Mąż mi wieczorem pomasował barki i kark i trochę przeszło i zasnęłam

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ja pier..... jeszcze sąsiad mi puka nad głową młotkiem chyba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa..... zabiję, zamorduję!!! Kurde wiecznie się remontuje
no właśnie w tej książce tak pisze, że trzeba mieć pełny. a z kolei na stronie tego gabinetu co miałam genetyczne jest napisane, że do badania nie trzeba mieć pełnego pęcherza. tak samo moja gin mówiła

mala ja też często mam na tle nerwowym. albo od pogody. a czasami to kij wie od czego
jak dobrze, że mieszkam w domu i nikt nad głową mi się nie tłucze

dałam kotkowi troszkę szynki i łaskawiej na mnie spojrzał hehehe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości