|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ekstremalna metamorfoza-jak?
Czy ja wiem, ładnie Ci w czerni, jeśli chcesz pójść w kierunku blondu, to może jakiś bardziej ciemny, stonowany odcień?
tspolska004~50.jpg |
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... no calkiem fajny odcien. Ogolnie to albo jakis ciemny blond, platyna nie wchodzi w gre, wiadomo, mam za ciemne brwi. A i kolor cery nie bardzo do zbyt jasnego blondu...
A co myslicie o baleyagu? Widze ze znow wraca do lask Podoba mi sie, ale czy dla mnie?
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Ciebie może taki:
4858470_baleyage-malwy-.jpg |
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Hmm...mysle ze pojde w kierunku koloru jaki zaproponowalas na calosc wlosow
zblizony do mojego naturalnego
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Witam ponownie
Mimo tego,że wszyscy uważali to za zły pomysł,zeszłam z mojego naturalnego czarnego,do jasnego blondu Samo rozjaśnianie zajęło mi 3 dni,ostatniego dnia nałożyłam farbę.Od tego czasu farbowałam je chyba jakieś 4 razy.Na dzień dzisiejszy jestem mega zadowolona,chociaż to nie jest w 100% kolor,jaki chcę mieć,ale mam nadzieję,że do lata wszystko się wyrówna i znajdę idealną dla mnie farbę.Czuję się wyśmienicie jako blondynka,nadal poszukuję dobrych dla mnie kolorów,makijażu itd,ale cieszę się niezmiernie,że nie posłuchałam nikogo
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
No to super, że świetnie się czujesz w nowym kolorze. Bardzo Ci w nim do twarzy, wyglądasz teraz bardziej słodko i uroczo niż wcześniej, pamiętaj tylko by odpowiednio dbać o włosy.
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
nie gniewaj się, ale dużo straciłaś zostając kolejną niewyróżniającą się blondynką, no ale to moja opinia, najważniejsza jest Twoja
![]() Wg mnie wyglądałaś świetnie w ciemnych włosach, miałaś wtedy to "coś" w wyglądzie, a teraz (sorry ) jak "niunia"
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Nie jest źle. Moim zdaniem w ciemnych włosach wyglądałaś tak "egzotycznie" i bardzo seksownie. Teraz jest okej, ale coś zgrzyta według mnie widać, że to nie to. Wyglądasz trochę szaro na buzi i sądzę że to Cię postarza. Ale uważam, że nie ma dramatu i skoro Ty czujesz, że to strzał w dziesiatkę to pewnie zdjęcia przekłamują troche kolory.
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
W blond 100 razy młodziej i bardziej świeżo , dziewczęco - super , zazdroszczę jak nie wiem
|
|
#40 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
).Cytat:
A myślę,że 'to coś' się ma nie z powodu włosów,tylko aury jaką się roztacza.I nie wiem co to jest 'niunia',mogłabyś wyjaśnić? ![]() Cytat:
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie Ty miałaś to coś w ciemnych, a w jasnych już niestety nie, przynajmniej tak to oceniam po zdjęciach nie piszę Ci tego złośliwie, ale mam tendencję do szczerych opinii ![]() a niunia, to taka trochę laleczkowata dziewczyna
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że szczera wypowiedź to zazdrość ![]() Nie wiedziałam też, że trzeba tylko i wyłącznie przytakiwać nawet, jeśli uważa się inaczej ![]() A swoje zdanie wolno mieć?
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też się podoba
|
|
|
|
#45 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zilka,dziękuję
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
W nowej wersji blond wyglądasz potwornie sztucznie. Ale skoro tak możesz i masz odwagę eksperymentować to dlaczego nie.
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jest taka moda na wszystkie naturalne szare myszki
Ale Carmela szarą myszką nie jest więc pasują jej wyraziste kolory, czy to bardzo ciemny czy bardzo jasny.
