|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Teraz nie wiemy czy to pytanie do mnie, że są już blisko czy do Flo np ad obejrzenie Greya
Ja się wystraszyłam że są już blisko - tj u Ciebie. Nie chcę nowego wizażu. ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() Swoją drogą chuop mój powiedział tak - do pływania on uważa only jajognioty, ale do chodzenia po tej plaży między ludzi chciałby sobie kupić szorty jak reszta facetów, bo nie nie chce paradować z arsenałem na wierzchu, jako jedyny zwłąszcza. Oczywiście jedyna plaza jaką miał na myśli to przyjeziorna, jak jest zagramanicą to nie wiem, szczerze? to myślałam ze moda na szorty już dawno minęła i powróciły tradycyjne slipki Właśnie Poly, co za problem kupić take i take kąpielowe odzienie dla chuopa, a na miejscu się określi. Chyba, że drogie strasznie, ale przeż wykorzysta na jakimś basenie czy coś? No chyba, że waga bagażu, każde 100 gram na wagę złota, wiem bo Mam tak waży każdy ciuch etc. Nawet uczestniczę w oficjalnym ważeniu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-25 o 23:28 |
|
|
|
|
#572 |
|
BAN stały
|
Edit: SB sprzed 7. lat sobie powspominałem
Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-26 o 01:46 |
|
|
|
#573 |
|
BAN stały
|
Ani cytować, ani edytować nie mogę - w
|
|
|
|
#574 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja pierdziel..chcialabym se pogadac ale w takich bezcytatnychwarunkach niepotrafie..
ofkors pytanie o podniecnie bylo do flo o greya-dobrze zgadłas a co do majt...to zaden ptoblem moje rozwazaniastały sie juz raczej teoretyczne na poziomie doktoranckim , bo to arcyciekawy temat ![]() to co uwaza twoj chuop jest słuszne poniekąd..no le co...przebierac sie po wyjsciu z wody? no i serio niesamowite jest to dla mnie ze całe dziesieciolecia faceci chodzili z arsenałem na wierzchu a nagle im to przeszkadza , tak jakby cofamy sie w czasie? bo trend odieczny był zawsze od ubranego do rozebranego..a teraz na odwrot...
|
|
#575 |
|
Nindżopesz
|
Ty, mam to samo. To straszne.
Czekam aż obskoczą mnie przystojni Azjaci i wtedy będę się mogła w 100% wypowiedzieć. Ad rudzielców ostatnio zachwyca mnie Leslie Rose jej głos https://www.google.pl/search?q=lesli...ed=0CAYQ_AUoAQ |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
likier kukułka podlany colą jest pyycchhaa ![]()
|
#577 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Osz
![]() Ad chłopów to też nie lubię długowłosych. Facet ma być ogolony, ostrzyżony i wtedy wygląda. Jak chuop, nie jak jaskiniowiec
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
tez mam nowy, nie cytuje.... jak zmienić wizaż na stary cytujący?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Red- faktycznie zachwycająca ta ruda laska zacytowało BTW Red - H&M online !!!! Chyba już wiesz ale...
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-26 o 11:26 |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() chuop ma od wczoraj nowego iphona i znowu zaczęły się jazdy z autokorektą nie znam bardziej upośledzonego telefonu pod tym względem mamy już: "Miami cukier mnie onus zip..." "Down Dobry" ![]() Cytat:
![]() na wszystkich reaguję pffff.... phi, też mi coś.... ![]() i mogę się skupić na ważniejszych sprawach Ygritte
|
|
#582 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ooo, super
![]() A propos H&M, coś dla metalowców (Maja?): http://muzyka.onet.pl/metal/siec-h-m...alowcow/kb2pz8 Betty, ba, Ygritte rządzi, uwielbiam jej przepity głos. |
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwonić do Ciebie?
|
#584 |
|
Nindżopesz
|
Betty
|
|
|
|
#585 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
edit:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- rwa. ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- cytowanie i edytowanie mi nie idzie....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszulki z logo nieistniejących zespołów- masakra ![]() Cytat:
Cytat:
czyli za mało piję
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mutację chyba taką przeszłam ![]() chociaż to ponoć wina czegośtam (zrostów) na strunach głosowych, przynajmniej wg ratownika medycznego ![]() albo mnie szpiegują, albo telepatia... chuop też dziś wpadł na chorizo z cieciorą ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- oo... moja torba z alie już wysłana z holandii, chociaż mieli jeszcze 6 dni na wysyłkę. ciekawe co pierwsze dojdzie, torba od chinki czy buty z allegro
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-26 o 12:02 |
|
|
|
|
#588 |
|
Panaroja
|
Co oni robią z tym wizażem
wszystko zmalało , malutka czcionka , tłusty druk , do doopy takie czytanie i pisanie ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym tygodniu pier... nie gotuję Cytat:
Cytat:
Nie ma zonka, jest cacy. Także wszystko się unormuje.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-26 o 13:15 |
|||
|
|
|
#590 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Parabel - ja zmieniłam wygląd i wróciła mi normalna niepogubiona czcionka arial
choć cytowania nadal nie mam...
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Okazuje się, że nietopsz sprawił nam prezenta w postaci miliona klusek śląskich. Chuop sobie odmrozi gulasz ale ja ??? Z czym się jeszcze je śląskie żeby były dobre, nie saute i bezmięsne??????
Z masłem?????? I na to szczypior? No idea Jadł ktoś kiedyś z czymś innym niż mięsny sosik lub wędzonka?
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze ja to mam taki przypływ weny w kuchni ostatnio, że aż mnie to przeraża ![]() na szczęście didki są otwarte na testowanie
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-26 o 13:32 |
|
|
|
|
#593 |
|
BAN stały
|
Kryste Elejson jaka nędza!
|
|
|
|
#594 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Koszmar w zielone kropki, jak tak dalej pójdzie to całkiem zaślepnę
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zawsze w zamrażarce paczuszki pieczarek uduszonych. Mniiaaaaaaam i cebuuuuuulka ![]() Betty - to Cię trochę jeszcze wykorzytsam kulinarnie. Mam tonę zamrożonego kalafiora - zajmuje mi miejsca sporo. I tak, był trzymany na zupę kalafiorową, no ale jakoś tak nie mamy ochoty póki co Kotletów mi się nie chce robić, poza tym taki mrożony to chyba wodnisty wyjdzie? Może zrobić puree? Tylko jak i z czym? Co dodać?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-26 o 13:53 |
|
|
|
|
#596 |
|
Panaroja
|
Nie cytuje nadal
ale oddali starą czcionkę do doophy z takim nowym wizażem , nie chcę go
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#597 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a włąsnie a propos HM
był ostatnio wyprz na nindzosze szaty ![]() np tunior czarny do kostek z krzyzem i inne powłóczyste dziwaczne rzeczy za -50..po taniosci były ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- taz macie takie czcionki grube? grube nicki? ja nie hce byc gruba!
|
|
#598 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja bym chciała cokolwiek widzieć!!!!! I tak jestem ślepa a jak tak dłużej zostanie to całkiem będę! A ekranu do opcji 200% powiększała nie będę
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
raz chude raz grube
Cytat:
najpierw mam mashy peas w planie ten wygląda ciekawie a zapiekany np z curry?
|
|
#600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Thnx, zapiekany super tylko czy z mrożonki mi wyjdzie? Nie zrobi sie zupa? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Nie chcę nowego wizażu. 

Dobranoc
, tak jakby cofamy sie w czasie? bo trend odieczny był zawsze od ubranego do rozebranego..a teraz na odwrot...