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Carmela_ a mogłabyś napisać jakim odcieniem farbowałaś się na ciemno? to czarny czy jakiś siemny brąz? Ja właśnie będę farbować się z takiego blondu jak masz na ciemny brąz
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przy Twojej urodzie da to genialny efekt! |
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Tylko (dobry!) fryzjer do takich zmian, bo naprawdę będziesz załować. Zielony blond co prawda można przefarbować na ciemny kolor z łatwością, ale zniszczonych włosów tak szybko nie odzyskasz. Moje bff ma typ jak Twój i takie tez miała włosy. Zaczęła od ombre (u fryza) i chciała iść potem na całość. Kupiła sobie rozjaśniać, założyła rękawice i do dzieła w domu... Z pieknych, grybych włosów zostay jej postrzepione pióra ale tak była do nich przywiązana, że je zostawiła i nie wygląda korzystnie. Teraz jej odrastają te spalone (ma gdzies na poziomie uszu) więc ma dwie wartwy włosów. Mówi, że poczeka nawet 3 lata, aż jej odrosną, a tych piór rozdwojonych i suchych nie zetnie ;D ale jak ściągała folię, to zostały jej na niej spalone włosy... nie baw się sama z rozjasniaczem
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
ciesze sie, ze nie wypadły Ci włosy, ale w ciemnych wyglądałaś duuużo lepiej i wyraziście. Ale najwazniejsze, jak Ty sie czujesz
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
w naturalnym kolorze wyglądasz super
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Szkoda, wielka szkoda.
Z pięknej, tajemniczej istoty o egzotycznym wyglądzie zamieniłaś się w przeciętną panienkę. Klon klonów jakich pełno na ulicy. Na szczęście da się to naprawić... |
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Przeglądając Twoje poprzednie zdjęcia również podpisuję się, że szkoda zmiany koloru... niepotrzebna. Dla mnie niunia to taka lala blond, niby miła, ale pusta.
oczywiście nie myślę, że Ty taka jesteś.
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
kobieta kameleon, nie poznałam Cie na tych ostatnich zdjęciach
mi sie najbardziej podobałaś na ostatnich zdjęcicach w 1 postach, w nie za ciemnych włosach nie za jasnych. Wygladasz napewno młodziej, z 7 lat, ale na niunie to Tymi raczej nie wygladasz masz pazura i w jasnych i w ciemnych ja mam pytanie techniczne bo ja sama jestem naturalnie bardzo ciemną brunetka, czyli prawie czerń i chodzi za mną blond, ale boje sie że wyłysieje... Raz rozjaśniałaś włosy? czy miałaś kilku razową serię ? a czy brwi rozjaśniałaś? bo ja mam jak na brunetke przystało baardzo ciemna opraweoczu i obawiam sie ze bede musiala rozjasnic tez brwi.
|
#58 | |
|
Rozeznanie
|
Haha współczuję serdecznie osobom,które po wyglądzie oceniają kogokolwiek jako pustaka
Rozumiem,że jednego dnia nie byłam pusta,a trzy dni później po rozjaśnianiu,zjadło mi mózg? Oj dzieci dzieci,niektórzy nigdy nie dojrzewająCytat:
Dobrze to słyszeć,bo już mnie od dwóch lat nikt o dowód nie pyta i zaczęłam być smutna z tego powodu Rozjaśniałam włosy trzy razy,kąpielą rozjaśniającą.Zajęło mi to trzy dni i przeszłam wszelkie etapy rudego i marchewkowego Nie rozjaśniałam też brwi,maluję je tylko jaśniejszym cieniem niż zwykle.Według mnie to spoko wygląda,zwłaszcza jak mam lekkie odrosty których jestem fanką,to dobrze się komponuje. Zdjęcia od najstarszego do najnowszego.
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się podobasz zarówno w blondzie jak i w ciemnym
Ciekawe jak byś wyglądała w rudych ?
|
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
I blond i czarny Ci pasuje, jednak faktycznie w ciemnych wyglądałaś lepiej. No i trzeba liczyć się z tym, że blond bardzo niszczy włosy i nawet nie wiem jakbyś o nie dbała to ciężko będzie Ci je zapuścić. Sama przez 6 lat rozjaśniałam włosy i mim o usilnych starań włosy owszem rozły, ale strasznie się łamały, mimo że farbowałam tylko odrosty. Wystarczyło mocniejsze rozczesanie włosów i już widziałam, jak w połowie się łamały. Dlatego też ostatnio przefarbowałam się na ciemny czekoladowy brąz i nikt nie wyobraża sobie mnie spowrotem w blond
a i fryzjerka po farbowaniu podniosła mnie na duchu bo powiedziała: "no to teraz będzie pani mogła zapuścić zdrowe włosy".Ale jeżeli Tobie podoba się blond to nawet uwagi innych dziewczyn nie zmienią Twojego zdania, sama coś o tym wiem najważniejsze abyś Ty czuła się dobrze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

jeszcze dwa moje zdjecie

zblizony do mojego naturalnego
).
oczywiście nie myślę, że Ty taka jesteś.